Komentari na vest

Stanković: Milunović bi bio pojačanje u svakom smislu te reči, ali neke stvari ne zavise od Zvezde

2

2342342

pre gotovo 2 godine

Pa Erakovica je gledao ceo svet i u Zvezdi i u reprezentaciji.ostavio decko vise nego solidan utisak. imajuci u vidu da top klubovi prave SVE ,normalno je da su i njega snimili.i sad neko da mi kaze da ga nece niko pustiti ispod 12-15 miliona???naravno DA MORAJU. jer sam igracd hoce da se razvija u jacem klubu,i klub hoce novac. i sta je tu cudno???koji stoper od 22 godine u Evropi je ostao u klubu 3 godine,recite mi ???a da valja nesto???
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Do juce su pricali da popularni "Čupo" nije na prodaju. Sad odjednom ne mogu da ga zadrže. Vracaju kao i onaj nesrecni Iliev igrace zrele za rehabilitaciju, a Mrklela je u fazonu: ko je ono jos igrao u Zvezdi, cek da se prisetim. Pa se seti nekog i onda ga dovedu... Tako bi i pokojna baba Simana mogla da vodi klub. A Djed ako se jos uvek seca kako je "oprastao", neka se kloni ove uprave i poslova sa njima.
F

Familija

pre gotovo 2 godine

Milunović bi bio topina ajde možemo mi to vraćajte Đeda i frontalno napad na ligu šampiona i samo napred gazi familijo
H

Hebe Hebe

pre gotovo 2 godine

Terza, ti li si?
M

Mecava

pre gotovo 2 godine

Napadac, zadnji vezni, stoper, desni i levi bek. To su pojacanja koja trebaju, imamo gomilu igraca na sredini koji nam nisu potrebni.
M

Može

pre gotovo 2 godine

U Evropi 4-1-4-1 Mogu zajedno Kanga i Kangva sa Sanogom iza leđa,a u špicu probati Bukarija
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Znaci ovaj nagovestio indirektno da Kanga i Kangva ne mogu biti zajednu u prvih 11. Dakle zemljo otvori se opet cemo gledati Srnica.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Prodaja Erakovića je fudbalsko samoubistvo iz zasede!
А

Ако је

pre gotovo 2 godine

Милуновић у 33 године појачање за лигу шампиона онда боље да не играмо биће опет нека бламажа типа шериф, омонија
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Nista vam nece vredeti brzina ta dva igraca ako ne dovedete isto tako brzog i agilnog zadnjeg veznog!!! Dal onaj Ado ili neko drugi ali vreme je da se uozbiljite i dovedete ta dva, tri igraca koji fale vec nekoliko godina, i zbog toga ste izgubili na desetine miliona € jer ste gubili kada je bilo knap i kada bi prevaga bila bas u tim igracima! Stvarno neverovatno da zamenu Rodicu i dalje ne dovodite!?? Da nemamo desnog beka, Piccini to nije jer je osakacen povredama i nakon nas nema sanse vise da zaigra ozbiljan fudbal! Pa ne moze se igrati fudbal bez bekova i zadnjeg veznog....! I na kraju, i dalje muka sa napadacem, Ohi polovican, ne odgovara mu bas stil igre i mora i tu da dodje neko za klasu kvalitetniji. Ako Erakovic ode za 12 miliona a ostane do kraja kvalifikacija i udjemo u LŠ a vi NE DOVEDETE igrace na pomenutim pozicijama, za koje svi oni koji prate CZ znaju da su nam potrebni, onda je definitvno jasno da pare šaljete u stranku umesto da dovedete pojačanja!!! Pozdrav!

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Pa šta si ti mislio kako sve to funkcioniše. Sve zarađene pare su završile upravo tamo a potom ti oni vrate upola manje kroz državne sponzore, to ti je poenta cele priče.
D

Dana Alveš

pre gotovo 2 godine

Bravo za KOMENT! Apsolutno si u pravu. Nemamo mi desnog ni levog beka,a ni zadnjeg veznog! Kad ode Čupa,nemamo više ni drugog štopera! Priča kako je Roda šatro najbolji levi bek u Srb,a i šire je notorna budalaština i nije tačno da je problem naći mu zamenu naravno! Desnog beka nismo dobili ni u Pićiniju,a posebno to nije GOBELJA! Ne znam kome je uopšte pala na pamet varijanta s ostankom? Dal zbog Kače ili je lojalan oko plate?! Od Mileta nemamo krštenih desnog beka! I to da se razumemo i on i Roda su jedan prosek bili,ali na levom nikog više,a na desnomm se nije znalo ko je gori!!! Kombinacija sa Milunom kao pojačanjem je SMEHOTRESna. Najveće pojačanje za Zvezdu bilo bi da ode Stankezze!
T

Trancer

pre gotovo 2 godine

Zasto bi vracali tako matorog igraca??? Zasto ne bi doveli igraca koji moze da se proda??? Dal iko u klubu logicki razmislja????
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Mi imamo mladih momaka na prodaju, nama treba pouzdan stiper a to je zasigurno Milinovic. I uz njega i Dragovica mozemo da odgojimo jos jednu generaciju momaka. A naravno mozemo da igramo i teske evropske utakmice sa proverenim i iakusnim momcima.
d

dr.Cova

pre gotovo 2 godine

PA PRODAJTE ERAKOVICA ZENITU ZA 13-15 MIL.DODAJTE MALO VISE NOVCA I VRATITE MILUNA,JEDNOSTAVNO I PROSTO!
m

milittao

pre gotovo 2 godine

Raša Pankov kako smo brzo zaboravili busanje u grudi i 10 tekstova o njemu posle Kopenhagena. ne moguće da sada ne valja takav igrač.
V

VAR

pre gotovo 2 godine

Hvalili smo Pankova posle Kopenhagena zbog hladnokrvnosti kod izvođenja penala, a ne zbog dobre igre u odbrani. U odbrani je rupa i kiksara i nikad neće biti bolji jer je dostigao maximum, a to nije dovoljno za Zvezdu.
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Jasno je da Eraković ode ako bude dobra ponuda, ali pitanje je ko će onda biti bonus?
G

Gost1959

pre gotovo 2 godine

Bolje ga odmah mičete .....jer kad vas ukanali u kvalifikacijama,molicete boga da ga daju na pozajmicu u .N.Pazar.
G

Gostczv

pre gotovo 2 godine

Nek dodje u paketu sa Milunom i Famara Diedhiou , kad već jurimo špica vredi oko 4 miliona , nije los , ali 29 godina.
G

Gostgfr

pre gotovo 2 godine

Ajde bre ne kaki,kakav Milunovic sa 33 godine jos za Ligu Sampiona🙃Ok da nam bude u rotaciji i za domacu ligu ali ne mogu da verujem sta se radi,pami nismo jaci nego slabiji u nikad bitnijoj sezoni za klub,ode ti Erak a dovodis ovog sa 33 leta,pa nije in Ronaldo pa da moze da igra do 41
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Čim si preskočio da šire pričaš o Mustafi i Lučiću i skrenuo priču na novajlije, znači idu na novu pozajmicu!
G

Goz

pre gotovo 2 godine

Gde ce taj da pusti decu da igraju. Hoce samo ako vec naredne sezone moze da se uzme par milki za njega. Kog su oni to igraca razvili i zadrzali
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Шта очекујеш од алиби тренера, какви млади? Има још да гледамо како на 3:0 за нас, улазе Крстичиќ и ГобељА
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Da treba da daje vise sanse mladima, narocito kad vodimo 3:0, treba. Ali ova dvojica svakako trenutno nisu na potrebnom nivou. Mustafa pre svega tehnicki treba da se unapredi, mada bi mogao da bude opcija u rotaciji i ove sezone za domace prvenstvo, ali ne bi imao dovoljno minuta, plus je stranac pa bi zbog ogranicenja broja stranaca imao dodatno ogranicenu minutazu, tako da je bolje da ode negde gde ce da igra redovno i razvija se. Najbolje neki klub sredine tabele. Lucic nije spreman za ovaj nivo fudbala, i mora fizicki da se unapredi, da radi na cvrstini, agilnosti. Tako da bi i njemu pozajmica u neki prvoligaski klub gde bi igrao redovno ove sezone puno znacila.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Друже, наш систем игре је дај лопту магигу па нека он види шта ће са њом… О којим ти захтевима говориш, којим кретњама? Довели ти шпица који је дао 9 голова за полусезону, ти ниси задовољан! Не корист кажеш Букари брзину како треба, па нике луд да трчи у празно! А Милуновића нећу ни да коментаришем… Чуј пре две године био, па пре две године је свашта нешто било а више није! На тебе ће пасти највећа кривица мјесто на ова два директора неспособна зато што оправдавап њихову неспособност! Онај дан кад се прославила титула ми смо требали да имамо задњег везног, штопера или два имда се Драговић уиграва са новим партнером, а не да молимо неког да нам остави Ераковића до краја августа! Срнић може да игра доста позиција… Могу и ја матори, кад играм у балону са другарима свуда ме има, али то не значи да могу да играм ЛШ са Звездом! Који сте ви дилетанти!
B

Bu2nin

pre gotovo 2 godine

Gladam sad ovog Erakovica,brz,uzima lopte,tacan pas...tesko cemo boljeg naci skorije..
G

Gostvavavav

pre gotovo 2 godine

Kako ce jedan Serif ili Omonija opet da im sruse snove hahahahaha Ti si meni TOKYOOO HAHAHA
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

Хахаха баш си духовит. Не могу престати да се смејем.
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Imas 50 igraca,i jos ti fali igraca,pretvori nam klub u Afriku

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Sto bi Izet,tj. pokojni Mustafa iz LZN rekao,Sunce mu kalaisano. Dobice 10+ miliona evra za jedno mlado drvo i ne mogu dovesti za 2mil evra stopercinu poput Dragona za napad za LS. Sramota.
E

E moj ti

pre gotovo 2 godine

Dok svi pokupe kajmak, daj Bože da ostane pola od tih para od Erakovića.
d

dokle vise

pre gotovo 2 godine

To za strpljenje smo slusali i za Falka i sta je na kraju bilo?