Komentari na vest

Stanković i Fradi obesmislili derbi sa MTK-a: Šest komada za petu u nizu

s

svuda mu bolje

pre 7 meseci

nego u gaćama....
F

Fußballspieler

pre 7 meseci

Možda nije najbolji trener i početnik je ali je apsolutno razumeo šta znači ime Crvene Zvezde i šta navijači očekuju. Imao je svojih grešaka više u izboru igrača nego u taktici ali je više bilo dobrih od loših stvari. Kvalifikacije za LŠ mu nisu donele uspeha usled niza nesrećnih i nespretnih okolnosti ali je svojim rezultatima u LE doneo direktan plasman ove sezone. Apoel ne bi prošao dalje da se igrao revanš u Beogradu, Šerif je prošao neregularnim golom iz slobodnog udarca a Makabi smo bili na dobrom putu da izbacimo da nije bilo ta dva nesrećna momenta. Da su njemu doveli bolje igrače i rezultati i bili bolji u Evropi a u domaćim takmičenjima niko nije mogao da ga ugrozi pa čak ni tim koji je osvojio 98 bodova u sezoni. Tek sad se vidi koliko nedostaje i nadam se da će se vratiti jednog dana da nastavi sa uspesima tamo gde je stao!
B

Bon.Jovi_985

pre 7 meseci

ma da sve pehovi i nepravde, ima još jedno 200 trenera koje isto bije maler kao njega...
9

95

pre 7 meseci

Bravo Deki! Vratićeš se jednog dana pevaće ti Marakana!!
n

neRazumem

pre 7 meseci

Najjace napise covek komentar "Bravo Dejane Stankovicu" i bot ili botovi nakucaju minuse, pa sta vam je uradio covek toliko strasno
g

gostttttt

pre 7 meseci

Ovi strucnjaci sto ga prozivaju za Sampdoriju neka prestanu da prate fudbal. Ili su prosto kvarni i imaju losu nameru. Ako vec ne pratite pitajte ljude koji prate Seriju A da li je postojao promil sanse da ostane u ligi.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 7 meseci

A zasto je pobegao samovoljno u takav klub bez promila sanse a cekala ga LŠ sa voljenim klubom? Dosta demagogije to ni deci ne mozete da podvalite!
D

DekiBrat

pre 7 meseci

Kakvi uvek isti komentari kompleksasa kad izadje vec o Dekiju zgrade, Orban, Vucic, Serif, Omonija... A ustvari im smetaju pobede u derbiju, okrenuta sezona u derbiju, Hofenhajm, Braga, Rendzers, Milan, prvo mesto u grupi LE, najvise bodova za direktno ucesce u LS, vezane duple krune osvojene u derbiju. Deki je stara skola Zvezdasa, kao sto su Dule i Pizon, kojih je danas dosta manje nego sto je to bilo ranije. Zato je kod njega bilo "iznad svega Zvezda". Klub uvek ispred svega, ispred pojedinaca iz svlacionica i njega kao trenera. Na kraju zato je i otisao zato sto su kampanje botova pocele da deluju i na lakoverne tzv navijace. Deki je osvajac Lige Sampiona i istorijske triplete sa Interom, fudbalska i ljudska velicina.
K

Kazablanka

pre 7 meseci

Fudbalska velicina i te kako jeste, sa fudbalske strane ga kao grobar jako gotivim. Ali ljudska, nemoj da se lazemo, sve je pokazao svojim divljim gradnjama, pokazao je da je isti kao zna se vec ko.
@

@Kazablanka

pre 7 meseci

Zida i Vidic ima mnogo vecu firmu nego Stankovic, u gradjevini su npr Savo i Petric i licno nemam nista protiv toga neka zidaju ljudi koji su posteno zaradili svoje pare. Kad mogu da zidaju i grade puteve kriminalci i razni olos sto ne bi i sportisti. Nego nekako samo se Stankovic proziva a to je mnogo licemerno
Z

Zvezdas onaj stari

pre 7 meseci

Jaoo sada bajke kao da imamo pamcenje amebe. Zvezdini igru nije unapredio ni mm. Forsirao je Srnice i Gobeljice a od mladih mucenog Velju Nikolica. Ono sto ga je krasilo kao igraca a to je srcanost i ljudskost nije ga bilo kad je bio trener. Prucao price i na kraju sam pobegao. U Sampdoriji ispao lagano iz Serije A a i tamo nesto pokusavao u silu sa navijacima. Cast madjarskom fudbalu ali to je treca liga kao i nasa. Malo realnosti jer hvaliti trenere iz zemlje koja zadnjih 20 godina u ligama petice samo u tragovima ponekad ima trenere, malo je nelogicno iako bismo svi voleli da je drugacije.
@

@Zvezdas

pre 7 meseci

Kakvi mladi igraci covece, pogledaj na sta lice nasi mladi igraci Mitrovic, Mijatovic, Lucic ono je katastrofa, ako su ono talenti neka zatvore omladinsku skolu. Nikolic, Gavric i Negos Petrovic su davali neke bitne golove kod Stankovica kad su igrali, ko je isforsirao Erakovica ako nije Stankovic? Gobeljic i Srnic su igraci koje je doveo Vladan Milojevic, trener kojeg su isto oterali botovi a posle licemerno pricali "nismo mi".
C

Cikic

pre 7 meseci

Ponekad ovi veliki trenerski strucnjaci bace takvu mrlju na igracku karijeru da ih prosto ne volis i ne postujes onoliko koliko su kao igraci zasluzili.. sedi bre kuci i uzivaj, mani se corava posla

Гази патлиџан

pre 7 meseci

јако иритантан лик..далеко ти кућа.
A

Anđus

pre 7 meseci

Naturščik!
B

Bravo

pre 7 meseci

Deki, bravo. Vrati se Deki, vrati...
J

Ja .

pre 7 meseci

Stankovic je ovde proglasen neznalicom zbog dva ispadnja u klvafikacijama za LS. Navodno titulu sa zvezdom moze da osvoji bilo ko, a vidimo da nije bas tako po rezultatima Bahara za sada.
G

Gosten

pre 7 meseci

Stankovic je Evropu igrao odlicno. Jedina slaba utakmica bila je u Albaniji i to verovatno zbog opterecenja da se dodje do grupne faze zbog para. Nadigrani su i Omonia i Serif (koji je te sezone pokazao da je dobra ekipa) i Makabi. Sva tri puta smo nesrecno ispali. Setite se nadigravanje Milana u oba meca i oba puta sa igracem manje
@

@@@@

pre 7 meseci

1.Ispao je 3x. 2Videli smo sa Sampdorijom šta je uradio. 3.BRAT ORBAN.
s

slab

pre 7 meseci

Trener bolji je pirlo koji se bori za opstanak u seriji b sa sampom ili kradljivac bakra barak sa jednom srecnom sezonom sa makabijem
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 7 meseci

Bravo Dejane Stankoviću.