Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Stanojević zadovoljan, Đuričić se žali: Primili smo u najmanju ruku čudan gol

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.10.21. | 18:10

Stratezi Partizana i Napretka različitih utisaka posle susreta 12. kola

Partizan je na gostovanju u Kruševcu upisao desetu prvenstvenu pobedu, a gol odluke viđen je u 12. minutu iz jedanaesterca koji je izveo Rikardo Gomeš. Udarac najboljeg strelca crno-belih prvo je odbranio Nikola Vasiljević, ali je penal ponovljen jer je golman Kruševljana izašao sa linije. Popravni je centarfor rutinski pretočio u vođstvo vredno tri boda, a Aleksandar Stanojević je pri prvom sumiranju utisaka imao povoda i za pohvale i za zamerke na račun svog tima.

Izabrane vesti

"Zadovoljan sam pobedom i rezultaom, ali nismo bili na željenom nivou. Postojala je neka nervoza, ne znam zašto", kazao je strateg crno-belih i osvrnuo se na činjenicu da sledi pauza usled reprezentativnih obaveza: "Imamo dosta pobeda i prvi smo na tabeli. Sledi odmor pa priprema za obaveze koje nas očekuju posle reprezentativne pauze".

Sa druge strane, Milan Đuričić je naglasio da nema šta da zameri svojim izabranicima.

"Tokom cele utakmice smo imali veći posed, i sa igračem manje smo imali 55 posto. Na odmor smo otišli uz odnos 52:48, a i u nastavku smo imali više loptu. Primili smo u najmanju ruku čudan gol. Izgubili smo utakmicu, čestitam Partzizanu", rekao je šef stručnog štaba Napretka.


tagovi

Aleksandar StanojevićMilan Đuričić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara