Stanković i Fradi obesmislili derbi sa MTK-a: Šest komada za petu u nizu

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.09.23. | 23:07

Pogodio i Aleksandar Pešić za konačnih 6:1

Igra je bila promenljiva, povremeno čak jedva prosečna, ali su do ove večeri rezultati bili saveznik Dejana Stankovića od kada sedi na klupi Ferencvaroša. Vezao je četiri pobede uz povremena mučenja, ali je večeras bivši trener Crvene zvezde pokazao da će se Fradi o sdvemu pitati u prvenstvu severnih suseda. I da će teško prepustiti tron.

Imao je Dejan Stanković najteži zadatak, pošto je Ferencvaroš gostovao dosadašnjem lideru i gradskom rivalu MTK-a. Očekivalo se da nijanse odlučuju, ali se desilo nešto suprotno. Ferencvaroš je do nogu potukao MTK-a i prvi put od početka sezone stigao do liderske pozicije - 6:1.

Izabrane vesti

Teško da su i navijači Ferencvaroša pomislili da će u komšiluku imati nezaboravnu žurku u režiji Stankovićevih pulena. Posebno to nisu očekivali kada je domaćin poveo u 12. minutu golom Ištvana Bognara.

Razleteli su se od tog momenta gosti i pružili ubedljivo najbolju partiju ove sezone. Do kraja poluvremena Ferenvaroš je okrenuo rezultat golovima Barnabasa Varge i Markinjosa Košte.

U drugom je usledio potop domaćina. Prava demonstracija sile Stankovićevog tima. Seriju pogotka počeo je ponovo Markinjos, da bi je završio Aleksandar Pešić u zaostavnom vremenu.



tagovi

FerencvarošDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara