Komentari na vest

Stankovićevo rešenje za ofanzivu Kairata: Zvezda protiv Kazahstanaca sa tri štopera

S

Sale555

pre gotovo 3 godine

O ne! Moja nocna mora! Sturm je mogao da nam uvali 5 komada u ovoj formaciji. Dajte vise najjaci sastav i standarnu formaciju! Dosta sa ovim eksperimentima. Igramo sa Kairatom a ne Realom.
P

Piksi10

pre gotovo 3 godine

Povraca mi se od kombinatorike, jel toliko tesko staviti Borjana na gol, ispred njega Gajic, Degenek, Dragovic, Rodic ispred Sanogo i Kanga, ispred Katai, Ivanic i Falko i ispred Dioni i posle ubaciti Bena kao dzokera i Pavkova ako se Dioni umori??? Jel to stvarno tolika filozofija????
L

Lo

pre gotovo 3 godine

Molim upravu da kaze koji je problem sa degenekom jer svi znamo da posle dragovica on je najbolji stoper!
C

Cz

pre gotovo 3 godine

Poslednje kolo kvalifikacija za ligu sampiona - Crvena Zvezda- protivnik nebitan. Sastavi: Zvezda- borjan i popovic na golu, odbrana gajic, pankov, rodic, babic, dragovic, degenek, gobeljic, erakovic i krsticic kao iznenadjenje za protivnika. To je to braco pa sto nam Bog da
0

0211

pre gotovo 3 godine

Napadač ni na vidiku.
B

Bar Kohab

pre gotovo 3 godine

Ja ne mogu da shvatim da Pankov ima prednostu odnosu na Degeneka. Degenek i Dragovic bi bez problema skupa nosili odbranu.
D

Dario1104

pre gotovo 3 godine

Veruj mi da mnogi od nas ne može to da shvate, bolje reći shvatamo mi, ali ne razumemo da neko iz inata ili bilo koji razlog da bude ignoriše ono što he najvažnije u ovom Trenutku, a to je što veće šanse za prolaz dalje. Kako može da se ignorišu u najmanju ruku Degenek i Kanga, a da igraju Pankov i Babić. Bolje da smo igrali sa četri u zadnjoj ... rodić, degenek, dragović, gajić Ispred sanogo-kanga-krsticic, i napred ivanic ben katai ili kako već, ali sa ovakvim sistemom ili ovim igračima je rizik koji može mnogo skupo da košta. Ali mnogo puta nas je Stanković razuverio. Treba pričekati, verovatno postoji neka ideja iza ovoga
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

Kakav bre pankov Stankovicu?!
L

Lister

pre gotovo 3 godine

Ako bude ova formacija igrala i ovi igrači, Stanković nije čitav. Treba ga odmah u dilkarnicu.
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Au sramote, 5 odmrambenih i 2 zadnja vezna, a Katai i Ivanić šta urade, i napred Ben koji će da šutira u svakoj prilici sa 20 m?!
P

Pera Rus

pre gotovo 3 godine

Za Degeneka nema mesta u ovakvoj zadnjoj liniji,neko ocigledno urniše-degradira čoveka kome i FK i navijaci trebaju biti beskonacno zahvalni,navijaci mozda i jesu ali uprava neka se malo zamisli.Mislim da je najbolji potez bio vracanje Degeneka,kako je odigrao kvalifikacije za LŠ je dovoljno za malo vise postovanja.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Пре 10 дана сам овде написао, даје формација 7-3-0 спремна за Каират. Иде се на 0:0,евентуално на неку индивидуалну рољу Катаија или Иваниќа или да проџе неки пас до Бена. Прилично кукавички, уз то и несигурна формација у линији. Ако нас недајбоже рано начну, готови смо! Какав ужасан потез! Драговиќ, Панков, Родиќ, Гајиќ, Крстичиќ, Саного, Бабиќ, тоје 7 дефанзиваца! Браво Деки, овако кукавички није било ни против миланА. Позз
f

fancy

pre gotovo 3 godine

Tesko nama sa ovim sastavom...Sturm da je bio prisebniji mogao nas je nakantati na pocetku. Sredina spora, Sanogo je za formaciju sa 4 nazad gde hapsi sve i svakoga ko prilazi golu tj suvisno je igrati sa 3 pozadi.. Ben nije napadac aman vise!
D

Djole...

pre gotovo 3 godine

A mizda i dva golmana...e strucnjacino...
G

Gosttttt

pre gotovo 3 godine

koliko bi opasnu defanzivnu liniju imali dragovic - milunovic -degrnek da smo malo pametniji bili
G

Gostee

pre gotovo 3 godine

kako će da ispadnu kao nekada od ludogoreca....
M

Misasbc

pre gotovo 3 godine

SRAMOTA!!!
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Stavi Deki jos 2...3 zadnja vezna za svaki slucaj da nas ne odere Kairat ipak su oni sampioni.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Većini navijača a meni pogotovo, se nije svidjalo kako Miloje igra defanzivno. Ali on je igrao defanzivno samo protiv jačih ekipa od nas. A ovaj samozvani Mister, hoće da igra bunker protiv ovih papana koji su ispod našeg nivoa. Čak i u toj formaciji sa tri štopera, nema mesta za Degeneka. SRAMOTA šta radite. Dugujete dečku pare, hteli ste da ga zavalite u Aziju, dečko nije hteo da ode, hteo je da ostane da igra LŠ. A vama su propali dilovi pa ste ga izbacili iz ekipe. Da ne pričam od loše odradjenom prelaznom roku, gde ste dovodili igrače ne planski, ne računam Dragovića koga je Deda doveo. Falku ne date da igra, očigledno je da na sastav tima odlučuju neki ne fudbalski kriterijumi.
Ž

Željko ®

pre gotovo 3 godine

Posteno bi bilo da deda dobije bar jednu Mrkelinu platu...
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Sanogo je uvek rizican za moguci crveni karton a Pankov nazalost po nas gol posto kiksira skoro na svakoj utakmici koju igra,i ocekujem da ovakva postava svakako ne pocne jer nema razloga da se bojimo od Kazaxstanaca i nisu ovo Milan i Hofenhajm,,,,A sve mi se nesto cini da ako ne prodjemo slucajno Kairat Deki Stanković odlazi u Italiju posto se izgubio u sastavljanju ekipe a i pomocnik prvi mu je otisao onaj koji nam je drzao ekipu prosle godine,,,,,,
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Sutra se ide na 0:0 posto gol u gostima vise ne vazi sto je skandal kao da igramo protiv Milana ili Hofenhajma ali dobro ako se slucajno ispadne od Kairata odgovarace trener sa sut kartom,,,,,,
G

Gostivojeee

pre gotovo 3 godine

Falko najskuplje pojacanje vec sedam meseci ne dobija priliku. I kada je dobije,to bude na kasicicu. Sta tek Dioni da ocekuje. Proci ce sest meseci dok trepnes. Totalno bezveze radimo kada je dovodjenje igraca u pitanju.Eto,jedino Dragovic odmah igra a bilo bi i cudno da ne igra. Inace necu da govorim nista o sastavu sve dok to daje rezultate.Hocu reci,verujem u koji god sastav da izvede na teren jer mi dosadasnji rezultati Zvezde ne dozvoljavaju da budem pametniji od trenera i ostalih.
G

Gostivoje

pre gotovo 3 godine

Ja ne razumem jednu stvar. Doveli smo tog Dionija na pozajmicu od sest meseci da bi odlucili da li da ga kupimo ili ne.Od tih sest meseci on nece igrati prva dva meseca,onda ce da dobija sansu sa klupe pa ce da kazu nije zadovoljio.A kako i da zadovolji kada ne igra.Potrebno je vreme da bi se neko uklopio.Covek promenio drzavu,ligu,nacin igranja,saigrace.Coveku bre treba da igra a nije dosao da mu ovo bude usputna stanica kao sto stalno radimo.
М

Мислим

pre gotovo 3 godine

Да нам се смеши лето господње 2015 године када нас је тај исти каират само што смо тада у одбрани имали промају луковића и анђелковића а сада раша панков и срђан бабић. Нек нас се европа поново плаши
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

U ovih prvih navodnih jedanaest jos fali samo Krstovic pa da se ni ne ide u Kazaxstan posto ne bi gol dali do sutra,,,,,,
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Деки је најавио ружан фудбал. Звезда значи иде на кварење игре против Каирата који је у врхунцу форме и уиграности. Верујем да је научио из Макабијевог искуства, јер шта им вреди што су квалитетнији тим, кад ови могу да играју затворених очију. Зато не очекујте ни леп фудбал ни много голова, већ само пролаз даље.
s

stimpy

pre gotovo 3 godine

Srnic umesto Gajica i Kanga umesto Krsticica, mozda bi i proslo
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Nikolic je doktor i za Kangu i za Krsticica.
L

Led

pre gotovo 3 godine

Borjan-Gajic,Degenek,Dragovic,Rodic-Sanogo-Kanga,Ivanic,Kataji,Ben-Pavkov Nista vise...
g

gagynbgd

pre gotovo 3 godine

Podrzavam ovaj sastav... Deki kao da igra protiv Mancestera... Jadno i tuzno...
L

Led

pre gotovo 3 godine

Ne vidim zasto bi Deki menjao dobitnu kombinaciju iz prosle sezone?!
B

BoskovMali

pre gotovo 3 godine

Super, protiv Kairata ćemo igrati sa 5 defanzivaca.
2

2305

pre gotovo 3 godine

Panjkov hladnokrvni stoper ce sigurno kiks loptu u noge rivalu i tako minimum par puta. Ne zasluzuje da bude u istoj recenici sa dragovicem a ne pored njega na terenu. Daj boze da nas ne kosta previse u ovim kval. Najezim se kad vidim da je u projektovanom sastavu
K

Kanga!

pre gotovo 3 godine

A Babić ti je ok. Tri utakmice 5 kikseva. Sjajan igrač.
S

Statler

pre gotovo 3 godine

Izgleda da protiv Šturma nismo gledali istu utakmicu. Pankov i Babić izgubljeni, ne zna se ko je imao više kikseva. Rodić i Gajić neupotrebljivi po bokovima, samo srećom nismo izgubili. Vrhunac neverice je Ben u špicu.
J

Joe Lesh

pre gotovo 3 godine

Nije formacija sa tri stopera nuzno losa. Lani smo to igrali protiv jacih timova od nas sa Milunovicem kao srednjim i funkcionisalo je odlicno. Protiv Sturma sa visokim Babicem kao levim stoperom bilo je mucno za gledanje. Dragovic dodaje do Pankova, ovome lopta bezi u aut. Dragovic do Babica , ovaj se spetlja. 5 golova su nam mogli dati u prvom poluvremenu. Nad Degenekom se vrsi "genocid" , tako da on nije ni u kombinaciji. Ne verujem da ce igrati sa tri stopera i dva zadnja vezna, osim ako ih nije uhvatio strah od "velikog" Kairata. Ovakva formacija bi imala smisla da igramo protiv Machester City-a.
X

XD

pre gotovo 3 godine

E zbog ovoga smo ispali od Omonije, tri puta slabije ekipe od nas. To je to što smo igrali u većini evropskih utakmica, konzerva.
C

Comi81

pre gotovo 3 godine

Kanga umjesto Krstičića, Degenek umjesto Pankova ili Babića i to bi bilo to... Pavkov u drugom poluvremenu!
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Meni je OK formacija sa 3 stopera, to se otprilike igra u sistemu 3-5-2. Dobijas guscu odbranu, a opet imas proboje po bokovima. Jedino bih ja ubacio Falka pre Bena ili probao sa Dionijem na pocetku, neka odigra poluvreme i umara njihovu odbranu. Krstovic nije za ovakve duele, a Pavkov izgleda malo uspavano, kao da ne ucestvuje u igri.
S

Sasa_PFC

pre gotovo 3 godine

Imali smo priliku da gledamo Kairat protiv makabija i nisu ostavili utisak ekipe koje treba da se plasi jedan ozbiljniji klub u Evropi.Makabi jednostavno nije imao srece u dvomecu sa kairatom i imali su jednu veliku boljku...nisu imali pravog napadaca koji ce da realizuje mnostvo sansi koje su stvorili u obe utakmice.Makabi je generalno bio bolji sa vise sansi kao i suteva i posedom lopte ali bez prave realizacije sto je produkt nemanja u timu pravog napadaca koji zna kako da realizuje jednu od 3.sanse.Mislim da je Zvezda bolja ekipa od Kairata ali cesto bolji ne pobedjuju pogotovo mora da postoji i sumnja u ekipu Zvezde iz mnogo razloga.Igrajuci utakmice u pripremnom periodu ostvarivali su pobede ne ubedljive i kada su naisli na prvu ozbiljniju ekipu(Sturm)koja je jedna prosecna ekipa u Austriji spasavali su zivu glavu i samo srecom(promasen penal Sturm)nisu izgubili utakmicu.posle toga je naisla ekipa Vojvodine koja je realno ispod kvaliteta Kairata i Zvezda nije uspela na svom terenu da upise pobedu u domacem prvenstvu.Mozda bi i uspela da pobedi da je u pitanju prosla sezona ali u odnosu na proslu sezone zamenjene su sudije koje su bile sumnjive i uveden je VAR sistem tako da su bili uskraceni za pobedu na veoma sumnjiv nacin.Neznam dali su analizirali ove dve navedene utakmice u Zvezdi ali su pokazali nedostatke,na prvom mestu klasican centarfor...doveden je igrac iz Francuske ekipe Anze koji je veoma sumnjivog kvaliteta uostalom to pokazuju i rezultati samog tima za koji je ovaj igrac nastupao.Da je Dioni toliko ozbiljnog kvaliteta siguran sam da bi i Anze igrao u nekom od Evropskih kupova a da nepricamo o tome da igrac nije na nivou tima koji se bori i nada se igranju u ligi Sampiona.Dakle osim Dragovica koji je doveden i koji je ocigledno odlican igrac prelazni rok je odradjen jako lose i jos pri tome je iz tima izbacen Degenek kojem Zvezda duguje ogroman novac i nezeli da ga se odrekne a svi znamo da je Degenek veoma dobar i zahvalan igrac koji je Zvezdi doneo dosta
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Hajde da sacekamo sutra, da vidimo na sta ce to da lici.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Pa igramo 5-5-0 zato sto nemamo spica,francuz nije spreman Krstovic nema pojima a Pavkov nece igrati jel ga Stankovic negotivi.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Najiskrenije se nadam da ovo nije istina.
J

Joey

pre gotovo 3 godine

Katastrofa ako zaista izvede ovaj tim!!! Borjan, Gajic, Degenek, Dragovic, Rodic, Sanogo, Kanga, Ivanic, Katai, Falko, Ben ili Diony sve ostalo nema smisla
g

gagynbgd

pre gotovo 3 godine

Izgleda da Doni nije prosao pripreme i totalno je van forme. Trebali su ostaviti Falcinelija

Pavkov

pre gotovo 3 godine

3-2-2-2-1 kao Atalanta. Borjan- DEGENEK, Dragovic, Babic- Sanogo, KANGA- Bakayoko, Rodic- Katai,Ivanic- Ben/Pavkov
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Ne pravim se pametan, ali moje misljenje je: Borjan-Gajic,Degenek, Dragovic, Rodic - Sanogo, Kanga, Ivanic, Katai, Falco-Dioni.. Ako vec mora 3 stopera, nek bude Babic, daj, da vidimo Dionija
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Darjane opet tripuješ? Jel ti možda Deki ispričao kakva mu je taktika tas Kairat? Ne palite se ljudi, ovo su vesti za dizanje čitanosti i Klik bejtove

Pakal

pre gotovo 3 godine

Koliko mogu da vidim iz najavljene postave, cilj je upravo prepustiti loptu i napadati iz kontre a ne zadržati je kao što piše u tekstu. Svakako je sramota da Zvezda ovako defanzivno izlazi protiv Kairata, pa ne igramo protiv Čelzija pobogu...
Z

ZZ Crew

pre gotovo 3 godine

Samo 4231 bez mnogo komplikovanja izvesti najbolje sto imamo Borjan Gajic Dragovic Degenek Rodic Sanogo Kanga Ben Ivanic Katai Pavkov
O

Ozbiljne rupe

pre gotovo 3 godine

Su u odbrani...ostatak tima nije los uopste, ima dbr igraca ali odbrana , jos sa tri stopera, uzas.
P

Pitam se

pre gotovo 3 godine

Zalosno je da novinari otkrivaju formaciju protivnicima Zvezde na izvolte..... Ima li ko u klubu da spreci curenja informacija?
A

Alobre

pre gotovo 3 godine

Stvarno misliš da je ovo info iz kluba? Ovo je tzv novinarska patka
M

Milo123

pre gotovo 3 godine

Ovo jesu informacije iz kluba, ali namerno pusteno pogresno ;)
Z

Zanimljivo

pre gotovo 3 godine

Formacija 5-5-0, 3 štopera, 2 beka, 2 zadnja i 3 prednja veznja igrača...
A

Ab

pre gotovo 3 godine

Nadam se da je ovo daleko od istine i tima za sutra... Gubiš igrača u vezi ili napadu za šta??? Lafu će Pankov nekog sačuvati?? Daj Deki ne zajebavaj, pusti Falka i Kangu od prve minute i napadni, nema više prolaza na dupli x...
g

gost09

pre gotovo 3 godine

Ja se samo nadam da ovo nije tacno, cuj sa 5 u odbrani protiv nekog Kairata..
D

Dosta vise!!!

pre gotovo 3 godine

Stankovic ne zna da postavi defanzivno ekipu kao sto je to radio Milojevic, Protiv Milana u beograddu smo imali srece. U Milanu je to bilo mnogo bolje jer smo imali igraca vise u sredini, zalosno je da stankovic toliko slep da to ne vidi, neke ocigledne stvari.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Smesne stopere imate, naravno sem Dragovica, a ovi su katastrofa, bekove takodje nemate, spiceve isto tako, pa sta imate Kataja i Ivanica samo?! :)
d

darkobg

pre gotovo 3 godine

ako su naši smešni vaši su tragokomika.
S

Stameni Milos

pre gotovo 3 godine

Ako bude ovako...ajde to bez Degeneka i nekako mogu da razumem...ali bez Kange ne mogu! Kanga i Katai su 2 nasa najbolja igraca!
B

Blef

pre gotovo 3 godine

Štoperski tandem Dragović - Degenek bi bio pun pogodak. Osnovni porblem je što ekipi nedostaje brzine i eksplozivnosti u sredini terena i klasičan gol igrač.
B

Blef

pre gotovo 3 godine

Kad vidim ovoliko lajkova, ostane mi samo da pomislim da možda ne plaćam neke botove, a da ne znam?! :D
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Haha ma druze sve je to lepo, svi znamo sta bi voleli da gledamo i da zvezda igra napadacki i pobedjuje...ali nekada valja biti pametan pa malo promeniti...mi smo kraljevi osude pre nego sto se ista desi. Ja Degenek volim ko brata, ali sta ako je recimo trazio duplo vecu platu ilinovi ugovor pa nece da igra...naravno tesko da je to istina, ali uvek postoji promil sanse...pa ako ne prodajemo ove onda lepo karte na sto!
B

Babaroga

pre gotovo 3 godine

Stankovic se skroz pogubio,nezna sta radi,neka nam je bog upomoci!!!
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Je l igramo protiv Reala ili Kairata? Mislim da se pise o ofanzivi velikog realaa ..
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

Brani se protiv Kairatakao da je Celzi
K

Koler

pre gotovo 3 godine

Nemamo igrace spolja za ovakvu formaciju .to bi bilo 5221..zna to stankovic i igrace 433
E

Ej bre

pre gotovo 3 godine

Mora da je Stankovic imao povez na ocima protiv Sturma kada misli da je ova formacija sjajna......
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Gospodin Vladan Milojevic. Njegov defanzivni fudbal nam je doneo dve Lige Sampiona, Ligu Evrope i prolece u evropi. Nekima se nije svidjala ta defanziva. Evo sad protiv Kairata igramo sa 5 pozadi. A da, Gajic i Rodic ovde nisu bekovi, oni su krila... Sjajno. GOSPODIN VLADAN MILOJEVIC.
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

nikad veci budjet i ugovori a nikad losija CZ
S

Sasa1234

pre gotovo 3 godine

Postava sa 3 stopera ne znaci da je defanzivnija, vec suprotno .... Samo je problem sto mi imamo dva kiks igraca od 3 stopera, i postave sa 3 defanzivca moraju biti uigrane ili pametni defanzivci sto mi nismo ni jedno ni drugo, izuzev Dragovica....Kanga bi sa postavom sa tri stopera morao igrati, da poveze redove....ben u spicu i nije toliko losa opcija trenutno, posto bi se spustao u sredinu i ostavljao prostor za Ivanica i Kataia i tako sirio njihovu odbranu....Pavkov bi gore stajao ko drvo i nista dobili ne bi bio bi odsjecen...Sa tri pozadi ako vec mora, prije bi Sanoga stavio nego pankova, sjetite se kako je odigrao u milanu kad smo dobili crveni....
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Slazem se da je Sanogo pokidao protiv Milana.. Ali ne znam zasto imam osecaj, da kada bi igrao stopera sutra, da bi napravio penal :D
S

Sasa1234

pre gotovo 3 godine

@malj Sanogo jednostavno nema osjecaja koliko je jak, vjer.je igrajuci za young boys i u evropi susretao se sa jakim veznjacima koji nisu padali cim ih dodirnes, a i sudili su mu bolje sudije koji svaki pad nisu karakterisali kao faul, pogledaj njegove meceve u evropi za zvezdu, uvijek medju tri najbolja igraca....mozda je i do motivacije....samo sto manje lopti u njegovim nogama i super a da bi se to desilo kanga mora imati loptu a ne da sjedi na klupi...
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Sve si u pravu, setim se samo kako je Ibra pored njega izgledao smesan u duelu
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Ne znam kako stankovic misli da izvede bilo sta sa ovom postavom,ajde sto je neverovatno da pankov bude pre degeneka,ali napadu ne odgovara ovakva postava.Ili ivanic ili katai ce morati da igraju vise desno sto nijednom ne odgovara,a ben nije za spica.Kukavicka postava
G

Gost ali pravi

pre gotovo 3 godine

Umesto da budemo jači nego prošle dezone, ovaj tim bez Falčinelija, Milunovića, Kange i Degeneka je za 30% slabiji.
G

Gost321

pre gotovo 3 godine

Cirkus, Pavkov na klupi Ben u spicu, znaci idemo na ko da gol da mu crkne televizor, jednom ce to da nas kosta opasno, samo se nadam ne sutra
K

Kijaku

pre gotovo 3 godine

Kanga mora da igra umesto Krsticica Zvezda nema igru bez kange sto ste videlo vise puta uostalom videlo se i sad protiv Vose
.

....

pre gotovo 3 godine

A navijaci Zvezde su prozivali Milojevica da je bunkeras... A Milojevic nikad u ovoj formaciji nije igrao..
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Nije u ovoj formaciji, ali je bilo
M

MI LOS

pre gotovo 3 godine

DE GE NEK
C

Cerebro

pre gotovo 3 godine

Igrali smo sa tri stopera protiv Milana u Beogradu i odbrana je bila katastrofa, zasto i dokle ovo jadno forsiranje necega sto nam nista dobro nije donelo????
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Zato što je ista postava zaključala Hofenhajm, razbila Gent, i u revanšu dominirala Milan. Aj sad po burek, fala.
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Znači krećemo sa igračem manje jer će Ben glumiti napadača. A to se do sada nikada nije pokazalo kao dobra opcija.
S

Sta reci.....

pre gotovo 3 godine

Da videlo se protiv Sturma koliko je efikasna ova formacija.... Vi novinari umesto da kritikujete vi odobravate pa cete posle utakmice da pljujete najstrasnije...
D

Dokle vise????

pre gotovo 3 godine

Ne vredi , tvrdoglavost Stankovica je velika, video je protiv Sturma da to nista ne valja i on uporno i uporno forsira nesto bez razloga, tako je u Derbiju poslao Erakovica da igra, Dokle vise zezanje sa zvezdinim timom?????
N

Nlo

pre gotovo 3 godine

Rasa Pankov,jao majko moja mila
N

NNNN95

pre gotovo 3 godine

Pankov i Krsticic pre Degeneka i Kange? Kakva sprdnja. Samo se nadam da nam se to nece obiti o glavu.
H

Henry Hill

pre gotovo 3 godine

Kakva komedija majko mila, 3 štopera bez Degeneka. Dve rupčage od igrača i Dragović, zar oni očekuju da Dragović krpi greške koje ova dvojica naprave? Babić je grešio protiv Vojvodine koja nije izašla iz 16, zamislite šta će biti kad neko baš stisne. Za Pankova neću više trošiti reči, mislio sam da je prošlo vreme kada je da bi igrao za Zvezdu dovoljno da budeš njen navijač, bez ikakvog igračkog kvaliteta.
S

Sta reci......

pre gotovo 3 godine

Stanković je zamisao da sa tri štopera i znatno gušćom defanzivom i veznim redom spreči napadačke zamisli rivala i uspostavi dominaciju na sredini terena testirao u generalnoj probi protiv Šturma (1:1} Pa jel bila defanziva bolja tada??? Pa jel realno sta vi pisete, i vi novinari?????
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Uzasna postava.Ako ti je resenje da ti budu 3 stopera a 2 od ta 3 su najveca pretnja po gol Borjana onda je bolje igrati sa 4 u odbrani,bar ces imati igraca vise na sredini.Igramo bez klasicnog spica.Ben to nikad nije bio niti ce biti a kako je koristio zicere na proslom mecu malo bi mi presedio i na klupio.Igramo sa 5 u odbrani i 2 zadnja vezna i bez spica.Ovako je sramota i protiv Bajerna poceti a ne protiv Kazahstanske ekipe u 2. kolu kvalifikacija.Zasto ne bi moglo: Borjan-Rodic,Gajic,Dragovic,Degenek-Krsticic(Sanogo),Kanga,-Katai,Ivanic,Falko-Dioni (koliko moze pa posle Pavkov)