Komentari na vest

Stanković: Možda nije trebalo da verujem Pičiniju, ali rekao je da može dalje

b

bosko2020

pre oko 2 godine

jesu protiv picinija vidim dosta njih al juce momak odigrao bas dobro,jesam amater kao i svi ovdje,pa meni lik bi mogao igrati veznog igraca jer mu solidna tehnika i jak sut ima
T

Tovatna mast

pre oko 2 godine

Tvoja je greska, nema sta da mu verujes ili ne. Kako da potrci kad mu je otisla zadnja loza? Da nije bilo te kontre, ovi gol iz igre ne bi dali nikad. Zato i jeste zal da te izbaci ekipa koja je u obe utakmice losije izgledala na terenu. U svakom slucaju, njima cestitke na prolazu, a nasim klubovima hvala za ovosezonske uspehe.
г

гост Петар

pre oko 2 godine

Ја нисам неки зналац, али против Шкота нису имали ни у једној утакмици шта да траже ни Пичини, ни Охи, то нису биле утакмице за њих. Ту је требало да буде двојац Гајић - Бен по тој десној линији, тако би се додатно ослободио Катаи притиска и имао би више снаге за завршнице са Иванићем и Павковим, али ја сам лаик. Велики тренери знају боље. Више среће други пут.
I

Ima nešto i do taktike

pre oko 2 godine

Kent bi pojeo Gajića u defanzivi!
Р

Радамел

pre oko 2 godine

Ово иде теби на душу Деки, твоја је последња ти си шеф.
Z

Zn

pre oko 2 godine

Naravno da nisi trebao, dosao je sa povredom zadnje loze, na pripremama je imao problem sa zadnjom lozom i od 40-og minuta se vise nego stedeo posle povrede. Momku svaka cast na zelji, ali bilo bi realnije da je izasao i pustio spremnog igraca na njegovom mestu. U redu je da se zazeleo fudbala i ovakve atmosfere usled pauze, ali nije korektno i malo je i sebicno mozda, jer taj potez je odlucio utakmicu
G

Gos

pre oko 2 godine

Kako očekuješ od igrača da izađe sam zbog povrede ako trener skloni Falka i da izjavu da mu zamera što nije "stisao zube" i igrao pod injekcijama meč sa Bragom?
F

Familija

pre oko 2 godine

Mislio sam da će Gajić od starta ali me Pićini poprilično pozitivno iznenadio naravno desio se peh šta ćeš idemo dalje
I

IM

pre oko 2 godine

Kakav alibi, pa majstore ti si sef, igrao si fudbal, znas za toliko da kad ode loza bar malo, tu nema mogu, nego menjas. Jedini krivac sto Zvezda nije prosla dalje je Dejan Stankovic.
G

Gosttttttt

pre oko 2 godine

Steta za Picinija, usao je u dobar ritam i veceras do povrede bio skoro najbolji igrac i mali Erakovic odlican veceras
B

Bnm

pre oko 2 godine

Zovu ga Mister a i veceras je krenuo ka tunelu ne pruzivsi ruku kolegi iz Rangersa. Druze to ti je najveci problem a ne detalji utakmice. Pruzis ruku jbt niko te nije pokrao u ove 2 utakmice pa da bezis od kolege+ pomalo debilno ponasanje kada se da gol ili promasi sansa za jednog trenera. Kao igrac bio ok sa ponasanjem, kapiten Srbije koji se nije qrcio zbog trake vec bio normalan i uvek za ferplej. Kao trener ponasanje KATASTROFA!!!
G

Garix

pre oko 2 godine

Rukovao se..ako ti nisi vidio to je tvoja stvar.
A

Ammmmmam

pre oko 2 godine

Drogos bez manira.
Р

Радамел

pre oko 2 godine

Ниси видео, а нисам ни ја бар не на стриму БТ спорта, али сам чуо коментатора минут-два пре краја да се руковао са колегом.
S

Sa stadiona

pre oko 2 godine

Minut pre kraja je otisao do klupe rendzersa, cestitao i zagrlio Van Bronkhorsta. Ko je bio na staduonu to je i video. Sportski pozdrav komsija
C

Cccc

pre oko 2 godine

Zašto se apostrofira samo ta šansa Pavkova a ne ona Benova što je stvarno teško promašiti, možda što bi tad bilo 2:0 a kod Benove 2:1.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Ben je barem sutnuo kao covek. Pavkov u prvom jedan na jedan situacija, a on sutira skroz traljavo. U drugom poluvremenu je morao ispratiti Ohija bolje. Nismo imali srece, ali treba ici napred. Dostojanstveno smo se oprostili od Evrope. Ne treba zaboraviti da je sudija iz Turske skrojio rezultat prve utakmice.
I

Italijanbonaparta

pre oko 2 godine

Picini ponajbolji veceras... Sve duele je dobio i vecinu kontri bez ikakve pomoci izneo.... Dok su Roda, Katai i Ivabic ladili zajedno jaja na levoj strani Picini je sam drzao desnu... Steta za povredu jer bi bio vecerasnji junak... Pavkov, Katai i Ivanic ubedljivo najgori veceras. Prosto je neverovatno da su dvojica od te trojice zavrsili utakmicu
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

Ришаиро, Гобељиќ, Срниќ, Панков, Фалко, Пичини, Диони да оду из клуба у јуну. Дасе доведе крштени центархалф у пару са Драговиќем, оба бека, једно крило и прави центарфор, ако желимо пласман у ЛШ или бар ЛЕ кроз плеј оф из ЛШ. Неразумем како неможемо да доведемо правог играча веч дужи период. Овај Охи је скромних техничких сегмената, може да игра у фору, али звезда неигра тако и зато делује одсечено. Станковиќ смара са својом поезијом типа препоносан, плакао сам, навијачи итд. итд. Треба бити мало самокритичан, признати лош скаутинг противника, лоших решења у саставу, лош тајмин измена што нас је коштао 4 пеимљена гола у 180 мин, без иједне 100% шансе ренџерса. Све остало су приче за малу децу. Позз
S

Srdjan88

pre oko 2 godine

Krsteni centarhalf ti je vec u timu al ti veze sa fudbalom nemas ocigledno. Erakovic je ovaj dvomec odigrao bolje nego i sam Dragovic. Imao je vise intervencija i oduzetih lopti, nije napravio nijednu gresku u dodavanju dok Dragovic je inao veceras jedan bas los pas.
D

DDF

pre oko 2 godine

Niko nece normalan da dodje za njih mali novac 600-700 hiljada godisnje,moras da platis kvalitetnog igraca preko 1 miliona godisnje,primanja budu redovna i da se ne kasni po 6 meseci kao sto se desava u nasim klubovima,clanovi uprave i navijaci ne"udaraju reket"na primanja(20-30%primanja)...kada se sve navedeno bude sprovelo u delo,mnogi nasi i odlicno strani igraci zaigrace za nase klubove,do tada gledacemo"panjeve"Pankova,Gobeljica,Risaira,Dionia,Jojica,Miljkovica,Obradovica,Smiljanica,Natha koji su solidno placeni i dele procenat zarade sa celnicima klubova,10-15 igraca po 20-30% od primanja mesecno,dodje se do cifre izmedju 30-50 hiljada mesecno i tako 12 puta godisnje dodje se do lepe cifre po celnike klubova
B

Bravo

pre oko 2 godine

@DDF, pravo u centar!
b

bbshow

pre oko 2 godine

Nije trebao poceti sa Pavkovom, on je dzoker i nista vise. I vec kada je menjao trebao je Pavkova da zameni a ne Ohija. Pocinija trebao je zameniti na poluvremenu cim se pozalio na povredu. Katajia je trebao menjati a ne Ivanica. Generalno sve ostalo je bilo dobro, jednostavno nismo imali srece
T

Temperatura

pre oko 2 godine

Ivanić je igrao pod povišenom temperaturom, ali to ne isključuje da nije trebao izaći i Katai..
D

Dzoni88

pre oko 2 godine

Picini je jedan u nizu promasaja sportskog sektora , covek koji se treci dan priprema povredio , u Glazgovu su ga setali kao amatera , veceras mu ode zadnja loza i ne isprati igraca koji nam daje gol i resava dvomec , u derbiju prvih pola sata najnesigurniji na terenu , protiv Metalca isto ga levo krilo vozalo kao na livadici , i onda postavis pitanje " a zbog cega je doveden stranac koji je 2 godine povredjen ?" valjda je doveden kao instant resenje a ne da ga cekas za sledecu sezonu . Jeziva promasaje sa igracima smo imali , da smo vodeli pravo brzo desno krilo i normalnog desnog beka bili bi 30 % jaci tim. Picinija posle ove utakmice vise ne bih stavljao u tim , a i svakako ce pauzirati ko zna koliko dugo . Promasaj .
P

Piciniiiii

pre oko 2 godine

Nema sta...sledeci prelazni rok ti da im odradis? A strucnjak? Ah da...ti bjese sportski direktor reala? Da znas ista o fudbalu ukapirao bi da odavno pismenijeg desnog beka nismo imali! Decko je odigrao perfektan mec! Jeste izasao iz povrede i treba mu vremena da uhvati ritam. To sto mu je otisla zadnja loza,da si potrcao 2 puta u zivotu znao bi sta je to! To nema veze sa tim koliko je cesto neko povredjen. To je takva povreda da se desi i najspremnijem igracu na svetu...totalno nikakve veze nema sa njegovom proslom povredom... verovatno ni italijani pojma nemaju? Cim su ga zvali u reprezentaciju? Idi prati neki drugi sport!
n

naivan si druze

pre oko 2 godine

Picini je promasaj tebi a sportskom sektoru ne .Neko je uzeo procenat na njega i ne samo njega
R

Ralentsakis

pre oko 2 godine

Odigrali smo dve stvarno dobre utakmice u osmini finala Lige Evrope... Nosioci smo u sva 4 kola, doneli brdo bodova nasem fudbalu (kakvom-talvom), kako god bilo, u nasem klubu igraju reprezentativci mnogih zemalja, fudbal koji igramo je meni gledljiv, pobedili smo mnogo bogatijih ekipa i pokazali da imamo sta da pokazemo i da pare nisu bas sve, ali da ipak jesu bitne za nesto jos vece sto se tice plasmana... Pre nekoliko godina kada je Miloje ukrstao sa Valetom, niko od nas nije ocekivao ovo, vec tavorenje, poneku pobedicu u Evropi i ispadanje... Uzivajmo i trudimo se da vec ako smo, kako tako, dosli do nekog nivoa, taj nivo i zadrzimo, poboljsamo... Ne budimo alavi. Hvala Zvezdo!
A

Ammmamm

pre oko 2 godine

Reprezentativci Komorskih ostrva i Gabona... Vau.
h

hambi

pre oko 2 godine

ohi pozvan za norvesku, picini za italiju , borjan kanada ,dragovic austrija pekar idi igraj ne ljuti se covece
A

Ammmammm

pre oko 2 godine

U jee, tipa 2 nastupa za Norvesku koja je negde 30. reprezentacija u Evropi, ovaj drugi igrao jednom za Zabare pre 5 godina u nekoj nebitnoj utakmici, od tad vise bio povredjen nego sto je igrao, o cemu pricamo... A Kanada je svetska sila u konkurenciji Hondurasa, Salvadora i slicnih.
K

Kurije

pre oko 2 godine

Desava se, ne verujem da nijedan igrac “lazira” da nije povredjen. Mislio je da moze i napravio je gresku, Deki da ga je ostavio na klupi, mogao je poremetiti atmosferu. Nema se sta zameriti, glavu gore i pazljivo sa Radnickim. To ce biti pretezak mec u svakom smislu.