Komentari na vest

Stanković otvoreno o Gavriću: Nije igrao jer nije zaslužio, sada se podiže

T

Trut

pre oko 3 godine

Komplet obrana
D

Derbi

pre oko 3 godine

Bitno je dobiti derbi a sve ostalo će doći samo po sebi.
d

darko123345

pre oko 3 godine

a gobeljic je zasluzio? oooooooook.
G

Gost 1945

pre oko 3 godine

Avanti Diego
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Gavrić nije zaslužio da igra??? A Gobeljić jeste??? Džabe ga na silu gurate, neće niko da ga kupi.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Još samo kad bi nas poštedeo Gobeljića i Vukanovića i sve bi bilo super. Ja dva gora igrača nisam video u životu.
ф

фк цз

pre oko 3 godine

А Ван Ла Пара, Кањас итд....
M

Malta

pre oko 3 godine

Gavric će biti fenomenalan igrač, samo malo strpljenja braćo.
Н

НС

pre oko 3 godine

То је са нашим данашњим фудбалерима тешко! Пребрзо "дигну нос", на основу пар добрих утакмица доносе закључак да су играчине не узимајући у обзир да једна озбиљна каријера подразумјева константно понављање на утакмицама и тренинзима. Да ли можеш замислити нашег фудбалера да узме милионе са 20-ак година и да у 27-30 години ради јаче и више него раније. Да имају барем упола Новакове воље и жеље тада би могли причати и слично констатовати, овако.... (просто имамо превише таквих талената који скоро ништа не постигну "вани" - част заиста ријетким изузетцима)! Свима је јасно да Гаврић може направити озбиљну каријеру, али он тек 2-у годину у ЦЗ и није код истог уочљиов озбиљан напредак (него чак и обрнуто што знају тренери који раде са истим). Сада ме немој демантовати причама како не добија шансу и слично (па који то тренер ради против себе и "гуши" фудбалера који му на терену, а прије тога на тренинзима, пружа и показује оно што се тражи од њега). Мени је Аџић најсвјежији примјер - као млад фудбалер је константно напредовао у ЦЗ и био на сигурном путу да постане незамјењив првотимац (нестрпљивост, жеља за милионима одмах и сад - одлазак вани и сада и не знамо гдје игра, ако и игра уопште)!!!
G

Gost 333

pre oko 3 godine

Postovanje za Gospodina. Nisu bitne navijacke opredeljenosti. Veliki si covek

COMMANDO

pre oko 3 godine

Bravo Deki. Napad je tvoj stil od kada si došao u Zvezdu i zbog toga i oni koji te ne vole i osporavaju moraju da ti skinu kapu i naklone se do poda.
F

Familija

pre oko 3 godine

Biće gavra u redu bilo je tu i nekih povreda bilo je i lošijih partija i odluka mlad je i neka jakim treningom i zalaganjem juri formu biće to u redu dijego se polako vraća trebaće malo vremena i to je u redu tu je i falko čeka se sanogo vrlo zrelo izgledamo na terenu bravo deki čestitke majstori i samo napred gazi familijo
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Puno se piše i priča o igračima, ali stara garda zna da kod Srba samo benevolentna tiranija pali. Deki je svima njima postao otac, pa je Boga mi i "Mister" zaslužijo u godinama kad je daleko od prekaljenog majstora. Ko se seća tekme protiv Rumuna, se takodje seća scene posle zadnjeg zvižduka, Deki prilazi Antari, grli ga i uskliče, "Hvala Tata, mi te volimo." S nama je lako kad nam kapiraš karakter. Ako nešto bude od Gavrića, biće to zbog Dejana. Inače, vreme je da imamo jednu Zvezdinu zvezdu kroz kombinaciju igračke i terenske putanje. Deki je na tom putu. Alal vera, matori. Samo ovako nastavi.
F

Fiume

pre oko 3 godine

Svaka cast Deki,pozitivno si me iznenadio.
F

Florentino

pre oko 3 godine

Koliko god da sam Grobar ovog covjeka najvise volim i postujem od svih Zvezdasa. Da nam je njegova filozofija fudbala bila zadnjih 10 godina mnogo bi vise u Evropi uradili i Partizan i Zvezda. Napadas i sa igracem manje jedan Milan. Vrhunski. Bravo Deki legendo! Puna podrska za tebe i sportski pozdrav od Grobara!! P S. Lijepo je vidjeti i nas Partizan kako melje kao nekad. Realno ove godine Zvezda u Ligi Sampiona a Partizan u Ligi Evrope!
d

djile

pre oko 3 godine

Partizan nece moci u LE jer nemamo predstavnika, nego u to novo takmičenje
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Gavrić je bio najslabiji igrač i protiv Voždovca, dao je gol ali je ukupan utisak veoma loš, Gavrić na terenu izgleda nezainteresovano, ne trudi se i ne vidi se njegova pripadnost timu. Po meni Gavrić u nastavku prvenstva nije zaslužio ni rezerva da bude.
s

serMudro

pre oko 3 godine

Apsolutno se slažem,niti ga ima u napadu niti u odbrani,uvek je loše postavljen. Kad je na lopti kao da nije deo tima a isto tako i kada se branimo i on i Nikolić van pozicije konstantno. Jasno mi je da moraju da ih spinuju i jedva čekam sledeću sezonu da izbave to glupo pravilo o stranvima i bonus igrače,ko ima kvalitet ne treba fss pravilnikom da ga na ailu ubavuje u tim,ko nema gud baj.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Ti brate onda o fudbalu pojma nemaš. Čak se pitam šta si uopšte i gledao...
V

Vozdovac

pre oko 3 godine

Ziv nam i zdrav bio Deki !
3

31 titula

pre oko 3 godine

To je to Deki tako i ja razmisljam zato cu se vrlo brzo oglasavati kao 32 titula padalo to nekom tesko ili ne to je neminovno. Uvek je nekako bilo kod ozbiljnih trenera ko je u formi igrace ko nije neka podize formu.

Aha

pre oko 3 godine

Kako me ovaj covek demantovao,pomislio sam kad je dolazio posle Miloja da nece nista uraditi zbog neiskustva,ali ove sezone videli smo Dekijevu Zvezdu u punom sjaju,iznenadio me u pozitivnom smislu,cak igra i napadacki fudbal,ne brani se kao Miloje (bez vredjanja),svidja mi se ovakva Zvezda i siguran sam da ce je Deki napraviti jos jacom. Nek bude Deki Srpski Aleks Ferguson.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Bas dobro sroceno. Svi osjecamo da je Deki korak naprijed.
X

XD

pre oko 3 godine

Ci.e je zasluzio? Nije se video. To sto je dao gol ne menja stvar.
n

niszvezda

pre oko 3 godine

Dao gol, namestio gol... mogao je da da još jedan ali je pogodio stativu...i to sve sa pozicije koja mu baš i ne odgovara...
B

Bravo DEki!

pre oko 3 godine

Da da digao je nosic Gavric odmah se to videlo.Kao i Radule koji je umislio da je zvezda,a menadzer Rajo Bozovic trazio garancije da malo i igra svaki mec.Svaka cast za Dejana.
M

Mjau

pre oko 3 godine

Sampioniiiiiiii gaze IDEMOOOOO!