Komentari na vest

Stankovićeve dileme pred Bačku Topolu: Promena formacije i Ivanićeva uloga

A

Alessandro

pre oko 2 godine

Za ove koji plasiraju priču o Pavkovu i da je poslednji gol dao pre 8 meseci imam jedno pitanje: Ko je dao pobedonosni gol u Gornjem Milanovcu?
D

Duh,duh,duh

pre oko 2 godine

dok ja lebdim mirno spavajte musavelije moje.
S

Sve je

pre oko 2 godine

dogovoreno...moze igrati ko hoce.
L

Luja

pre oko 2 godine

Jasno je da je Ohi upropašćen nikakvom taktikom koju forsira nemač pojma Stanković. To je bilo i za očekivati s obzirom da igramo fudbal iz 70-tih godina prošlog veka.
Y

YayaT

pre oko 2 godine

Ja bih poceo sa Benom i Ohijem zajedno. Ben nikada nije lose odigrao u gostima,veoma snalazljiv za nasu ligu. Ohi nije taj target man pa da ga gadjas loptama non stop, covek je nesto fazon Inzagi, Pancev - ne vidis ga i onda jedno uklizavanje, dodir - gol; nikako da se rve sa stoperima u skoku.Morace bekovi da preoru teren za pobedu!
S

Sarloa

pre oko 2 godine

Hocemo Ohija u napadu svih 90.min uz Kataija i Ivanica iza njega,dosta vise podcenjivanja decka i izvodjenja iz igre nakon svakog poluvremena,za 5 klasa je bolji,brzi i agresivniji od najvecih Sporaca u istoriji fudbala Bena i Pavkova!
B

Bane15

pre oko 2 godine

Ohi..nemac pojma
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Slazem se za Pavkova i pogotovo onog laznog statisticara Bena, onaj je najsporiji igrac koji je ikad igrao u Zvezdi, ali ni Ohi nije nista. Zcezsa ce na leto morati ozbiljno da se pozabavi napadacima u prelaznom roku.
P

Podrska za Ohija

pre oko 2 godine

STANKOVICU PUSTI OHIJA DA ODIGRA BAR JEDAN CEO MEC,DOSTA SI GA SABOTIRAO I IZVODIO U POLUVREMENU!
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Ako za 45 minuta bukvalno ne pipnes loptu i izgubis 10 od 10 duela, pa sta ocekivati vise? Nije Zvezda Kolubara da moze da ceka nekoga ni 10 minuta, sad i doma ili nisi za Zvezdu. Rezultat nikoga ne ceka.
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Opet ce da ugura Piculina i nazovi Mesija iz p.m falka i da tim izgubi bodove. Nista ne cudi, ni Ohi vam ne valja- a trpite besomucne prodore majstora iz Srbobrana i Ivanica koji igra za sebe jer ide na kraju sezone,plus Sanogo koji od kada je produzio ugovor nije ni nalik onom igracu. Mozda deki gurne i Risaira i Dionija, nađe mesto da upari Srnica i dedu Krsticica,sve je moguce.
l

lool

pre oko 2 godine

Ovde Zvezda gubi...
F

Fejnord x8

pre oko 2 godine

8 komada od dece iz Fejnorda!! Najveca Bruka u istoriji fudbala!

Sascha Sascha

pre oko 2 godine

Gde je Gobeljic ,nije bas tako los,vidim uopste ne igra,
G

Gost0109

pre oko 2 godine

Opusteno. Dobijate, taman petlici da igraju. Stiti vas Duh koji lebdi iznad Marakane.
3

33 titula

pre oko 2 godine

A da mi vratimo Toleta sta mislis ?Tesko vam ide bez njega.
G

Gost13

pre oko 2 godine

Vala ako Pavkov počne umesto Ohija, na Ohijevom mestu bi se odmah pokupio i otišao. Ali dobro Stanković je poznat po ponižavanju igrača koji su mirni, jer vajnom "Magiku" i još ponekima ne sme reč da kaže. Kenjao bi on i Dragoviću da ovaj ne vredi igrački kao pola ostalog našeg tima.
3

33 titula

pre oko 2 godine

Da samo sto ti nisi Ohi i ni ugovor nisi potpisao sa Zvezdom. Kome je to vazno ko ce poceti utakmicu pobeda je bitnija od sastava.

gemathegreat

pre oko 2 godine

Misliš ko ti ovde. Morao sam prozor da otvorim.
з

зики

pre oko 2 godine

Филипа Синкернагела давнашњу жељу на љево крило ,а Радоњића на десну страну ,у средини грк из Шерифа и Адо уз Кангу
Z

Zuzu

pre oko 2 godine

I ovo tim za Evropu? Može do treće utakmice kada preskočimo dve. Sredine nigde, krila nigde, veznih nigde.
T

Trokeri

pre oko 2 godine

Jedva čekam da ovaj Ivanić ode. Četrdeset mu je utakmica trebalo da se opasulji. Kada je uspeo novinari ga naduvali kao klasu a igrač suvi prosek i to kada mu se nacije da igra. Katai nije igrač asistent, jednostavno može biti igrač za fucal za veliki fudbal ne.
p

pozzzz

pre oko 2 godine

Znam da vi grobari to jedva cekati ali jos dugo ce vas muciti
д

д.г.

pre oko 2 godine

Ти процењујеш па откидаш.
G

Gost cccc

pre oko 2 godine

Ohi ovo,Ohi ono i covek normalno zapadne u malu krizu,odmah ne odgovara koncepciji a sto ne dobija nijednu upotrebljivu loptu nikom nista.Vise brine vezni red i vec sad epska zamena Rodi na levom beku.Na Dekiju je odluka ta promena koncepcije,mada ne idemo na gostovanje Barseloni pa mora trojica pozadi.
L

Lister

pre oko 2 godine

Sve dok budu igrali levaci desno i obratno od brzih prodora i centaršuteva nema ništa a ni skoka u napadu od Pavkova i Ohija. Sami smo uštopovali naša 2 centarfora. Takođe ko ima Krstića u sredini i veznim redu jadan on. Čovek protiv partizana ulazi u 85 minutu u 86 dobija žuti jer ne može da stigne igrača pa ga po običaju hvata sa obe ruke.
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

Тоје брате бата Ѓорина школа, то играње на обрнутим позицијама, па док се намести на праву ногу противник се брани са 9 играча. Зато су они тако успешни били, као селектори и тренери. А и овај наш мистер, дилеја тотална. Непамтим када сам под његовим водством уживао у некој утакмици
д

д.г.

pre oko 2 godine

Охи је у кризи. Само шест голова на 10 утакмица. И то у пола њих по полувреме.Павков је у фантастичној форми. Дао је гол пре осам месеци.
G

G

pre oko 2 godine

Tragični sportski sektor... klub bez rezervnog levog beka, a kao priča se najjači u poslednjih 30 godina. Najjači, a nema rezervnog levog beka, koji da je povređen na duže sta bi bilo?! Bruke i sramote.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Terzic uzima od Rodica 30% ugovora i dok je on u klubu drugog beka nece biti, to samo u Zvezdi ima, to je ta OFK Beograd veza.

Bojan Gvozdic

pre oko 2 godine

A Radulović neka sedi na klupi dok ne napuni 30 banke...
G

Gost777

pre oko 2 godine

Mnogo teska opasna i važna utakmica,svi znamo odakle je Lazetic i da nas mrzi ...Igraci moraju da budu ozbiljni

Sakur

pre oko 2 godine

Jadni vi svi vas mrze a vi posteni i casni uzimate petu titulu za redom smrc smrc svi su protiv vas bas mi vas zao
@

@@@sakur

pre oko 2 godine

Vasih 6 si zaboravio?
@

@ сакур

pre oko 2 godine

Сви су против нас али много смо јаки. Други на табели је против нас од 9 узео 2 бода
T

Tanasije

pre oko 2 godine

Koja trenerska neznalica ovaj pobrkani Stankela.
Z

ZVEZDA ale ale

pre oko 2 godine

Pa znaci da nije kartona covek bi odigrao svaku utakmicu.
N

Ne valja

pre oko 2 godine

Šta tropate bre. Pa Rodić u 95% utakmica nije ni igrao beka nego krilo. I kada ode napred protiv brzih ekipa nikad nije ni stigao da se vrati crveni Degeneka je kriv lično in i Ivanić koji nisu zatvorili protivničkog igrača na centru uz to kriv je i Sabogo jer njegovo mesto je ispod njih. Jednostavno mi nemamo sredinu imamo je ali sporu. Ivanić treba da igra od centra ako je Katai ispred kao krilo. A njih dvojica čekaju na ivici protivničkog 16 zato što nemaju snage da poteče za loptom. I onda se čudim što Ohi ili Pavkov ne daju golove ili daju u 5 m. Pa ne mogu ni da daju kada ne dobijaju lopte na 18m nego i ako koji otpadak prođe a to teško jer ova dvojica se sami igraju Katai i Ivanić onda dok se smisle da pošalju loptu ka centarforima oni su ili u ofsajdu ili u petercu.
N

Nekac035

pre oko 2 godine

Zasto ne bi Radulovic igrao ofanzivnog beka?! Mlad, brz, bolji je od Gajica, Gobeljica....
P

Postic

pre oko 2 godine

Slazem se da treba ali zato je trebalo misliti ranije,jedno 10 puta da je odigrao to ,sad ne bi bilo problema
3

33 titula

pre oko 2 godine

Sta ima veze u kakvoj ce formaciji igrati Zvezda,utakmica mora da se dobije. Vise se plasim TSCovih mesara nego igre.. Protiv Zvezde uvek prljavo igraju.
t

tori

pre oko 2 godine

Ohi ostavio bled utisak u derbiju....za razliku od svih ostalih???
Z

Zvezda da se obrati UEFA

pre oko 2 godine

Uprava kluba treba da se obrati UEFA povodom zaštite igrača na preostalim utakmicama budući da nam u suret dolaze filijale gromade koji su krvnički startovali na naše fudbalere od đonova u glavu do krvničkih nasrtaja poput starta Bočkaja kada je namerno povredio Kangu pred derbi. Bivši član uprave gromade i predsednim TSC-a Žamberi verovatno ni ovaj put neće odoleti zadatku koji će pred njega staviti FSS i gromadini funkcioneri. Sudije svakako neće kazniti eventualne krvničke startove, baš kao što ni Bočkaj, ni Terzić na derbiju nisu dobili crvene kartone, a ni protivnički igrači koji su nabili đonove u glavu Benu i Dragoviću u 16-estercu.
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Rodica mogu da zamene Radulovic ili Gobeljic
s

svasta....

pre oko 2 godine

nemojte ljudi ko boga vas molim i onako nam je odbrana Bosna u kontrama ,gubimo jednog igrača u sredini, a bekove sa centarsutom nemamo, tako da ova formacija je promašaj....ali stankovic se totalno izgubio tako da me nista ne cudi da mu je stvarno palo na pamet da ovako igra....
G

Gost4434

pre oko 2 godine

A zasto Ben ne bi bio centralni napadač??? sta to Ben još mora da uradi da ni igrao standardno... Benov gol protiv TSCa nikad Ohi ne bi dao, ...jer je smotan
А

Александар1

pre oko 2 godine

Бен тренутно пости, т.ј не једе и не пије ништа док не зађе Сунце. Ако је Пићини спреман, онда Гајић може на левог бека. Чак и Ераковић може да игра бека. Не би требало да је изостанак Родића нерешив проблем. У крајњем случају дати шансу Радуловићу.
n

niszvezda

pre oko 2 godine

U ulozi centralnog napadača ne, jer nema (više) neki skok...ali u formaciji 3-4-2-1 desno iza špica mu najviše leži, sa te pozicije je izbacio Partizan kad je igrao za Olimpijakos...i niko ga više nije stavio da igra na tom mestu... Doduše, za tu formaciju su neophodni brzi i upottebljivi spoljni igrači, a mi ih nemamo...
r

realno...

pre oko 2 godine

ako posti toliko dugo onda mi nismo profesionalni klub
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Ben prvo bi trebao za zivota nekad da preteci nekog igraca ili predribla ili izdrzi dule sa liptom u nogams, a on nista od toga. Lik je zavrsio karijeru u Zvezdi i to klub vidi zato je cele sezone uglavnom rezerva. Lakonje dsti golove Macvama i Kolubarama kad se brane na svojoj polovini i pojma nemaju, sto nikad za 5 godina nije dao gol Partizanu na 12 derbija, ej 12 derbija ucinak 0, sramota.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

realno... | 18.04.2022 U 18:48 ako posti toliko dugo onda mi nismo profesionalni klub. Ben posti vec 5 godina u Zvezdi na svim derbijima, 12 utakmica 1 gol, ali sa penala. Bruka i sramota od statistike.