Komentari na vest

Strašan derbi u Belgiji, gol Zvezdine velike želje i potvrda da se radi o ozbiljnom napadaču (VIDEO)

P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Dobro, da ne preterujemo, nije gol nista posebno. Dao bih ga i ja da sam naleteo na loptu. Klasicna akcija sa sutem na kraju, puno igraca se nadje u ovakvoj situaciji i daju gol. Cim je bio najbolji strelac, pretpostavljam i da je dobar. Zasto ga Genk nece, ko zna iz kojih razloga, kao sto mi nije poznato ni zasto Zvezda nece Ohija. Ja garantujem kada bi vise centrirali i dodavali Ohiju i da ga ne menjaju sa Pavkovim svaku utakmicu, davao bi sigurno dva gola po utakmici. Ocigledno je Zvezda hoce da se resi Ohija po svaku cenu i smatram to kao veliku gresku.
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Za ove koji lupaju gluposti Pa jel Ben treba da ostane dok ne napuni 55g, Bi je dobar,njegovo je prošlo i ćao Treba da se proda ako ga iko još hoće
T

Topla preporuka

pre gotovo 2 godine

Ako vidite Desersa u dresu Zvezde znajte da je to zbog LŠ i dobre plate. A ovi grobari što ga prozivaju, pa istražuju zašto nije ostao u Genku, zašto ne u Fejnordu, jer nije realan život FM, neka nastave sa istraživanjem a Zvezda do nove titule i 2 grupne faze LŠ.
M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Realnost kaze da ozbiljni spicevi koji prave razliku kostaju 3,4,5 miliona,Muleka je bio zelja pa otisao u Besiktas za 3.5,Kasiera u Zenit za 4,ovaj Desers vredi sigurno oko 4,Estupinjan je otisao u Hal,za Sporara su nam isto trazili 4 milke pritom njima treba dati platu u rasponu od 1 do 1.5 miliona.Koliko para toliko muzike...
d

dal je

pre gotovo 2 godine

realno da se ovde velica ovaj napadac koji vise nego ocigledno ima falinku kad u genku ne moze da igra prvu postavu i ne samo da ne moze nego ga salju na pozajmice a ovde se velica kao da je prajm sevcenko licno.Sta u zvezdi ima da trazi igrac koji u genku ne moze da se izbori za poziciju u klubu a kamoli u prvih 11 gde uleti ko danas samo ako su svi povredjeni
6

6. u nizu

pre gotovo 2 godine

U ko nam je to sa FM-a besan? Iza sebe ima top sezonu, a kompleksi te ubiše. Ti znaš zašto on u Genku ne igra. Ima da se još više hvali kad stigne u Zvezdu pa opet izvrne Vujačića kao u LK.
G

GostPa

pre gotovo 2 godine

Karijera profesionalnog fudbalera zavisi i od faktora srece. Ponekad se sloze kockice, ponekad ne. Npr. Saponjic iz Partizana verujem da vredi vise, ali mu se ne da. Ili npr. Zivkovic iz Partizana. Darko Lazovic je tek sad postao interesantan ekipi kao sto je Olimpik Marsej. Luka Jovic od sjaja do ocaja, nadamo se opet do sjaja. Sto se tice ovog Desersa, gledao sam prvo poluvreme, igrao je prvu postavu, odlicno se snasao prilikom gola. Komentator (na engleskom) je imao puna usta hvale za njegovu igru iz prosle sezone. Verujem da bi bio ozbiljno pojacanje za Zvezdu, iako mislim da je realnije da ga dovedemo ako udjemo u LS, nego sada.
a

alo paneglu

pre gotovo 2 godine

navijam za zvezdu i to sam zato rekao zato sto necu da mi klub pukne 4 miliona na igraca sa falinkom.|Bio je najbolji strelac u konferenciji? SUPER ali zvezda nece igrati konferenciju bio je i milunovic stena u ligi evrope a u ls cunj klasican.
н

надарен

pre gotovo 2 godine

Зезнуће нас Гобеља или Крстичић као да видим сад.Против Диделанжа ли задње предколо и онда ћемо се тијешити добра је Лига уефа него да нас неко раштима у лиги шампиона петардом.Нама треба бар још 4 права појачање и да кажемо Гобељи ,Крстичићу и Бену збогом
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Da imaš malo poštovanja a I intelignecije ne bi napisao da hoćeš da vidiš Benu ledja. Takvi kao i ti i rođene majke bi se odrekli čim bi lošiji ručak skuvala.
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Meni nije jasno zašto se oko njega ne otimaju makar Roma, Ajaks, Sevilja... Najbolji strelac LK, sa solidnim pedigreom, jakim utakmicama u nogama... A oko njega se vrte Kremoneze i Crvena Zvezda. Čak ga ni taj Fejenord kog je realno doveo do finala ne želi. Nije li to malo čudno? Imamo li mi ambicije poput Kremonezea ili...?
K

Klasična mantra

pre gotovo 2 godine

Da li on želi Fejnord? Nije to igrica. I šta tebe treba da bude briga zašto se oko njega ne otimaju klubovi? Zar klubovi treba da se otimaju oko svakoga? Desers nije bio prvi špic Fejnorda, ali uprkos tome ima sjajne brojke. Šta to znači da je loš fudbaler jer ti znaš da se "ne otimaju" veliki klubovi oko njega?
S

Slučajno

pre gotovo 2 godine

Slučajno sam lupio lajk na ovu glupost od upisa pa moram da se izjadam ovde. Čovek ima odličnu sezonu iza sebe, a ovaj naklapa zašto ga Genk ne želi, zašto ga Barsa ne želi. Kao da ne postoji opcija u kojoj Desers nešto želi ili ne želi. Biće da ne možeš da podneseš njegov dolazak.
N

NediPr

pre gotovo 2 godine

Zašto bi se otimali Roma, Sevilja kad imaju sjajne napadače ili imaju neke druge planove, za nekog boljeg napadača. Zašto nipodaštavaš Zvezdine ambicije pominjujući klubove koji mogu po 20,30 miliona da izdvoje za napadača? Ovog ako si danas gledao protiv Briža mogao si da vidiš koliko je opasan i smiren u situaciji pred golom, ne puca ishitreno iz prve, već zalomi jednog, drugog pa šutne.
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

A W.Kanga iz Jang Bojsa dva gola za p.p.
I

Iskorak

pre gotovo 2 godine

Tražili od Zvezde obeštećenje 5 miliona. Šteta što zbog zatucane srpske javnosti nismo nekako izdejstvovali plaćenu pozajmicu uz obavezan otkup.
G

Gx

pre gotovo 2 godine

Ma dajte bre ljudi ,pa znali smo da od toga nema ništa...nema terza pare za to...bolje je njemu pet polovnjaka nam dovede pa makar 100 hiljada zaradili na njih nego jednog 3,4 Milke...pa da ga prodaje za 7..8..9...
S

Savatije

pre gotovo 2 godine

I kako stoje stvari ostaće samo pusta želja
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Desers gori🔥a Terzić se češlja. Sada ima da traže 6 miliona za njega. A i uključiće se i drugi klubovi. Pa i čekaj samo...
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

Njega mozemo da namamimo iskljucivo ako mu damo jedno 800k (da ne odskace toliko od ostatka ekipe), neke surove bonuse za broj pogodaka i naravno ucescem u LS (ako ne ove godine onda sledece sigurno kao sampioni). I da ga pustimo da ide dalje posle te LS.
L

Liga Šampiona nanana

pre gotovo 2 godine

Kupuj ovo odmah posle Dudelanza. Kapariši sad.
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

Desnog beka niko ne pominje, neće valjda Gobeljardo da nam igra u kvalifikacijama
z

z14

pre gotovo 2 godine

A ono što promašivao,to ništa?
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Matematika je jasna - sto vise tekstova i forsiranja kroz medije, to manja sansa da neko dodje. Dakle, ovaj ne dolazi.
M

MILISAV

pre gotovo 2 godine

JELIBRE ODAKLE PARE ZA OVO
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Mislis na KK Partizan?
H

Hhh

pre gotovo 2 godine

20 miliona od LŠ. O kojima vi mozete samo da sanjate.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Placa EUFA, pusti ih, zapeli da plate, hoce pa hoce.
V

Vuc

pre gotovo 2 godine

Od 2 grupe LS i 3 proleca u LE zaredom.
g

gost11

pre gotovo 2 godine

Zvezdas Sam , ali ja ne verujem da se navikaci Zvezde loze na Terzu I njegova pojacanja ovaj covek nece ispod 1.3-1.4 M primanja da pricao I novom klubu. Ne lozite se
D

Dokle više

pre gotovo 2 godine

Sam iskreirao sebi šanse, dva puta golman odbranio. Postigao gol. Pismen, agresivan, brz. Šta su ovi gledali koji ga porede sa Pavkovim i Pešićem nemam pojma. Verovatno su to komentari onih što su i sinoć kiksirali pa došli ovde da pljuju Desersa jer misle tako da ga omrznu među navijačima Zvezde pre nego što i stigne.
G

GostVlade

pre gotovo 2 godine

Čovek od 5 mrtvih šansi da jedan gol plus ima jedno 7 kg slanine oko stomaka plus čuvao ga neki panj od štopera,Šilja je za njega doktor nauka
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Cyriel Dessers dolazi u Beograd kad Partizan izvuce Genk, a mozda ni tad
D

Deka PG

pre gotovo 2 godine

Čudi me da ga Žoc nije uzeo! Oni imaju neograničeni budžet i mogu da kupe bilo kog igrača, sport nije bitan. Jedan Panter je skuplji nego pola FKCZ
T

Taribo

pre gotovo 2 godine

Jedna motika od 18 god je mnogo skuplja od pantera

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Kako misle Lučani i ostali klubovi u Srbiji da se odbrane od navale Bukarija, Kataia,Ivanica,Bena, Pešića,Kange,Kangve... Idemo na +4
S

Sve stručnjak do stručnjaka

pre gotovo 2 godine

Desers je napadač i fudbaler u pravom smislu te reči, a ovi komentatori ovde što ga bez blama porede sa Ohijem i Pavkovim dovoljno govore o sebi. Pavkov i Ohi ne mogu da se pookrenu, a kamoli da pariraju tehnici koju ima Desers. Nije fudbal i biti napadač samo skočiti i nabiti nekom lakat u glavu što neretko čini Pavkov. Smešno je čitati šta se sve ovde dole piše. Možda su to samo zavidni grobari, otkud znam.
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Skloni smo euforiji, velicanju i bombasticnim najavama.. Odlican je nema tu sta da se razumemo.. E sada da ne bude opet kao sa Kasijerom da nam je van domasaja? A mi izgubili silno vreme, sa druge strane ako vec daju 4 miliona pa valjda moze da se nadje resenje ispod radara za te pare.
N

Nazalost

pre gotovo 2 godine

To ce vjerovatno biti slucaj cim se ovoliko pise bez ikakve konkretizacije transfera...
I

Iskorak

pre gotovo 2 godine

Ali ovi ovde klinci i grobari koji pišu pod utiskom komentatora Arene. Desers je imao 3 šuta na gol i dao 1 gol. Odličan je bio i na današnjoj utakmici. Ima osećaj i za gol i za asistencije. Desers je brz i eksplozivan napadač i bilo bi to bombastično pojačanje za Zvezdu. Kaže komentator "preteruje i sebičan" u jednoj akciji, a baš u toj akciji nije šutirao ka golu već je uputio asistenciju, dakle demantuje sam sebe. Na stranu što je i Desersu ovo prva utakmica u sezoni i što zna da neće ostati u klubu i da čeka transfer. Uprkos svemu tome bio je dobar. Zvezda će sa njim staviti šlag na tortu na ovaj odličan tim.
B

Boban Batka

pre gotovo 2 godine

Fejenord nije imao 4mil € vi imate??? Zanimljivo,
T

Tuti Fruti

pre gotovo 2 godine

Fejnord nije sampion, mi jesmo 🔴⚪️
!

!?!?

pre gotovo 2 godine

Nema ni Milan novca koliko ga ima Fulam ove sezone ili bilo koji klub kad uđe iz druge u prvu ligu Engleske. Ni Armani ne može da ponudi novca kolik može Partizan, sve su to zanimljivosti.
D

DžoniRS

pre gotovo 2 godine

A ko kaže da će da košta 4 miliona? To mu je bila otkupna klauzula za Fejenord, ne za druge ekipe...
I

I tako

pre gotovo 2 godine

Pitao sam se zašto mu je cena na transfermarktu 6M€ a Genk traži manje odnosno “samo” 4M€, a istovremeno Fejnord neće da ga kupi… Genk hoće da ga da na pozajmicu u CZ ali uz obavezan otkup.. E Sad znam zašto …
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

I to je opcija gde je manji rizik ako se pokaze mozemo ga odmah preprodati posle isteka pozajmice a zadrzimo razliku.
S

Stimpy

pre gotovo 2 godine

Cena na transfermarktu ne znaci nista, npr cena Pavkova je trenutno 2mil evra, u jednom momentu je cak bila i 4.5mil evra, i ko ce dati za njega toliko novca....
T

Transfermakt

pre gotovo 2 godine

@stimpy, prijatelju “svaka robe vrijedi koliko je kupac spreman da plati “, naravno da cijena može da bude ispod ili iznad procjene na tom Transfermaktu ali vjeruj da Transfermarkt daje dosta približne vrijednosti , nije to da tek tako neko piskara cifre kako se kome hoće. Tu se prate minute, početak-kraj ugovora, prati se učinak ,golovi,asistencije, ocjene nakon svake utakmice , i proračunava trenutna vrijednost. To što je Pavkov jednom imao 4,5M€, znači da je tada i vrijedio jer je sigurno imao zanimanje a to se vjerovatno odnosi na period iza Liverpula kada su u CZ govorili da ne može da ide ni za 10M€… Ako mu je sada procjena 2M€ vjerovatno i vrijedi -znaci provedeni minuti,golovi ..pokazuju don toliko vrijedi,e sad ako CZ ima gužvu na špicu pa želi ga se rješi za 1M€ to je nešto drugo…. Opet se vraćam -konačna cijena je jedno i može ovisiti o 100stvari -o menadžeru i njegovim postotcima, o tome gdje igrač u konačnici želi ili ne želi da igra i sl. Za vecu cifru igra i to koliko ga klub žarko želi , dali postoji ili ne drugi takav tip igrača na tržištu i sl . Ali cijena na Transfermaktu je dobrim dijelom dobro balansirana i dosta referentna a sve ostalo je stvar dogovora..
п

предан

pre gotovo 2 godine

Само Ђуричић може замијренити Иванића,али упправа се коцка евентуалном продајом Иванића,јер само он Катаи ,Драговић и Канга оскачуу квалитетом и још Кангва ,остало суви просијек,Родић често муку му.чи с повредом
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Ahahahhaha eee vidi ti komentara, ništa bolji od Pavkova i Ohija hahaha... Pa Desers je zuba Ronaldo za naše špiceve... Čovjek sam sebi stvara šanse, stvara šanse za druge, dribla (što Pavkov i Ohi ne mogu ni u snu), dao gol i opet "ništa posebno" ??? Desers bi uz Katai, Ivanića i Kangu dao 30+ golova za sezonu... Terzo reaguj!!!
G

Genk

pre gotovo 2 godine

Da,ako ste išta dogovorili za tog Dezersa -Terzo reaguj i OTKAŽI!
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Iskreno do danas nisam odgledao nijedan njegov mec i po vasim naslovima sam mislio da je dosta kompletniji. Nije ovo nista sto mi vec nemamo. A za gol, ok. Da ne ocekujete od gobelje da posalje loptu u 5 metara iz trka ?
Č

Činjenica

pre gotovo 2 godine

Pavkov i Ohi ne bi dali gol posle ovakvog centaršuta. Ohi je ne bi stigao, a Pavkov bi gurnuo glavu napred.
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Nije za nas isti Pešić,nama treba brži agresivniji napadač...
Š

Šta si gledao?

pre gotovo 2 godine

Pešić i Desers nemaju nikakve sličnoti. Desers je brz i agresivan napadač.
N

Neozbiljno

pre gotovo 2 godine

Od strane sportskog portala...pa jel ima ovde coveka bar jednog da je gledao utakmicu.Momak.je dao gol ali se.obrukao i kostao.svoj tim boljeg rezultata
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Ja gledao imao 3 (tri) stopostotne šanse.Dve golman odbranio iz jedne dao gol.Doduseneke je i sam stvorio
i

i sta

pre gotovo 2 godine

ce nam ona napadac koji iz tri stopostotne da jedan gol?
I

I sta sta ce nam

pre gotovo 2 godine

Po tvojoj logici svi kluboi sto su ispali od Reala prosle sezone treba da se rese svojih napadaca jer im je golman sve odbranio??????
j

jedno je

pre gotovo 2 godine

kad ti odbrani kurtoa decko a drugo kad ti brane golmani iz belgije
L

Lik

pre gotovo 2 godine

Šta pišete gluposti, kakva Zvezdina želja,jeste u vašim novinarskim glavama.
G

Gost11223344

pre gotovo 2 godine

Pre nego sto napišete tekst, mogli bi da odgledate utakmicu! Covek se realno brukao...
n

norway

pre gotovo 2 godine

Ovako su i o Ohiju pisali hvalospeve, pa vidi sad!
P

Par pitanja

pre gotovo 2 godine

Šta se obrukao? Nije imao 100% realizaciju u prvoj utakmici sezone za klub za koji zna da neće igrati i da čeka transfer?
T

Terza....

pre gotovo 2 godine

PRODAJI PAVKOVA I BENA,DODAJ NOVAC I KUPUJ OVOG SPICA ODMAH!
H

Humus

pre gotovo 2 godine

Prodaji? Prodaji? Ovakve komentare treba da cenzurisete i ne objavite. Psovanje i vredjanje u odnosu na nepismenost je mala maca. Prodaji kaze. Boze me sacuvaj.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ništa ovaj, izvikan, precenjen, daj ono klinca iz Bazela bre
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Ne vidim potrebu njegovog dolaska ako ostanu Ohi ili Pavkov,ne proverena info je da Ivanic ide I to me Malo brine a ovaj I ne dosao lagano
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Daj Bože da Ivanić ode da ne više ne guši,Sanogo Aut,Ado IN...
m

madmix

pre gotovo 2 godine

eto ga,naslov kakav sam čekao,5 jedan na jedan šansi,spetljao se,namešta pet minuta,sebičan max ,uterao jedan ala Ohi i to je to,napadač od 4 mil.ni blizu
P

Plašite se

pre gotovo 2 godine

hahhahaha čovek zna da neće ostati u Genku, baš će da se trza za Genk. Imao je 3 šanse. Dao gol. 100% realizaciju nema niko na svetu. Znam da je strah, ali regulište to malo.
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Nije baš morao da da gol. Ode cena gore.
H

Hhh

pre gotovo 2 godine

Osim tog gola,ostatak igre je pokazao da ipak ide cena dole…
O

Okk

pre gotovo 2 godine

Ali nisam ga baš tako doživio kao ovaj novinar , po ništa specijalno bolji od Ohija ili Pavkova.., Nadam Se da je skaut služba CZ gledala utakmicu..
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

I ako su gledali ko da njih neko nešto pita.
D

Dre

pre gotovo 2 godine

Sad ce poskupit xd
n

nemanja1512

pre gotovo 2 godine

ozbiljan napadac? sebicnijeg igraca nisam video ne pamtim.
G

Gost1234567

pre gotovo 2 godine

Ovaj ostaje 1/1 u klubu, ako ne ode negde u klubove iz Liga 5.
D

Desers

pre gotovo 2 godine

Se oprostio od navijaca. Pitanje je gdje.