Stanković vratio u Beograd četvoricu omladinaca

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.07.20. | 15:31

Trojica nastavljaju u Grafičaru, dok se Lazetić vraća u omladinski tim

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju pripremni period na Divčibarama. Sutra veče će ekipa Dejana Stankovića otputovati u Staru Pazovu na završni deo letnjih priprema. U timu neće biti Ilije Babića, Alekse Matića, Stefana Mitrovića i Marka Lazetića koji su se vratili u Beograd.

Pomenuta četvorica dobila su priliku da, pred očima Dejana Stankovića i njegovih pomoćnika, pokažu zašto ih smatraju najtalentovanijim igračima omladinske škole. Međutim, pošto su šestorica fudbalera koji su bili zaraženi korona virusom ozdravili, broj igrača na treningu se automatski povećao pa je doneta odluka da se Zvezdini biseri vrate u Beograd daljim obavezama.

Izabrane vesti

Ilija Babić, Aleksa Matić i Stefan Mitrović sledeće sezone provešće na kaljenju u Zvezdinom razvojnom timu Grafičar. Takođe, mladi napadač rođen 2004. godine Marko Lazetić, u sezoni koja je ispred nas, nosiće dres omladinske selekcije Crvene zvezde pod trenerskom palicom Marka Neđića. Lazetić je tako vraćen u tim za koji je prošle sezone postigao 12 golova u Kadetskoj ligi Srbije. Iako je ostavio odličan utisak na pripremama Marko Lazetić nije debitovao za seniorski tim u pripremnim mečevima. 


tagovi

Marko LazetićIlija BabićAleksa Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara