Miloš Krasić (©Starsport)
Miloš Krasić (©Starsport)

Stigla i potvrda, ništa od Krasićevog povratka u Moskvu

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.03.21. | 14:47

Armejci i zvanično postavili Ivicu Olića na mesto šefa struke

Otklonjena je i poslednja dilema, Ivica Olić se vratio u moskovski CSKA, naslediće na klupi kluba iz glavnog grada Rusije Viktora Gončarenka i prvi put u karijeri samostalno predvoditi jednu ekipu. Spekulisalo se da će put Moskve sa njim poći i Miloš Krasić, ali je ipak reči bivšeg reprezentativca Srbije potvrdio i fudbalski agent Dejan Joksimović - Krasić neće biti deo stručnog štaba bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Sam Krasić je u razgovoru za Žurnal izjavio da do povratka neće doći, iako je nedavno bio u klubu. Ipak, samo u poseti.

Izabrane vesti

To je za ruske medije potvrdio i bivši fudbaler Crvene zvezde i Partizana Dejan Joksimović, koji sada radi kao agent.

"Znam da sada Miloša neće biti u klubu, to je sigurno, videćemo za dalje. CSKA je jedan od vodećih klubova u Rusiji, svaki igrač Armejaca bi sigurno želeo da opet bude tu. Mislim da Miloš nema ništa protiv dolaska, ali ta odluka tek treba da se donese na relaciji Olić, on i klub. Da je Valerij Gazajev tu, on bi bez oklevanja odleteo u Moskvu. Mnogo ga voli, jer je on mnogo učinio za njegovu karijeru".

Dakle, Srbin neće praviti društvo Oliću na klupi CSKA. Bivši hrvatski reprezentativac se vratio u klub u kojem je proveo tri godine i u čijem dresu je zabeležio 116 nastupa i postigao 44 pogotka. U trenerske vode uplivao je 2017. godine, radio je kao asistent Zlatka Dalića u hrvatskoj reprezentaciji, pa je na klupi Vatrenih bio i tokom Mundijala u Rusiji, kada je ostvaren istorijski uspeh plasmanom u finale planetarne smotre. Sada se otvorila sjajna prilika za samostalni početak u jednom od najvećih ruskih klubova, u kojem je pritom dobro poznato lice. Tri puta je osvajao Premijer ligu sa Armejcima, dva puta Kup Rusije, a bio je i deo generacije koja je 2005. godine osvojila UEFA kup.

Jedan od protivkandidata bio mu je i Vasili Berezucki, legenda CSKA, sa kojim je jasno delio i svlačionicu u period od 2003. do 2006. godine. Na kraju je uprava kluba odlučila da ukaže poverenje Ivici Oliću. Još uvek nije poznato na koliko godina vernosti se bivši hrvatski reprezentativac obavezao u drugom mandatu u klubu.



tagovi

CSKA MoskvaIvica OlićMiloš Krasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara