Komentari na vest

Strahinju Pavlovića inspirisalo interesovanje Juventusa: Gol i iznuđen penal u Kupu Austrije (VIDEO)

t

to mu

pre preko 1 godinu

je merica negde...jasna razlika kad ga gledas u kupu austrije i u ligi sampiona
Д

Драган

pre preko 1 godinu

Љубомора није лековита ха ха ха
1

1828283838

pre preko 1 godinu

И поред тога што немају довољни простора да се афирмиу у нашим клубовима, наша деца су талентованије од 95% од осталих. Радујте се Срби, имамо новог играча светске класе, а следи озбиљна серија талентованих и квалитетних фудбалера, што из Звезде и Пртизана, што из Чуке, Воше, Вождовца, ТСЦ-а и осталих, а да не говорим о нашој деци из дијаспоре... Само што смо превише лоповскамземља и корумпирана, да је правде да се уложи у инфраструктуру, видим нас као замену за Белгију.
p

pdk

pre preko 1 godinu

Druze, Pavlovic nije mogao u Monaku sa tri osrednja stopera da dobije priliku, u toj Belgiji sto spominjes takodje se nije pokazao... Ova vest je samo da kliknes i smejes se. On nije naredna velika stvar, vec sasvim solidan stoper koji uz iskustvo i sutra dobrog saigraca moze da igra u malo bolje rangiranom klubu liga petica...nikako u najboljem. Batali je FM fore, nasih pola talensta nema mentalitet i radnu etiku..takvih po Juznoj Americi imas isto u dzakovima za izvoz.

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Ахахахахаха то што се није показао у Монаку није његов проблем, него стратегија Монака, да користи искључиво црне фубдбалере, посебно на месту штопера, ако си гледао мало Монако претходних сезона, знао би да још од оне сезоне кад су освојили титулу нису имали стартног штопера беле пути, а што се тиче мечева у Белгији, он је дошао у Серкл Бриж који је у том тренутку био последњи на табели, а на крају су уз велику помоћ Калабе завршили доста лако изнад зоне испадања ... Али љубомора је чудо, вероватно и кад оде у неки топ клуб за коју годину, биће да га је менаџер прогурао, а не његов таленат и квалитет