Komentari na vest

Stanojević: Pravilo bonus igrača je besmisleno, čestitam Zvezdi titulu

Darko Lazic

pre oko 3 godine

tvoj manir je pevanje u svlacionici i da si prvo navijac a tek onda trener e to je tvoj manir
m

mikan_zec

pre oko 3 godine

Mislim da se ozbiljan fudbal sa Obradovicem na beku nije mogao igrati ni kada je on bio na vrhuncu karijere, sada stvarno bez komentara, dalje da ne komentarisem. Mislim da bi ovoj ekipi Zvezde tip desnog beka kao Pavle Ninkov iz najboljih dana legao kao budali samar. Sreca pa Gobelja nije vise standardan.
E

Eh

pre oko 3 godine

Nijedna fudbalska jača liga,nije ograničila strance i nije dodala bonus pravilo
D

DKP

pre oko 3 godine

Pravilo bonus igrača je možda u nekim momentima loše po klub, ali time je mladim igračima data šansa da pokažu da li zaslužuju da igraju u prvih 11. Možda bi da je bilo tog pravila ranije npr Cvetković ili Stanojev dobili šansu u Zvezdi ili bi sada Partizan imao bekovski par od od koga će imati dobit a ne penzose za SL...
d

dejanera

pre oko 3 godine

Kao prvo fudbal je mnogo ozbiljna stvar. To je posao u kome se okrecu ogromne pare! Zamisli licnu, privatnu, firmu u kojoj imas mogucnost da zaposlis vrhunski kadar (npr. inzenjera) ali ti neki savetnik dodje i kaze ovako: Jeste taj odlican ali on je stranac i ima dosta godina a i plata mu je velika. Bolje zaposli nekog naseg sto je tek zavrsio skolu! Em ce raditi za manje pare , em je mlad pa ce za neko vreme MOZDA biti dobar kao i taj. Sam bi takvog savetnika oterao u 3 lepe! Uostalom ta nasa deca i nisu bas deca. Nikolic i Petrovic na leto pune 22 godine. To su godine u kojima vec treba da si sazreo i da igras zato sto vredis a ne zbog nekog blentavog pravila!
s

sale...

pre oko 3 godine

Verujemo u tebe samo deriiiii bio si opet bolji dokazano
a

acooo

pre oko 3 godine

Stanoje bolji si ne brini nista
S

Stekson_reff

pre oko 3 godine

samo cu reci Zvezda je imala samo jednu sansu na celom mecu, kad je Nikolic sutirao iskosa i to je to.Pogodak koji su dali je na srecu.Kazu drugo poluvreme dominirali, pa gde ste dominirali? Nabrojte mi neku vasu sansu iz drugog polivremen a?
Д

Дим на води

pre oko 3 godine

Да би дали гол морали сте прећи центар. Ви сте имали два шута пречка и Сума на крају остало је за -12.
b

batabane

pre oko 3 godine

Ako je neko imao mlade igrače, onda je to Partizan.Tako da to pravilo najmanje treba da smeta Partizanu.Ali kad ne koristiš najbolje igrače po pozicijama gde su najbolji,u jednom trenutku ti se o glavu obije.Vidim mnogi sad navijaci pucaju na Natha,a on covek je najmanje kriv.Nathođje u centru kao gl organizator igre car.Na ofanzivnom je ipak slabiji jer je sporiji i nema zavrsnicu.Takodje veliki broj kritika za Markeca,da se otera.Koje gluposti.Jeste on odigrao, ali on je pokazao na predhodnim utakmicama da se vraca i da je vrhunski igrač.Mislim da je i on mnogo bolji i opasniji kao ofanzivni vezni nego po krilu.Tako i Markec treba da deli minute sa Sumom na o.veznom.U centru minutažu da dele Natho i Jojic,a na z.veznom minute da dele Scekic i Zdjelar.Po krilnim pozicijama Asano, Stevanović,Jovic i Holender,a spica treba da igra pravi spic.Ne kazem da je Holender lose obavljao poso kao spic,ali ipak bi bilo dobro imati pravu devetku,golgetera.Bekovi danas bez prodora,centarsuta.Miljko jos i nije bio toliko lose.Ali Obradović,koji je za klasu bolji igrač od Miljkovica,danas je bio gori od njega.Nista od nista.Mislim i da je Stojković mogao da odbrani ono,ali on se kasno i kratko bacio.Sudijamje bio pod strasnim pritiskom.Nije smeo da da zuti Sanogu i mislim Degeneku kad je odneo i Asana i sudiju.Aute svirao za Zvezdu i kad njeni igraci izbace loptu.Sudio nepostojece faulove za Zvezdu, nekoliko puta, uključujući i nepostojeci faul za dubinski centarsut,koji je Scekic izbacio u korner iz koga je Zvezda pobedila
e

eeda

pre oko 3 godine

Prvi put se slazem sa Samrokom da je pravilo bonus igraca besmisleno. Ali nece da nastavi dalje da je tek pravilo limit stranaca katastrofa i da je Zvezda tek ostecena tim pravilima narocito to za strance. Jer Zvezda nije mogla u LE da izadje sa uigranom ekipom bas zbog pravila 4 stranca a jos i to bonus pravilo. Znaci samo na treningu moze da igras sa jednim sastavom i da se uigravas za Evropu i tu jednu ili dve utakmice. U svakoj normalnoj ligi igraci se izbore sa 17 godina da budu prvotimci a tek sa 21 godinom je normalna stvar da bude bolji od onog od 32 godine, i ako mu u tim godinama treba bonus pravilo onda bolje da ne igra vise. Isto tako i sa strancima, trudi se da budes bolji od stranaca i ako imas kvalitet igraces naravno ali ne moze klub da bude neciji taoc pa da zbog neke zabrane ili bonusa neko mora da igra, i da ovde glumi Ronalda. A nas lazu sve vreme da je to zbog nase dece i reprezentacije a istina je da je to menadzersko pravilo. Jel bolje da napravimo svake godine 3 igraca koja su vrhunska i koja su se izborila za mesto u timu nego 20 onih koji igraju zbog nekih bonusa i zabrana. Na sve to mi gledaoci smo taoci najveci jer ne mozemo da navijamo i gledamo svoj klub u najjacem sastavu i sa najboljim igracima u sto jacoj ligi. Napravite razvojnu ligu omladinsku ili Ligu B pa tu razigravajte svoje igrace a ne preko nasih najvecih klubova. Njagore je sto Vojvodina pa i ostali drugi manji klubovi u ovakvim uslovima najgore prolaze. jer veciti pokupe sve sto valja i neke sto nece ni igrati a sta da rade ostrali klubovi da hvataju prolaznike i da im oblace dresove i kopacke. DA smo velicine Kine tako nebi mogla da se nadje dovoljna kolicina kvalitenih igraca i to jos za 20 klubova.
F

Firga

pre oko 3 godine

@eeda Ko je terao Zvezdu da dovede toliko stranaca? Dovedes 9 inostranoh igraca, pa kao Zvezdi smeta pravilo broja stranaca. Ne tropaj.
N

Nemacpojma

pre oko 3 godine

A dobro sta sad svejedno su nam sanse za ovu titulu i da mo pobedili bile nerealno male... da smo iskoristli sanse u prvom delu bila bi drugacija utakmica i tacno se vidi da su oni ove sezone imali ozbiljnije utakmice u LE a mi nismo i bas smo lose reagovali kada se lomila utakmica i panicili.. Trudili su se momci neki nisu imali svoj dan niakako ali bar su trcali i dali sve od sebe..U svakom slucaju jako da se trenira sad i da se unaprede neki detalji pa da se osvoji kup a sledece sezone bez glupog gubljenja bodova na pocetku...
S

StaSad

pre oko 3 godine

Sad nije dobro pravilo o bonus igračima? Šamrok majstor i najbolja školica fudbala u Evropi nemaju bonus igrače? Kakva je to najbolja škola u kojoj ne mogu da naprave bonus igrače? Mogao je da priča malo o večitoj partizanskoj taktici valjanja i provociranja i kidisanja u noge zato što zna da je to jedini način da partizani ne dožive poniženje.
I

Iogr78

pre oko 3 godine

A koji od starijih igrača koj3si ubacio večeras je zaslužio da igra? Lazar Marković?!? Šta o njemu više reči - rekreativac čovek! Jojić? Natho? Ivan Obradović? Čovek, treva vam kreativnosti u vezi, užasan vezni red s na krilima imaš radnike kojima nedostaje završnica.
X

X

pre oko 3 godine

Zvezda je zasluzeno pobedila
M

Mikri

pre oko 3 godine

Realno je u pravu, a i cestitke nama na tituli zasluzuju postovanje za ovog coveka. nisam od njega cuo bas mnogo da se vadio u prethodnom periodu i da je mnogo pljuvao po zvezdi, mozda gresim, ali svakako da je od ove ekipe izvukao vise nego savo milosevic...plus je dovodio igrace za dzabe.
D

Damir Čakar

pre oko 3 godine

Odlazi! i povedi Vučelu i Vazuru!
M

Mihajlo Pupin

pre oko 3 godine

Kaže veliki stručnjak koji je do sada osvojio sve što se moglo osvojiti,i koji je proizveo mnogo mladih bisera/budućih asova, da je besmisleno da igraju 2 bonus igrača? (a pazi ovog apsurda,od Stevanovića i Pavlovića Partizan je prihodovao više od 20M Eura) Pa da,hajde da dovedemo sve igrače od po 30 godina,koje plaća država (jer oba kluba država sponzoriše),pa da pobedimo Zvezdu,Radnički,Mačvu,pa u Evropi pobedimo neke Maltežane,Livance,Liliputance...i naravno ispadamo jako ubrzo. I onda se igra naravno alibi igra,krajni rezultati su očajni u svakom pogledu,finansijski,proizvodnjom mladih talenata,a onda ispašta reprezentacija....,i tako će biti dok su državne pare. Ali kada dodje i ako dodje pametna privatizacija,kao u zapadnim zemljama,onda se sve menja,ceo sistem,i radi se onako kako bi trebalo da se radi. Široka je tema,mnogo problema,jbg mozda neko, nekada reši sve ovo,ali bojim se neće brzo.
n

ne volim pljačku

pre oko 3 godine

Čuj, "pametna privatizacija"? Nema firme koja je postala bolja posle nego pre privatizacije, a sama privatizacija je isto što i komunistička otimačina kroz konfiskaciju i eksproprijaciju, samo što se odvija u drugom smeru, državno ide u privatne džepove. Zašto bogati, sposobni i pošteni ljudi lepo ne naprave nove fudbalske klubove od svojih para, nego im treba "privatizacija"? Kako vam više ne dosadi da veličate proces otimanja?
d

dejanera

pre oko 3 godine

Lupis i ostanes ziv! Jeste Partizan uzeo te milione ali ne zato sto jue Pavlovic igrao zbog pravila o bonusu. Igrao je zato sto je bio najbolji stoper u Partizanu od kad je pridodat prvom timu! E zato sto je bio takav i zato sto se svojim radom izborio da igra je i placen toliko! Da je postojalo pravilo o bonusu prosle godine pitanje je da li bi ga toliko platili. Da li bi, mozda, neko tamo u tom Monaku rekao:"Ko zna da li je on bas takav kako se nama cini ili igra zato sto je bonus?" Uostalom Partizan je titulu i izgubio zbog bonusa! Partizan je izgubio 8 bodova protiv Pazara, Vojvodine i Metalca kada je branio Popovic! A branio je samo zbog pravila o bonus igracima
g

gazi, lomi Zvezdo

pre oko 3 godine

KALČOOOOOO JAVI SEEEEEEEEEE
D

Dzabe pricam

pre oko 3 godine

Trebao si klince da ubaciš od pocetka...oni mogu da trče do sutra.
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Pa da nije bilo tog pravila Stanojevicu vi bi izgubili lagano 3:0
S

Slažem...

pre oko 3 godine

...se u potpunosti, jedan i nekako, ali 2 je već silovanje, time su treneri uskraćeni da izvedu najjači sastav, kao recimo Deki Stanković večeras, u 2. poluvremenu Zvezda je uspostavila svoju igru, posed lopte, dominaciju, a Partizan je propustio svoju šansu u 1. poluvremenu, u drugom se totalno izgubio!
G

Guesttutt

pre oko 3 godine

Retka prilika da se složim sa Stanojem. Potpuno besmisleno pravilo bonusa. Samo omogućavamo menadžerima da prodaju pulene. Bukvalno razigravas nezasluzeno igrače koji će dogodine biti prodati. Mnogim asovima nije trebalo pravilo bonusa da igraju u orvom timu sa 19-20god i naprave top karijere. Primera je mnogo.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Takodje broj stranaca u ekipi je bolesna glupost. Zato nam fudbal i jeste na nivou na kojem je sada. Od koga da mladi uce ako ne od stranaca. Pogledajte jednu Barcelonu, ili real, Bajern, Siti, itd. vecina igraca stranci, a kod nas moraju domaci. I prvi je Stanoje digao dreku protiv promene pravilnika. Po meni treba ukinuti ogranicenje za strance.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Sanogo bio najbolji na terenu, ako se razumes u fudbal, on je karika koja je cistila sve ispred nase polovine. A ocena kao da je kiksara.
Z

ZoranBNA

pre oko 3 godine

Kakvo je to pravilo o bonus igračima? Nikad čuo. Mada i nije baš da pratim našu ligu..
S

Slobaaaaa

pre oko 3 godine

Do juce legenda sa neverovatnim nizom pobeda, a danas napolje, odlazi, bla bla... Klasika, opet drugi krivi i tako to...
Z

Zn

pre oko 3 godine

Pa kako čoveče? Pravilo bonusa za partizane je top, prvo poluvreme ste bili bolji dok je bilo to pravilo
S

Sadik Umar

pre oko 3 godine

Alo izgubio si od sarloe, zvezde i jos si tu. Kupi prnje. Ko izgubi od te boranije napolje iz Partizana.
X

XD

pre oko 3 godine

Dobre je odigrao partizan, mi slavimo titulu ali ipak... Ostaje žal što ni jedni ni drugi nikako ne mogu da pokažu šta znaju u durebinu, svi u strahu, šteta.
M

Mr.Stojko

pre oko 3 godine

Izgubili smo i to uvek boli ali oni nisu pokazali nista vise od nas.U prvom delu je bilo situacija kad im je gol visio u vazduhu i steta sto tad bar jedna nije usla.Posle njihovog gola iz prekida bilo je ocekivano da oni pokusavaju da zatvore utakmicu a mi nismo mogli da uradimo nista konkretno osim onoga sto je Suma radio na suvi kvalitet.Dali su taj jedan gol i sada mogu da pricaju da su dominirali,da su velemajstori,da su deset puta bolji od nas,tako je to u fudbalu.Danas je bila tanka linija izmedju pobede i poraza.Prevagnulo je na njihovu stranu i to je to.Ipak mi nesto vredimo kada se njihov trener posle pobede od 1:0 upiskio od srece.
A

Atom

pre oko 3 godine

Ahahahaha. Ma naravno majstore ahahaha. Vi ste tako kul kad pobedite, ono sve normalno bez euforije. I sve pobede od 5:0,6:0 a ne ovako samo 1:0. A u stvarnosti i neresene ste proglasili za vaše velike pobede. I onu 1:1 kad smo sami sebi dali gol a vi posle derbija kukate: dali nam gol iz jednog suta. A vi ni iz jednog. Al ste ipak dominacija i veliki majstori fudbala.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Budi malo realan. Analizijar ko je igrao prvo poluvreme a ko drugo. A sad zazmiri i zamisli da je utakmica pocela sa sastavima iz drugog poluvremena
G

GSO

pre oko 3 godine

Oterao si Sadika a Sumu si stavio na klupu. Objasni navijacima Partizana na koje se stalno pozivas, zasto si to uradio.
S

Sasa1234

pre oko 3 godine

Slazem se u potpunosti, ako znas igraces sa 16 god.ako ne znas dzaba ti godine....vidi se kod nas sa Nikolicem i Petrovicem, dva koca ili ti kloca
9

951357

pre oko 3 godine

Stanoje ne može da prizna da je pošteno nadigran i vraćen na fabrička podešavanja :D Samo nastavite da ovako budete dobri :D
Z

Zole

pre oko 3 godine

Ko je nadigran? Sta si ti gledao prvo poluvreme reci mi? Jesi uspeo da dodjes do daha od silnih naleta Partizana? Na poluvremenu bi bio zadovoljan da je ostalo 0:0,priznaj. Drugo poluvreme ste bili konkretnji i to je to o kakvoj dominaciji ti lupetas?
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Partizan je takticki nadmudren i nadigran...da li u kupu vazi pravilo bonusa..ja mislim ne i onda partizan nema sanse da pobedi
@

@Zole vole

pre oko 3 godine

Pobedli a ti sad broji sanse, kornera suteve i ostalo
9

951357

pre oko 3 godine

@Zole - naletima Partizana? Pa ti ili ne znaš šta je nalet ili si gledao neku drugu utakmicu. Prvo poluvreme je Zvezda imala posed 55% a Partizan 45%. Zvezda imala 5 šuteva a Partizan 4. Zvezda imala jednu dobru šansu, a isto toliko i Partizan. Jedina razlika je što smo mi naše šanse kreirali kroz našu igru a vi kroz naših 10 lopti vama u noge. Tako da, vi jeste istrčali neke kontre, imali par kornera, ali niste igrali ama baš ništa, kao ni mi. Da ne pričam o nekim imaginarnim naletima.
b

bruka

pre oko 3 godine

Pa pogledaj statistiku, ne znam gde si izbukao tu, ali Partizan je imao blago veci posed u prvom poluvremnu, sutevi 7 prema 3 u korist Partizana cini mi se, a vi ste u prvom poluvremenu imali tacno jednu sansu, i to udarac Nikolica koji je bio izuzetno markiran, i mislim da je lagana odbrama St ojkovica
G

Gost134

pre oko 3 godine

Pravilo da su Ivanić i Katai zajedno na terenu je glupost... Nije fer
M

Miki73

pre oko 3 godine

Pravilo važi za obe ekipe,a Stanojević bi bilo bolje da nije menjao bonus sa Markecom jer je ono dete odigralo odlično.Najlakše je naći krivca u nekom drugom
m

milan m

pre oko 3 godine

Ostavka VVV pod hitno
n

ng

pre oko 3 godine

a četvrti v?!
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Ser Samroce gde je Sejduba Suma?!Jovic je za 5 minuta na kraju prvog uradio vise nego Markovic za 45 minuta drugog poluvremena.Nadmudrio te je mister Dexa sa dve izmene.Ako neces da stavljas Bajbeka sto ne ubaci bar Stulica?!Tvoj niz od 17 utakmica mozes macku o rep da okacic i cestitaj Terzicu koga si podrzavao ispred suda.Jojica i Miljkona necu da komentarisem.
v

v1ad

pre oko 3 godine

"Trener Partizana je potom imao šta da zameri i Novaku Simoviću." Onom istom koji ti ne da makar zuti karton posto mu se deres na uvo pet minuta, ne da ni zuti Sumi za namerno sutiranje Sanoga na zemlji, jedva izvadi zuti Miljkovicu za lomljenje Falcinelijevog zgloba, svira svaki flop igraca Partizana, stiti malog Jovica kao da mu je najmiliji deo porodice svirajuci mu svaki pad, ne daje karton Scekicu posle milion prekrsaja, dozvoljava igracima Partizana da ga okruzuju i skacu na svaku odluku protiv njih? Jel tom Simovicu nesto zamera?
B

Budi realan

pre oko 3 godine

Momak, šta si ti gledao? Trideset faulova, dva žuta za start. Sanogo zaslužio tri žuta.
@

@Budi realan

pre oko 3 godine

Ako ih je Sanogo zasluzio tri, ne znam onda koliko ih je Scekic zasluzio. Ali zato se potencira svaki Sanogov start kao da je za zatvor, dok Scekic "odlicno zatvara" i slicne stvari. Liku se svaki derbi oprosti jedno pet faulova za zuti karton u proseku.
U

Uaya

pre oko 3 godine

Malena, smirio se malo, a ? hahaha..Sir Shamrok
C

Crv

pre oko 3 godine

Realan komentar Samroka Stanoja izgleda ce biti popljuvan od pristalica FkIgokee,pa gde sme covek da kaze da je FkCz zasluzeno prva ocekujem uskoro otkaz od postenog VVV jer je ovo sve protiv njihovog shvatanja fudbala i sejanja mrznje,,,,,,
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Ima li zareza,tacke,nepismeni botu. Kakva igokea? Imas li IQ veci od 20?
Z

Zvezdas21

pre oko 3 godine

Bonus igraci su jos jedna velika glupost, nadam se da ce se ukinuti i da ce liga biti smanjena zaista na 16 ekipa, a sledece godine na 12.
y

ytu

pre oko 3 godine

Jeste i jos veca glupost limit stranaca 4. Sta time dobijamo, sem menadzera, narocito sto nam svake godine ode sve zivo preko, iz svih nizih liga. Nema lige na svetu gde neko nas ne igra. I sta je problem da bude zdrava konkurencija pa da se neko nas izbori sa strancem za mesto u klubu ili da neko sa 20 godina ne moze kvalitetom da zasluzi da igra nego mora nekim bonusom. A smanjenje treba uvesti odmah ove godine i obavezno cetvorokruzni sistem. Ako je 10 klubova onda svi po 4 utakmice. Ako je 12 ili ako ostane 16 opet prvo 30 utakmica a onda podeliti ligu na 8 gornjih i donjih sto znaci jos 14 utakmica. Ispada da ce se igrati 44 kola sto deluje mnogo ali pogledajmo ostale jace lige koliko odigrraju utakmica sa evropom, kupom, pa cak i liga kup negde pa i super kup. Bitno je da se igraju 4 derbija jer to podize intertesovanje publike i kvalitet, Tv prava a to sve donosi korist i manjim klubovima jer ce liga biti placenija. A da ne pominjemo da ce biti regularnije, nece biti price dal neko igra namestene utakmice i dal nekog pustaju da pobedi. Jer u 4 derbija mozes da ispravis i pokazes kvalitet
B

Boban1

pre oko 3 godine

Da nema tog pravila i da ona naša dva “bisera”,Nikolić i Petrović nisu igrala,dali bi vam 5-6 komada,sto se i vidjelo u drugom poluvremenu. Nema Kokeza,nema Nevolje i odmah corak,hahahahaahha
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Znam da vi cigani niste bas cisti sa umom ali bubnuti tako pet sest komada.pa mozda u tom svom karton naselju nemas struje pa nisi gledao utakmicu vec citas komentare jos ludjih setaca parade ponosa i onda bubetas po komentarima sa ukradenog tela dok hvatas wifi negdje kraj nekog kafica
G

Gostsamja

pre oko 3 godine

@goxy druze, razvalili ste nas, nismo ,nali gde smo, mislio sam da cete nam dati bar pet komada. ali Mića Ivanić ne misli tako, hahahhaha, rokaaaaaaj
M

MozzartJVucicevicc

pre oko 3 godine

Pa simovic je i ispunio to za vas. Ne moze on da ga da. Moze da nam da kartone, da nam svira ciste lopte, da vama ne svira faulove, da vam se izvinjava sto ne moze gol da da, ali morate nesto i vi.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Slazem se za pravilo bonus igraca jednostavno je katastrofalno. Pored milion katastrofalnih odluka. Od toga da liga ima 20 klubova , da ove pauze koji oni prave zimi sto niko drugi ne radi , uvodjenje VAR a , a ove livade na kojima se povredjuju ne planiraju da srede , sudije ne mogu da dovedu u red , ma haos.. valjda ce predsenik, ako dodje normalan , srediti ova sra...
V

Vidi se

pre oko 3 godine

Partizanka se sklanja nama od 45'
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Besmisleno je sto ti ne shvatas sta je moderan fudbal, e to je problem s tobom u evropi nemamo sta da trazimo a kamoli titulu da osvojimo
R

Raša P

pre oko 3 godine

Svi pričaju +12 a to je ustvari +13 jer je Zvezda bolja u međusobnim susretima. U slučaju istog broja bodova to se gleda a ne gol razlika.
R

Republika Srpska 2

pre oko 3 godine

Svejedno je.Da je i plus 1 bilo bi dovoljno.:))
U

Unezveruj

pre oko 3 godine

Shamrock botoxa!!!
D

Dexxxx

pre oko 3 godine

Stvarno i sljepac moze da vidi kome su bonus igraci bili problem,da nema tog pravila bilo bi lagano 3:0 za Zvezdu. Sportski pozdrav
P

Partizan je bio mnogo bolji

pre oko 3 godine

Po sansama Partizan, je trebao da pobedi sa 5:2.
9

951357

pre oko 3 godine

@Partizan je bio... - Pa vi care 5 puta niste centar prešli a ne da imate 5 golova :D
G

Gost556

pre oko 3 godine

Gospodin.