Komentari na vest

Subota u Seriji A: Nerazuri favoriti u Rimu i Napulju, malo jači trening za Milan

K

Kekekekeke

pre preko 2 godine

iskreno voleo bih da roma uzme makar bod protiv intera danas imam neke svoje razloge zasto, ali s druge strane ako moram da budem realan sve osim pobede intera bi mi bilo iznenadjenje.
W

Wat

pre preko 2 godine

Mhitarjan u vrhunskoj formi? Da li je pisac teksta uopste gledao poslednju utakmicu protiv Bolonje? Covek ne moze da se sastavi sam sa sobom.
U

Upamtiteovo

pre preko 2 godine

Ide ponovo pioli sa miksanjem igrača, ponovo će da primi jedan ili dva gola u prvom poluvremenu pa će da se čupaju u drugom pa će posle da bude kuknjava, daleko je ovo od treninga kladioničari oprez
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Mesijas sve bolji, Leao, Tonali i Braim stasali, Krunić standardno dobar, Ibra kao mladić. Rebic kad se po oporavku vrati u prvih 11 bice ovo top, plus Ziru kao alternativa Ibri, i Selemakers kao bekap na krilu. Za ofanzivu nema zime. Skockana je dobra ekipica, ali zadnji vezni i odbrana su problem. Kesijeva promenljiva forma zbog natezanja oko novog ugovora, Bakajoko dobar igrac ali se nije nametnuo kao dobra alternativa, Benaser se negde izgubio. Na stoperu je bilo sve idealno od momenta kad je Romanjoli zakucan za klupu, ali čim se pojavi u ekipi eto panike, kikseva, i poraza. Cak i Gabija koji je takodje los, u odnosu na Romanjolija izgleda kao Jap Stam. Valjalo bi da dodje Bleki, i on je nazadovao u Fiorentini, ekipi bez ambicija, i znacio bi mu iskorak, a sa fenomenalnim Tomorijem bi cinio idealan tandem. Narocito sada kad je Kjaer izgubljen za duzi period. Maldini dobro radi. Odlicna stvar je sto su se rešili Donarume i Čalhanoglua i pokazali da niko nije veci od kluba bez obzira sto nisu uzeli dinar obestecenja. Stigao je bolji golman za nekoliko puta manju platu, a o Čalhanogluu je tek glupo pricati. Resili su se prosecnog igraca u veznom redu koji bi po novom ugovoru imao astronomsku platu i narusio hijerarhiju, a kompletan sadasnji vezni red su bolji igraci od njega i dobili su prostor da se jos vise razviju i afirmišu.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Blajvco Ti ces na tekst o vremenskoj prognozi pomenuti Cahanoglua u najgorem svetlu. Ne mozes da prezalis njegov odlazak u Inter, pogotovo sto ga je majstor Marota oteo za 0 evra amateru Maldiniju. Moras se malo opustiti, mrznja ne valja za srce...ozbiljan sam. Preterujes u svemu.