Komentari na vest

Što da idem kad sam dobro plaćen? Muke Svetaca sa 12 prekobrojnih

b

buahhahaha

pre gotovo 2 godine

i treba, voleo bih da ih oderu do zadnjeg centa ako moze
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Od kupovine kluba od strane Arapa, ne pamtim da su prodali nekog igrača sem Davida Luiza kada se vratio u Čelzi.
O

OkRaM

pre gotovo 2 godine

100% si u pravu nisu nikoga skoro, isto kao i kod nas C. Zvezda dovelja 20 napadaca samo u zadnjih 5 godina, a od Boacijeve malverzacije otprilike tada nikoga nisu prodali, vec samo se dovodi trpa i kapom i sakom. Msm znam da ce da se lupaju minusi za komentar, udrite ljudi nemam nista protiv al to je istina. I odlicno je sto mi imamo jedan srpsko rusko arapski klub.
G

Gostionica

pre gotovo 2 godine

Pastore,Lukas Moura,Serž Orije,Matuidi,Gedeš,Odsen Eduard,Kevin Augustin,Baker..jel dovoljno?
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Одувек је било таквих случајева и биће их. Све те моћнике треба одрати до последњег динара. Набројали сте их из Псж. Азар Јовић Бејл у Реалу. Раније их Перица Огњеновић учио памети. И у мањим клубовима су слични проблеми. У Звезди Ришаиро Диони Фалко. У Партизану Брежанчић Обрадовић Фејса. Кад потписује уговор управа треба да укључи мозак. После се чудимо што је неком лепо на трибинама.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Mislim da od svih navedenih Bejlu ističe ugovor ovog leta. Tako da je jedini koji može da bira gde će.
H

Hala madrid 2022

pre gotovo 2 godine

Neće ovo tako lako ići. Sigurno će polovina ostati još. A teško da će neko mlad i perspektivan željiti da pojača Psg. Ne vidim mnogo bolji tim sledeće god. Vidim da će biti još stariji i još manje motivisani.
g

gost133

pre gotovo 2 godine

Navas je doktor za donarumu! Ove godine nisu nista napravili u LŠ upravo zbog golmana i njegovog katastrofalnog ponasanja. Navas je jedan od 5 najboljih golmana na svijetu sto je pokazao sa Realom i sa Psg prosle i predprosle sezone.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Uvek sam na strani igraca, kad su u pitanju najbogatiji klubovi. Besomucno kupuju, otimaju, dizu cene igracima, a onda su kao u problemu?! Zelim svim igracima da ostanu do kraja ugovora i uzmu svaki cent koji im sleduje. Ako PSG zeli da ih se ranije oslobodi, nije problem, isplatite igrace do kraja ugovora i pustite ih.
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

Pa jbg niko nije lud da ide kad ima zagarantovanu lovu na odredjeni period. Te price tipa nece igrati pa ce zbog toga da ode, ne piju vodu. Ostace tu, uzece im lovu, pa ce negde dalje....To je cena njihove transfer politike!
D

Donarumu poslati

pre gotovo 2 godine

Na pozajmicu u neki top klub,a Navasa pustiti jos godinu dana ili 2.Čovek uz Bernarda Lamu najbolji golman u istoriji kluba.