Dejan Stanković (©Starsport)
Dejan Stanković (©Starsport)

Stanković ne pomišlja na povlačenje: Ostajem, imamo obavezu da budemo tim do kraja

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.04.23. | 20:12

Srpski trener utučen posle dramatičnog poraza i pada na začelje Serije A, ali ne razmišlja o ostavci

Imala je Sampdorija dobru situaciju uoči 29. kola Serije A: duel kod kuće sa poslednjeplasiranim Kremonezeom, pa okršaje sa prva dva tima iznad crte - Lečeom i Specijom. Sa devet bodova Đenovljani bi se vratili u život i značajno poboljšali šanse za opstanak, ali počelo je šokantno.

Kremoneze je pogotkom u petom minutu nadoknade za 3:2 pokorio Marasi i predao fenjer Đenovljanima. Izabranici Dejana Stankovića ostali su na samo 15 bodova, čak 11 manje od Specije i, kako stvari stoje sledeće sezone takmičiće se u nižem rangu.

Izabrane vesti

Da li sa srpskim trenerom na klupi ili ne, pokazaće vreme. Što se tiče Stankovića, već je pričao da je spreman da "potone" sa klubom i od jeseni pokuša da ga vrati među najbolje u Italiji, a isto je ponovio i nakon današnjeg poraza.

"Ostajem da se borim sa njima, imamo obavezu da budemo tim do kraja", poručio je doskorašnji strateg Crvene zvezde.

Nije ovo prvi put od Stankovićevog dolaska da Sampdorija ispusti bod(ove) u poslednjim trenucima meča. Ovaj put je dvaput vodila, do 2:1 domaćini su stigli u 66. minutu, ali su gosti iz Kremone pogocima u 85. i 95. minutu uspeli da preokrenu.

"Žao mi je, nisam očekivao takvu završnicu utakmice. Momci su pružili maksimum, odigrali su dobru utakmicu izuzev poslednjih 10 minuta", konstatovao je Stanković.



tagovi

Serija ASampdorijaDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara