Stevanović prezadovoljan: Prva pobeda i prvi golovi ove selekcije u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.03.22. | 19:21

Orlići zadržali teoretsku šansu za plasman na Evropsko prvenstvo

Sama činjenica deluje poražavajuće, ali je dobro što je katastrofalan niz konačno prekinut. Mlada selekcija Srbije ostvarila je drugu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali tek prvo slavlje kod kuće i postigla prve golove pred svojim navijačima.

Orlići su se probili na treće mesto grupe H i vratili teoretske šanse za prolaz u baraž, ali će im učešće na najvećoj evropskoj smotri mladih reprezentacija biti potrebno pravo čudo.

Izabrane vesti

"Zadovoljava nas pobeda, prvi put pobeđujemo i dajemo golove u Srbiji. Bilo je malo pritiska, osećao se taj teret zbog želje za pobedom, bilo je možda malo i straha, ali sve smo to prebrodili i došli do pobede koja će nam predstavljati podstrek za dalje i vraća nam teoretske šanse za prolaz", rekao je selektor Goran Stevanović za Arenu Sport.

Makedonci su tokom čitave utakmice bili potpuno bezopasni, ali su ona iskoristili bespotrebno opuštanje naše selekcije i uneli dramu u sam finiš.

"Loše smo reagovali, mislili smo da je sve rešeno, pa smo se opustili, ali smo se podigli i priveli meč na pravi način. Lepa pobeda, velika pobeda, nadam se nastavku dobrih rezultata", dodao je popularni Plavi.

Mlada reprezentacija za pet dana igraju protiv Jermenije u Bačkoj Topoli, a potom sledi odlučujuće gotovanje Francuskoj 3. juna. Ukoliko tu uspeju da naprave senzaciju, okršaj na Farskim Ostrvima bi trebalo da predstavlja rutinski posao četiri dana kasnije.


tagovi

Goran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara