Komentari na vest

Stivenu Žangu preti zatvor zbog neisplaćenih 300.000.000 evra, poverioci traže akcije Intera!

I

Inter

pre oko 1 godinu

Kako samo 3 meseca, strpajte ga sto duze i primorajte ga da proda klub. Od Skudeta lik nije evra ulozio u klub, hoce sve da rasproda, dobro jos Inter i stoji na tabeli sta mu ova gnjida radi.
J

Juve 1982

pre oko 1 godinu

Slijedi novih 10 godina super teških za italijanski fudbal. Slaba liga, loši stadioni, male investicije, bolji italijanski treneri uglavnom otišli vani...
R

R.Baggiooo10

pre oko 1 godinu

Inter samo moze ici na novu prodaju,druga stvar sto Zang Zeli da ostane kao glavni kao Morati ali nema sredstava ni moci ne mozes vecno prodavat najbolje igrace i krpit dugove neide.I da se nadovezem na komentar istina Milan i Inter se nemogu poredit Inter nezna sta je seria B dok Milan to poznaje.
G

Gist

pre oko 1 godinu

Idealan scenario bi bio da ovaj mali zaglavi corku i proda klub
s

sasasasasa

pre oko 1 godinu

Gasi plastiku kinesku breee
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Како овога нема и Енглеској? Озбиљније провере? Више лове од ТВ преноса... Кажу Глејзери извлаче лову од МЈ,како? Улаже МЈ ал по мени и промашује Ентони 100ђ ,хорор...Санчо 80+м био добар и БВБ у МЈ лош... итд....и како извлаче. Нпр Сити да л њихови власници имају зараду или имају огромну количину лове па играју ФМ уживо.
r

razumešš

pre oko 1 godinu

Nema u engleskoj zato što englezi imaju para da isplate igraču,imaju prihode da pokriju i porez i igračevu platu,ako igračeva plata košta 10 miliona oni isplate 10,a ne kao žabari koji igraču koji traži 10 isplate po knjigama 5 jer nemaju prihode da pokriju to a ostalo mu daju na crno
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

I onda ovakvi klubovi odlucuju o sudbini fudbala u buducnosti. Juve dve malverzacije u zadnjih 20 god i to samo takve. Ovi duguju bogu i narodu a predsednik lazira papire. I tvrdim svi veci pa i manji klubovi imaju slicnih problema. Kada se doda da Real Barca itd duguju milijarde ..... more sve to u zatvor i da se klubovi posalju u trece lige. Ocisti za par godina fudbal i ponovo pocne da se pika lopta kako treba. Puna zara fer pleja i posteno... zajebi me tih igraca od po 500 miliona ... i max 3 stranca po timu. Pa da vidis kako je sve neizvesno...
C

Capo di tuti capi

pre oko 1 godinu

Od kada navijam za inter nije bilo gore, nista zivo se nezna, bio je los period posle triplete, katastrofalan, sl se makar znalo, nema love i cao, ovo danas vlasnike vijaju za dugove, on uporno ostaje i odbija da proda, krediti dolaze na naplatu, katastrofa. Sreca pa nije makar muljao kao ovi iz torina. U svakom slucaju nimalo idilicno u interu.
d

dragoo mi je

pre oko 1 godinu

Odlično brate.Daće Bog da se ugasite.
G

Gost 034

pre oko 1 godinu

Duguješ 300 miliona eura i preti ti kazna 3 meseca zatvora? Kakva idilična zemlja! Mislio sam da smo mi pobednici kada je Svetlana Ražnatović osuđena na nanogicu i godinu dana kućnog pritvora zbog, ne sećam se koliko miliona eura pronevere. Moj prijatelj otišao kod sudije za prekršaje zbog saobraćajnog prekršaja, ovaj mu odredio kaznu od nekoliko hiljada dinara ili nekoliko dana pritvora, ukoliko ne plati. Kada mu je prijatelj predložio da ne plati kaznu i bude u kućnom pritvoru, uz to da nosi nanogicu, ovaj mu je rekao da ne može, da je to moguće samo za krupna krivična dela. Znači, krupni sede kod kuće, a sitni idu u zatvor. To je izgleda u većini slučajeva tako, kako kod nas, tako i po belom svetu.
F

Faustino

pre oko 1 godinu

Kao što neko napisa dole za sve ovo su krivi Berliskoni i Morati koji su loše prodali ta dva giganta od kluba. A Serije A trenutno uništava Juve koji je još jedini u italjanskim rukama i to porodice sa ogromnim ugledom i finansijskim statusom.
M

Mad Max :)

pre oko 1 godinu

Krenulo raskrinkavanje, sledeci su Milan i Napoli. Pa nije Juventus sam radio sa plusvalancama, i ako to ne vidim kao neki vid preksaja. Ja mogu svog igraca da cenim i ako hocu miljardu pitanje je ko hoce da plati. Sto se tice Intera, Milana, Napolija a i cele italije uz Juventus naravno, svi su bar po jednu platu hteli da zavrnu porez u Italiji. E sad svi lepo da se kazen jer i ta Djenova sto je najvise razmenijvala igrace sa Juventusom, pa Kaljari sa Interom, pa Milan sa Bresom oko Tonalija sve su to malverzacije plus plate ako cemo posteno da gledamo. Nije samo Juventus muljator. SVI SU !!!!!!!!!!!
I

Interista 1908

pre oko 1 godinu

Hahaha, samo se ti nadaj. Da si prociitao tekst, video bi da nigde veze sa Interom nema, kakve crne plusvalence i ostalo, ovo je samo protiv Dzanga. Ali ti si klasican juventin, kao lopov koji vice da su i drugi krali.
I

Inter

pre oko 1 godinu

To sto ti mrzis Inter, pa citas izmedju redova niko ti nije kriv. Ovih 300m nije uzeo Inter, nego licno Zang, ne brkaj babe i zabe. Mozda su neki hteli da zavrnu za porez, ali nisu, dok neki jesu i pronasli su sumnjiva dokumenta. Mislis ako Juventus mulja da svi muljaju. Istrazivali su oni i Interove knjige, pa nista, barem za sada, ako se ne nadju neki novi dokazi. Gde je to Inter muljao sa Kaljarijem? Jedino se slazem sa tobom da treba i drugu stranu kazniti, Djenovu i slicne koji su bili u talu sa vama. Naravno i svi ostali koji su bili deo malverzacija trebaju da budu kaznjeni.
s

skopjanac

pre oko 1 godinu

Kako kako nema veze sa interom pa kako je uzeo onnaj kredit da pokrije dug za Shintera zaboravili ste merdasi
I

Inter

pre oko 1 godinu

skopjanac@ pokusao si da ispadnes pametan, a ispao si... Da, uzeo je kredit od Oaktre (ili kako se vec zove) da pokrije dug Intera, s time se samo jos vise uvalio u probleme, a ocigledno je da iz njih ne moze izaci. Taj kredit za dug za Inter i ovaj sto se ovde spominje nemaju nikakve veze, dva potpuno odvojena kredita.
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Idila zapadnjackog sveta, sve nasminkano, oteto od siromasnih zemalja, svi su srecni, veseli, bogati... Nece jos dugo...
F

Faustino

pre oko 1 godinu

Kako zapadnjačkih kad je vlasnik kinez?
"

""

pre oko 1 godinu

Ne cveta cveće ni u Interovo preduzeće.
1

101

pre oko 1 godinu

Mozda bi bilo dobro za Inter da HongKong banka preuzme Inter.
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Da bi videli koren svih trenutnih problema Milana i Inter treba da se vratimo na period prodaje klubova od strane Berle I Moratija. Svoje pare sapsili i izvukli koliko su mogli, a prodali klubove upitnim ljudima. A za oba kluba krajem 00ih u jeku svoje moći imali ozbiljne ponude. Žabari se očigleno nikad neće opametiti, a od nekadašnjeg kalča će ostati samo sećanje nas koji smo ga pratili.
p

pkrsmnt

pre oko 1 godinu

Ne stavljaj u isti kos Milan i Inter. Ne mogu da se porede. Milan je svetlosnim godinama ( uz sve probleme) ispred.