Komentari na vest

Sudar imperija: Saudijci udarili na Engleze i Amere, ruše svetski rekord za Salaha!

p

pdk

pre 8 meseci

Gotivim LFC, ali ovo sto Englezi kukaju na Arape je smesno. Druze doslovno kupujete iz svih liga sta hocete, dosao neko sad sa duzim ... dzepom i kao jaaaoj, oni sad sve refom kupuju, bacaju pare..
.

....

pre 8 meseci

Za bilo koje pare da ga prodaju ne mogu da nadju nekog jednakog kvaliteta kamoli boljeg eventualno embape ma da on ide u real to je svima jasno tako da nvrjm da ce ga prodati ove godine ma da ko zna ipak su im ameri gazde briga njih i za salaha i za uspeh kluba. Ukoliko ga dogodine prodaju treba da dovedu kjezu ili bovena vrhunski igraci.
d

dostojevski

pre 8 meseci

Arapi treba da napadaju haalanda I mbappea. Ako Su spremni da daju 200mio za Salaha neka daju po 500mio za Ove igrace. To su po meni najjaci mladi napadaci sveta.
E

Efer

pre 8 meseci

Gleda li neko Al Ittihad i Al Hilal? Utakmica za top3 lige... Mitro 3 kom.
G

Gleda se

pre 8 meseci

Evo gledam ja,najjaci su Arapi sa bakljadom.
B

Brrrrr

pre 8 meseci

3 nije mogao da da ni Bežaniji,jasno o kakvoj se utakmici radi!
G

Gosturina

pre 8 meseci

Brate zavalis ga u 31 godini za 200 mil,do zime se rotiraju Gakpo,Dijaz,Zota,Darvin,Soboslai, a na zimu za 100-150 uzmes Kvaru ili Leao-a,Sanea,Mitomu,itd.....win win situacija
T

Trololo

pre 8 meseci

Toliko nabrojanih igraca, a ni jedno desno krilo.
G

Glu

pre 8 meseci

Ne bih trepnuo, prodao bih ga. Doveli su ga, pre 6-7 godina za 50m, višestruko im se isplatio i sad ovo propustiti, da ga prodaju za ove pare u 31. godini, je ludost.
П

Продати га

pre 8 meseci

Без размишљања. Дао је он пуно тога Ливерпулу али пуно тога је и промашио... За неких 100,120 м € довесри Леаа и ето замене.
T

Trololo

pre 8 meseci

Leao igra levo krilo.
@

@trololo

pre 8 meseci

Какве
@

@@trolololo

pre 8 meseci

Па? Какве везе има? И жоелинтон је био нападач па игра сад на средини и гакпо је нападач па игра на средини..
T

Trololo

pre 8 meseci

Kako kakve veze ima? Joelinton je jedan od retkih koji se prilagodio. Liverpul ima 3 igraca koji pokrivaju levo krilo (Jota, Diaz i Gakpo), a ni jedno desno krilo. Gakpo je uzasan na poziciji veznog igraca. Rasford je uzasan kao desno krilo, neznatno bolji kao napadac, moze da igra samo kao levo krilo. Gomila igraca se snalazi samo na jednoj poziciji. Plus, zasto bi pomerao igraca sa pozicije koju igra ceo zivot? Ko ti garantuje da ce se snaci?

BorisPL

pre 8 meseci

Treba ih muzti dok jos imaju novca.Sa tim parama ce obezbediti najmanje tri kolena. Ne znam kakvi su uslovi da se ode tamo,mi Srbi smo za to ubilo se,da izvacarimo ljude,prodajemo maglu,a jos smo plus jako komunikativni,druzeljubljivi. Treba otici,ko moze,sprijatejiti se sa nekim arapom i obezbediti egzistenciju svoje porodice.Jer ocigledno ne cene novac. Prodati im vodu,il sta znam i obogatiti se na brzaka.
G

Gost13

pre 8 meseci

Ali najjače je ono Benzemino i tako te fora "ide tamo jer je to muslimanska zemlja a on veliki vernik." Pa rođače kako se ne zajeba u Fk Sarajevo da ode ili na primer u ligu Tunisa nego pravo u Arabiju. E to je i ova fora isto.
s

sprdnja

pre 8 meseci

Salah je igračima ali igračima sa 31 godinom, 233 miliona je za bilo kojeg igrača -uzmi odmah!Fudbal je biznis!
g

gostgg

pre 8 meseci

nek ga prodaju za te pre mogu dovesti top igraca za svaku poziciju u timu na zimu. do tad mogu da se rotiraju napred zota diaz gakpo nunez pa moze i soboslaj da popuni neki krilo a mogu i da dovedu nekog free agenta ili da nadju nekog iz nekog losijeg kluba sto ima iskustva u pl
L

LFC

pre 8 meseci

Salaha prodati ako nude toliki novac Dovesti Mitomu,Feliksa i Paulinju
S

Skafiskafnjak

pre 8 meseci

Ocito je da je ovo ponuda iz snova, ali isto tako Liverpul bukvalno nema koga dovesti u zamjenu. Ali da su pametni, da ga prodaju, kupe 2-3 perspektivna defanzivca i da totalno promjene formaciju koja bi bila podredjena Darvinu, ne bi izgubili nista na kvalitetu
t

trapk

pre 8 meseci

Džaba ti i 500 da ti ponude kad ne možeš ovakvog igrača naći a kamoli boljeg.
U

Urgh!

pre 8 meseci

Eh, na šta se sve danas bacaju tolike pare.. Kud ide ovaj svijet...
v

vlada1951

pre 8 meseci

a ti znaš kolike su to pare?
U

Urgh!

pre 8 meseci

Vidim da ti znaš... Pametnjaković neki...
R

Redsi

pre 8 meseci

Prodaće ga Ameri i dovesti nikog, Klop do Ng tempom ubija oba preostala krila i dovodi na zimu 3 pojačanja, sa kojima će biti 6-ti na kraju
v

visnja sa Tasmajdana

pre 8 meseci

Tesko da na zimu mozes dovesti kvalitetne prvotimce iz evropskih liga, svima je sezona u toku. Jedino kupovina nejog iz brazilske lige s obzirom da se tada njima liga zavrsava. No, svakako mislim da Liverpool treba sad da ga proda za neko ludilo para, em je odavno Salah u padu forme, em moze biti vremenom samo sporiji, em ovi navalili da ga kupe po bilo koju cenu.
b

brine

pre 8 meseci

Da li fifa i uefa mogu da urade nešto po pitanju kupovine igrača,da li to znači da arapi mogu sve kupiti ovo je ludilo mozga
k

kelepoe

pre 8 meseci

kad mogu englezi sto ne mogu arapi kad englezi trose milijone niko se ne buni a kad arapi trose svi uzeli da pametuju
Y

YNWA

pre 8 meseci

na kraju ce dati 250mil funti i Liverpool ga pustiti,i treba ga onda pustit pa polako sa tim parama od zime pa na sledece ljeto pravit jos jacu ekipu !moje misljenje ne mora da je ispravno😄