Dejan Stanković (©MN Press)
Dejan Stanković (©MN Press)

Stanković: Ne mogu da zamerim, kad se neko bori za opstanak onda ostavi poslednji atom snage

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.05.21. | 20:17

Zvezdina pobednička serija u Superligi završena na Banjici

Posle 22. uzastopne pobede u domaćem prvenstvu, Crvena zvezda je odigrala 2:2 sa Radom na Banjici.

Imali su gosti 2:0, ali su Građevinari uspeli da izbegnu poraz i osvoje bod koji bi mogao mnogo da im znači u borbi za opstanak.

Izabrane vesti

Po završetku uzbudljive utakmice, u kojoj su Damir Kahriman na jednoj, a Milan Borjan na drugoj strani sprečili da bude možda i duplo više golova, izjave za TV Arena sport dali su treneri dva tima.

Prvi je govorio Dejan Stanković i istakao upravo veliki broj propuštenih prilika svojih igrača. Iako nije imenovao, prednjačio je u tome Milan Pavkov, posebno tokom prvog dela meča.

"Ne možeš toliko šansi da promašiš, trebalo je da bude 3:0, 4:0 u prvom poluvremenu za nas... Ali, kad neko više želi pobedu bude tako... Primili smo golove na naše greške. Šansu smo dali igračima koji ne igraju mnogo, nemaju takmičarski ritam, ali kada se nosi grb Crvene zvezde, zna se šta treba da se radi. Ne mogu da im zamerim ništa, jer kada se neko bori za opstanak onda ostavi poslednji atom stange na terenu. Bila je ovo prava takmičarska utakmica. Nerešeno, šta da se radi, idemo dalje", u dahu je govorio Stanković.

Milan Milanović ne misli da će ovaj bod imati bitan uticaj na stanje na tabeli, na kojoj je Rad i dalje u zoni ispadanja, s bodom manje od Radničkog, Voždovca i Proletera.

"Bod neće značiti puno jer imamo još tri utakmice u kojima moramo da idemo na pobedu. I da smo izgubili isto bi bilo... Tučevic i Đorić nisu dugo igrali, ali junački su izdržali, mogu samo da čestitam igračima na odličnoj igri, disciplinovanoj i napadačkoj. Zvezda je bila bolja u prvom poluvremenu, ali imali smo i mi šanse", konstatovao je Milanović, čiji fudbaleri do kraja sezone igraju protiv Radničkog u gostima, Mačve kod kuće i Spartaka na strani.


tagovi

Dejan StankovićFK Crvena zvezdaFk RadMilan Milanović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara