Komentari na vest

Stanojević ne tuguje na Marakani

M

Miladin Surla

pre oko 3 godine

Ali zato je tugovao po gudurama Kine, Izraelu, Grckoj gde mu je otkaz urucivan posle 30 dana ili 6 do 8 meseci. Za 10 godina pecalbe skoro svuda je bio nogiran. Dok jedino u nekadasnjoj Tole Super ligi ili sadasnjoj Ling Long redja nizove i to kakve nizove, strasne nizove. Lupa pecate, ostavlja rukopise... Mozda i nekako dobije derbi jer mu je biti ili ne biti. Iz Evrope je ispao u sezoni kupanja jos ako sutra izgubi opet ce biti najuren. Mada mu i nereseno igra jer ce ga oprati malo spin masinerija i tekstovi i intervjui dva puta dnevno.
V

Voip

pre oko 3 godine

Na sta se ovaj narod prima, na smece od fudbala. Derbi bi trebao biti praznik fudbala, utakmica sa mnostvom lepih poteza i akcija, borba prsa u prsa. A kod nas se sve svodi na makljazu, provokacije i nasrtaje na sudije. Bio nekad derbi.
S

Ser Samrok

pre oko 3 godine

Prosinecki s autokomande i Piksi iz kornera. Uradite nesto u evropi.
G

Gost1204

pre oko 3 godine

Stanoje ce odmag da vrsi pritisak na sudije, da vrsti, da skace, protiv Vojvodine ne mogu da ga smire, cim je malo jaci protivnik prpa,ucio od Sava, pocece da i da udara jos malo
b

bugiber

pre oko 3 godine

April 2019 posljednja pobeda CZ od tada do danas..tri pobede Partizana i dva remija.. A vi samo sanjaajte...
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Sta da sanjamo? Ko tebi garantuje da ce partizan ostati neporazen zbog ovoga sto si naveo?
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Vreme je za pobedu zvezde u derbiju. Nikakav neresen rezultat ne sme da bude igracima u glavi, bez obzira na stanje na tabeli. To njima samo daje za pravo da nastave da pricaju kako se sve vidi u derbiju, ako izgube nece moci vise to da koriste.
1

1946-2021

pre oko 3 godine

Zvezda 110 pobeda a (na)aparatima tizan bednih 80 ! Zvezda 400 golova zabila u raspalu mrezu (na)aparatima tizana,gol razlika+52. Zdravo,dovidjenja i danam brzo sidjete sa aparata
N

Nije nego...

pre oko 3 godine

...dve pobede partizana a tri neresene ako ce mo bas tacno!
d

d.g.

pre oko 3 godine

U zadnjih 10 3 pobede Zvezde, 6 Nerešenih i jedna pobeda Partizana. Vi nemate 3pobede u poslednjoj deceniji.
e

e moj ti

pre oko 3 godine

Pa bre vi niste po 10 godina pobedjivali na Marakani,o cemu ti muko pricas
V

Vuc

pre oko 3 godine

Za ove 4 godine i odigranih 10 derbija u prvenstvu, rezultat je 2-7-1 za Zvezdu tako da...
O

Onyx

pre oko 3 godine

Vratio se genijalac i doneo friski komentar. Hahaha. Divan komentar.
1

112

pre oko 3 godine

Kaze, a takvi se racubanu.Ja koliko se secam i 0:2 u kupu na Jna.
G

Gostic

pre oko 3 godine

Pavkov ima da ih rasturi sam u napadu! Fizički nemaju igrača da ga zaustavi.. A da ne pričam o Falku i Katajiu...
R

RedStar91

pre oko 3 godine

Što se derbija tice sve je kristalno jasno:Zvezda ima 109:82 u pobedama, 388:336 u golovima, gol razlika +52 Za Zvezdu i tu je kraj priče. Bilo je na obe strane faza kad je jedan tim dobijao cesce ili nije dobijao po nekoliko godina ili je osvjao titule bez pobede u derbiju. Sve je to normalno. Medjutim Zvezda ima ubedljivo bolji skor i u prvenstvu i u kupu i u ostalim utakmicama. Zvezda je gospodar vecitog derbija a grobari mogu da lazu sebe koliko god hoce: 109:82! ENDE!
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

1/4 veka bez penala.Gol sa atletske staze i gol kroz plecku.Ponistene golove zbog ofsajda nasih recimo Neca Mihajlovic ili vasi iz ofsajda recimo Boaci necu da brojim.Tako da sa tom statistikom mozete vi izmedju sebe da pricate kad se skupite na slavi kod nekog.
@

@sima

pre oko 3 godine

Eno ti vikipedija,statistikaderbija: od 1946 do danas 15 goliva Zvezda dalaiz penalau derbiju i gle cuda,i partizan isto toliko. To su vase bajke i lazi! 109:82!
1

1/4 veka

pre oko 3 godine

To samo znaci da nam 1/4 vekaniste usli u sesnaesterac. Ne mozepenal na centru da vam se svira...
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Zna se kako je to dobijao!Tole mu je namestio da Kleo presece pas zvezdinog kapitena i asistira Moreiri!Pa je Tole naterao Eduarda da promasi penal i Bajka da ne odbrani suteve Vukica i Scepotelija!I onda je Tole doveo Princa Tejga da postigne tri gola u dva derbija i to jedan na "ASISTENCIJU" LOLE SMILJANICA?!LOLE SMILJANICA!
g

glok

pre oko 3 godine

Da Krstajic nagazi Kafdua na 0:0 i nema penala, ili Lazetica i isto nema penala.Eto to su Tole titule.
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Ti nisi Sima ti si Zivko.

XS

pre oko 3 godine

Ko je bio na celu saveza kada se igrao onaj derbi u kome nam nije svirano 2 penala ponisten gol Mihajlovica zbog ofsajda koga nije bilo bar metar je bio van linije to se nikada pre nije videlo.
M

Mikri

pre oko 3 godine

pripremiti podlogu je najvaznije. U slucaju pobede, oni su pobedili drzavu (svi znamo da je nemoguce)...u slucaju poraza treba pripremiti podlogu kako su oni bolji tim i kako je zapravo drzava naredila da zvezda dobije mec...smesno je sta se radi...
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Drago mi je da ste ukapirali.
v

v1ad

pre oko 3 godine

"Ne tuguje na Marakani" a izgubio. Ma nista, ignorisacemo poraz. Inace. Vesti o Zvezdi: Uzas, katastrofa, problemi, suspenzije. Vesti o Partizanu: serije pobeda, kako je Stanojevic dobar, Markec dominira. Jedno objektivno i nepristrastno izvestavanje.
G

Gostic

pre oko 3 godine

Pazi, Zvezda pobeđuje sa 2 gola razlike minimum, onaj falko sa katajiem ima da ih uništi.. Zdjelar dobija crveni već vidim!!!!
G

Gost773

pre oko 3 godine

Cisto sumnjam za zdjelara,mesar vec 2 derbija igra i kolje bez noza a sudija ni da ga popreko pogleda ali zato je znao da zategne sanogu crveni..
d

d.g.

pre oko 3 godine

Zdjelar pravi 15 prekršaja bez žutog.

Mr 007

pre oko 3 godine

Zvezdas sam,ali bicu iskren.Znam da je ispao od Samroka,sto je sramota,protiv Sarloe nije imao srece,ali isto tako je kocka bila na njegovoj strani protiv Anderlehta.Iskreno je jedan od gotivnijih trenera,a mislim i da je najkvalitetniji trener uz Nikolica,naravno posle Jokanovica,koji je najbolji,bio je pre desetak godina trener,ako se ne varam.Igrate ofanzivan fudbal,dobro izgledate na terenu,voleo bih vise da je on trener Zvezde od Stankovica,smatram da je bolji takticar.Znam da se neki kunu u Stankovica,ali bih dao 10 Stankovica za jednog Miloja,*ebes ofanzivan fudbal bez dobre takticke postavke,covek je bio Ajnstajn licno,a poredeci njega i Stanojevica,mislim da je drugi bolji trener.
G

Gost1111111111

pre oko 3 godine

Koja crna taktika Milojevicu svaka cast ali mi smo sa njim igrali defanzivan i za oko ruzan fudbal, ako volis takticke zamisli Stankovic je ceo fudbalski vek igrao samo u Italiji a bolje takticare niko nema ja bih rekao da je naucio od njih ponesto. Bio je igrac vrhunskih kvaliteta ne toliko talenta koliko rada isto tako i kao trener vidi se da vredno radi da je srcan i opet po meni bice on trener za primer vecini. Sto se komsija tice onaj celavi Nikolic im taktocki jedan od najboljih trenera kog su imali
9

951357

pre oko 3 godine

Hahaha, kako bre po 2 pobede? To ste uzeli onu iz cuvene 2017 da izjednacite? U poslednje 3 cele i pola ove sezone, skor je 2-6-1. Gde bi bila i veca razlika da gromadi nisu priznavani golovi iz ofsajda i izmisljani penali, a nama ponistavani cisti golovi. Pritom su u skoro svim tim utakmicama prelazili centar u proseku 3 puta. A sto se utakmice tice, bice preslikana kao jesenas. Zvezda ce da napada, Partizan da igra bunkericu, i to je to...
V

VSVSVS

pre oko 3 godine

One godine kad je jedna ekipana derbiju dala gol iz auta. Ili kad je na 20 metara sudjen penal.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Onda kada Mustafa pravi faul za crveni i to mu se prašta i onda kad je regularan gol Zvezdi poništen. Onda kada Zdjelar napravi petnaest faulova bez Žutog, kao i Pavlović. Onda kada Leonardo bez lopte želi da polomi laktom vilicu protivniku.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Voli9 bih da n8si u pravu. To je realna opcija mada svi zelimo da gledamo derbi malo drugaciji nego posljednjih par sezona.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Koji golovi iz ofsajda?!Vama je priznat gol koji je samo sudija i to iza gola i Miloje sa klupe video.Da ne racunamo 2017 samo u kupu imate dva poraza a u prvenstvu jedan.
@

@Sima Arauho

pre oko 3 godine

Taki Nikolic dao gol iz ofsajda, Benu cist ponisten na tom derbiju.
O

Onyx

pre oko 3 godine

@Sima Arauho pa taj strucnjak zaglavio robiju.Previde covek metar gol auta, sa pola metra. I da u penalima je 11-11 nego postenjacine navikle na duplo vise, pa ne valja. Nekad I dva u derbiju ne valja, pa je Mazic lopov.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Ti ozbiljno pretis da preteknes onog Neleta,Analizu,Misolovku,Gospodin Caki i kako se sve ne zove,malo si manji bot nego on ali si jednako inteligentan,kao sobna temperatura iako je on tu negde blize nuli ali tu ste negde...
k

kidalicaa

pre oko 3 godine

Laganih 3-0. Vidimo se posle utakmice na ovom komentaru.
K

KIZA DUSANOVAC

pre oko 3 godine

O kakvim pobedama vi pricate? Pobedio 4 puta Zvezdu koja je bila ubijena od strane drzave, FSSa namestanja, jednog jedinog sponzora nije imalaa itd. Dok ova danasnja "pastorcad" koja kukaju na sva usta imaju reprezentativce Izraela, Japana, Madjarske, dres im pun reklama drzavih preduzeca, u Zvezdi je u to vreme najbolji fudbaler bio Kadu iz golubovacke Zete. Imate li bar malo szida ?
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Ok, ubijana je od strane države, FSSa, Vatikana, ali jedno još nije jasno, ko je oterao Piksija posle dve vezane duple krune, zaslužene . I ko je smenio Pižona na plus 6 i doveo Ratka Dostanića? Jel svemogući Tole? Ili naši neimari koji vode ultra Kop?
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Dajte nama TAKO UBIJENIMA GASPROM i sve vam je oprosteno!Svaka od tih 6 titula je resena u derbiju.
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Malo sutra 4 puta.Maltretirani ste 8 ili 9 puta.Mrtva trka ko vas je vise maltretirao da li ekipa Moreira,Dijara i Žuka ili Kleo ili Tejgo ili ovi posle njih.Uglavnom moj glas ide ubici cigana koji kad god se igrao derbi znaš da daje gol.A ubijeni ste toliko da ste na transfere trosili bukvalno isto para kao i mi ako ne i vise.Jedan Dijara je doveden za 30000 evra iz Zrinjskog.
G

Gušter

pre oko 3 godine

Sećam se sva 3 derbija i ne zna se da li je Partizan imao više sreće ili je Zvezdina igra bila jalovija. U prvom derbiju u oktobru 2010. Đorđević poklanja gol Moreiri, pa nekoliko minuta posle toga Kadu pogađa stativu iz izgledne šanse. Posle se Zvezda nije videla na tereni, a Partizan rutinski sačuvao prednost. Sledeći derbi u kupu, april 2011. Zvezda juri 0:2 iz Humske, promašuje šanse, Partizan polovinu nije prešao do jedne kontre u 88. minutu. I poslednji u novembru 2011. prvo Mikić u 5. minutu prebacuje gol, potpuno sam sa 5 metara, pa Evandro maši penal, da bi početkom drugom dela Borha iz peterca promašio ceo gol. Do kraja meča, kao i godinu dana ranije, Zvezda ponovo pala, a Partizan dao dva gola i pobedio. Ipak, ta sreća se na proleće 2012. vratila kada je Grant seo na klupu Partizana. Zvezda dobila 3 derbija za dva meseca, a Partizan promašivao šanse.
1

19пфк45

pre oko 3 godine

Кад не би Елвис и помоћници навлачили за ФК звездасрбију било би неких лаганих 0:3, овако биће чупаво, неки пенал у корист црвене и 2 гола Партизана. Коначно 7. април и једна екипа која неће да се склони црвеном злу. НАПРЕД ПАРТИЗАН!
d

d.g.

pre oko 3 godine

Nama se čak i Milan sklanjao.
o

odgovor za pfk1945

pre oko 3 godine

Vi grobari ste totalno ali totalno izgubili osećaj za realnost. Vi kažete da nije sudije, pobedili bi sa 3:0. Odakle vama uopšte ideja da ste vi u ovom trenutku bolji od Zvezde? Rekli vam Milorad Vučelić i Večernje novosti. To što se vi veštački održavate u trci za titulu, je samo zahvaljujući vašem političko privredno kriminalnom lobiju, koji vas stalno ali stalno gura napred. Greška je i do nas, jer naši fudbalski moćnici, Zvezdaši, ne žele da urade ono što je Čović uradio u košarci, da vas svede na takav nivo, da se ne možete 10 godina oporaviti a kamoli titulu osvojiti.
S

Sklonio se milan

pre oko 3 godine

Vidim prošli ste milan
d

d.g.

pre oko 3 godine

Mi sa Milanom dva remija u proleće. A vi?
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Ne zna se konačan ishod utakmice, ali zna se da će biti užasna za gledanje
k

komentar20

pre oko 3 godine

Tacan rezultat 0-3.Ubice Partizan.Mnogo je bolja ekipa i jaca iskreno.
G

Gosthaga

pre oko 3 godine

Ubice ih Milan *
G

Gostrara

pre oko 3 godine

Ubice ih Partizan
N

Nexxx

pre oko 3 godine

Od vas ocekujem da napadnete,nista drugo vam ne ide u korist. Napadnite muski pa sta bude..a bice
С

Само кажем...

pre oko 3 godine

Не постоји безболан пораз у Вечитом дербију!
A

Ali zato tuguje...

pre oko 3 godine

...partizan koji ima seruju od 18 godina bez pobede na Marakani. Koji od jeseni 2001 do jeseni 2006 ima seriju od 13 derbija bez pobede(kup i prvenstvo).Od tih 13 utakmica na 11 nije dao gol od cega 5 za redom a osvojio u tom periodu 3 titule !? Sto malo o tomene pisite? A i ukupan skor je 109:82 za Zvezdu, gol razlika plus 52.
a

as

pre oko 3 godine

Šta je pisac hteo da kaže? 3 titule u 6 godina nisu ništa spektakularno, kada se gleda prostor tadašnje SCG (SR Jugoslavije). Dok ova sadašnja serija Zvezde deluje poprilično impresivno (5 titula u 6 godina), a pobede u derbijima se mogu porediti sa brojem jednoroga u nacionalnom parku Tara.
K

Kleo

pre oko 3 godine

A inace je zakonom zabranjeno osvojiti titulu ako ne dobijes derbi, ili sta? Veoma inteligentno razmisljanje, ima 30-40 utakmica u sezoni i dva derbija koja nose 6 bodova i onda se covek iscudjava kako neko uzme titulu a nema pobedu u derbiju. Idi prati bocanje, u fudbal se ocigledno ne razumes.
U

Uvekprva

pre oko 3 godine

Nema Tomislava Karadžića, nema titula. Vaša je tuga 76 godina duga.
k

kaboom

pre oko 3 godine

Bas interesantno vidjenje stvari. 3 meca dve pobede i jedan poraz i zakljucak da ne tuguje. Na JNA se jesenas branio, parkirao autobus ispred gola, branili se i rukama i nogama. Jos jedan vazan podsetnik, ovo nije Toletovo vreme...
R

Rofl

pre oko 3 godine

Posle tog poraza radovao se sto je prosao u finale kupa i posle uzeo trofej ne znam sta nije jasno. A da, prpa je od Stanoja