Komentari na vest

Stopama Lemajića: Andrej Ilić tri godine u RFS-u

Ž

Žikica Jovanović

pre preko 2 godine

Ćiji opet pare na račun agencije, na Kipru, bez poreza! A član SNS!
s

samo vosa

pre preko 2 godine

Dragoljuba Zbiljica za predsednika kluba!!!
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Beži sinko iz ovog brloga!!!
f

fftt

pre preko 2 godine

Ovo vise nije za izdrazati, kako covek da se oseca koji trpi i gleda da godinama momci koji su talenti, malo igrali SL, i odu u ligu koja je navodno za nasu 20 mesta ispod. To isto kao kad bi neki talenat iz Premier lige presao u nasu SL. To je relano stanje stvari, i nije samo tu FSS kriv ili klubovi i rukodstvo, nego od gore, riba smrdi od glave. E ta glava sto ovo sve dopusta.... Sta reci za Vojvodinu tek, ali ponavljam tu opet ona glava i riba su najkrivlje, jel su dozvolili da ovakvi ljudi sede u tom "velikom u svakom smislu klubu. POminju stance, koji nikako niti ce doci a nece dovesti ni neke igrace iz nase lige koji vrede. Pominjali su ovog momka i nisu uspeli nista da urade da ga dovedu. Ako nisu uspeli kad im je bio pred nosom nek sada probaju da dovedu iz Proletera Ortiza. Pominje se ili Elivelto ili Knezevic iz Macve, a pre toga je bilo da ce dovesti obadvojicu sto bi bilo normalno. Knezevic je mlad i potencijal, igra vise centralnog veznog i nema trenutno taj kvalitet da preuzme vodecu ulogu u timu. Dok smo videli sta Brazilac moze, i on je igra sve ofanzivne pozicije u veznom redu od krilnih do centralnih. Ima 29 godina i to su ipak najbolje godine za fudbalera gde moze da preuzme na sebe jednu od vodecih uloga, oslobodice Covica malo, koji trenutno najbitniji igrac ali se mnogo trosi i ne igra na svojoj poziciji, posto mora da radi ono sto drugi ne znaju. Bilo bi neki minimum minimuma da se dovede spic, Ortiz pre Aganspahica koga pominju, da se dovede Elivelto i neko ko moze i centralnog i fanzivnog veznog igrati kao sto je Bane Knezevic. Makar te 3 pozicije ali nista oni nece uraditi niti koga dovesti uvericemo se. A dalje ce ici price o strancima koji prave razliku samo sto nisu stigli, i mladim igracima sto imamo najbolje u ligi trenutno...
g

goooost

pre preko 2 godine

Ti si sigurno 007, retko ko ume ovako da piše?! odakle ti volja Murinjo?
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Odakle vama da je mali hteo uopšte u Vošu
J

Jovaaa

pre preko 2 godine

Branislav Knezevic, Petar Skuletic
0

021021

pre preko 2 godine

Samardzic, Djukic, Bajat nisu doveli drugoligaskog igraca!? Cuvaju se za Aganspahica i Elivelta 🤣🤣🤣 smejurija od uprave, sta su uradili od Vojvodine..
F

Fruskogorac

pre preko 2 godine

Ova uprava Vose ne moze da skupi medjusobno za benzin do Surdulice, a ne za pojacanje iz druge lige. Sve ih oterati 15 septembra na skupstini.
M

Mladjani

pre preko 2 godine

Dundjerski bi trebao da podnese ostavku. Imao je sve vreme ovog sveta da dovede Ilica, ali se nadao da ce ga uzeti dzabe. Videcete za kratko vreme za koliko ce mali otici iz Rige.
m

mek

pre preko 2 godine

Iskreno sam se nada da ce Vojvodina uspeti da dovede ovog decka, a on na kraju ode u RFS, steta. Koga ce sad probati da dovede Vosa u spic, Stulica? :D
M

Monini

pre preko 2 godine

Aganspahic Ili Nemanja Nikolic, moraju i pleja Elivelta ili Baneta Knezevica.
G

Gost#

pre preko 2 godine

Mali ide polako, ali sigurno. Srećno
M

Mae Ce

pre preko 2 godine

Srecno mali !!
P

Peda NS

pre preko 2 godine

Nazalost sve je bolje od Srpskog blata. Svako ko moze otici ce odavde. Srecno mali!
V

Voša NS

pre preko 2 godine

Mi trenutno možemo da dovedemo samo ako nam Drakče preporuci, a to je, "vi trenutno možete dobiti.."
M

Malajacc

pre preko 2 godine

Ko je Dragce? Ceka se 15.9. skupstina. Navodno se gledaju Nikolic ili Aganspahic u napadu i Branislav Knezevic ili Elivelto na pleju. Zbiljica je kandidata za predsenika, Milos Veselinovic za trenera. Bice cistke u omladinskoj skoli gde se novac uzima za ciste papire.
M

Morskasol

pre preko 2 godine

Drakche???
T

The Dreamer

pre preko 2 godine

Drakce sto putuje na pripreme i po evropskim gradovima, pa donese da refundira sve do racuna za kafu. Bivsi fudbalskski menadzer, sada u fotelji.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

koliko je vosa pukla kad joj letonski klub otima igraca
V

Voša NS

pre preko 2 godine

Mi se oslanjamo na naše mlede, pa tako od 10 momaka novac jedimo možemo uzeti za Kabica i nesto za Bjekovica i vrlo ali vrlo malo za Miletica i Toplica! Devetak, Jelicic, Novevski, Zukic, Neskovic i braća Bogdanovic vrede malo manje od Mrkajica!!! Sto i nije loše jer je to sjajan prosek!
C

Ciribu

pre preko 2 godine

Vosa NS....to je jando kao poslujete, zato ce te nestati vi u NS a Vosa u SLS, nazalost. Inace, da li i malo znas te klince svatio bi da je Martinkevic za sve njih veci potencijal.
9

951357

pre preko 2 godine

@ciribu - Martinkevic nema 30 kila sa krevetom, kad nabaci koje kilo moze se pricati o njemu.