Komentari na vest

Stanojević: Ne nadam se više, brutalno smo pokradeni, oduzeta nam je titula

G

Gost Ad

pre gotovo 2 godine

Da li je moguće đa Stanojević tvrdi da je Partizan pokraden protiv Voždovaca. I pored dva poklonjena penala covek ne trepnuvsi priča kako su poķradeni. Verovatno da ni ovaj komentar neće biti objavljen kao sto su prikrili analizu sudjenja Zdravka Jokica.
S

Sve si Stanoje

pre gotovo 2 godine

u pravu...drzavna miljenica mora biti prva...usne da je ljube.
B

Bojo

pre gotovo 2 godine

Tako je to kad zavisiš od drugih! U tri derbija da si bar jednom pobedio Zvezdu bio bi prvak. Ovako, Zvezda je jednom pobedila i prvak je. Izvukao si maksimum od Partizanovog tima, ali za titulu falila ti je pobeda nad Zvezdom. Budi malo korektniji !
K

Kiks

pre gotovo 2 godine

Ovaj bas pukao 🤦, ovo je tuzno, zaista 😔
G

Gost Ad

pre gotovo 2 godine

Nije on puko. Pred svaki derbi od strane Partizana pocinju priču kako su pokradeni samo sto ovoga puta ispadaju smešni kada za utakmicu protiv Voždovaca tvrde da ih je sudija pokrao i pored dva očigledno poklonjena penala.
T

TRIKE

pre gotovo 2 godine

Ovaj takozvani TRENER KUKU LELE, sigurno boluje od neizlecive bolesti nazvane Zvezda i FSS.
K

Kost

pre gotovo 2 godine

zar je on takvu izjavu dao posle onakvog penala?
m

mile mesožder

pre gotovo 2 godine

sve je u pravu ovaj Stanoje 100%. Srpski fudbal se pretvorio cigan malu. AV kokezijanski "šampion" sa 3 nerešene sve utakmice osim derbija igra već odranije zatvorene. ako se neko pobuni iskasape ga sudije. krenulo čuveno zvezdino proleće i još čuveniji moto:" kradi, drpaj, otimaj". dok u Evropi s njima patos brišu šerifi, kairati i "no-name" miĆiland sile ili se poklanjaju penali protiv Brage. a za one što spominju 3 derbija ove sezone: U sezoni 19/20 od 4 derbija, 3 u prvenstvu i 1 u kupu, skor je bio 2-2-0. za FKP. To nije smetalo predsednikovom timu da "osvoji" titulu. Ako je to reper ko je bolji u međusobnim utakmicama da je najbolji u prvenstvu. Sve ja lako kad predsednik države ima svoj lični tim. 5-ta AV/kokezijanska titula. predsednikova liga, predsednikov tim, predsednikovi "prvaci" sa 3 nerešene

Savo

pre gotovo 2 godine

Aj sto je Savo bio toliko dominantan u derbijima nego nije mogao da bude uopste u konkurenciji za titulu iskreno mislim da se to kroz istoriju nije desavalo kao sto se nije ni ove sezone.
@

@mileVnogozder

pre gotovo 2 godine

Suze su ok...
L

Lolii

pre gotovo 2 godine

Prebacio si se malo. Partizan je taj koji ima samo 3 neresene i ne zna za poraz cele godine,izuzev derbija.
D

Djemba djemba

pre gotovo 2 godine

Znaci titulu je zasluzio tim koji je izgubio od Flore, koji je kroz iglene usi izborio evropsko prolece protiv Anortozisa, tim koji je obezbedio grupnu fazu golom iz ocaja Sinanancevica u 89 minutu protiv onih amatera, tim koji jedan Fejnord napuni u dvomecu sa osam komada inace ekipa koja ne predstavlja nista u evropskom fudbalu a u Holandiji gledaju u ledja decenijama Ajaksu i Psvu a bogami i drugim ekipama, titulu je zasluzio tim koji nema pobedu u derbiju koji je odigrao jesenji deo krajnje diskutabilno sa svim pobedama u utakmicama koje nisu imale ni trunke zara borbe i licile na pozoriste za razliku od druge strane na kojoj se ginulo i gde su utakmice odlucivane ne retko u finisu meca kao protiv Proletera ili kad se kiksa od Vojvodine i Radnika onda je sve ok. Titulu treba da uzme tim koji ulozi tri puta manje para od konkurenta i dovodi potrosene igrace koji lice na amatere.Propusta je bilo sto se sudjenja tice, ni taj crveni ni taj penal protiv Napredka koji nije dosudjen( a nije ni morao da bude sudjen) nebi moralo da znaci da bi dobili te utakmice jer penal treba iskoristiti kao i brojcanu prednost na terenu. Na vise utakmica ste imali sudjenje na vasoj strani nego sto se zalite da ste osteceni i trazite alibi u sudjenju a ne u svojoj nesposobnosti pa koristite lazi da nam osporite po ko zna koji put titulu koju smo zasluzili. I nije nas sramota sa ponosom je osvajamo. Navedi jedan mec na kom je Zvezda ove godine dobila uz pomoc sudija ili da je direktno sudjenje uticalo na ishod meca a evo ja ti saljem dve to je Subotica i Krusevac kao i onu na kojoj var nije radio pa je ocigledan penal ostao ne dosudjen za protivnicki tim. Zvezda je igrala egal sa Rendzersom koji igra finale, uzela prvo mesto u grupi, lagano prosla kvalifikacije., Stoji da smo mogli da prodjemo Serif i trebali smo ali ko zna mozda je u pitanju i teorije zavere jer smo bas bledo odigrali ta dva meca, ali ok neka bude da nemamo pojma. Hvala sto brines o nasoj formi obecavamo ti ligu sampiona na leto da opravdamo ovu titulu nebi li ostao bez argumenata pa juri lopove u svojoj kuci a ne u cigan maloj.
D

Dario1104

pre gotovo 2 godine

Jel može neko da mu objasni šta znaci reč ČINJENICA !? Vidim da je mnogo koristi a ne zna joj definiciju.. činjenica je ono sto je neizmenjivo bez obzira ne ugao pogleda, ako ja to vidim drugačije od tebe onda to nije činjenica. Promer : Partizanu su juče dosudjena 2 penala, bez obzira da li su bili ili nisu. Svi će da potvrde da je to tako. To je činjenica. Tačka …
Z

Zoran Marković rođeni

pre gotovo 2 godine

Reče i ne zaplaka, a toliko su im iz FSS obećavali, kakva sramota ne može više ni načiju reč da se osloni. Baš mi ga je žao. A kako oni pobeđuju to je za priču, smenjuj trenere sudije i pojedince iz FSS čim ih neko ružno pogleda a kamo li da im štrpne neki bod ... Strašno, strašno!!
i

imao si šansu

pre gotovo 2 godine

druže imao si 5 bodova prednosti,zašto si izgubio derbi i prosuo prednost? zato se sad ne vadi sudijama
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Titulu glat prosuo Šamrok,poraz derbi i Sale Ilić im vratio za ona potcenjivanja i omalovažavanja kad je završio s aktivnim igranjem,a mesta za njega u klubu nije bilo.Zvezda nije od značaja sem derbija gde he zasluzeno pobedila a to je i Stanoje u izjavi posle meča live na tv rekao!!!
s

svedok

pre gotovo 2 godine

Vi po;injete kolektivno da tugujete. Alo bre pa ovde se radi o sportu. Ovaj jadnik se pravda i to je ok nije on kriv [to nema kvalitet da pobedi Zvezdu. Ima tu još nešto on zna da je bivši trener jer sigurno narednu sezonu Saša Ilić vodi klub i sad bi da po starom dobrom običaju objasni kako je najbolji trener u istoriji kako bi obezbedio sebi alibi da ga ponovo nekada dovedu u klub. Sve je jasno trenrima posao odredjuje uspeh ili neuspeh. Za ovo drugo nema alibija iako se pomenuti trudi da vas ubedi. Katastrofalan trener ekipa mu je u raspadu onda kada mora da pokaže karakter i igru.
k

kurir Jovica

pre gotovo 2 godine

Normalno da drami ovoliko da se ne bi pricalo o onom kriminalnom penalu nad Rikardom
G

Gostheh

pre gotovo 2 godine

Cekaj malo kazes da Vozdovac moze lako da dobije Zvezdu na Marakani, ali ne moze Partizan na svom stadionu??? Isti onaj Partizan koji je izgubio 2-0 od Zvezde i tako izgubio titulu??? Partizan Zvezdu nije pobedik u prvenstvu i zato je izgubio titulu...
m

mile mesožder

pre gotovo 2 godine

Ovaj Stanoje, 100% u pravu.Tim kome sude po 2 penala+crvene (TSC i NP) ili napadnu sudiju sa sve klupom i stručnim timom i tako prislie sudije da daju protivnicima crvene kartone i tako zatvore utakmice(Niš+TSC),ne zaslužuje da bilo koga kritiukuje.AV/kokezijanci i njihgove "titule". AV liga, AV šampioni
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

A uuuu Mile pa zar i ti ne možeš bez Toleta? Koliko si nerealan od dva najbolja tima koja Srbija trenutno ima bolji ce osvojiti titulu a tebi ostaje da želiš.
S

Stanoje Tarabić

pre gotovo 2 godine

Kako je teško imati,pa nemati !!!

,,Zvezdan" SIMOVIC

pre gotovo 2 godine

DOK JE NAS ZA ,,CIGANE" ZIME NEMA !
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Sad si se setio?!Sto ne pobedi u derbiju pa da ti verujemo.
m

mile mesožder

pre gotovo 2 godine

U sezoni 19/20 od 4 derbija, 3 u prvenstvu i 1 u kupu, skor je bio 2-2-0. za FKP. To nije smetalo predsednikovom timu da "osvoji" titulu. Ako je to reper ko je bolji u međusobnim utakmicama da je najbolji u prvenstvu. Sve ja lako kad predsednik države ima svoj lični tim. 5-ta AV/kokezijanska titula. predsednikova liga, predsednikov tim, predsednikovi "prvaci" sa 3 nerešene
D

Dario1104

pre gotovo 2 godine

Pa bilo je 2-2-0 kad smo bili 30 bodova ispred vas i kad nam je rezultat bio nebitan. A ovde svi misle: Da je jedan derbi od ta 3 dobio bili bi prvi...

Savo

pre gotovo 2 godine

Nije ni to normalno da u ovako slaboj ligi jedan tim bude saplitan toliko da zaostaje dvocifren broj bodova za timom koji u medjusobnom okrsaju ne moze da mu pridje golu kao sto je Savo ,znamo kako se dizala frka kad je Partizan bio na +5 a da je Zvezda mozda dobila 2 derbija ove sezone a Partizan da je ostao prvi ovde bi bilo ratno stanje.
K

Kaboom

pre gotovo 2 godine

Imao si derbi na +5, bio razbijen, imao si derbi na -2, izašao si da se braniš i tebe su pokrali!? Sve iole veće utakmice nisi pobedio, a pričaš i ponašao se kao da ti nisi vodio tim, nego neko iz Zvezde.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Stanojeviću ! U tri poslednja derbija, gde se moglo videti u direktnom dvoboju ko je bolji , i gde se odlučivalo o tituli, dva puta je bilo nerešeno a jednom 2:0 za Zvezdu. U poslednjem derbiju, došao si na Marakanu sa jednom jedinom željom:NE DA POBEDIŠ, ,,,, NEGO DA NE IZGUBIŠ !!! Tako si igru postavio i tako si i izgledao. USRAO SI SE OD STRAHA, DA NE IZGUBIŠ, tu utakmicu, a titula,,,,,??? ko mari za titulu, SAMO DA NE IZGUBIŠ TAJ MEČ. TAD SI TREBAO DA SE POKAŽEŠ, a ne sada ovde da kukumačeš, sliniš, kmečiš, i izmišljaš !!!!!!! STANOJEVIĆU , IMPAĆEŠ PRILIKU 26.05.2022. DA SE POKAŽEŠ, A TO je za devet dana. Za mene lično taj trofej tzv. KUP , nikad nije postojao niti će postojati, ALI POŠTO IGRAMO SA VAMA, RAZUME SE DA JEDVA ČEKAM DA VAS POBEDIMO i to u 90 minuta .
S

Saki Saki

pre gotovo 2 godine

Oni sad hoće da i mi poverujemo u njihova lažna objašnjenja o njihovoj poštenoj nameštaljki. Na čelu sa njihovim Vulom
G

Gostmikibg333

pre gotovo 2 godine

E moj burazeru, imas dve ne zatvorene utakmice inti obe odigras nereseno... napredak i proleter beograd gde ste promasili penal i posle ti zvezda kriva...
x

xxxx

pre gotovo 2 godine

Njemu je problem što više mrzi Zvezdu,nego što voli Partizan.
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

A Zvezda gospodski cuti pa ove iz Humske to zaboli jos jace. Cutala je Zvezda i na minus pet iako je trebala i tada a i sada da se oglasi.Jer ovo sto ovaj cirkuzant prica je sve samo ne realnost.Iz aviona se vidi da im se 80% ako ne i vise protivnika sklanja da ga pobede.Cekaju da prime dva tri gola pa onda krenu da igraju.Sto je jos zalosnije,desi se da te ekipe budu pokradene kao Spartak u Subotici za onaj sramotan penal, TSC-u cist penal nije dosudjen,za Mladost iz Lucana dva cista penala a da se oni ni ne bune.Evo juce Vozdovac, trener im cestita na pobedi,priznaje sve a ni da spomene da penala nije bilo. Zamislite tek sta ce iduce sezone da rade kada je ulog 20 miliona i direktan plasman u ligu sampiona.Ljudi iz Zvezde treba hitno da se zaloze za Kalcopoli,da drakonski kaznjava ovo sto rade.Drugacije oni nece prestati.Finansijski bankrot je kod njih a prihoda nema,nemaju koga da prodaju
m

mile mesožder

pre gotovo 2 godine

da, da, "ćutala" Zvezda, kako da ne. Prvi koji je potpalio vatru, kao i prethodnih godina, kriminalac sa potrernice koji se oslilio jer radi u predednikovom klubu koji mu dekretom dodljeuje titule. AV liga, AV klub, AV šampioni. Ciganjenje srpskog fudbala...
G

Gost011

pre gotovo 2 godine

Druze ne mozes da imas 6-7 igraca u rosteru i da se nadas da ces odigrati zadnji deo sezone kao i prvi, gde vas ubije fejenord i ne dobijete derbi, zasto ti je tu ZVEZDA kriva?
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Jedan prvenstveni derbi u 5 godina dobili i hteli bi titulu???
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

E ovo se zove spin,posle dva smesna penala pogotovo drugi blagi je uzas,ti pricas o kradji a na sve to se nadovezuje nicim izazvani strucnjak Linta I u fazi je nevere kao da sada treba da bude cudno ako Zvezda dobije kuci Vozdovac.Kao da se njihova utakmica igrala pre godinu Dana a ne pre pola sata posle izjava,vredja inteligenciju cela prica Partizana pa ni njihovi navijaci ne dolaze na stadion,zasto? Svi se secamo postene titule crno belih I 45000 navijaca protiv Donjeg Srema kraj I tacka!!!
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Da ovde ima bilo kakve pravde , bilo kakvog zakona ili pravilnika ti bi za sve te price , kritikovanje sudjenja i upiranja prstom u sudije bio kaznjen jedno 10 utakmica bar jer ponavljas iznova i iznova.
T

TraJan83

pre gotovo 2 godine

Seti se samo onih namestenih titula,tvojih prica da je Evropa merilo,gordosti i nadmenosti dok si se hvalio titulama koje si uzimao (ne osvajao) dok ti je Karadzic stelovao prvenstvo...,Karma is a bitch...
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Sprema se brutalna krađa u zadnjem kolu. Neće se birati sredstva da Voždovac pobedi jer im u Kruševcu nije uspelo i ako se žmurilo na rvačke zahvate, saplitanja, šamaranja za kaznene udarce.
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Zasto savez ne kazni vise ovu karikaturu od coveka za neprestano dizanje tenzija i iznosenje lazi? Oni ako se ne racuna derbi nemaju poraz u prvenstvu od prosle sezone, ove su sve dobili osim 3 remija i on se buni da ne namesteno? Zvezda izgubi od Surdulice, pa opet nereseno sa Surdulicom, ali zato u derbiju objasni ko je glavni. E zato Zvezda uzima titulu, a ne zato sto je neko pokrao Partizan. Jasno je svima da Partizan nije ni priblizno jak koliko mu rezultati u domacoj ligi govore. Tome svedoci i 8 primljenih golova od prosecnog Fejenorda.
S

Saki Saki

pre gotovo 2 godine

Zato što znaju da priča istinu, pa samo ćute kao Mule.
D

Del Boj

pre gotovo 2 godine

Retko ogranicen mozak..
M

Molim

pre gotovo 2 godine

Posteni taman je tolika razlika kolika je bila u ukupnom skoru medjusobnom. Nijedan derbi niste dobili znaci niste zasluzili titulu ili ocekujete da vam titulu donese vozdovac vojvodina spartak itd da bi rekli da ste prvaca u lazima i podmetacinama i prevarama tu ste stvarno prvi. Nego ajde ti podji ispred skupstine zastavu na rame maramice u ruke i pjeva partizan morabiti prvak biti prvak partizan morara biti prvak biti prvak mora mora mora.

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Istina, Zvezda jeste bolja za tu jednu pobedu kad je Partizan bio na krivoj nozi. Ako se međutim izuzme Partizan, Zvezda ima skor od 2 nerešene i poraza - od toga je incident Surdulica, bez nje postoji samo nerešena sa Vojvodinom i to je to.
B

Blade123

pre gotovo 2 godine

@kontraudar: Ako se izuzme CZ, od koga partizan ima poraz?!Zanimljivo, zar ne?
S

Stomak

pre gotovo 2 godine

U našoj očigledno nameštenoj ligi buni se trener ekipe, koja ako izuzmemo derbije, ima skor u prvenstvu od 30 pobeda, 3 remija i 0 poraza. Po njegovim rečima oštetili su ih u te tri utakmice u kojima nisu pobedili, ali su zato preostalih 30 bile regularne.
T

Tabela bez derbi utakmica:

pre gotovo 2 godine

1. Partizan 93 2. C.Zvezda 92 Znači Stanoje, titulu si izgubio u derbi utakmicama! T I Š I N A !!!
m

mile mesožder

pre gotovo 2 godine

U sezoni 19/20 od 4 derbija, 3 u prvenstvu i 1 u kupu, skor je bio 2-2-0. za FKP. To nije smetalo predsednikovom timu da "osvoji" titulu. Ako je to reper ko je bolji u međusobnim utakmicama da je najbolji u prvenstvu. Sve ja lako kad predsednik države ima svoj lični tim. 5-ta AV/kokezijanska titula. predsednikova liga, predsednikov tim, predsednikovi "prvaci" sa 3 nerešene
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Партизан је убедљиво најбољи српски тим у последњој деценији. Станојевић је најбољи српски тренер у овом веку. Звезда је уз помоћ делије Бјековића отела титулу. Ово је крађа космичких размера. Сви који су објективни виде да је Партизан за две класе изнад свих српских клубова. Станоју предлажем штрајк глађу испред скупштине а уефи да анализира све спорне моменте вечитих и да се увери у истинитост Станојеве изјаве. Доста се бише Тсц Чука и остали склањају Звезди.
L

Lažna avangarda

pre gotovo 2 godine

Uključite VAR prilikom žreba za kup..... Ovaj će da rikne ako se igra na Marakani :D
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

brate možda bi najbolje bilo da on izvlači kuglice :D opet bi rekao namjestili su mi :D
p

pirlo

pre gotovo 2 godine

Bice u obe kuglice grobarska ceduljica nebrini, stara skola podvala i namestanja. Neveruj grobaru i kad ti poklone donosi!
L

Losmika

pre gotovo 2 godine

Ajde bre dosta si ti kukao i plakao, ako mislis da ste pokradeni, da svi rade protiv vas i tako to ti lepo napusti Srbiju i preuzmi neki drugi klub i ako sa njim ostvaris uspeh i uzmes titulu imas moj naklon do poda!
G

Galiot

pre gotovo 2 godine

Inače čisto da znate,Partizan ima manje izgubljenih bodova od Zvezde ove sezone u utakmicama van derbija!!! Titulu mu je uzela Zvezda koja ga je jednom pobedila i dva puta su igrali nerešeno. Inače to je i jedini poraz Partizana u ovom prvenstvu,za koje trener Partizana kaže da je neregularno i da je sve išlo na Zvezdinu vodenicu. Sa moje tačke gledišta,Zvezda je uspela da osvoji nameštenu titulu koja je trebala da pripadne Partizanu,jer da Partizan nije izgubio u derbiju,kao i da je pobedio bar jedan derbi,on bi bio šampion države. Toliko o tome....Matematika je jednostavna za one koji hoće da racunaju!!!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ma bravo!!! Ubo si druze sustinu ove urnebesne grobarske tragedije. Doticni 'gospodin' kuka upravo iz tog razloga sto mu je obecano nesto sto se na kraju nije desilo. A omanulo je jer on sam nije bio sposoban da ostvari minimum koji je bio do njega, da ne izgubi u derbiju. Suma sumarum izgubi covek namestenu titulu, pa sta ce nego da place)))))
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Cudi vas ovakvo ponasanje od trenera koji u prvom svom mandatu peva sa igracima u svlacionici "kurva umire, kurva gasi se"?
G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Велики 'тренеру', узми Јединство из Бијелог Поља, узми титулу са њим и докажи да говориш истину. Сваки твој ангажман ван Партизана завршио се отказом после 3 до 4 мјесеца.
d

dr. hyypia

pre gotovo 2 godine

Najjaca je izjava kako se degeneku duguje 900 000e,a asano i suma otisli iz kluba bez obestecenja verovatno jer im je sve isplaceno. Oterao si dva najbolja igraca i ti hoces sa smiljanicem titulu da osvojis. Smesan si stanoje.
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Ne zna se ko je gori. Stanojević ili oni koji objavljuju njegove bolesne izjave.Razum i to da je bitno koliko neka vest ima pregleda i tih stvari ali svaka objava vezana za ovog paćenika je klasično širenje mržnje.
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Reče neki lik koga jurio interpol ....borićemo se za titulu i na terenu i VAN njega .....više ste se borili VAN.
J

Jacimovic

pre gotovo 2 godine

Imali ste tri derbija protiv Zvezde i niste pobijedili, jedna pobjeda Zvezde i dva remija! Komentar nije potreban! Tako da nisi u pravu Stanoje,Zvezda je bolja i zasluzeno ce osvojiti titulu!
P

Partymaker

pre gotovo 2 godine

Hahahahahahahahahahah
M

Muka

pre gotovo 2 godine

Sram te bilo više tzv treneru.. Šta ste bre vi zaslužili? I ovo je vam je vrh.. zato što te guraju,i teraju da pričaš take gluposti, sram te bilo! A ako ti stvarno tako vidiš stvari, tek tada te sram i stid bilo.. Bolja je zvezda za dve klase od vas.. A ti, paljevino, da ides da se spališ, ili šta si već reka da ćeš da radiš.. A, da koga bre briga šta napaljeni bilder ima da kaže! Rekao si sve na terenu.. Sram te bre bilo!!!
O

On-Of

pre gotovo 2 godine

Partizan dobije Voždovac na krovu lagano 3-0 i on priča kako taj isti Voždovac može da iznenadi Zvezdu na Rajku!To je ta logika koja vas je i dovela do toga da se cela Srbija sprda sa vama!Stanoje,ako smatraš da poštenim radom ne možeš uzeti titulu u Srbiji, onda je napusti i nađi drugi klub tamo gde je sve poštenije,gde su kuće od čokolade,prozori od marmelade....
T

Terza magija

pre gotovo 2 godine

Nabio kompleks hahahhaha
b

bingosale76@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Tako je,nemoj da se nadas...
М

Мачак

pre gotovo 2 godine

И шта ћемо сад?
A

Alessandro

pre gotovo 2 godine

Posle ove izjave najmanje što očekujem od Stankovića je da u finalu kupa spremi ekipu da ih izgazi i da ne staje celu utakmicu kako bi ovaj pajac ućutao i otišao iz srpskog fudbala. Ova prenemaganja su u početku bila zabavna ali sve ima svoju granicu i čovek je stvarno preterao.
u

utnapištim

pre gotovo 2 godine

To kaže čovek koji je vodio Partizan u doba "srednjeg veka" za srpski fudbal. Onda kada je Partizan dominirao (ko ima malo bolje pamćenje zna kako je to izgledalo),imali smo jedva jednog predstavnika u evro takmičenjima ,i bili ni ne znam više koji na UEFA rang listi. Nije mi toliko žao njega ,a svakako je očigledno da će mu ostati trajne posledice zbog Crvene zvezde,koliko žalim za normalnim odnosima medju navijačkim svetom,a pre svih medju klincima koji su jako izloženi ovakvim i sličnim manipulacijama. Brzo ozdravljenje ,od srca!
S

SALE555

pre gotovo 2 godine

hahaha. dajte im toleta nazad, samo tako mogu da uzmu trofej.
а

ађутант

pre gotovo 2 godine

Филозоф из хумске.Калимеро.Нећу ни секунд без ВАР-а.Игра против ТСЦ-а без ВАР-а.Реалност, шта то беше?Изједначује лигу Европе са лигом конфедерација, имао велику бодовну предност коју је прокоцкао у дербијима....Југ му погрдно скандира. . Човече, имаш ли имало образа и части?
c

ccczzzz

pre gotovo 2 godine

Neka ide pred skupštinu. Ipak će ostati upamćen kao trener koji je uspeo da izgubi nameštenu titulu...
G

Gost gost gostic

pre gotovo 2 godine

Mars iz partizanaaaaaa bre!!!
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Volio bi ti to, Cigane, jel tako? Pa, naravno, covjek vas je jedini pritisnuo u odnosu na zadnjih par sezona kad ste osvajali titule kako ste htjeli. Dovoljno je vidjeti sta svaki dan pisete po sto puta o covjeku i da je odmah jasno koliko ga se stvarno bojite. Da se ne bojite, pisali bi o njemu iste superlative kao sto ste pisali i o Savi, a sa Savom smo naravno bili nikad dalji od titule i tako bi i ostalo pitaj-Boga-koliko-dugo da covjek srecom nije sam dao otkaz.
@

@Grga

pre gotovo 2 godine

Ne sefe, mi bismo voleli da vam Samroje ostane trener do kraja karijere! To bi bila garancija Zvezdinih titula dok god je on tu. Ostani im trener Samroje!
@

@Grga

pre gotovo 2 godine

A da, zaboravih, ti valjda razumes da ste u igri za titulu jer ste namestili skoro sve utakmice, a ne zato sto je Stanoje trener? Savu skidam kapu, covek je uglavnom igrao posteno. Zato je i zavrsavao sezone tu gde jeste.
I

I izbori i titula

pre gotovo 2 godine

On je jos i kulturan, ja bi im se naje*ao keve za sve kradje i namestanja.Kad je bilo iole regularno mi sto vodili 5 budova.E onda stupa masinerija posle izbora, pa jel vi mislíte da se to ne vidi, da smo mi mentoli kao vi pa da verujemo onim facama sa tompusima kako ste vi kao jaki , pa eto morate biti prvi, boze moj, svi nek se sklone evo su vanzemaljci iz rupe. Istina je da ste najaci van terena, tamo se sve zavrsava .Potrosili ste tonu para a tim vam je jadan.Zato sto o tome I ne brinete, ima ko ce to da sredi.Da se razumemo ja ne mislim da je Partizan jaci ili slabiji , samo nema sanse da se to vidi jer sve je unapred odredjeno.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Niti srama niti brige... jadni vi
L

Luis Sinisterra

pre gotovo 2 godine

Stanoje ti li si???
G

Gost04829

pre gotovo 2 godine

друже изгубили сте дерби. и то пре избора
M

Mhm

pre gotovo 2 godine

Sto ne pobediste u derbiju i uzeli bi titulu?
C

Corli

pre gotovo 2 godine

Ovako pogledaj koliko je Zvezda izgubila bodova od malih klubova, a koliko Partizan. Koliko vam je penala svirano, a koliko Zvezdi, koliko penala protiv vas a koliko protiv Zvezde, igrali ste celu utakmicu bez Vara na kojoj je TSC pokraden, a zvezda samo pola sata bez Vara,kada se sve sabere i oduzme izgleda da su sudije gurale Partizan, a ne Zvezdu cinjenice govore. Razlika u bodovima je zbog derbija koji je Zvezda dobila i nista vise, dzabe kmecite prvenstvo je bilo regularno i to je to, niko vam kriv nije sto ste u svakom derbiju igrali na nula nula
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

Je l i derbi namešten? Pitam za drugara, ku.vin sine.
Н

Ноле

pre gotovo 2 godine

Кад нисмо јаки што нас нисте добили шест дербија.Толико сте бедни и јадни да ни намештено првенство не можете да добијете.Све сте затворили али дерби некако нисте могли.А,кад мислиш на оног са томпусом претпостабвљам да си мислио на свог председника.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Mi znamo da ste mentoli nema šta da mislimo.
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

@Boki USA (u kom ono gradu zovis, pitam posto cesto " menjas" gradove), kada cigan prica o sramoti, licu, obraza, ludskog dostojanstva.......to ti je isto kao da nacista prica o ljubavlji prema Jevrejima.
L

Loznica

pre gotovo 2 godine

Kme kme FK sl sezona
G

Gostwnje

pre gotovo 2 godine

Covece titulu si nam oduzeo ti forisranjem Jojica, nije bilo potrebe da nas kradu...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

@Gostwnje Gost gost gostic, ti li si? Hajde napisi jos jedan ruzan komentar o covjeku, mozes ti to. Nije dovoljno ovih 50 sto si vec napisao. Ccc...
B

Boban1

pre gotovo 2 godine

Mars pred skupstinu i ne laprdaj više,treneru u pokušaju!!!!!
v

visiTtor

pre gotovo 2 godine

Pita se kako ce da radi? Pa nemoj da radis idi negde ostavi se Partizana i ne vracaj se ako bog da nikad vise. Nisi ti za Partizan, ti si za neki mali klub, gde mozes da igras bunkericu i bez nekih vecih ambicija. Nadam se Jokanovicu ili tako nekom, moze i Marko ako hoce
G

Gost8080

pre gotovo 2 godine

Nece taj nigde. Ima platu kao da osvaja titule... Da li bi ti napustio posao gde ne zavisis od rezultata. Pobeda nad zvezdom postade misaona imenica. Nije lud da ode jer nakon Partizana moze samo do bosanske premier lige

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Moram priznati da nema Stanoja bilo bi dosadno
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

zasto nisi pobedio komsinicu samo jedan mec, zasto... samo kukas i trazis alibi.. sram te bilo

VecaBgd1971

pre gotovo 2 godine

Rece covek posle utakmice gde im je sudjeno 2 penala za poluvreme. Primera radi, Lalatovic je bio kaznjavan za manje pljuvanje nego ovak cirkuzant, jos to radi cele sezone. Da ne pricam o komediji povodom izjava za VAR, kako nece da igra. Ovog coveka treba staviti pod psihijatrijski nadzor ili mu jednostavno pojacati dozu lekova, lik je prso ko lajsna. Izgleda da murija nije pokupila sav štek "Nevolje" sa jna.
T

TJ

pre gotovo 2 godine

Ne, lazovu, ti si glavni krivac, ti si prodao titulu prodao si klub, nisi ti za Partizan, pakuj prnje, najgori si demagog u istoriji kluba.
G

Gost555555

pre gotovo 2 godine

Tacno tako, ali zalosno je sto ima partizanovaca koji mu slepo veruju. Jedno je sigurno, nigde nece dobiti platu kao u Partizanu. P prodana.
S

StanojeJe

pre gotovo 2 godine

Bolestan covek.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

On je bolestan? Ili vi sto svaki dan napisete po 100 uvredljivih komentara o njemu? Ko je printao i kacio one plakate o njemu po Beogradu? On ili vi? Tu se kao ne vidi ko je stvarno bolestan u ovoj prici? Aha, ok. Ajde ti napisi jos koji komentar o njemu, nije dovoljno ovih prethodnih 100 sto si vec ostavio. I ne zaboravi da se potpises sa novim imenom. To, i naravno potpisi se obavezno i kako si Grobar. Taj fazon vam stvarno pali.
Z

ZlobniLjudi

pre gotovo 2 godine

Mnogo ste vickasti grobari, jedino sto pokusavate sada u trenutku duboke patnje je da upropastite veselje navijacima Crvene Zvezde. 50 000 protiv Vozdovaca na Rajku Mitovi, a vi ispred malih ekrana sami sa svojom zlobom naravno.

Liga bez briga

pre gotovo 2 godine

Docice sigurno 50 hiljada kad su pozivali 2 utakmice zaredom na proslavu titule nije se pojavilo ni 20 pre koju godinu.

trkulja.ljuban@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Obrisi suze mala mojaaa
1

1983

pre gotovo 2 godine

Bice titula za partizan Stanojevicu kad fk partizan bude imao upravi i trenera a ovo sad sto ima to je sramota neznalice i lopovi
i

ima psenice, nema psenice

pre gotovo 2 godine

Hteli bi, ali ne bi

jovana.nebojsa@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Ovaj čovek svaki drugi dan preskače terapiju
G

Gost iz toronta

pre gotovo 2 godine

treba sa pakujes kofere,ti covece pojma nemas
j

jadnicak

pre gotovo 2 godine

Svoj poraz primi muski, a ne da seruckas
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Degutantno. Ali Stanoje nikada nije bio trener nego mrzitelj i poltron.
S

Stanoje dr Strange

pre gotovo 2 godine

Ja zaista pocinjem da mislim da je ovaj (nazovi) covek produkt Marvel Studija. On bukvalno kao da je izasao iz nekog multiverzuma. Treba da se napravi neki plakat gde je on u odelu dr Strejndza (a zaista jeste “strange” sto je ocigledno po svim izjavama) kako drzi onaj prsten i vrti rukom da otvori portal i promeni stanje na tabeli.
z

zasto

pre gotovo 2 godine

ovaj gospodin nije drakonski kaznjen...svaki drugi trener u ligi ne sme da komentarise sudjenje a ovaj nesposobnjakovic dovodi u pitanje regularnost citavog takmicenja...pa sve i da je u pravu valjda su propisi isti za sve ucesnike...
N

Neverovatno

pre gotovo 2 godine

Iskreno ovakvi likovi i izjave su jako lose za nas fudbal i sport… bas nesportski i bez postovanja prema ostalima ne samo Zvezdi
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Gde je sad FSS da reaguje i kazni Stanojevica i fudbalski klub Partizan zbog klevete i iznosenja neistine. Ako FSS smatra da je u redu da budu optuzeni od strane trenera jednog kluba da je njima zabranjeno da uzmu titulu i pritom ne odreaguju, onda fudbal ne treba da vise postoji. Ovo je sve do sad vidjeno, ali ova izjava je vec nesto sto je otislo u skroz drugom pravcu.
H

Hersonisos

pre gotovo 2 godine

Pamćenje čovječje ribice..za podsjećanje kad je Dr.Terzić kažnjen za svo pljuvanje FSS i usput ničim opravdano prozivanje legende Stojkovića?... E kako je on tada kažnjen,tako isto treba i Stanojevića kazniti i pitanje svima da zbog nedosuđenog čistog penala i neisključenja protivničkog igrača Zvezda izgubi titulu zapitajte se svi kakve izjave bi dolazile od Dr.Terzića ??? Prvenstvo jeste odlučeno grubim sudijskim greškama koje su i priznate od strane sudijske komisije..koliko god kome to teško ili lako padalo.
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Kad kazni mađiju i ostale krimose iz opajdare.
c

cccc

pre gotovo 2 godine

fenomen, ma uopste nije do tebe.
T

Takooo jeee

pre gotovo 2 godine

Kriv ti Deki i Zvezda sto si prokockao 5 bodova...Sram da te bude. .
X

Xyz

pre gotovo 2 godine

Čovek ima najboljeg dilera na svetu
N

Ne

pre gotovo 2 godine

Flora , Fejnord i derbiji govore tebi u prilog... Snagu pokazuješ samo na konferencijama za štampu, na terenu kad je trebalo "miš" varijanta!
G

Gost112233

pre gotovo 2 godine

Ti se bre Stanoje opasno drogiras,daj malo i nam tog sto ti koristis da i nama bude lepo. Idi bre leci svoje komplekse negde drugde,a ne ovde
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Petardinjo, ostani, molim te! 😂😂😂 Ti si najveca legenda Partizana! 😄
G

Gost123456

pre gotovo 2 godine

Stanoje ostani zauvek ovo je presmesno hahahaha
S

Sasas

pre gotovo 2 godine

Povremeno pratim ove konferncije i jednostavno ne mogu da skontam, da li je lik lud ili se pravi lud. Da li je na nekim lekovima ili nesto? Zasto jednostavno ne priznati da si kiksnuo na odlucujucim mecevima, koje je protivnik iskoristio i uzeo prvo mesto. Ni jedan derbi nisi dobio, a najverovatnije neces ni ovaj poslednji. Uprava i trener partizana treba da napuste Partizan i da dodje neko ko zna da radi svoj posao.
A

Andrijaeee

pre gotovo 2 godine

Izgubicete od Radnickog poslernje kolo tako da nemad sta da se zalis. Inace niko ne spominje da se i Radnicki bori za Evropu koji je trenutno cetvrti? Po vama je to sve zavrseno i Radnicki ne moze bod da uzme? A ovaj novinar pise da treba cudo koje se nije desilo na Marakani 6 godini....
T

Trener

pre gotovo 2 godine

Covek je izgubio kompas. FSS je vestacki (gurali ih) drzao Partizan u trci sa Zvezdom, ne bi li prvenstvo posle 4 godine bilo iole zanimljivo. Kako Stanoje objasnjava rezultate u domacem prvenstvu, gde po utakmici opusteno daju 3-4 komada svakoj ekipi, a onda gube od Flore i Anortozisa???? Gent ih sa lakocom dobija, Fejnord u dve utakmice im da 8 komada. To je dokaz da su sve ekipe, sem Zvezde, u prvenstvu igrale sa pola gasa protiv Partizana. Da kazemo da je onaj derbi, gde je Partizan bio oducen od fudbala, bio njihov slab dan. Drugi derbi u plejofu, gde se bog zna kako Stanoje hvali da je bio bolji, Partizan je imao jednu stopostotnu sansu kad je Zvezda kiksnula i sem toga, za 90 minuta nije sutnuo u gol. Gledajuci statistiku svih utakmica u prvenstvu, Partizan uopste nije bio dominantan u vecini utakmica, sve su igrali na kontru. Sto bi treneri rekli, na brzu tranziciju. Cekali kiks protivnika, veliki Partizan. Nikakva igra. Realan odnos snaga, trenutno, je na strani Zvezde za klasu. A on cvrci celu jesen kako neko gura Zvezdu.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Ajde bre odrastao si čovek, ne cmizdri kao neko derle. Niti jedan derbi nisi dobio a hteo bi titulu. Mislim stvarno?
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

gde si pokran stanoje???? protiv cukarickog gde je sasa hteo da pusti pa dobi otkaz?! jesi tu pokran stanoje? kmecis za penalom, crvenim kartonom, pa imas ekipu koja je uz zvezdi tri koplja iznad svih ekipa u jsl. nije ni cudo sto sve utalmice pobedjujete i sto imate 30 bodova vise od 3 ekipe. to kad ti dobijes 20 utakmica to je normalono, kad zvezda onda je namesteno. stanoje lupas brate ove godine ti je put bio otvoren i sam si kriv sto niste prvaci.
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

E Katai,Katai,šta napravi.
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

"neću da pričam o njihovim utakmicama" a danas pričao o njihovim utakmicama. To je filozofija partizana. "Neću da kukam" a kuka
G

Gennaro

pre gotovo 2 godine

Rodjace imas 3 utakmice remi i to je sve od kikseva. Ne razumem jel ocekujes da dobijes 37 utakmica, nije ti ovi Zambija, htedoh reci Srbija iz prvog mandata. Na derbiju jos gledas da predjes centar
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Od mogucih 9 bodova protiv zvezde si uzeo 2! Nema vise toleta pa sad samo cmizdris. Sledece sezone ces voditi tim u rijeliti kuci na pinku ili hepiju
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

ovaj opet kmeci. pa jel ovo realno vise?! imao si 7 bodova prednosti u srbijanskoj ligi i sad si na -2. pa sta hoces vise decko?!
B

Bajke

pre gotovo 2 godine

Stanoje mnogo laprdaš , bolje bi bilo da si odigrao muški u derbiju pa i da ova priča ima neko pokriće ali posle onakva dva derbija na Marakani nemam reči ... grobar sam ali ova priča ne pije vodu
G

Gost220

pre gotovo 2 godine

Stanojka se probudila iz sna , i počela da place kao i uvek , imao si 3 derbija gde si sam sebi krojio sudbinu , niko nije mogao da ti uzme nešto sto ti pripada ali očigledno nama bolje stoje pehari.
P

Prestupna Godina

pre gotovo 2 godine

meni se ne isplati da ulazim ovako kasno na vesti o stanoju....razbudim se od smejanja i sada do 3 nema sanse da zaspim
N

Novak majstor

pre gotovo 2 godine

Pustili mi komentar ili ne, Stanoje se zadnjih 7 dana otrgao kontroli i ne uzima terapiju.Hvatajte ga dok ne napravi neki skandal, na kraju ce se stvarno spaliti !
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Čak i sva tri derbija da je odigrao nerešeno bili bi prvi . Svi drugi su im se sklonili .
S

Sizoje

pre gotovo 2 godine

Do malopre verovao u titulu a nakon sto je pobedio vise ne veruje u titulu 😁
R

RN

pre gotovo 2 godine

Mi nismo pokradeni o ovoj sezoni, mi smo osakaćeni za duže vreme. Osakatio nas je čovek kome navijači pevaju da je prvi trener. Ovo što on priča je namenjeno tim navijačima. Istina je da Partizan nikad nije imao bolje suđenje, istina je da sudije nisu imali potrebu da rade na štetu Partizana jer najveća štetočina sedi na klupi Partizana. Da sam navijač CZ poželeo bih Stanojevića doživotno na klupi Partizana.
G

Ganzibelll

pre gotovo 2 godine

Stanojevicu mali covjece, odlazi iz srpskog fudbala ako imas i malo obraza!

rty

pre gotovo 2 godine

Opusteno matori neka si ti sve ove ekipe pocistio po 3:0 lagano u 95% utakmica niko centar nije presao surova dominacija. Eee sad kad dodje Evropa na prolece i ispadanje od neke nove Flore i Faune to je zato sto oni ne znaju za tu dominaciju...
z

zosim

pre gotovo 2 godine

ti si prvi trener pacoje!
B

Bane777

pre gotovo 2 godine

To je Srbija. Kada lopovi vicu drzte lopova...
J

Ja bih to..

pre gotovo 2 godine

Na Sud Udruzenog rada pa mozda oni nesto promene..
R

Ragdar

pre gotovo 2 godine

Gledano sad ovako objektivno, zar je realno da Zvezda( čak i bod joj odgovara) izgubi na stadionu Rajko Mitić od Voždovca a vi ih dobli kod njih kući vrlo lagano, pa Zvezda da izgubi ja bih pre mislio da je prvenstvo namešteno, mi smo u zadnjih 3-4 godine igrali sa ozbiljnim ozbiljnim ekipama i jedini porazi na Mitiću su bili od Bayeran, Totenhema i Psg-a, tako da ne vidim razlog za kukanje, kad vi tako slabi ste sve sem Zvezde dobili u Ligi ne vidim zašto Zvezda koja da se ne lažemo za naše uslove ima preozbiljnu ekipu ne bi dobila sve što ste i vi- a plus smo dobili i vas. Tako da u svoje dvorište da radi metla pa onda se javite.
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Samo smo krivi za prosute bodove. A da se namesta, pa namesta se celo prvenstvo. I ko ce prvi I zadnji biti. Svake godine. Bez obzira ko je prvak.
G

Gost7765

pre gotovo 2 godine

Odjebi stanoje sa kukanjem smaras. Svako kolo smaras. Imao si 2 derbija sto nisi pobedio????? Imas priliku sad u finalu kupa da pokazes da si bolji
b

blvkbz

pre gotovo 2 godine

Пеналтизам
G

Gost jesam

pre gotovo 2 godine

Ovaj je definitivno u mladosti navijao za Zvezdu! Ovo se drugačije ne može objasniti.
B

Bingole

pre gotovo 2 godine

Cujte vi tu recenicu: "Verujem u Vozdovac da moze da iznenadi ali nece im dati da iznenadi" . E,ali pazite tabelu.Radnicki dva boda vise od Vozdovca ali oni su ga vec prezalili.Dakle Radnicki vec izgubio. Koja je ovo bagra.Obraz djon. Jao sto bih voleo da neko posalje kalcopoli pa da ih zajedno izbace sa sve ekipama koje im glume cunjeve
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Stanoje, ne kriziraj!
G

Gost778

pre gotovo 2 godine

Kako bi voleo da ih izujemo u kupu!
M

Možda...

pre gotovo 2 godine

...i jeste Partizan negde malo oštećen, ali Stanoje, zaboravio si jesenas ponovljeni penal u Kruševcu, kada je Vasiljević regularno odbranio penal Rikardu, a da ne spominjem onaj sramni penal u Subotici... imao si 5 bodova prednosti i sve u svojim rukama, ali desio se derbi gde je Zvezda pokazala da je bolja, posle toga ste jedva pobeđivali, Napredak vam otkinuo bod na JNA, posle te utakmice je smenjen trener Kruševljana, koji se jadan izvinjavao posle utakmice, i doveden vaš Kiza Milinković, niste uspeli da pobedite nameštenu utakmicu, tačnije prvo poluvreme na Banovom Brdu, kada je Sale Ilić sabotirao klub koji je vodio i da Gale Obradović na poluvremenu nije reagovao, verovatno bi ste pobedili...eee Stanoje, ti pričaš o krađama titula, pa Tole, Džomba i Đura Frizura su ti namestili sve titule, a kao ti to nisi znao, kako si u svačionici vređao FK Crvena Zvezda, e to je sramota... Stanoje, Stanoje, ko te ne zna skupo bi te platio...i ova dva penala danas su sramna!!! Za izgubljenu titulu kriv si ti i igrači koje si sam selektirao, dok vam je uprava obezbedila svu logistiku ove sezone!!! Zato, TIŠINA!!!
Ž

Žak Vilnev

pre gotovo 2 godine

Umesto da čestitaš boljem, ti napadaš da bi opravdao svoj neuspeh, jer je ovo samo tvoj neuspeh i tvojih pajtosa u direktorskim foteljama koji su aminovali da udomiš sve polutane iz agencije tvoga kuma, prethodno rasteravši sve što je vredelo. Osvojio si više bodova u manjim utakmicama, o sudijskim greškama na štetu vaših protivnika, a tvoju korist, o VAR-u i svemu što si rekao da nećeš ćutati, sve si prećutao i ono glavno, titulu si izgubio u derbiju. Tri derbija, dva boda i jedan gol, gde ti je bilo važnije da ne izgubiš, nego da pobediš. Ćuti, poklopi se ušima i ako ostaješ, pravi plan za sledeću sezonu, jer ako se neko dohvati pa obradi sve ove detalje, još ćeš biti i javno ismejan.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

😂😂😂😂😂
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

FK KME KME.........
Г

Госта

pre gotovo 2 godine

Ја стварно не знам шта је са овим ликовима… увек им се ради о глави, а на челу и фудбалског и кошаркашког савеза земље, њихови бивши председници!
G

Gjuki

pre gotovo 2 godine

SRAM da ga bude na neiskrenosti. Sam je govorio u koliko su yrakmica lose igrali insada mu navodno nije dozvoljeno da pobede. Jel' im I u derbiju 27.februara nije dozvoljeno da pobede?? Naravno, nisu mu dozvolili Katai I Ohi.
S

Stefan bg

pre gotovo 2 godine

Stanoje, leči se, svako dobro ti želim, baš si odlepio
P

Pod hitno

pre gotovo 2 godine

Ovom liku dekretom zabraniti bilo kakvu vrstu drogiranja ! Pojede mu mozak totalno..
4

421

pre gotovo 2 godine

Osladi nam je, Stanoje!!!
S

Srdjan88

pre gotovo 2 godine

Samo bih te pitao kako pobjedi sve te silne utakmice a Zvezdu ne mozes u 6 utakmica nijednom? Koja se to magija desi? Ja cu ti reci. Zatvorili su ti gomilu utakmica kako bi bio uz Zvezdu i imao sansu da u derbiju uzmes titulu. I u derbijima niste nista pokazali. Zato poklopi se usima.
j

janje70

pre gotovo 2 godine

Plač majke božije se nastavlja haha.Šta kaže,opljačkani su,pa gde jarane?Imate 30-3-0 u "malim"utakmicama,znači pokradeni ste u ove 3 nerešene utakmice,kakav demagog.Protiv proletera ste imali penal za pobedu golman odbranio,protiv napretka zicer sa 3m u 92.minutu golman odbranio,ostala samo čuka a ta 2 boda vam ne bi ništa značila jer bi opet bili drugi.Pa sad sledi pitanje ko i gde vam je oteo titulu?Spartak i Kruševac ne računam to ne ide na vašu vodenicu haha
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Pitam se koliko puta je prošao prstima kroz kosu onako živčano kao na utakmici dok je davao i tervju haha
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre gotovo 2 godine

A posle poslednjeg derbija rekao da je ovo play-off i da ne očekuje da Zvezda može da dobije sve do kraja, jer ni oni sigurno ne mogu. A dobiju sve do jedne, i ima obraza da kaže ovako nešto. Koji (ne)čovek, koja 0! Samo da žrebaju Humsku za finale i da ih tamo lepo ugazimo.
G

Gostivot

pre gotovo 2 godine

Oterajte ovakve iz srpskog fudbala ako mislite da fudbal napreduje. Ovaj nije citav
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Stanoje....u redu je.
A

Asad

pre gotovo 2 godine

hahahaha haaahaaaa haaaaaa hahahaha hhhhhaaaahhhaaaa
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
7

777

pre gotovo 2 godine

Hahah skini masku provaljeni grobare... Pokraden je i Spartak u Subotici kada se izmislio penal za Partizan i da je pravde bilo jos tada je trebalo tvoj Partizan da kiksne. Posle te kradje je Terza krenuo sa pritiskom i ako je... 3 derbija 3 puta nista i zalite se pokrijte se usima svi od ekonoma do navijaca...
G

Gost7777

pre gotovo 2 godine

Uvek se postuje protivnicki trener koji te ne moze rezultatski ugroziti.
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

ajde ticu grobarcicu...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Navijam za zvezdu, ali covek prica istinu... Ozbiljno su pokradeni... Pogotovo protiv cukarickog, gde su ih sudije bukvalno opljackale, i treba biti iskren i reci kako jeste... Do te utakmice, mislio sam da je prvenstvo koliko toliko regularno ali posle te utakmice sam se razocarao... Terzic je za to vreme vrsio pritisak na sudije i savez da se pomaze partizanu a ustvari mu se ozbiljno odmagalo i sve odluke su isle na njihovu stetu... A covek kuka sta ce, jer ne podnosi nepravdu, ne moze da cuti i trpi i gleda sta se desava...opet kazem jesam zvezdas, ali ga cenim i postujem kao trenera i...zato treba biti iskren i reci kako stvari stoje i kako jeste, partizanu su nanete ozbiljne stete koje su direktno uticale na poredak na tabeli...
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Buhahahhahaha, frajer izgubio namješteno prvenstvo... Lud lik 1/1....za Laze... Ludi Stanojeee
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Mozda i najveci krivac sto je izgubljena titula i sto Partizan ne igra finale Lige Konferencije je Ser Fejnord koji je dovodio svoja "pojacanja,miljenike" u Partizan.Jednostavno je Zvezda bolje izbalansiran tim i zasluzeno je ispred Partizana to je glavni razlog.
L

Lord Lukan

pre gotovo 2 godine

Kako ti je to ,, oduzeta" titula kad je nisi ni imao!?Imas neverovatan niz pobeda u prvenstvu sa realno prosecnim timom, to u prevodu znaci da si MAG FUDBALSKI!A to opet u prevodu bi trebalo da znaci da se pola evrope otima za takvog strucnjaka!Ako odes iz Jsd-a, bas da vidimo gde ces da zavrsis, u kojoj ligi i u kom klubu,carobnjaku trenerski!
T

Toponica

pre gotovo 2 godine

Ima par interesantnih destinacija za letovanje o kojima bi Stanoje mogao da razmisli. Ima jedno mesto blizu Niša, taman posle poslednjeg kola tamo može da ode. Zatrovan mržnjom prema Zvezdi, i taj otrov samo štrca okolo čim mu se ukaže prilika. A ima je na svakih par dana. Ajde care više oladi, da niste igrali 90% zatvorenih utakmica ove sezone već biste bili 15ak poena iza nas, i odavno bi sve ovo bilo gotovo.
i

izointer32

pre gotovo 2 godine

Mesto ti je u Lazi, i navijaci partizana te ismevaju i kazu da si smesan, sram da te bude nulo od trenera.
N

Nisam navijac

pre gotovo 2 godine

Ni zvezde ni partizana ali zbog ovog coveka bbi crko da partizan uzme titulu.ovaj covek je najvece zlo koje se pojavilo u sportu...
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Ovaj čovek je ili neviđen kompleksaš, ili neviđen psihopata, koji jedino u Zvezdi traži alibi za svoje greške i neuspehe i neznanje.. Pa ko ti je ukrao 5 bodova prednosti na polusezoni..??? Da li si dobio ijedan derbi..??? Ko ti u tim stavlja rekreativce Jojića, Markovića, Miljkovića..??? Sigurno misli da mu je Zvezda poslala i "dojavu" za bombu, da bi "destabilizovala" njegovu ekipu.. Postidi se bar malo čoveče.. Dok je tebe, Vazure i Vučele, Ilijeva i sličnih u Partizanu, mi Zvezdaši pevamo.. Ostali još 10 godina..
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Ovaj čovek je ili neviđen kompleksaš, ili neviđen psihopata, koji jedino u Zvezdi traži alibi za svoje greške i neuspehe i neznanje.. Pa ko ti je ukrao 5 bodova prednosti na polusezoni..??? Da li si dobio ijedan derbi..??? Ko ti u tim stavlja rekreativce Jojića, Markovića, Miljkovića..??? Sigurno misli da mu je Zvezda poslala i "dojavu" za bombu, da bi "destabilizovala" njegovu ekipu.. Postidi se bar malo čoveče.. Dok je tebe, Vazure i Vučele, Ilijeva i sličnih u Partizanu, mi Zvezdaši pevamo.. Ostali još 10 godina..
B

Bznc

pre gotovo 2 godine

U potpunosti je u pravu, svako sa dve cuke u glavi zna odlicno da drazvni vrh nikad ne bi pustio da neko sem zvezde bude sampion. Da ne spominjem kolko je tek neregularno da zvezda igra ligu u kojoj ima visestrukk veci budzet od svih ekipa zajedno, nema takvog slucaja u evropi.
L

Lalo

pre gotovo 2 godine

Nisi pobedio ni jedan derbi i prokockao si 5 bodova prednosti. Da sam na tvom mestu, ja bih se zapitao: da nije mozda do mene ?
n

nesmajnik

pre gotovo 2 godine

Pustite mu snimak Lole Smiljanica :D
K

Kragujevac City

pre gotovo 2 godine

Radnicki KG - Partizan, pri rezultatu 1:0 za domacina Lazar Markovic se unosi sudiji u lice,psuje mu majku,galami i udara ga po ruci. Umesto crvenog kartona ne dobija nista,Partizan preokrece rezultat. Napredak-Partizan, promasen penal i sudija izmislja njegovo ponavljanje za pobedu Partizana. Spartak-Partizan, par minuta nakon simuliranja sudija iz cista mira gleda VAR i izmislja penal za pobedu Partizana. Partizan-Mladost Lucani, pri rezultatu 2:1 za Partizan dva cista penala se ne dosudjuju za goste.VAR NE RADI Partizan-TSC, cist penal za goste se ne dosudjuje.VAR NE RADI. Partizan-Metalac, pri rezultatu 1:1 golman gostiju sam kao duh sa loptom u nogama umesto da je ispuca on je sacekao Rikarda da pokusa da ga predribla i tako je Partizan dao pol za vodjstvo. Zvezda-Partizan (poslednji derbi), nameran start Terzica sa ledja u Kangine noge.Umesto crvenog kartona dobija zuti.Zvezda bi u tom slucaju imala igraca vise 12 minuta plus nadoknadu. Kao slag na tortu Sasa Ilic. Lazni trener postavljen da zavrsi bodove Partizanu.Zeleci da ubaci decu da igraju,Matijasevic ga sprecava.Drhtao na konferenciji,ni jednog trenutka ne spominjujuci svoju ekipu.Galamio je na svog igraca da izadje jer je ovaj lezao na travi zbog grca. Namerno ili nenamerno krao vreme za tim Sase Ilica ali se to Ilicu nije dopalo. Nema sta,pokradeni ste. Svi su protiv vas. Sta li nas ceka iduce sezone kada je ulog 20 miliona i direktan ulazak u ls. Tada ce igraci malih timova morati da klece dok ih vi busite.A onda cete u Evropi da ga primate od polupane Santa Klare bez rezervnih igraca, spasavacete se od Socija,necete sutnuti na gol u dva meca sa Gentom,primacete ga od Flore, drhtacete od Anortozisa,bicete pregazeni u odlucujucem derbiju, bicete demolirani iliti pojedeni od Fejenorda koji je realno osam trebao da vam da u Beogradu. Ocekujem da Sasi Ilicu date recimo Vojvodinu,da Lazetic nastavi u TSC-u,Milinkovic u Napretku,da Krstajic preuzme Cukaricki,Drulovic uzme Vozdovac,Vermezovic Javor,Jesic Mladost Lucane,Vuk Rasovic Radnik Surdulicu i tako dalje. Da sve rekorde poobarate,naravno regularno na partizanski nacin. E ko vas ne zna,skupo bi vas platio. Iskreno se nadam da ce neka kriminalistika da proceslja ligu pa da vas gledamo u malom mokrom lugu.Olosi prevarantski
M

Mile12

pre gotovo 2 godine

Cuces nas u subotu i na svom stadionu...pa ako ti je dosadno ti nam se pridruzi!?
2

2305

pre gotovo 2 godine

pokraden je vozdovac u prvom poluvremenu sefe.pogotovo prvi penal za partizan
G

Gost 1987

pre gotovo 2 godine

druze, sam si izgubio titulu,u najvaznijoj utakmici,u derbiju gde nam treba pobeda ti uvedes jedinog igraca koji nesto moze da izmisli-natha u 80+ minutu,drugog napadaca takodje?! o cemu ti pricas,sram te bilo,kukavice,idi molim te peske iz kluba. ti nemas m..a,niti imas klupu,zvezda od nas bolje duplo,surovo,ali istina.. 🖤🤍
Z

ZANOKTICA HERIJA MEGVAJERA

pre gotovo 2 godine

Mi smo nemocni, mi smo pokradeni, zvezdi guraju sudije, dokle vise. Imao si tri derbija(imaces i cetvrti) sto nisi lepo pobedio makar jedan derbi i osvojio bi titulu. Ali bitno je da samo njega kradu, a na malim utakmicama je partizan osvojio vise bodova od zvezde sto znaci da je borbu za titulu resio derbi. A tu se stanoje kao sto znamo i nije bas lepo proveo.
s

sanmikele

pre gotovo 2 godine

Dobro, je l’ ovaj realan?!?!?!?!
W

Warehouse G

pre gotovo 2 godine

Jeste realan!!! Hoćeš reći da nije u pravu?
t

tsss

pre gotovo 2 godine

Najveci doktor koji postoji, uzeo 2 boda u derbijima i oce titulu. PA SINE TITULA SE OSVAJA U DERBIJU!!
G

Gost454

pre gotovo 2 godine

I upravo u tome jeste problem naseg sporta generalno. Iz Nisa sam, ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan ni za Radnicki, samo cinjenica da se prvenstvo resava u 2 ili 3 utakmice je sumanuto.
W

Warehouse G

pre gotovo 2 godine

U jednom ste bili bolji i ostala dva vas spasio sudija (i Jojić penalom) i luda sreća (promašaj Terzića pred praznim golom). I šta ti nije jasno?
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Aaaa dobar je 🙃 Nego hoce biti prenosa ispred skupstine to bi bilo fino ispraceno. Sta kaze lik koji je namestio skoro sve utakmice pokraden sam?. Znate I sami oni narodnu o lopovu...
G

Gost tuga

pre gotovo 2 godine

Izgubio nameštenu titulu,svaka čast.
9

91

pre gotovo 2 godine

A ako zvezda kiksne protiv vozdovca onda ce biti nikad regularnije prvenstvo? To je ta logika hahaha

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Bilo bi. Ali svi znamo da se to neće dozvoliti.
9

91

pre gotovo 2 godine

Grobarski mozak hahaha
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Ne, ne razumes, regularnost prvenstva se ne određuje sa time ko je uzeo titulu, nego desavanjima na terenu. Ako se igracu Cuke ne da cist crveni karton protiv Partizana, logicno je da covek kaze da je pokraden i da nije bilo regularno. Sta ti hoćeš da kazes da nije bio crveni?

NemanjaKZ

pre gotovo 2 godine

@Kontraudar: Pa koliko znam nije ni Partizan malopre kiksnuo, zasto bi mi?
@

@Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Tako je! Pravo u centar! Da nema namestanja, ne samo da bi Vozdovac pobedio Zvezdu na sred Rajka, vec bi igrali ozbiljnu ulogu u evropi! Verovatno bi i bili prvaci! Nije to samo u LingLong, vec i u LS i u LE - nisu sudije dozvolile: Sparti, Krasnodaru, BATE-u, Kelnu, CSKA, Salzburgu, Napoliju, Liverpulu, Jang Bojsima, Olimpijakosu, Liberecu, Hofenhajmu, Gentu, Milanu, Kluzu, Bragi, Ludogorecu, Rejndzersima da pobede na Rajku! Tako Lakovic gura sudije sa stite Zvezdu, sve uz Ceferinov amin. Da ih ne stite, ne bi Zvezda pobedila nikoga, Zvezda bi bila poput Vardara, a Partizan sa Samrok Florijanom bi bio prvak Marvelovog multicerzuma! Sram ih bilo! Vidi sta rade postenom Partizanu - sve pobedili, 2 boda razlike, bukvalno derbi odlucio, zaista sramota! Gura se Zvezda samo tako!
a

abc

pre gotovo 2 godine

Kontraudareni@ To se već jednom dogodilo, zamisli dogodilo se Zvezdi a ne vama poštenima, kad jednom shvatiš da "Zvezda ne igra zatvorene utakmice, da je to vaš izum i doprinos srpskom fudbalu lakše ćeš da živiš".
G

Gost916

pre gotovo 2 godine

A JBG stanoje, u oravu si, realno otresao si Zvezdu u svakom derbiju, zasluzio si titiulu.
W

Warehouse G

pre gotovo 2 godine

U dva jeste ali vas je sreća pogledala.
T

Tole Karadzic

pre gotovo 2 godine

Nemoj da brines sine, sredicemo nesto sledece sezone za tebe!!!
B

Bar Kohba

pre gotovo 2 godine

Nemam nista protiv ovoga coveka, ali Partizan je sam kriv za ovakav ishod. Imali su igru, bili u prednosti, odlicno prolece i jesenju titulu, zima u evropi i umesto da doveu tri dobra pojacanja i da zavrse posao na prolece ih stize umor i tanka klupa i sami sebe izbacuju iz trke za titulu, uz to lagano gubi derbi i stvarno nema sta da se ljuti niti cemu da se nada, ove price su cist izgovor.

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Tako je. Da sve ostavimo po strani, kao što reče Ranko Stojić da je prelazni rok odrađen amaterski, da je Partizan bez desetke kad se zna da će protiv Partizana svi igrati 100% i znalo se da Partizan igra protiv devet igrača iza lopte uvek. Ono na šta je Partizan igrao a to je nemoguće tako dug period igrati samo na čvrstoću, na motivaciju, inspiraciju Partizan je bio u svakom meču 100%"
G

GostNik15

pre gotovo 2 godine

On se i dalje nada, ali priča kako bi izazvao kontraefekat.. Zvezda treba d šokira maksimalno i dana tri boda, a ovi sto vole da pričaju po konferencijama, neka pričaju. Derbi i bodovi u derbiju su pokazali stvarno stanje stvari izmedju ove dve ekipe..
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

Izgubili smo titulu jer smo igrali kao najveći bednici u svakom derbiju, a to je zbog trenera
S

Sasa1234

pre gotovo 2 godine

Stanoje dominira iz vikenda u vikend.....
h

hteooooo

pre gotovo 2 godine

je da kaze "brutalno smo krali,titula je trebala biti nasa" obecali su mi xD slagali su me,nk kalimero i to je nepravda
D

Dragi Stanojevicu

pre gotovo 2 godine

titulu si izgubio u derbiju.
N

NekoIzMase11

pre gotovo 2 godine

Partizan zasluzuje boljeg trenera od lika koji prospe 5 bodova prednosti i izgubi od Flore. Toliko.
I

Ivan Bor

pre gotovo 2 godine

🤣🤣🤣🤣
c

cinjenice o kojima govoris

pre gotovo 2 godine

Kako ste zasluzili kada ste u tri derbija postigli svega 1 gol a u najvaznijem gde se lomila sezona brutalno pregazeni?
S

Srećko ns

pre gotovo 2 godine

Odlučilo je prvo poluvreme:0:2! A umalo Radnik (kad je bilo,, najregularnije". Potvrdila i peta zvezda. I onda prvo poluvreme 0:2.
P

Pkj0

pre gotovo 2 godine

Covek je neunistiv ha ha .
W

Wenna

pre gotovo 2 godine

Ti si decko najjaci 🤣🤣🤣🤣🤣
G

Golok

pre gotovo 2 godine

TI SI PRVI TRENER STANOJE
G

Gost14

pre gotovo 2 godine

A ko ti je ukrao 5 bodova prednosti?
G

Gostima

pre gotovo 2 godine

Da li si svestan da je derbi odlučio šampiona, a ne male utakmice na kojima si uzeo više bodova od Zvezde.
G

Gost345

pre gotovo 2 godine

Osim derbija Partizan je pobedio sve utakmice i 3 igrao nereseno 0 0 Protivnici se sklanjali cele sezone niko ne sme gromadu da napadne i on kuka
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Tako je Stanoje. Pokradeni nego sta. Pa samo 2 penala u prvom poluvremenu, necuvena kradja. Za vreme tvog prvog mandata se znalo, 3 za poluvreme.
l

lol lol

pre gotovo 2 godine

Ahahhaha pa ovo je neverovatno , kakva je ovo beda od coveka..
G

Gost075

pre gotovo 2 godine

Svi mogu da kiksnu samo Stanojev Partizan ne