Komentari na vest

Stankovićevo slovo o Dioniju i Zvezdinom nedostatku: Verovatno nam fali igrač brzih nogu...

D

Deka PG

pre gotovo 3 godine

Radonjić u Zvezdi sa pravom otkupa na kraju sezone plus procentu. Bravo! Vrhunski potez uprave
V

Vidoviti

pre gotovo 3 godine

Svake sezone ista prica pamcenje je cudo evo vec 4 godine citam da se Zvezda raspada ono Zvezda sve bolja,ovaj Tim je nesrecno ispao od Milana bukvalno ovaj Tim Bez Milunovica sa Dragovicem kao njegovom zamenom,po meni mnogo boljom! Igracima duguju plate I u Barsi pa sta sad Asano prekljuce pobegao doveden Pantic kao pojacanje alo svaki komentar dalji je sulud.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 3 godine

Nikolić,Petrovic i Gavrić na žalost nisu kvalitet kom smo se nadali;mnogo mečeva,šansi,dobili su priliku cele prošle sezone,jednostavno ne ide.Uz loša pojačanja iz sveta niz godina/sad Falko i Sanogo sigurno nisu za Zvezdu a vrv ni Bakajoko...Dionija ćemo brzo videti/ovo što iznose jedni isti igrači par godina,Borjan,Rodić,Degenek,Pavkov uz Bena i Kangu...to je..vanvremenski uspeh.Za 10 tak dana kreće LŠ kvalif..i domaća videćemo
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Čitam dole drugi naslov gde piše, Kanga, Degenek i Pavkov mogu da idu. Treba da vas bude SRAMOTA. Kangu hoće da prodaju jer nemaju žuti dinar, a duguje se igračima i zaposlenima, a Kanga je jedini koji bi odmah mogao da nadje klub. Igrač koji donosi kvalitet u evropi, a o našoj ligi neću ni da pričam. Toliko radosti nam je doneo. Degeneku duguju ozbiljne pare. Dečko je stub odbrane, i za klasu bolji od Pankova i Babića. U paru sa Dragovićem bili bi odličan štoperski par. Pavkova ne bi menjao za dva Dionia. Dečko kada god je igrao dao je gol, da nepričam o onim golovima u Evropi. Od kada se zakačio sa Misterom mnogo malo igra. Ovo je strašno šta se radi. A Gobeljića i Vukanovića će držati do sudnjeg dana. Da nepričam šta rade sa omldinskom školom, gde su sve igrače koji su igrali dve LŠ rasterali. Ne svidja mi se kako ovo sve ide, ali ajde da se sačeka kraj kvalifikacija pa da vidimo gde smo.
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Шта се пржиш... Ко је то из Звезде рекао да Павков, Дегенек и Канга треба да иду?
T

Tišina

pre gotovo 3 godine

@Goust1. Uredu je mali, pogledaj treći naslov ispod gde Mister kaže da mogu da idu...
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

@Goust1. Pričaju novinari koji su sa Zvezdom na pripremama, jer su upućeni šta se tamo dešava. A ja sam gore naveo razloge zbog kojih hoće da ih prodaju. Nadam se na se to neće gogoditi. Jer su oni potrebni Zvezdi. Ima bar pet, šest igrača koji bi trebalo da odu pre njih.
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

cuj Dragovicu treba 7 dana da bude fit pa covjek je igrao euro prosao pripreme sa Austrijom isto kao da je odmarao pola godine
P

Pravi jole

pre gotovo 3 godine

Kaze sef, nismo porgresili, dioni odmah hteo da dodje.. E to me strah.. Eto i ja hocu odnah da dodjem.. Za 300 evra cu da igram... I jel to merilo da sam kvalitetan spic sto hocu odmah da dodjem? Bas obrnuto.. Cim doso bez natezanja taj nije ni za kriv..
2

2222

pre gotovo 3 godine

Gleda sam hajlajt od Dionija i decko je katastrofa spor ,bez tehnike izgleda ko trudnica na snimku uglavnom igra na krilu tako da i ne znam da li je napadac, uglavnom snimci izgeldaju napucano pa igrac bude los ,nadajmo se da je u njegovom slucaju obrnuto
Č

Čovek nije video Dionija u životu

pre gotovo 3 godine

Dioni spor ahahhahaha, pa bukvalno mu je brzina jedna od najvećih odlika. Komentar gore je dobio 22 lajka, to dovoljno govori kakva se kampanja vodi.

Jastreb

pre gotovo 3 godine

A jel si gledao Rikarda čarabnjaka.....Čudo od igrača otimali se za njega.....
2

2222

pre gotovo 3 godine

Druze to sam gledao na snimku lik je brz ko tomane,a opet kazem nemora da znaci da je krs dok ga ne budemo videli na delu ,mada cisto sumnjam da ista vredi cak mislim da je falcineli bio boja opcija od ovog posto ovaj treba tek da se uigra a kfavalifikacije pocinju uskoro ...nemoj da se ljutis sve najbolje
g

gostivoje

pre gotovo 3 godine

Ovi grobari koji se predstavljaju kao delije, NECETE USPETI. Nece vam uspeti da Dejana oterate kao i Miloja, da bi stvorili neku sansu da se domognete nekog trofeja. Sinoc je igra Crvene Zvezda bila takva da je uterala strah u kosti vama navijacima Partizana, jer u vasem tima igraju raspadi kao Obradovic, Miljkovic, Jojic, Ostojic, Vujacic, Zdjelar. Vi ste toga svesni ali ovo uvlacenje Zvezde u vase medijsko blato, nece proci. Cilj Zvezde za ovu sezonu je postavljen. Dupla kruna, grupa Lige Sampiona i prolece u Evropi. Tako svaki pravi delija misli.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

zamisli kakav ste vi klub kad vam navijaci drugog tima oteraju trenera
M

Mohikanac

pre gotovo 3 godine

Brate pricas kao da smo barsa a mi svaki derbi muku mucimo sa tim raspadima kako ih ti nazivas! Budite ljudi realni, ne stima kod nas nesto! ZASTO NE IGRAJU KANGA I DEGENEK, zasto igra vukanovic i gobeljic? Dokle bre da cutimo , videcete da ni LE necemo igrati ove godine
S

Stvarno...

pre gotovo 3 godine

...ne znam kakvu muku mučimo protiv Partizana?!? U ove 4 šampionske sezone Partizan ima jednu pobedu u derbiju. Imali su neki uspeh u kupu, ali smo i to rešili. Jedino ako misliš da treba da ih petardiramo?
a

abraham

pre gotovo 3 godine

Stankoviću, najteže u fudbalu se ponavljati. Ti si sad na većem testu nego prošle godine. Minimum je LE. Iz aviona se vidi da nam je ekipa spora, ne samo ove nego i prošle godine. Brzina se plaća a mi smo došli u situaciju da posle Van la para, ostanemo bez para. Kako bilo, imaš podršku, ali vezni bez Kange i odbrana sa Babićem, igra sa Nikolićem, može donijeti dobro samo našim oponentima.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Zašto misliš da znaš fudbal bolje od Dekija?
V

Vagac jaja

pre gotovo 3 godine

Care jesi ti gledao sinoc utakmicu? Bakajoko ti nije brz?
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Jbg, odrekli smo se Jirke

commando

pre gotovo 3 godine

Dobro ti vidiš da treba brzine po krilima i sredini. Bakajiko ti je ok po krilu ali ako misliš da ga napraviš i brzim krilom i bekom to zaboravi. Levo krilo nemamo uopšte. Po brzini tu ni Ivanić ni Gavrić nisu ni prići. Za sredinu možda ovaj Stanić je brži malo od ostalih, jer Kanga nije brz ali zna da gurne loptu za trkače. I zašto novom centarforu ne dade bar 20 minuta on je u takmičarskom ritmu mogao je toliko da izdrži. Ili ga nećeš ni u prvom kolu sa Vojvodinom pa će opet neuklopljen na 2 kolo lš kao i Falćinelija što si sa aviona poslao na evropsku utakmicu.
E

Eto sad

pre gotovo 3 godine

Pa sto ste se natezali sa Randjelovicem i Birmancevicem? Nema sad kukanja. Hocemo da se talimo a posle kad nas od**u onda "kuku lele, nema igraca na trzistu". Ima, ali "investitori" sa "diretoreom" ne moraju da se utale bas u svaki transfer! Sad trpimo sporu tranziciju koja ce nas kostati kad tad, mozda cak i tokom leta. Nikog danas ne zanima igrac koji pimpa 50x i napravi rolu sa loptom, nego brz igrac sa dobrom tehnikom.

commando

pre gotovo 3 godine

E za 7 dana će imati snage. Pa nije in baterija da se napuni za 7 dana. Isto kao i prošle godine. Napao nas neki prosečni šturm, odbrana pocrkala posle 15 minuta. 10 kola nismo imali kondicije sve dok nismo ispali u le. I nw možeš ti Babića, Nikolića, Petrovića naučiti da trče brže. Ako nisu naučili 50 utakmica do sada. Svaka brza rkipa ima da nam prepiša odbranu u trku i onda ostaje da Borjan vadi kestenje iz vatre. Samo što ne može ni on više, sve stariji je i habanje postoji.
M

Mohikanac

pre gotovo 3 godine

Šmrkatoru mnogo si se primio, ne znas gde si supalj! Imamo nikad jaci tim a vi ga urusavate, ne date degeneku fa igra jer ga terate u si gapir a on nece, ne date kangi da igra iz samo vama poznatih razloga a on kad igra igramo deset puta bolje, stavio si u sredinu 4 defanzivna vezna i ne mozemo tri pasa da povezemo, pritisnuo nas sturm u presingu mi gubimo lopte na nasoj polovini! Bezi dok jos imas malo obraza
P

Pomoćnik redakcije

pre gotovo 3 godine

Zašto se ne zaposlis negde kao trener ?vidi se da poznaješ materiju
B

Bruko

pre gotovo 3 godine

Sramoti se ti i onaj koji su ti lupali lajkove.
S

Samo mali predlog

pre gotovo 3 godine

Sramotno je kakva se kampanja vodi oko Stankovića. Klinci sa fan pejdževima i gorbari koji vole da truju. A vi bi iz Mocarta bili fer kada biste postavili i snimak Stankovićeve izjave gde je govorio o svemu, a ne da citirate ono što bi vam donelo čitanost.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Ovakvu zvezdu ce i Partizan pobediti! :))))
r

re>dzo black

pre gotovo 3 godine

Razlika izmedju Zvezde i Partizana je kao izmedju Celzija i Milvola. Celzi evropski klub, a Milvol iz predgradja, seljacki bez ambicija. E vi ste Milvol bili uvek i ostali.

Jastreb

pre gotovo 3 godine

Nada poslednja umire.......
9

951357

pre gotovo 3 godine

Obavezno. Još kad biste vi mogli da trčite kao Šturm, možda biste i imali šanse... Ovako, pusti snovi...
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Ahahah mi Milvol..? Pa vi ste tipa Notingen Forest 😂...Jer zelje su jedno ralnost je drugo :))