Komentari na vest

Stogodišnjica motiv, Zvezdin ugled obaveza: Grafosi polažu diplomski

G

Gost5

pre preko 1 godinu

значи немају обавезу 😁
G

Gost123

pre preko 1 godinu

gost5-u trenucima kad mu se klub raspada i nestaje jedan grobar nema nista pametnije nego da komentarise Zvezdu ispod vesti o Graficaru!?!?!?????????????? E zato sto ste takvi ste tu gde i zasluzujete, u blatu!!!!!!!!!
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Sta je sa Ibanjezom? Ima li kakva sansa da se prikljuci Zvezdi ili je bas toliko pao, da ne moze ni Gobeljica da zameni?
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ne. Mislim da zavrsava licencu za posle!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Pricao sam sa njim pre par meseci u lozi, imao je ponudu Nislija ali u Graficaru uzima duplo vecu platu, kaze da mu je fino u Beogradu, zavrsava licencu pa ce se vratiti u Hrvatsku. Sto se tice Zvezde, bilo je vec prica na tu temu, prosto racuna se kao stranac a nasi nece da trose mesto stranca na rezervnog levog beka i to je to.
V

Violasenjak

pre preko 1 godinu

Odlican trener je Nedjic, a ove godine imace i top ekipu pa da vidimo. Vrlo je moguce da budu u prva dva, ako im je dozvoljeno
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Dali Grafičar kao Zvezdina filijala može ući i učestvovati u Superligu zajedno sa CZ? Mislim da FIFA/UEFA to ne dozvoljava takmičenje u istom rangu, osim ako 2kluba sluzbeno (papirnato) ne prekinu saradnju..
R

Razreseno

pre preko 1 godinu

Može zato što to je "filijala" samo fraza nas gledalaca i novinara i ništa drugo. To što su oni kroz neke ugovore utanačili neku vrstu saradnje pa dele sportski centar npr ili razmenjuju igrače to UEFA-u ne interesuje. Pre 10ak godina je Teleoptik bio skoro do kraja sezone prvi u Prvoj ligi pa sam tada pisao mejl Partizanu i dobio sam odgovor od njih da Teleoptik ima pravo da učestvuje u Superligi jer je klub, kao i Grafičar, upisan i registrovan u Agenciji za privredne registre kao jedan nezavisni subjekt. Onaj ko nema pravo da igra najviši rang je DRUGI ili TREĆI TIM KLUBA KOJI IGRA SUPERLIGU a toga u Srbiji nema. U Hrvatskoj ima, u Rusiji, Belorusiji, Italiji, Holandiji, Španiji itd. I ti timovi se zovu Dinamo Zagreb 2, Atletiko Madrid 2, Valensija 2, AZ Alkmar 2, nose isti grb i registrovani su u sistemu tog kluba.
B

Bafana

pre preko 1 godinu

Teleoptik nije nikada mogao da igra Superligi, ko zna kome si ti pisao…

Немања Земун

pre preko 1 godinu

Kao bilo koja filijala bi trebali da razigravate igrace, dizete im forme itd... A ne i VI da igrate prvu ligu. Pa ajde onda i Teleoptik, i BSK sa Careve Cuprije , ajde svaka opstina u prvu ligu.