Komentari na vest

Stanojević pred revanš sa Sočijem: Da prevaziđemo sebe, nadam se da će klupa presuditi

G

Gostttt

pre preko 2 godine

Za Tu evropu koju mi igramo vi morate u kvalifikacije...zato pstttttttt
p

penal za crvenu

pre preko 2 godine

Pazi sekundarce,izgmizali iz rupa. Ne bi vi ni u ligu konferencije uspeli da udjete nego imate srece pa vam je zagarantovana. Kluz ce da demolira one vase rekordere galaktikose koje niko nece da kupi.

Avangardista

pre preko 2 godine

Izbacujemo ih u inat mitomanima i to u regularnom toku, bez produzetaka i penala.
X

Xexexe pazi ove garagane

pre preko 2 godine

A sta mislite kad bi ovi vasi galaktikosi igrali Evropu da im nije sigurna Konferencija?
G

Gostić

pre preko 2 godine

Ovaj Soci bi mandovima spakovao bar 3 komada
P

POJAČANJA

pre preko 2 godine

Partizanu trebaju minimum još 3 ozbiljna igrača: centarfor (šta ako se Rikardo, ne daj bože, povredi ili dobije kartone), levo krilo i stoper.
P

PenaLtizan

pre preko 2 godine

dace bog da penaltizan ispadne u 89min iz nepostojeceg penala,da im se vrati istom merom za svih 19 penala sto su im sudije namestile prosle sezone na zadnjih 21 utakmici u prvenstvu!
G

Gost123411

pre preko 2 godine

Druze, da nisi ti pogresio vest? Gani su na drugim vestima, zaobidji Partizan i price o penalima.
G

Gostggg

pre preko 2 godine

Hahahahagaggahaahhahahahaha terzinjo si to ti
A

Alo decko

pre preko 2 godine

A tebe da serifoinfarkt strefi kad takve zelje imas..
G

Gza

pre preko 2 godine

More vi svi ostavke da podnesete ako ispadnete iz Evrope. I ti i uprava. 2 godine bez Evrope, ako tako bude, 4 bez titule. Ne drži predavanja, nego pobedi Soči.
G

Gobelja.

pre preko 2 godine

haha pa ovi amateri sa vojnog lavora se raduju potencijalnom prolasku u petorazredno takmicenje kup konpederacije ili ti kup tekstilne konfekcije gde igraju najgori klubovi cele evrope,ima li vece bruke od toga!
G

Gostwww

pre preko 2 godine

. Mislim da cete i vi cigansture da igrate to takmičenje. 🤣🤣🤣
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Ako ćemo realno, veća je bruka što te vuke donela na ovaj svet.
J

Juuuuuujuu

pre preko 2 godine

Vidimo se na zrebu posle Kluza😭🤣😂😭😆
P

PFC SRBIJA 1989

pre preko 2 godine

Pazi ovako prijatelju,Soci je bio 5 u jednom Ruskom prvenstvu koje je u top 10 u evropi.Pobedjivali su i CSKA ,Spartak...I imali samo 2 boda manje od drugo plasiranog tima iz lige.Soci vredi prema transfermarketu vise od Partizana.Po meni je i bolji kvalitetnija ekipa od Partizana.Tako da nije sramota ni izgubiti od ekipe skuplje od sebe i iz jednog od boljih sampionata u evropi.Sa druge strane ,vi ste prijatelju izgubili od Moldavskog sampiona ?! Moldavska liga je medju najslabijim ligama u evropi i svetu ,ako ne i najslabija u evropi. Takodje sta reci o tome da je C.Zvezda cak 6 puta skuplja od Serifa?! Tako da ako ne fantaziramo i govorimo iskreno i cinjenicama.Soci bi pregazio Serif.Bez obzira sto Serif ili C.Zvezda,igraju kvalifikacije za LS.A Partizan i Soci igraju kvalifikcije za Ligu konfernecija.Jer nije merilo ako je neko sampion neke zemlje pa je povlascen za igranjem u kvalifikacijama za LS.Dakle ne mora da znaci da je to dobra ekipa, vi ste pravi primer.Ili da je Serif dobra ekipa,nesto je bolji od vas,njih ce Dinamo da izgazi.Dakle u Ligi konferencija ima dosta ekipa koje su bolje nego neke od ekipa u kvalifikacijama za LS. To je ocigledno i logicno . Klub Soci je upravo pravi primer toga.
d

dabogda vam..

pre preko 2 godine

...se protiv Socija vratilo sve sto ste zeleli Zvezdi sinoc,od srca vam to zelim!
B

Bolek

pre preko 2 godine

Ko je bre želeo šta Zvezdi?? Deset dana urličete svuda po ovom portalu kako cela Srbija treba da bude uz braću Ruse protiv nekog zla koje vam se priviđa dok vas tovari prvak Moldavije. Dolazili ste na vesti iz Tokija, ej Tokija, da zovete celu Srbiju da bude uz Ruse protiv srpskog tima. Da ste samo parčence te energije utrošili na podršku SVOM timu, možda bi ovi nešto i napravili. Alo, eno vam je Zvezda u čabru, sa lošim timom, pogubljenim trenerom i jezivom upravom. Svaka pomoć joj je potrebna. Možda da malo smanjite tu latentnu ljubav prema Partizanu? Znamo da mu se divite i da mrzite sebe što niste napravili pravi izbor, ali to vam je što vam je. Potrebni ste vašem klubu i vestima koje su vezane za vaš klub.
s

splicani jug

pre preko 2 godine

dabogda izgubi od rusa sa 5-0 isto ko protiv vaseg bratskog dinama na maksimiru 1997!

Avangardista

pre preko 2 godine

Mislis vaseg bratskog Dinama iz kog ste doveli vaseg 'velikog zutog' i zamalo Ciru Blazevica za trenera?
c

cirkus

pre preko 2 godine

Sta se pravi od misa slon vise, tvrda i disciplinovana ekipa i nista vise od toga. kada bi igrali u vezi zdjelar-natho-suma pojeli bi ih, ne bi videli loptu pola vremena, ali posto moraju da igraju jojici i posto krilo krsteno nemamo, videcemo kako ce biti.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Pravi se slon jer od raspada SFRJ (dakle 30 godina) mi nemamo pobedu protiv ekipe iz Rusije. 7 utakmica odigrali, tri nerešene i četiri poraza. Ako nam neko ne leži, to su Rusi pa makar bili u zoni ispadanja u njihovoj ligi. Ovo mora maksimalno ozbiljno da se odigra i pride da nas sreća malo posluži, i da Šamrok bude dovoljno pri sebi da mu Jojić ne vidi terena. Svaki minut koji on bude odigrao je minut sa igračem manje.
G

Gost665

pre preko 2 godine

svim srcem da vam se ponovo bobadilja
G

Gostttttt

pre preko 2 godine

Ajmo Partizane, u inat dušmanima! ⚫⚪

commando

pre preko 2 godine

Grobari želim vam sve želje koje ste želeli sinoć zvezdi. I da se želje ostvare.
g

glodari govna

pre preko 2 godine

svim srcem uz bracu ruse
h

humska1

pre preko 2 godine

Skoro svuda u svetu navijaci jednog kluba navijaju protiv rivalskog protiv bilo koga. Ovde je prisutan taj kvazi-partiotski narativ u svim sferama, pa za srpski fudbal, predstavljanje srpskog fudbala, svi smo Srbi, nacionalnost nam je iznad klupskih boja... U sustini, interesi klubova su nam suprostavljeni i prirodno je da se prizeljkuje neuspeh ovog drugog. Ispod drugog ukusa je da se slavi na sva zvona neuspeh rivala ili da neko budu utucen kada naprave dobar rezultat ili bas da se toliko mrzi da cak i kada bi se ugasili i dalje bi mrzeli ali bas da je moguce biti srecan kada rival igra Ligu Sampiona a tvoj klub je daleko ispod toga, sto je bilo slucaj sa oba kluba, mislim da nije cesto ni prirodno.

Sliks17

pre preko 2 godine

Znaci opet pobeda nad Mancesterom od 0.0
Џ

ЏониБраво

pre preko 2 godine

Мандови, слободно лечите ваше комплексе након испадања од никад јачег шампиона Молдавије на вестима о Партизану, знам да вам је тешко и да ће вас испунити само испадање Партизана, које се неће десити, тако да ћемо на крају и ми и ви играти у такмичењу којем сте се смејали до пре 2 месеца
z

ziveo sarloa

pre preko 2 godine

vi sa lavora ni u kup konpederacije necete uci,cak i ako prodjete soci ispadate u sledece. kolu,nema u evropi sudija da vam poklanjaju penale i da vam se timovi sklanjaju po naredbi FSS ko u srbiji,videces uskoro!
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Opreznost je majka mudrosti, zato kukavice umiru 90+ minuta. Izađeš, igraš svom snagom i pobediš - ili izgubiš. Ali bar nisi kukavica koja sedi i čeka da protivnik pogreši. Zato - skači, igraj, napadaj, sve od sebe daj
D

Dupla Kruna

pre preko 2 godine

Pozdravili te Amateri iz Sarloa,10 klub belgiske lige koji vas "heroje" redovno oducava od fudbala!
@

@Dupla Kruna

pre preko 2 godine

Samo ti kmeči
b

batabane

pre preko 2 godine

Kakve bre posledice pada.Pusti decka da igra.Miljkovic i Lutovac su ocajni.Ako u veznu liniju pustis Zdjelara i Scekica, zajedno,igrace se na nasoj polovini,i ispascemo.Ako ispred,ili pored Zdjelara igra Natho,a na ofanzivnom minute podele Markec i Suma,igrace se na polovini Socija i pobeda ce biti lagana.
@

@raki

pre preko 2 godine

Šarleroa bog te...!!! Ovi završili 11 prošle godine .. Nas bar šampion neke zemlje izbaci... Ćuti tu jado
9

951357

pre preko 2 godine

Voleli bi oni da su bili 11.
D

Dojke

pre preko 2 godine

"..nadam se da će klupa presušiti!" - bravo Stanoje botino najveća
R

Rođak 91

pre preko 2 godine

Iako mislimo da smo najbolji na svetu i da smo uvek favoriti, Rusi uvek daju gol kad misliš da ih imaš“, opominje trener Partizana pred revanš trećeg kola kvalificija za Ligu šampiona Ovi ljudi su smešni... Kakva liga šampiona za franjine!? I ko misli da je najbolji na svetu!? Znaci jel se drogirate vi tamo nevoljinom robom pa ovako pričate....!? 😂 😁 🤣
N

NKPartizan32zagorska

pre preko 2 godine

Soci daje gol u 90 minutu
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

I postavlja konacni rezultat 3:1.
N

NKPartizan32zagorska

pre preko 2 godine

Jel jos kukate zbog penala koji je bio?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Kukamo zbog nepropisnog slobodnjaka i ofsajda.
N

Ne ali zato

pre preko 2 godine

kukamo zbog kornera koji nije izveden u Milanu
9

951357

pre preko 2 godine

Soči operisan od napadačkih opcija. Ako ove ne prođete, onda stvarno. Kao što rekoh i pre, ko ima više sreće proći će dalje, ali je Partizan tehnički bolji tim pa bi trebalo to i da pokaže.
B

Brojcanik

pre preko 2 godine

Jedini ovde operisan si ti,bolje se zatvori u ormar posle Moldavaca i ne izlazi,neka ti neko donese sendvic i vodu da izguras sutradan...Svetlost lose utice na tebe i to jako lose...Plusevi koje sam sebi udaras ti nece doneti zdrav razum,odlepio si odavno...
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Najskuplji igrac Mandalaca u zadnje 3 sezone, je placen 100k, i lagano izbace Zvezdu. Soci je pre mesec dana doveo igraca koga je platio 4,2 miliona (ne racunajuci platu), sto je pojam za Zvezdu, Partizan,a da ne pricam o Serifu. Nisu ovi iz Socija nikakvi indijanci iz Tiraspolja vec najjaci tim treceg kola kvalifikacija za LK, i Partizan mora da bude na maksimumu da bi ih prosao. Puni love, bili peti u Rusiji, vrede kao tri Serifa, plus konstantno jacaju. Napravili brutalan stadion, u elitnom su gradu na Crnom moru. Bice to dugorocna prica. Sigurno ce se kroz nekoliko godina ustaliti u borbi za titulu.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Daj boze da prodjete ali ni tebe ne razumem kao zvezdas ,zasto imas tik na Sumu...Pitanje je jel cete dati gol iz 1/2 sanse ako budete igrali kao u rusiji umesto da se otvorite...Kao zvezdas navijam za vas naravno samo u Evropi i srecno ili slomi nogu kako god.
D

Dojke

pre preko 2 godine

Ko god se ponosi golovima i pobedama u nameštenim tekmama nema mu sreće! Tuga jedna i od kluba i od "rezultata"..
m

mali mi IQ

pre preko 2 godine

LUTOVAC i JOJIC medicinski fenomeni........pogubljeni u vremenu i prostoru.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Izmislili fudbal za one amatere iz Zvezde. Jojic ima 3 puta bolji CV nego Katai i Ivanic. Lutovac je igracina za Gajica.
B

BOjim se

pre preko 2 godine

Desnog beka, tu nam puca bas, i tamo je...ko god bude poceo bice opasno po nas.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Samo Natho od starta i Suma sa klupe.Jojic da ponovi trcanje iz Pazara a ne razvlacenje po terenu iz Socija.Markovic da povuce kapitenski!
G

Grobarcina

pre preko 2 godine

Ајде станоје!!! тебе воле прави гробари⚪⚫⚪⚫
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Izadjite hrabro i cvrsto, i dobijamo ih lagano...
O

Onako Patriotski

pre preko 2 godine

Nadam se da ce Soci da vas izbaci
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Ako, da si ti meni ziv zdrav.😂
R

Raki1

pre preko 2 godine

Cak i da nas izbace. Izbacice nas tim u vrhu ruske premier lige a ne sampion Moldavije 🤣😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
9

951357

pre preko 2 godine

@Rak1 - i Šarlroa je bio prvi na tabeli, pa posle jedva izbegao ispadanje. A i Soči će tako. Šerif je za njih Sevilja.
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Nadao ti se i leća da vuke NEĆE da te izbaci ali....
A

Alo decko

pre preko 2 godine

@951357 daj vise ne preskaci lekove, ne igraj se s tim.