Komentari na vest

Stav Bahara i Zvezdine uprave: Mitrović nije na prodaju

G

Gostqwerty

pre 10 meseci

Prozivao sam ga što je došao u Zvezdu a nema levu nogu,sadna pripremama je pokazao da ipak ima levu nogu,lošu još uvek ali se pojavila...još da se pojavi u glavi kombinatorika i sa ostatkom tima da kapira gde trbea da prođe i kada kod duplog pasa te da se oslobađa lopte kad je vreme a ne da se sa istom zapucava u protivnike i eto njega na mestu ...
C

Coaaa

pre 10 meseci

Tačno da nijednu utakmicu nije odigrao,samo onaj prodor i fenomenalan gol u stilu Bale-a je pokazatelj kakva je to klasa od igrača zapravo,ono prosečni igrači ne mogu da urade ni za 2 fudbalske karijere i .
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Želja Uprave: "Želimo da osvojimo najmanje treće mesto u grupnoj fazi Lige šampiona kako bismo igrali nokaut fazu Lige Evrope i obezbedili evropsko proleće."
M

Mutommbo

pre 10 meseci

U tom slučaju nadam se da će prodati Azarova kome je skočila cena. Mitrović je igrač stvoren za sistem igre koji je prikazao Barak Bahar. Dečko ima kvalitet ali je potrebno da ima i ekipu koja ga prati, da dobije pravovremeni pas u prostor ispred i da neko istrči i otvori mu prostor za završnicu, realizaciju ili asistenciju. Sa igrom tima od prošle godine on to nije imao. Rade Bogdanović je sve rekao o njemu posle utakmice sa Ferencvarošem. Idealan scenario je još prodaja Kataija i Kange, tako da ostanemo na 25 igrača. Sve ukupno za njih trojicu 5 M. Šansu moraju dobiti Zvezdina deca: Šljivić, Mijatović, Lučić, Nedeljković. Nadam se da je transfer Erakovića samo dimna bomba i da ostaje u Zvezdi a da će još Leković otići za tu dopunu budžeta. Jedna pobeda u LŠ je 3 M. Ako ostane Eraković, bliži smo toj pobedi, sa dve i prelaskom u LE bio bi ispunjen cilj.
P

Proficap

pre 10 meseci

Odlicno radi Zvezda, Terza i Bahar. Ako neko mora da ode, onda neka ide Erakovic, i ako ce mi zbog toga biti jako zao. Jer imamo i Spajica i Lekovica, tu je i djed Milunovic, a mozda dodje i Degenek. Odlicno poslovanje Zvezde. Bravo.
:

:) :)

pre 10 meseci

Odlično rade?! Igrači im opraštaju dugove i plate i to je odlično!!! Ja mislim da je to sramota, ali dobro, stvar kućnog vaspitanja…
F

FkpCascais@BLNV

pre 10 meseci

@BLNV - Ti si “BLNV” pobrkao lončiće! Ali, dešava se to! Samo da te obavestim za tvoju informaciju, ranije mladi igrači Zvezde nisu dobijali šansu osim ponekad u zaustavnom vremenu kada nisu imali prilike ni dres da oznoje (zbog male minutaže). Ranije su mladi igrači Zvezde bili brutalno proganjani i proterivani da bi se mogla pružiti šansa fudbalskim cepanicama iz Afrike. Samo jedan primer: mladi Lučić je morao da ide na pozajmice u IMT i Grafičar, da bi se napravilo mesto za fudbalskog balvana Mustafu! Svi znamo kako je Mustafa igrao, ako se sećaš to je bio onaj ljubimac ženskog dela publike sa plavo ofarbanom kosom!
V

Veljko9

pre 10 meseci

Kod Milojevica nestao decko a Bahar ga pretvori u zver. Ako se pokaze u LS i bude neku utakmicu zapoceo ode za 10-15M ali samo AKO.
D

Don Vito Korleone@Veljko9

pre 10 meseci

@Veljko9 - Dobro si primetio! Zvezda za vreme Milojevića i Zvezda sada sa Baharom su dva različita tima! Zvezda za vreme Milojevića je bila negledljiva i potpuno je rasterao gledaoce sa Marakane! I da bi apsurd bio veći on je u izboru autističkog FSS proglašen za trenera godine. Zemljo, otvori se!
E

Esex

pre 10 meseci

Ovde je pitanje koju ce formaciju barak forsirati u domacem prvenstvu..ako to bude sa tri pozadi onda spoljne leve mogu igrati mitrovic,rodic i azarov pa samim tim rodic je visak i definitivno..ali ako barak planira da igra sa 4 u liniji onda klasicne leve bekove mogu pokriti roda i azarov dok levokrilne napadace u toj formaciji igraju olajnika,mitrovic,lucic pa i prucev i katai...

VecaBg1971

pre 10 meseci

Ako neko stvarno nudi ove pare, prodati ga bez razmisljanja, decko osim brzine nema nista.

VecaBg1971

pre 10 meseci

Ode Erakovic u Spartak iz Moskve za 7 milki...

VecaBg1971

pre 10 meseci

Ne znam zasto ne prodaju klinca za 5 milki, pa to su ogromne pare sobzirom da mali osim brzine i mladosti nema apsolutno nikakav kvalitet.
Z

Zvlat BG@VecaBg1971

pre 10 meseci

@VecaBg1971 - Objasni na primer kakav to kvalitet imaju Bukari, Kangva i Olanjinka?! Ma, ne moraš opisivati kvalitete Bukarija i Kangve, jer smo njihovu fudbalsku inteligenciju videli u grupnoj fazi LE, prošle jeseni! Njihov kvalitet izražen numeričkim kodom je bio ravan“0” (nuli)! Gledali smo Olanjinku protiv Fenera i osim gola koji je postigao, ništa drugo nismo videli, osim bezbroj izgubljenih lopti i nekoliko neuspešnih driblinga! Naravoučenije: prestani da pljuješ po srpskim igračima, osvrni se malo i na ove gromade iz Afrike!
S

SSSR

pre 10 meseci

Lako je Baraku,kada nije prošao bata ĐORINU školu (na terenu 6 bekova,2 zadnja vezna i 2 vezna sa naglasenom defanzivom).
P

Popsi@SSSR

pre 10 meseci

@SSSR – Đora je bio aktuelan pre nekih 50 godina (’70.). Prema tome, pusti Đoru da uživa u penziji. Ali, ima jedan trener koji je prevazišao Đoru, a to je onaj “pedantni stručnjak” i “majstor kvalifrikacija”! Da, pogodio si iz prve, radi se o Vladanu Milojeviću utemeljivaču “zglobnog autobusa” ispred svog šesnaesterca, uz čuvenu taktiku “6+4+0”. Koliko je to bila uspešna taktika vidi se po tome što je rečeni Milojević svuda gde je radio posle Zvezde (Saudi Arabija (3x), Grčka, Kipar) dobijao otkaze.
G

Gladiola

pre 10 meseci

Apsolutno ispravna odluka, Zvezda mora svake godine da napravi bar jedan veliki izlazni transfer ako misli da dovede i zadrži kvalitetne igrače. Bahar je procenio da je najmanja šteta ako ode Eraković a uzeće se solidna cifra. Degenek će to pokriti bez problema.
M

Mionica

pre 10 meseci

Kakav crni Degenek ljuuudi pa ima boljih stopera na sve strane..Dosta vise povratnika
V

Veljko9

pre 10 meseci

Bukvalno, jos je covek igrao na SP i u LS dok Erakovic nije a ovi pricaju da ne sme da ode kao da je Maldini..
Z

Zvezda mora

pre 10 meseci

da pravi po jedan veliki izlazni transfer svake godine da bi svake godine bila na nuli, tj barem malo mogla otplaćivati dug od 80 miliona evra!!!!!
c

cjepka123

pre 10 meseci

Bravo, bravo i još jednom bravo! Konačno se radi kako treba!
M

Meroni

pre 10 meseci

Vise bih voleo da se proda on nego Erakovic.

angry_chainsaw

pre 10 meseci

אבל ארקוביץ' לא למכירה, מר בכר. הוא יהיה שווה לפחות פי שניים בעונה הבאה ויכול לכסות יותר עמדות והוא מהיר יותר מדגנק!! הצדעה ספורטיבית...
b

banjalucky

pre 10 meseci

Bravo Terzicu vracamo se tamo gdje pripadamo
S

Start

pre 10 meseci

Lkremoanko, računaš to je Baždar, a?
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Meni je samo neverovatan broj mladih igrača koji je dobio šansu u prvom timu, i koji su se pokazali kao izuzetno talentovani. I to sve ove godine. Da li je realno da ranijih godina toga nije bilo, ili su razne pod'uzne muve, iz aleje zaslužnih građana, gurani pre naših klinaca? Ok, pojavio se Eraković, ali ko još? Zaista bih voleo da dobijem odgovor od nekog ko prati omladinski pogon.
A

Angular

pre 10 meseci

Moramo priznati da su ranijih godina klinci i kad su dobijali malu sansu igrali sa mnogo manje kurazi nego svi ovi koji su u trenutnom rosteru. Stice se utisak da svi lagano mogu da igraju i u prvih 11 bez bojazni da ce napraviti neku krucijalnu gresku.
B

BLNV

pre 10 meseci

Realno ,Zvezda nije pogrijesila ni sa jednim mladim igracem,jednostavno nije to bio kvalitet za Zvezdu jer i kad se pogleda ni jedan nije napravio karijeru a da je otisao za dzabe,da je neko kvalitet napravio bi nesto zaobilaznim putem..znaci ovde mislim samo na one koji su pusteni za dzabe a ne dobijeno obestecenje
L

Legolass

pre 10 meseci

Pri velikom vođstvu, na 20 minuta do kraja, uvodiš Srnića i zatvaraš utakmicu sa njim. I to koliko puta. I kod Vladana je bilo isto. Imamo prednost na tabeli, pustićemo mlade na proleće. I? Ništa. Po meni, to je najveći greh pojedinaca. Ispade Miloš najbolji po tom pitanju. Bahar? Mislim da je igračima dato do znanja da više nema starih zasluga i da je teren jedino merilo. Koliko i kako treniraš, toliko i igraš. Pošteno.
e

esex.

pre 10 meseci

Pantovic iz tsc a,bursac,cvetkovic,gavric,nikolic,kovac iz cuke..aleksa matic odlicni veznjak vozdovca..nabrojao sam ti neke od perspektivnijih e sad,neki su dobili malo sansi,neki i previse a neki ni malo...inace,meni su se oduvek svidjali pantovic i a.matic koji sad mozda imaju i najvecu vrednost...sigurno sam neke i zaboravio..
G

Gost1111

pre 10 meseci

Rešili da se pos*ru na sve dobro sto su uradili do sada...
R

Raša P

pre 10 meseci

Pa stručnjaci sada je bar jasno da Barak odlučuje o timu. Znači da je procenio da prodaja Erakovića neće uticati na tim. Čovek lepo prati treninge i poznaje do sitnih detalja startere i alternative. Čovek je baš uveo profesionalizam u Zvezdu. Njemu je i pre dolaska naznačeno da će biti prodaja a na njemu je bilo da odluči šta je naj bezbolnije. Bilo je priče o Ivaniću, Kangwi , Bukarija, Erekoviću, Mitroviću. O on je doneo odluku.
G

Gostyyy

pre 10 meseci

Barak se o tom transferu pita koliko ti i ja. Rekli su mu, Erakovic ide, (vrlo verovatno) Degenek dolazi, i to je to.
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

Ово је жвака, дасе умире тастатура навијачи, који се узјогунили због продаје Ерака и Леке, они мисле да деда мраз даје паре и да можемо да живимо од деда мраза, са 40 играча на платном списку. То што борјан, срна, гобеља, виго примају плату, то никог незанима!
t

trn

pre 10 meseci

Nije problem u tim igracima sto si nabrojao, problem je ko je dao Borjanu platu 800k u 36toj godini života. Od coveka koji je citav zivot bio rezerva po Bugarskoj, Rumuniji, Poljskoj i ostalim fudbalskim "velesilama' oni na silu prave kao neku legendu Zvezde. Haos
S

Saturn

pre 10 meseci

Kako je prosto i jednostavno kad te trener iskoristi na pravi nacin ... Zvezda sve ligaske utakmice napada i ima loptu gde se Mitrovic ne snalazi na Krilu i u probijanju Bunkera ... Dodje normalan trener i malo ga povuce i ostavi mu prostora da pravi visak iz tranzicije jer je u trku najjaci i u praznom prostoru...Fudbal je prosta igra kad imas normalnog trenera da te usmeri
i

ili ili ili ili ili

pre 10 meseci

Mitrovic veze nije imao protiv Fenerbahcea. Ubedljivo najgori igrac na toj utakmici, ne znam cemu bajke.
K

KojMoj

pre 10 meseci

Kao što je rekao "Boža Dunster"Vidite deco kako je fudbal jednostavna igra kad ga igraju majstori.
r

reall

pre 10 meseci

nikad bolje nismo igrali nego u ove tri utakmice ali ovoliko pisanje o prodaji igraci znaci samo da se nesto sprema. Erak ili Mitrovic sigurno idu. Mozda pre Mitrovic jer za njega ima solidna zamena Azarov. VOLEO BIH DA NISAM U PRAVU.
r

reall

pre 10 meseci

znaci ode i on
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Nemoj toliko da se naprežeš. Vrućina je.
s

soldić

pre 10 meseci

Kako si to zaključio?
G

Gostyyy

pre 10 meseci

U redu je, resili su da prodaju oba mlada stopera. Sad je sve ovo spremanje publike za to, da se opipa puls, da ce oni da odu, i da ce time da se zatvori finansijska konstrukcija za ovu godinu, a sasvim slucajno imaju ponude bas te visine koliko im treba. Ili mozda imaju ponude i izmisljaju da im bas toliko treba jer ide masna provizija.

FicaKg

pre 10 meseci

А шта кажу за Ерака јел су дали дозволу да може да иде? Ко ће нам онда играти стартног штопера у Лш, Милун или Спајић?
S

Saturn

pre 10 meseci

Milun sigurno nece , Bahar voli da gradi igru iz zadnje linije a lopta u Milunovim nogama je ko tempirana Bomba , zato se otarasio i Borjana ... Spajic il da se dovede neki pismen stoper..Kakav god da je sad Spajic posle povrede covek je toliko godina reprzentativac uz par utakmica u domacoj ligi vratice se na svoj nivo
K

KojMoj

pre 10 meseci

Pa igrao bi Spajić a došao bi i Degenek.
c

c c c

pre 10 meseci

pa zar nije bolje prodati njega, nego erakovica. Dati sansu Azarovu na levom boku, koji ce za godinu-dve da vredi deset miliona, a usput ne dirati zadnju liniju koja besprekornp funkcionise.
r

roming

pre 10 meseci

Hahahaha kakav ekonomista, de Leba ti udji malo na Forex zaradi neke pare kad si takav vizionar.
v

vxhjsoibwhjisb

pre 10 meseci

U trenutnoj ulozi Mitrovic je bar 30% bolje resenje od Azarova. U firmaciji sa 4 u odbrani bila bi drugacija situacija.
D

Djape45

pre 10 meseci

Bravo!
L

Lkremoanko

pre 10 meseci

Za 1 milion nije na prodaju, ali ako neko ponudi 2 miliona onda moze.