Komentari na vest

Stanojevićev recept u Duljajevim rukama: Partizan ponovo budi strah kod autsajdera

S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Jel mogu da znam u cemu je problem da se podseti na "autsajdere" Šamrok Rovers i Floru iz Talina?!

Lalat

pre 7 meseci

Nije to uredu treba se prisetiti i drugih nasih velemajstora jednog od najvecih koji je ispao od iste Flore boreci se za nas fudbal.
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

Problem je u tome sto to nije tema clanka i nema apsolutno nikakve veze sa onim o cemu se u clanku zapravo prica. Sjedi, jedan.
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Naslov kaže "Duljaj kao Stanoje strah i trepet za autsajdere"?!Jesu li Šamrok Roversi i Flora iz Talina autsajderi ili velikani Evropskog nogometa?!
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Kako sa štitom od 12 napraviti 25.
M

MuljajBataDuljaj

pre 7 meseci

Znači i Muljaj Duljaj planira da ide pred skupštinu kao Šamroje ako mu se isključi štit:)))) Zato ovi iz Spartaka i prihvataju da se igra kada crni dečki kažu da se igra:)))Biće i bar jedan penaltik za crne, a ako Natho koji nije u formi kao nekad što je bio omaši biće i drugi da se popravi.Od dolaska među crne Natho 52 puta u metu iz penaltika i zaradio 5 miliona i posle su svi krivi što nema plate za Asana i Dijabatea:))))
b

boxy R77

pre 7 meseci

Hahhahahahah!!! Navijam za crno bele, ali... Je l' Vi nas to zaje....te???!!! Nikad gora igra, jedan od najgorih trenera (kao igraču svaka čast!), da ne beše onih penala (kakvi se samo večitima sviraju) i čudesnih preokreta u poslednjiim trenucima meča - gde bi bili...? Mučimo se sa najslabijim ekipama, u Evropi igra "NULA", i pričaju se nekakve bajke... Da nije smešno, bilo bi žalosno.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 7 meseci

Zahid mora da pocinje svaku, a prava je grehota nemati boljeg stopera, levog beka, zadnjeg veznog i desno krilo.
i

iiiii

pre 7 meseci

U decembru se teraju svi. Svima je jasno da ovaj tim partizana nema kvalitet, i svi to vide. Ove pobede u prvenwtvu mazu oci a i to ne moze doveka. Uspeh je drugo mesto
z

zauzeto ime

pre 7 meseci

zato smo proslih godina imali tim ali bodove nismo uzimali ?