Komentari na vest

Stanojević je specijalista za Čukarički: Nikola Terzić testira golmana sa kojim je igrao u Prvoj ligi

B

BikonjaCrncevic

pre oko 2 godine

Stanoje je rodjen kao specijalac:))) Koji trener može da se pohvali da je učio fudbal od Šamroka i Flore:))) Tek o poštenju da ne govorimo. Uklapa se među partizane i znanjem i karakterom:)))
b

box

pre oko 2 godine

Koji uvod u providnu sklanjalicu...barem cutite
G

Gost81

pre oko 2 godine

Hahaaa,cuj specijalist!!Sklanjalica do derbija inda na minus tri na sest kola do kraja i kraj

07.08.16

pre oko 2 godine

Sasa Ilic ce biti sledeci trener gromade.Verovatno ce nakon gubitka titule i kupa(zbog hronicnog nedostatka kvaliteta i niceg vise) Stanoje da ode iz nekog njemu sizofrenog razloga.I Sale Ilic je u kombinacijama da sedne na klupu.Naravno da nece Ilic zatvoriti vrata sebi,niti se zameriti buducim sefovima.Taman posla da Cuka uzme bod(ove).Rutinski ovo gromada dobija,bez muke,bez komplikacija.Izaci ce Cuka visoko,taman da odbrana lagano "pukne"dva puta.I jos nesto.Pre nego sto gromadini navijaci pomenu Lalata,razlika izmedju Zvezde i Lalatovog tima je kao razlika izmedju Fejenorda i gromade,tako da nema potrebe ni za kakvim"intervencijama".A razlika izmedju Cuke i gromade je minimalna,tako da je "faktor Sale Ilic" presudan danas.Cik nek nas dve demantuje.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Nece Ilic biti trener Partizana dok im je ova uprava. Malo je reci da nije u dobrim odnosima sa njima...

07.08.16

pre oko 2 godine

*Cik nek nas danas demantuje.....
M

Mop

pre oko 2 godine

Čik nek danas Lalat demantuje
V

Vini Jr

pre oko 2 godine

Ako Bog da od leta u svojoj kući. Najveći 22!
@

@Vini

pre oko 2 godine

Znaci preuzima BSK Borcu?
S

Sashki85

pre oko 2 godine

Znači prvi golman ne brani 😁
d

d oridzinal

pre oko 2 godine

biće klasična sklanjalica. svima je jasno da će ilić to namestiti u partizanovu korist. bruka!
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Mislis na zvezda Radnicki?!Tu hoce.

07.08.16

pre oko 2 godine

Simo,nema potrebe za namestanjem Zvezdine utakmice danas,jer je razlika izmedju Zvezde i Radnickog kao izmedju Fejenorda i vas,minimum.A razlika izmedju Cuke i gromade je bas minimalna,tako da Sale Ilic zna sta mu je ciniti.
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Mi ćemo ovom Partizanu dati minimum 3 komada na Rajku.. Onda će Kuku Stanoje da nastavi kukati i tražiti da mu se pred skupštinom obezbijedi klupa i svi uslovi da može neometano protestovati.. Imati će i našu punu podršku!! Pravda ne smije izostati!! Za Stanoja, za pravdu!!
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Da, da i opet ce vratiti.Scepovica, Racu Petrovica, Lazevskog, i kada bi kogao vratio bi i Davidova..
S

SilverSurfer

pre oko 2 godine

Mogla bi ovo da bude dobra utakmica. U našem prvenstva dobra je svaka u kojoj ekipa koja igra protiv Zvezde i Partizana nije unapred upisala poraz. Međutim, čudi me da na ovom portalu nisam pročitao ni jedan red o Stanojevićevom ponašanju tokom Kup utakmice protiv Surdulice? Onakva eksplozija primitivizma odavno nije viđena kod jednog trenera u Srbiji. I za ceo performans dobio je samo žuti karton?!? Trebalo bi da bude suspendovan do kraja prvenstva. Najstrožije kazne treba se primenjuju na igračima i rukovodstvu Zvezde i Partizana. Kao primer. Kako bi trebalo da reaguju treneri manjih klubova koji daleko češće bivaju oštećeni u utakmicama protiv Zvezde i Partizana? Recimo, Lazetić nije komentarisao nedosuđen penal u utakmici protiv Partizana a prepodobni Stanojević nije mogao ni da procedi da je protivnik bio oštećen. Znao je da srčani kada na nekoj Zvezdinoj utakmici (mislim protiv Čukaričkog) nije radio VAR. Da bi onda, posle utakmice sa TSC-om, saznali da se to često dešava. Jedna od najodvratnijih pojava u Srpskom fudbalu je Stanojević. Limitiran trener, koji otvoreno sumnja u tuđe pobedničke nizove (koji nisu normalni ni u jednoj ligi) a kada ostvaruje iste, jednako sumnjive pobedničke nizove oni ne mogu da budu predmet razgovora. A onda se dogodi nervni slom zato što mu ekipa odigra nerešeno sa Napretkom hvatajući se za nedosuđen penal kao za slamku spasa. Naravno, moralna gromada mudro je ćutala kada je za Partizan u Subotici dosuđen i te kako sumnjiv penal. Pitam se što se u Evropi nije ponašao kao protiv Loznice ili Napretka? Kako je u evropskim utakmicama uspevao da zadrži samodisciplinu i kako je nestajala u domaćem prvesnstvu pa se doktor Džekil pretvarao u mister Hajda? Moglo bi se komentarisati i ponašanje drugih trenera, pre svega Stankovića, ali Stanojević je predstavio sebe i klub kao žrtve ne znam kakve zavere gde bi sve sem titule Partizana ove sezone bilo nastavak onoga o čemu je govorio pred početak prvenstva. Kako stvari, u ovom trenutku, stoje Stanojević će morati pred skupštinu.
Ž

Žak Vilnev

pre oko 2 godine

Sve sem rutinske pobede Partizana biće prvorazredno iznenadjenje. Domaćima ne trebaju bodovi, ne mogu ni gore, ni dole, a u plej-ofu će uzeti onoliko koliko im je dovoljno da osiguraju kvalifikacije, jer su kvalitetniji od konkurenata. Ilić je najavio ofanzivu i tako će i biti, ali neće prštali od duela, jer im nije u interesu da im se neko od igrača povredi u za njih najnebitnijoj utakmici u ovoj sezoni. A takva igra odgovara gostima, koji će igrati povučenije i preko brze tranzicije kažnjavati prostor koji će im biti ostavljen, a u Menigu, Terziću i Rikardu svakako da imaju igrače za to. Sigurna pobeda gostiju od dva gola razlike, bez primljenog gola je fiks dana.
G

Gost 2112

pre oko 2 godine

Ako je Stanojević specijalista,Saša Ilić je subspecijalista !!!🤣🤣🤣
B

Bingole

pre oko 2 godine

Ovaj krs tim od Partizana bi do sada zaostajao 20-ak bodova za Zvezdom da je prvenstvo regularno. I tu se stavlja svaka tacka. A zamislite tek sledece sezone sta ce raditi.
G

Gostivojka

pre oko 2 godine

Specijalista za sklanjalice. Hajde Ilicu,zapevaj partizanove pesme i skini gace danas. Pokusajte makar malo originalnije da odglumite
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Nije ovo najbolji tim, ovaj covek uvek filozofira nesto uvek vidi nesto sto niko ne vidi...Opet vratio Popa na gol? Cemu sve to ne znam...
H

Hepek

pre oko 2 godine

I mocart je pisao pre neki dan da samo cukarickom ne trebaju bodovi. Tako da sve je jasno
b

batabane

pre oko 2 godine

Miljkovic,ahahahaha.Jevtovic je mozda igrac za N.Pazar,ali za Partizan ,ni blizu.Na njegovo mesto Natho,a na Nathovo,ispred Markec10.Naravno na d.beka Zivkovic,umesto balvana,i na golu Stevanovic.Sve ostalo je ok,s tim sto bih ipak dao blagu prednost Jovicu u odnosu na Terzica,mada može i Terzic,tu su negde.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Specijalista za dogovorene utakmice! Vrhunski i dokazani strucnjak inace!

darkostankovic171@gmail.com

pre oko 2 godine

Videćemo kakav će pristup imati Čukarički, i da li će ovoo biti sigurna tri boda, kao i sa još nekim timovima(TSC)... Svakako u subotuu opet rasčlanjavanje na proste činioce kao u prošlom derbiju! Stanoje ima jedan kvar, ne radi mu crno beli var... 🔴⚪
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Ahhaah crno beli var.pa da nema vara vi bi imali mozda jednu nerjesenu utakmicu u cjelom prvenstvu i bar dvadeset dosudjenih penala.
H

Hulio

pre oko 2 godine

Utakmica je resena
N

Ne bih gledao

pre oko 2 godine

A tim protiv B tima partidjani lagano dobijaju.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Stanoje je specijalista za dogovorene. Cukaricki treci, ozbiljna ekipa, ali ce veceras izgubiti 2, 3 razlike.
G

GosttsoG

pre oko 2 godine

Da li neko normalan veruje da ovo neće biti na nivou treniga, istrčavanja...kao protiv TSC-a npr?!
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Teska utakmica u najavi za Partizan posto je Cukaricki znao da namuci i pobedi Partizan dosta puta.Valjda ce Partizan pobediti ali i ako bude remi ili poraz ne treba praviti nesto oko toga jer je nemoguce dobiti svaku utakmicu.
G

GosttsoG

pre oko 2 godine

Ovo je sarkazam?
G

Ganga

pre oko 2 godine

Pa ovo je vrh komentar! Ticu ti li si?
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

A gde je NAJBOLJI ASISTENT LIGE Milos POVLACIM SANOGA ZA PENAL Jojic?!I gde je sveze tetovirani Jovic kao bonus?!Odmara za derbi?!O.K.Nista onda.
Y

Yoink

pre oko 2 godine

Sasa Ilic ce se pobrinuti da Cukaricki lagano izgubi i da partizanova publika uziva.
@

@Yoink

pre oko 2 godine

Poseban akcenat ce biti stavljen na duele, startove i faule...da ne povredi slucajno nekog od Stanojevih galaktikosa pred Derbi .. Lagano trckaranje i pariranje...nista duel i bilo kakav kontakt
L

Lanistanac993

pre oko 2 godine

Nije specijalista on i igra njegove ekipe.. Vec igre van terena. Utakmica dobijena jos na pocetku prvenstva.