Aleksandar Stanojević (©Star Sport)
Aleksandar Stanojević (©Star Sport)

Stanojević: Muški smo izneli meč posle nepuna tri dana; Marković stalno ima problema

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.10.21. | 15:34

Šef stručnog štaba Partizana zadovoljan igrom i rezultatom

Partizan se vratio iz nokdauna posle minimalnog poraza od Genta u Ligi konferencija i rutinski savladao TSC u Bačkoj Topoli rezultatom 3:1.

Rezultat i igra mogu da zadovolje sve u redovima prvoplasiranog tima Superlige, a Aleksandar Stanojević ističe da su njegovi momci bez problema izneli opterećenje u praktično poslednjem ozbiljnijem izazovu do kraja prvog dela prvenstva.

Izabrane vesti

"Svaka čast momcima, znali smo da će biti teško u Bačkoj Topoli. Prošla su dva i po dana, ni puna tri posle Genta. Vratili smo se iz minusa, mušli smo odigrali utakmicu", rekao je Stanojević u mikrofon televizije Arenasport.

Utakmicu na TSC areni propustili su Filip Holender i Lazar Marković, a kakva je situacija s ofanzivcem Parnog valjka?

"Marković stalno ima nekih problema, videćemo da ga oporavimo. Igrači su umorni".

Vršilac dužnosti trenera TSC, doskorašnji sportski direktor Mirko Jovanović poručio je da je Partizan zasluženo slavio.

"Kao što sam u najavi rekao, priželjkivao sam dobru utakmicu. Oba tima su priredila spektakl. Posle našeg gola brzo smo primili taj pogodak za izjednačenje, a onda još dva bez prave reakcije odbrane", poručio je Jovanović i dodao:

"Moji momci su pružili dobru partiju, imali smo dugo loptu u posedu, pa i nekoliko dobrih šansi, stativu... Partizan je ipak ispred nas, pokazao je zašto je tu gde jeste".

Partizan sledeći meč u prvenstvu igra u četvrtak protiv Metalca na stadionu u Humskoj. TSC dan ranije gostuje Zlatiboru u kupu, videćemo da li će dotad klub imenovati novog šefa ili će Jovanović morati još jednom da obavlja funkciju koja mu nije bliska.


 


tagovi

Aleksandar StanojevićFK PartizanSuperliga SrbijeLazar Marković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara