Komentari na vest

Strahinja Pavlović: Imponuju poređenja sa Vidićem, ali daleko sam od tog nivoa

k

kusadasi

pre preko 1 godinu

Ne znam igraca koji je pretrpeo veci hejt sa toliko malo godina...cinjenica je da ima kikseve,ali maliciozno je pricati kako je decko vezara...evo pogledajte samo najbolje mlade stopere,ili bar iz najboljih klubova,dosta njih su imali kriminalne kikseve,sto je sasvim normalno,stoperi se jednostavno ne formiraju u 20,22-3 god.Jel De liht ne kiksa?Erik Garsija?Setite se Stonsa u prvim sezonama?Ima koliko hoces primera,ja cak pamtim i Ramosa na pocetku karijere u Realu,vozao ga je ko je kako hteo...
P

Peki30

pre preko 1 godinu

Čitam komentare ispod, smešni su! Ko je gledao Čelzi-Salzburg u LŠ mogao je videti da je Strahinja već izrastao u ekstra štopera, dominirao je pozadi, sve zatvarao. Bio sam skeptičan u pogledu njega, nije sporna fizika, snaga i visina, to je imao i još napredovao, ali čitanje igre i postavljanje je dosta unapredio, a još može puno napredovati. Jako je bitno da je skroman, ali ako nastavi ovako daleko će dogurati. Ima apsolutno sve, visinu, fiziku, snagu, rapidno popravlja čitanje igre i postavljanje, što je najbitnije za štopera, ali pritom i u glavi je očigledno na mestu, psiha ako je na mestu, on zaista može biti jedan od najboljih svetskih defanzivaca. Samo napred Strahinja, živ bio!
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Čuj ovog još ulazi u priču da se poredi sa Vidicem… smešno je da ulazis u tu polemiku
H

Hulio

pre preko 1 godinu

Svetlosna godina je razlika izmedju tebe i vidica ...
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Momak sve najbolje u karijeri ali ko tebe laže da možeš u istu rečenicu sa Vidićem?
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Ало бре, какав Видић? Лик није могао да игра у распалом Интеру.
s

sa 30

pre preko 1 godinu

i kusur nakon nekoliko povreda daleko van prajma sa totalno losim saigracima kao sto si i sam rekao raspalom interu.Svakako da bi bio najbolji igrac salzburga u svojim 20im sto strahinja nije ni blizu
D

DAJ DA

pre preko 1 godinu

VIDIM STRAJU BANDERU DA STUPI U BILOKAKAV KONTAKT SA INTEROM ONO DA GA SPOMENU
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Дечко је само скроман, а зна и сам да је он за Видића класа. Видић једино што је знао је да игра руком у казненом и да добија батине од Дрогбе. Погледај Павловића каква је то играчина.
@

@penaltko

pre preko 1 godinu

Prica se po Monaku i Bazelu da je to takva igracina da ne moze jednu utakmicu odigrati 90 minuta... Kazu u Bazelu da je za 3 utakmice kao starter namestio protivniku bar 3 gola...klasa, nema sta!
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Od Vidićevih igara u reprezentaciji nije teško biti bolji. On ili Deki Stanković svakako konkurišu za najgore igrače u reprezentaciji. Sa tim što Deki bar nije pravio štetu kad već nije bilo koristi a Vidić nas je upropastio na svetskom prvenstvu 2010 i još bezbroj puta.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Nažalost potpuno tačno. Koliko su bili dobri u klubovima u kojima su igrali, toliko su bili loši u reprezentaciji. Neverovatno ali tako je.
s

srdja

pre preko 1 godinu

Najbolji su Rnic Lomic i Gulam u reprezentaciji. Tada su bili najbolji.
M

Marko Dužni

pre preko 1 godinu

Verovatno neki petparacki dnevni list, nesto kao kurir ili informer u nas. Senzacionisticki naslovi da se prodaju novine. Nista drugo. Nemanji je pevao ceo Old Traford, ovaj to moze samo da gleda na jutjubu. U Salcburgu popunjava broj.
R

Realno 100

pre preko 1 godinu

Bice bolji od Vidica, koji nije mogao ni za repku da igra kako valja.. Strahinja ce biti bolji vreme ce pokazati
A

Au...

pre preko 1 godinu

Ti si realan ili se sprdaš, važna ti je reakcija? Ništa protiv Strahinje nemam, ali on i Nemanja Vidić su ti kao da porediš Linglongaru i Premijer ligu.
o

oce kao

pre preko 1 godinu

sto je filip stevanovic bolji od piksija :)))))
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Ne znam kome je palo na pamet da te poredi sa jednim od 3 najbolja stopera ikada. Neverovatno.
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Top 3 stopera ikada? A to nije malo preterano? Mozes da nabrojis mininum 10 stpera koji su bili bar na istom nivou kao Vidic.
a

al zato

pre preko 1 godinu

nema ni jedan vrsnjak strahinje pavlovica koji je tolika kiksara a ima toliki hajp iza svog imena :))
o

oce li

pre preko 1 godinu

neko spomenuti da ovaj nije standardno prva postava ni u austriji.Od 9 meceva startovao pet,3presedeo na klupi cele utakmice i jednu odigrao 15 minuta.
G

Grgurrr

pre preko 1 godinu

Imas pravo. Evo predcednik od Salzburg kaze da su pogresili, da ce sledece leto Erakovic put Austrije. 14 meliona i 44% od sledece prodaje
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Igrao je obe utakmice za Salcburg u ĹŠ, a preskočio je dve utakmice u austrijskoj ligi (gde za Salcburg bez problema možemo za igrati i ti i ja), pa ti sad izvuci zaključak...Kakva negativna kampanja protiv ovog mladog dečka samo zato jer je igrao za Partizan. Pa, dečko je naš najtalentovaniji štoper, a pojedinci od mržnje to neće da priznaju...
Ž

Živjela omladina Srbije!

pre preko 1 godinu

Drži se Salzburga,dve do tri godine i samo će ti nebo biti granica!Izbjegavaj poređenja sa bilo kim da "selo veselo" ispira usta sa drugom temom.Ima toga u Zadruzi ili Dnevniku koliko god hoćeš!
d

daj boze

pre preko 1 godinu

da nekada dozivi visine nevena subotica koji je bio jedan od najboljih stopera bundeslige i igrao finale ls.O vidicu je smesno i pricati.Dragutinovic koji je sa seviljom uzimao uefa kupove isto teska prica.Ima sanse da bude mozda ko Tomovic ako se uozbilji i sto pre postane standardan u italiji ili nekoj jacoj ligi
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

A ako uzme medalju sa Piksijem? Ko onda sa kim nece moci da se poredi? Vidic sa Srbijom nije napravio nista znacajno. Pred Pavlovicem je nekoliko prilika. Lopta je okurgla. Svasta moze da se desi.
e

esex

pre preko 1 godinu

Retko koji narod toliko pljuje svoje mlade igrace..ja kao delija pruzam podrsku pavlovicu,bice on top igrac kao i erakovic..samo da treniraju ko ludi i ne brinem za njih.
G

Gost09809

pre preko 1 godinu

nikadti neces biti na tom nivou.
z

za godinu

pre preko 1 godinu

dana grobari ovog decka nece ni spominjati od sramote kad se sete sa kime su ga poredili.Nesto poput onoga sto su doziveli sa ficom tik tok stevanovicem i necom prevarom mihajlovicem
G

Grgurrr

pre preko 1 godinu

Zasto Fico, zasto ne Vlahovic??? Partizan je uzeo ogromne pare na Fici, posle toga sve je na igracu, da li ce napredovati ili da li ce banciti. Gledaj u svoje dvoriste.
1

1312

pre preko 1 godinu

Sto samo deca na tribine, koju kaznu sam zaboravio sad
G

Gostksk

pre preko 1 godinu

Dobar je Pavlović, ima on kvaliteta a ima i muda, samo je neartikulisan i često dobru partiju zna poništiti nekim grubim startom, penalom, crvenim kartonom i onda sve pokvari. Ako to konsoliduje biće dobar igrač
b

bas to

pre preko 1 godinu

sto si naveo kao manu se ne uci ili jesi kiksara ili nisi nema trece sve drugo moze da se nauci
A

Autor

pre preko 1 godinu

Samo po frizuri ličite
M

MileSrbin90

pre preko 1 godinu

Alo ljudi JEDAN JE VIDARA
Z

Zcva

pre preko 1 godinu

Decko podseca na banderu vise mego6na fudbalera
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Daleko si ti od nivoa Biševca, o kojem Vidiću ti pričaš...
z

za sad

pre preko 1 godinu

realnije poredjenje sa bisevcem.I jedan i drugi igrali u francuskoj doduse bisevac bio pouzdan ovaj pravio penale al dobro bar je ista zemlja
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Koja budala je uporedila Pavlovica i Vidica? Momak je opasna kiksara, na srcanost uspije ponekad odigrati dobru utakmicu. Koncentracija jako losa, markiranje takodje.
G

Gost gost

pre preko 1 godinu

Upravu si ko moze njih da uporedjuje. Pavlović igra srcem za reprezentaciju dok se ovaj uvek cuvao. U pola nije igrao kao sto je igrao za Mančester.
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Bravo gost gost za komentar, Vidic u repki uvek prosecan stoper i nikad nisi mogao da se oslonis na njega, uvek mi prvo pada na pamet ona ruka kao amater, nikad od poverenja u repki
@

@gost @hamm

pre preko 1 godinu

Pavlovic je do pre mesec dana igrao samo za reprezentaciju, a u klubu samo na treningu pa i ne cudi sto je za Srbiju "igrao srcem"... On je fenomen, promeni nekoliko klubova, ne igra utakmice...ali zato je guran u reprezentaciji
p

pa da

pre preko 1 godinu

ali isti takav je i grmelj pavlovic cak i gori.Na njega ni u klubu ne mogu da se oslone
H

Hammy

pre preko 1 godinu

A ne pada ti na pamet da smo te kvalifikacije prosli samo sa jednim primljenim golom, uvek kad su odbrambeni igrači u pitanju broje se greške kojih mozes na prstu jedne ruke da nabrojiš, a što Mitar omaši ključni penal protiv Škota, pa to da računamo, a ne gol u Portugalu?