Komentari na vest

Stigle kazne sa milanskog derbija: Bastoni najgore prošao, Lautaro pošteđen suspenzije

A

Aa

pre preko 2 godine

Sramota Teo samo jednu utakmicu, a svi mediji u Italiji su slozni da je bio faul nad Sancezom. Mada inter je mnogo bolji tim od milana na srecu su pobedili.
A

Ahahahahahaha

pre preko 2 godine

Buahahahahahha faul nad Sancezom kazes? Buahahahahahha ne brukaj se nije Ziru kriv sto je Sancez za njega beba, ono je bio duel nigde faula nego gde ce ovaj jado da se gura sa Ziru, odbio se od njega kao od stene buahahhahahahahahahaha boli poraz
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

ides da slavis berluskoni kup na kraju sezone, ono je bio cist faul to prica cela italija, lepo vam decko gore pise bas tako svi komentarisu razni strucnjaci da je to cist faul, slavices ti berluskoni kup na kraju sezone BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !
I

Inter

pre preko 2 godine

Po tvojoj logici ispade kad igrac napravi prekrsaj za penal, nije on kriv, nego igrac koji je naletio na njegovu nogu, sto nije pazio da ne naleti. Ovde nije bilo kukanja navijaca Intera za taj prekrsaj, elemenata je bilo, ali da je bila obrnuta situacija pa ovde se ne bi moglo ziveti od teorija zavere protiv Milana, jer se po vama gura Inter, a da je tako, pa sudija bi ovo bas lepo docekao i ponistio gol kako bi Inter pogurao, ali eto ta teorija je pala u vodu.
J

Juan

pre preko 2 godine

Idemo Osimen
M

Maarka

pre preko 2 godine

Vidi se da nisi gledao utakmicu gile al ako cemo realno sudija je od samog pocetka znaci od prve minute pustio grublju igru (na pocetku odmah faul nad hernandezom a kroz 2 minuta nad dumfrisom nista nije svirao) i drzao se toga kriterija tokom citave utakmice. Stoji to da je ziru odnio sanceza u duelu ali je isto tako prvo dirao loptu a sancez odmah ustao i nastavio da trci nazad. Inter je treba da rijesi sve u prvom poluvremenu al nisu iskoristili svoje sanse i tu treba traziti uzrok poraza po meni a ne izvlaciti se na suđenje! Steta za ono sve sto se desilo poslije utakmice al to je derbi veliki je pritisak na igracima a i ocekivanja su uvijek velika kod svih. Inter je i dalje prvi favorit za skudeto tu su napoli i milan, mislim da bi atalanta u narednih par kola mogla otpasti iz utrke,a sada ni juve ne treba otpisati bice zanimljivo do kraja. Forzza MILAN!!! lp
E

Erector

pre preko 2 godine

Tako je, slažem se sa tvojim komentarom, lijepo je vidjeti dobru analizu među komentarima a ne samo bezvezna prepucavanja. Sretno bilo za oba kluba pa nek osvoji najbolji a zaslužio je ko god osvoji.
I

Inter

pre preko 2 godine

Maaarka@ slazem se da je sudio od pocetka pustio grublju igru, te sa te tacke gledista bi se mogao traziti izgovor zasto ono nije sudjeno. Ne bih se slozio sa ovim da nije faul ako igrac dodje prvi do lopte, stoji da ne bi trebalo da bude faula, ali tako igrac moze jednom nogom odneti loptu, a drugom zabiti krampone rivalu u koleno, i ne moze to onda da ne bude faul, samo kao primer navodim.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Nije problem odmenice Bastonija zmaj Ranokija koji igra fudbal zivota u poslednje vreme, sad konacno znam da je Bastoni prgav momak, od uvek sam mislio da je tako miran i povucen, ta drskost je potrebna u fudbalu, mora ponekad da se pokazu zubi bas ovako kao on na tom mecu, sudije su provukle milan onim faulom nad Sancezom, Bastoni je to komentarisao sa sudijom na kraju meca, svako ko kaze da ono nije bio faul nerazume se u fudbal, pogledao sam sazetke i cist faul nisu hteli da sviraju nad Sancezom, to je danas koliko vidim napisano i u Buongiorno da je to bio faul nad Sancezom, sve u svemu Inter sije drugu zvezdicu na dres na kraju sezone pozdrav
М

Марадона

pre preko 2 godine

Гиле, рођо мој :-) Наполи је првак ове године, како то бива видећеш већ у суботу.