Komentari na vest

Stanojević: Muški smo izneli meč posle nepuna tri dana; Marković stalno ima problema

0

011

pre preko 2 godine

Najbolji igrač Partizana bio je Rajković.
T

Teodul

pre preko 2 godine

Priznajte da ste se ponadali??? Ali titula se vraća u Humsku 1!!! Stanoje gazi sve!
N

Nadobudni Radović

pre preko 2 godine

U Ling Long sve ih gazi u LK njega gaze.
P

Pedjone31

pre preko 2 godine

Partizan ce biti sampion, dzabe ovolikim ciganima na Partizanovim vestima da glume grobare. Napred Stanoje!
P

Petar424

pre preko 2 godine

Ajmo Stanoje, GAZI do kraja prvensta, neka place ciganija.
f

flora

pre preko 2 godine

muški nego šta, samo u evropi sa malo kvalitetnijima od flore i faine n' ide.
B

Botina Zivorad

pre preko 2 godine

Jojic i Miljkovic. Oteran Suma. Nema ko da postigne gol u derbiju. Sramotna igra protiv Genta i zasluzen porazn na JNA. A vamo se velicaju Samrokovi nizovi od 300 pobeda u domacoj ligi.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Botina Pogledaj na tabelu.
S

Stanojejulovac

pre preko 2 godine

Trener Partizana kaže igrači su mu umorni. Ja stvarno ne znam ima li neko iz kluba da te pita jel te nije sramota da kažeš da su profesionalni fudbaleri posle 20ak utakmica umorni? Reci idem 40 dana na posao i kazem javno sefu npr ja sam bas umoran.
A

Avala25

pre preko 2 godine

Bravo Stanojevicu, samo kidaj, i uz male korekcije u zimskom roku (Miljkona, Obradovica) bice to dobro. Samo tako, teraj musavce da placu...
P

Peta titula u nizu

pre preko 2 godine

Koja sklanjalica posle 1 :0 za Tsc. Srećom pa toga nema u Evropi. Dodje Gent pa vas spusti na zemlju. Gent koga smo mi dva puta pobedili.
S

Stane Roković

pre preko 2 godine

Stanoju leže, kao što i sam reče ekipe koje nisu fizički jake i brze. Tu njegov raskošni talenat i doktorske disertacije dolaze do izražaja. Vodi nas Stanoje do nove titule!
D

Dragan Ljuma

pre preko 2 godine

Igras profesionalni fudbal za 20, 30 ili 50 iljada evara mesecno i umoran si? Od čega?
N

Nadobudni Radović

pre preko 2 godine

A što nalupaste čo’eku ovolike minuse? Što je reka pogrešno? Sportista a umoran? Dajte Stanoju Mačvu, Smederevo, Hajduk (K), Metalac da se igramo. Igramo oooo!
C

Cirkus iz humske

pre preko 2 godine

Još jedna u nizu sklanjalica
t

tako je Stanoje

pre preko 2 godine

Uz malu pomoc prijatelja, sve je moguce. Steta sto Evropa pokaze koliko vrede prijateljse utakmice u Srbiji, pa dodje nikad slabiji Gent i ocita vam lekciju iz modernog fudbala.
b

bruka

pre preko 2 godine

Ovaj TSC se nije kvalifikovao za Evropu, Vojvodina i Cukaricki u trecem kolu igrali tenis, ne fudbal.. O cemu ti pricas decko?? Vi niste mogli da pobedite Serif, Kairat, prosle godine Omoniju, rekli ste da ce nas Anortozis napuniti i poredili ga sa Omonijom.. Jeste izgubili smo od Genta, ali reci nikad slabiji Gent, a prosle godine u ovo vreme bili 14ti na tabeli. Realnost je da ako ih pobedimo tamo, imamo velike sanse da budemo prvi u grupi, i nakon tog meca se povlaci crta. Prosle godine Gent u Evropi 0,0,6 ove godine 3,0,0. Sacekajte utakmicu u Belgiji, nakon toga ce mnoge stvari biti jadnije. Vi ako ne pobedite Midtjiland u Beogradu, ozbiljno vam skripi LE, tako da gledajte vase dvoriste, malo manje tudje
R

Resetovanje

pre preko 2 godine

Brukice prosle sezone su igrali Ligu UEFA ove sezone igraju Ligu Konferencija. Napisi ovo isto kad puknete i u Belgiji.
A

AkoAko

pre preko 2 godine

mi AKO izgubimo posto imamo 10 meceva bez poraza, a vi IZGUBILI
P

Partizan Bg

pre preko 2 godine

Pravi Grobari su uz tebe! Meni je najbitnije to što znam da dok si nam ti trener, nećeš dati nijednom sudiji da nas pokrade! Takodje, tvoje reakcije posle golova jasno govore o tome koliko voliš Partizan i daješ sve za ovaj klub... To svi volimo da vidimo... Ne obaziri se na komentare onih sa druge strane brda, jasno je zašto te ne vole... Mi smo uz tebe, kako god da se završi ova sezona!!! Ti si prvi trener Stanoje!!!
3

3x3

pre preko 2 godine

Na osnovu ličnog stava nemožeš pisati u ime sviju nas je sam grobar već preko 40 godina i to treća generacija al ovu upravu i trenera ne podržavam dok god posteje igrači koji igraju i ako su lošiji od onih na klupi a moraju da igraju ja sam protiv.UPAVA NAPOLJE ZA NJIMA I STANOJE.
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Ajde bre ne rise. Cela Srbija zna da su mu utakmice stimovane. Ovakav Partizan kada bi igrao LE primao bi po pet komada,da ne govorim o LS. Oduvek ste znali da lazete i verujete u to sto lazete. Sva ta stezanja pesnica,psovanje,radovanje je scenario za maloumne
V

Vuc

pre preko 2 godine

Čelnici superligaša TSC iz Bačke Topole, predsednik kluba Janoš Žemberi, inače nekada istaknuti član uprave Partizana.