Komentari na vest

Sudijska ekspertiza na Areni: Bio je penal za TSC

Гост из Срема

pre preko 1 godinu

Вар судија је морао видети гажење Фејсе једино је питање који је разлог да није позвао главног судију да прегледа вар снимак одговор на понашање Срђана Јовановића треба да потражи ФСС и судски органи.
B

Baba Vanga

pre preko 1 godinu

Ajde ne skrecite temu saopstenjima kolko ste losi,ko vama valja niko nije vam valjo Mazic koji vam je sudio dva penala za derbi a sad vam nevalja Jovanovic,valjaju Majo Vujovic,Elvis i tako ti,na valja Piksi nevalja Bjekovic niko vama nevalja,jednostavno VI NEVALJATE!
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Jel to Bijeković i dalje u FSS? Ili je to samo Toletov duh?
T

TSC

pre preko 1 godinu

Trener Lazetić kaže da se mi ne trebamo žaliti, jer znamo da kamera dodaje 7 kg!
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Zvezda se vise godina zalaze da strane sudije sude nasu ligu, bar u zavrsnici, ako ne celo prvenstvo i nista. Nista nece ni biti, jer nas FSS to nece nikad dozvoliti, ako ih UEFA ne natera. A Zvezda treba da salje ovaj snimak UEFI da pokaze kako nas internacionalac Jovanovic sudi, pa da vise nikad ne sudi nijednu vise u Evropi. Sramota je kako covek padne, samo da bi zastitio svoj klub. Ja bih samo zpaitao novinare, zasto ne idu kod Jovanovica i da ga pitaju da objasni kako ovaj start nije penal. Kako su svi drugi videli osim njega.
o

o Boze

pre preko 1 godinu

bas bi bilo zanimljivo pitati jovanovica zasto nije pozvao sudiju da pogleda sporni momenat, u najmanju ruku je trebalo provjeriti 3 situacije a on nije niti jednom, laiku jasno zasto nije...
G

Gostmmee

pre preko 1 godinu

I penal i crveni karton, bar tako bi se sviralo u ligama petice, ali ne u Srbiji miljenik je miljenik...
P

PIKKKKS

pre preko 1 godinu

Morate shvatiti ljudi da ekipa iz stare pazove nece dozvoliti da Zvezda pobegne na +10, uradice sve da miljenik partizan ostane konkurentan i osvoji titulu nakon 6 god. Ovaj penal bi i u Zimbabveu svirali, koliko je ocigledan.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Sufijska eksperiza na areni? Pa a to vam je isto kao sudijska “ekspertiza” u zvezdinoj reviji? Btw zna li neko gde su zavrsila ona dva komentatora kosarkaske utakmice cztelekom-zadar?
G

Gosthhh

pre preko 1 godinu

A valjala je protiv Javora, tad je bila ODLICNA EKSPERTIZA.
C

Covece

pre preko 1 godinu

sa bezbroj nikova Postenje ti nije Jaca strana. Zasto ekspertize selektivno prihvatas? Mislim samo one koje idu u prilog Partizanu.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ako je i od Jokića previše je. Svojevremeno je bio nula od sudije i ostao je nula
@

@mop

pre preko 1 godinu

Gresis, nikada nije bio 0 od sudije ali je oduvek bio 0 od coveka...
A

A drugi penal...

pre preko 1 godinu

...za TSC, to niko da spomene!?!?
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ni treći, ni četvrti niko ne pominje. Ajde bre više ljudi.
t

taj expert

pre preko 1 godinu

je jednom prilikom izjavio kako je bilo rano svirati.penal jer je rana faza utakmice...
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Sudijsma ekspertiza od pocetka sezone je iz kola u kola konstatovala... Nije bio penal za Partizan i 96 minutu u Nisu, u NS pre korne iz koje je Partizan pobedio bio je ocigledan faul nad fudbalerom Mladosti Gat, nejasno je zasto Jovic nije dobio drugi zuti tj crveni karton posle ostrog starta nad igracem iz Kragujevca pri rezultatu 0:0 i 15ak minuta do kraja. Bio je penal za Zvezdu Pesic je povucen sa dve ruke i sudija je ovo morao da vidi nema veze sto je prvi minut derbija sudija ovo mora da svira, Partizanu protiv Vozdovca su svirana dva penala oba nisu bila, Zvezda u Nisu kada je igrala rekli su znate kako ako je sudija gledao da li je penal nad Kangom onda nije penal ali ako je gledao da li je penal nad Bukarijem onda je nejasno zasto je ponistio odliku jer je penal ocigledan, pri rezultatu 0:1 za Javor morao je sudija da dosudi penal za Javor, sudija je ovde zaustavio igru Natko je brzo izveo faul mogao je sudija da zaustavi igru jer je zbinio igrace Cukarickog jer digao ruku da se saceka njegov znak i sada ovo pri rezultatu 1:0 za Tsc nije sviran penal za TSC... Pa znate sta grobari usima se pokrijte za jednu polu sezonu toliko gresaka sudijskih pored VARA i to sve u vasu korist sto je mnogo mnogo je. Inace ovo sto sam pisao su sudijski eksperti izjavili na Areni. Da nije bilo ovih nebuloznih kradja bukvalno bi bilo - 17 oni bi bili cetvrti na tabeli. Bjekovic pustio pipke jasno je svima!
г

гост срем

pre preko 1 godinu

На снимку се јасно види да Фејса није стартовао на лопту него на играча. Поглед ФЕЈСЕ је усмерен ка играчу Тсца. Јокић очигледно жели да нађе оправдање за Срђана Јовановића. Ово је по свим критеријумима бруталан старт и Фејса је морао добити црвени картон.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Nije ni bitno da li je startovao na loptu ili igraca. Nitno je sta je uradio, a to je da je zakasnio i stao na nogu igraca TSC-a. To je penal i kraj. A sramota je da nas "najbolji sudija" to nije video. Ako nije video, onda nema pojma o sudjenu, a ako je video, onda opet znamo zasto nije javio.
a

alo bre

pre preko 1 godinu

glavni sudija moze da "previdi" ali zato je jovanovic tu da ga pozove, jok, glavni namjerno gresi, jovanovic namjerno cuti
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Poenta oglašavanja Zvezde dan nakon tekme je da se ukaze na snagu novinarske mašinerije medijskog maga Vučele...tj.sad niko ziv nije komentarisao ovaj nedosudjen penal! A kada Javor uzme bod na Jna, gde se njemu isti ovakav penal ne svira na 0:1..a Partizan iz kontre daje gol za 1:1, iste veceri i narednog dana glavna vest na svim portalima Partizan ostecen za penal nad Vujacicem, i to nema ko nije pominjao, start i Var, dok penal i Var za Javor nisu bitni, kao ni taj klub medijima ocigledno..sad isto cist penal za Tsc opet kad Partizanka gubi, muk u Var sobi, samo je jos trebalo iz kontre da izjednace. To je poenta, kad im var ide u prilog, sto dosta cesto, tada mediji cute, kad ne ide, opsta halabuka na sve strane. Pa manji je kontakt Kataia bio u derbiju i bio penal, ok, postujemo, bilo ga je..kao i glup, ali slican penal Srnica u Bg protiv Monaka..ovde je Lazeta ipak Partizanovac, pa nije to hteo pomenuti(msm penal), drago mi je da je igrao napadacki, nadam se da ce tako i sa nama, da ne igra bunker, pa neka pobedi bolji, ili srecniji, kao Partizan sad. Ovde je isto x bio realan, ali se vratilo Petricu za fer ponasanje. Cestitke njemu na vodjenju ekipe celu jesen..neka ne upadne u mulj naseg fudbala i da uspe tu kulturu da prenese na igrace, da ne bude Urosevica i sl..da se bune, beze sa proslave titule i dr..igraci Zvezde i kouči nikada ne oglasavaju se.. mahom je prvenstvo regularno, kakvo je nekad bilo, sa povremenim greskama u korist blizanaca..ili na stetu, ali je sve podjednako.
@

@pedja 108

pre preko 1 godinu

Itekako je bitno da li je Fejsa startovao na loptu ili na igraca ako je bio start na igraca a u pitanju je gazenje. Fejsa je morao dobiti crveni karton. Var je morao intervenisati kod ocigledne greske sudije Zivkovica.
L

Lala1987

pre preko 1 godinu

Moj predlog: uvesti jednu ili dve sezone da samo inostrane sudije sude utakmice Zvezde i Partizana. Tako da se malo smiri strast?!
G

Gost Ad

pre preko 1 godinu

Nama nisu potrebne strane sudije. Ove greske nisu plod neznanja da je u pitanju neznanje var bi intervenisao. Za ovakve stvari se izrice dozivotna diskvalifikacija.
Z

Zaim

pre preko 1 godinu

Kakav ekspert moras biti da bi video ono sto svi vide ?
Л

Лаик

pre preko 1 godinu

Гробари звани минус. Минус на табели, воле да деле минусе, живот им је минус.
G

Gost ali pravi

pre preko 1 godinu

Ne bi ni navijali za Partizan da nije tako.
o

omaewa

pre preko 1 godinu

Var ne sluzi nicemu, oba kluba sa topcidera pisu saopstenja, favorizuju se ekipe koje su blize onima koji kroje sudbinu Srpskog fudbala. Mislim da bi bilo bolje ugasiti nad fudbal nego trpeti ovo
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Samo sto je taj VAR jednom pomogao Zvezdi, Partizanu 5-6 puta.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Kako Srdjan Jovanovic grobar iz Kaludjerice da vidi penal pa ne ide to, mora da imamo zamenu za Grujica. Nema saopatenja sada Vazure nema koemntara Rikarda Natka sada je sve ok... Ali poruka ostaje jasna u Maju dupla kruna ole!!!
s

srxx

pre preko 1 godinu

Kako svaki naš najbolji sudija internacionalac, grobar, sudi međunarodne utakmice, a ovi ostali vaši šljam po kazni sude srpski ligu.
N

NoName4

pre preko 1 godinu

@srxx Pa tako što sudije za Uefu delegira FSS. A znaš ko je glavni tamo. Srđan Jovanović zna pravila, u Evropi mora da ih primenjuje inače leti sa Uefinog spiska. Ovde nema taj problem. Dobije ocenu manje i fura dalje. Druga stvar, Srki čak i ne greši. On samo ne vidi penale protiv Partizana, a ako treba da se sudi sumnjiv za Partizan, on iz Var sobe pozove glavnog sudiju da pregleda snimak. Tako da je glavnom sudiji jasno šta treba da radi kad ga Srki pozove iz Var sobe.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

E zbog ovoga je Partizan i bio za uvođenje VAR-a, kad treba za njih sudija iz VAR sobe pozove glavnog a kad ne treba onda se ne oglašavaju. U Subotici je 3 minuta kasnije intervenisao VAR...
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Da Partizan ima toliko uticaja na sudije bio bi prvak barem neki put u poslednjih 5-6 godina.Ovako uvek je to prepoštena Crvena Zvezda.Ovoliko kuknjave oko jednog detalja i možda nekog minimalnog penala,etiketiranje našeg najboljeg sudije i to od kluba koji nije bio učesnik utakmice,to stvarno nema veze s mozgom.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Pa što terate upravu? Da ste u rangu TSC bili bi ste ubedljivo prvi. Da vas sudije ne guraju bili bi ste 5.-6. Prošle sezone ste bili samo 2 boda iza nas a po igračkom kadru ste duplo lošiji... Uostalom, to sami tvrdite kad kažete kako država gura pare u naš tim... Znači, kad pričamo o timu vas država ugnjetava i nas favorizuje a opet vam je logično da vi budete prvi?!
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Nemoj molim te o kuknjavi, tri saopstenja prosle nedelje, zamalo do zalbe sudu u strazburu da dodjemo kolika je nepravda napravljena. I Kalimero vam je pozavideo.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Не намешта се само прво место, може да се намести и друго, ако има бољих од тебе за ту позицију. Ниједан пенал није безначајан. Можда онај на 3-0, али кад је гол разлике или нерешено.... Да није било пенала у дербију, првенство би било решено тог дана.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

O cemu ti pricas? O kakvim detaljima? Radi se o penalu za TSC pri njihovom vodjstvu od 1:0. Nije nikakav detalj, vec ocigledan penal. Partizan se zalio protiv Javora, svugde je pisalo kako je Vujacic bio oboren, iako se nigde ne vidi da li ga je igrac gurao ili ne. Ali s enije spominjalo kako nije sviran cist penal za Javor. Za tebe situacija za Pattizan gde je mogao biti penal nije detalj, ali su detaljcici ako su u pitanju penali za protivnika.
b

barranjacccccccc

pre preko 1 godinu

Ona dva penala je i Steve Wonder video.
S

Sani Boj

pre preko 1 godinu

Preposteni navijaci kluba podno tenka pokrijte se ušima , a da imate malo obraza bar bi cutali jer se vas klub favorizuje 10 godina pocev od dobijenih para, oprostenih dugova, da ne govorimo o sudijskoj pomoci, svetski prvaci ste po dosudjenim penalima i osvojenim bodovima. Kad taj isti Jokic i Raka Djurovic kažu da je Partizan protiv Javora ostecen dva puta, da je sviran penal za Javor koji nije postojao, a da nije za Partizan koji je bio očigledan, licemeri kluba podno tenka cute. Sta ocekivati od takvih.
R

Rzoe

pre preko 1 godinu

Kakav spin komentar. To vam je u krvi! Drz’tr lopova!
m

momce

pre preko 1 godinu

priča se o zadnjoj utakmici
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Sta imamo od ovih ekspertiza kad iz kola u kolo Partizan osvaja bodove namernim greskama sudija ili protivnickih igraca? Srpski fudbal krvari zbog ovakvih stvari a svi se prave ludi jer su povezani kao svinjska creva.
a

auuaua

pre preko 1 godinu

Vazno da ste vi postenjacine,sklanjaju vam se klubovi u ligi od prvog minuta a ako ne sate dva gola do poluvremena onda ide crveni na pocetku drugog za svaki slucaj! I onda dodje evropa i zavrsite zadnji naravno,jednom odvratan klub!!!
F

Fk Limited United

pre preko 1 godinu

@uaauau Šta kad dodje Evropa? Poslednji u grupi po prvi put ove godine i šta? Mi barem kod kuće pobedjujemo i sada, naravno osim Monaka, a sećamo se kako je i ta utakmica izgledala. Ali nas zato ne odučava od fudbala neko Slovacko ili Anortozis, i to kod kuće, pa da strepimo da li ćemo ispasti ili proći dalje. Svaka vama čast na prolasku u narednu fazu tog takmičenja, ali da nam je bio delić vaše sreće, sad bi se druga priča pričala. O sudjenju i preVARama ljudi su ovde sve što je trebalo već napisali.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Komsije se vidim bune zbog dva penala koja nisu dosudjena za Tsc u redu neka se ponovi utakmica sta mislite o tome?
a

alo bre

pre preko 1 godinu

pa da se ponovi utakmica I da sude realno, gubite 100% jer ste duplo losiji od TSC
m

meraklija Belgija

pre preko 1 godinu

Najveci doprinos nasem Fudbalu bio bi Liga bez Zvezde i Partizana .
g

gost 56799

pre preko 1 godinu

I nikada evropske utakmice ne bi video.Koga bi onda krivio bas me zanima.
a

always me

pre preko 1 godinu

I onda bi se pojavio neki Obilić...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

jel moze neko da pogleda situaciju kad Dragovic uklizava da spreci pas u prostor i rukom zadrzava loptu !! bez kartona !! ta lopta da je prosla iza igrac ode na gol Takodje pad Sanoga sa igracem Mladosti gde ga Sanogo udara rukom u licu , cist crveni karton .
@

@metalika moj dobar

pre preko 1 godinu

Mislis onaj pad Sanoga kad mu lik uklizava s ledje, rusi ga, Sanogo pada, kazi ga rukom po grudima (nije bio ni blizu glave) a sudija svira faul Sanoga? Da, da cist crveni karton. Kad bi se salili malo.
B

Bingole

pre preko 1 godinu

Prvo su ukrali bod u Nisu,zatim im sudija dosudio nepostojeci penal u Surdulici i tu su ukrali dva boda, u Novom Sadu protiv Mladosti Gat nakon i vise nego ociglednog faula u napadu sudija pusta i daju gol i tu ukradu dva boda,u Kragujevcu Vujacic lomi igraca Radnickog sa ledja u 30-od minutu iako vec ima zuti karton,ne dobija nista i Partizan dobija u zadnjem minutu gde su ukrali minimum dva boda,na derbiju Jovic koji vec ima zuti,namerno sa ledja lomi Kangu i sudija nista.Umesto da Zvezda 15 minuta plus nadoknadu igra sa igracem vise sudija naravno zazmureo,nije video.Plus smesan penal koji su im dosudili.Tako da su i tu ukrali bod a Zvezdu ostetili za dva.Protiv TSC-a dva cista penala i tu su ukrali sva tri boda.Pa na sve to dodati jedno 15 gresaka stopera Kolubare kod svog gola,zatim greske stopera Vojvodine,pa greske igraca Radnickog iz Nisa.Zatim odmaranje par bitnih igraca protiv Cukarickog i kako Cuka da gol tako oni odmah uzvrate i to oba puta. I nakon svega toga oni napadaju Zvezdu gde maltene nema utakmice a da Zvezda nije ostecena.Naravno,oni to nece priznati,teraju svoju pricu.
r

realno stvarno

pre preko 1 godinu

bravo ...i samo si zaboravio jos da je golman krenuo na svih pet penala pre vremena na kup utakmici protiv Radnickog iz Nisa
I

I po ko zna

pre preko 1 godinu

koji put cu reci- najvecu stetu nasem fudbalu nanose Zvezda i Partizan unistavajuci svim sredstvima sce druge klubove i tu pocinje sva trulez svih nasih klubova i nase lige. Nazalost taj nas fudbal je ogledalo naseg drustva i nas samih. Tragedija
m

mnogo zamrseno

pre preko 1 godinu

ogromne se pare vrte , salju likove da pricaju sa sudijama rade ko zna sta sve . Kad bi jadne sudije smele da kazu
p

podesen

pre preko 1 godinu

Pozdravili vas Jordano,Zganec,Ramljak i Dreznjak.
D

DOo

pre preko 1 godinu

Nije sramota izgubiti, sramota je ukrasti.
z

zvezda draža

pre preko 1 godinu

dajte ljudi malo objektivnosti, unormalite se.. kradu za nas, kradu i za njih.. cesto i u neznanju i strahu.. jeste nama Srbima sad ne valja sudija iz LŠ.. a u naslovu citam analiza eksperata sa arene, dovoljno da ne procitam nista vise! dodje lepo evropa pa se vidi sav nekvalitet..
k

koleZr

pre preko 1 godinu

bravo Dražo, nije meni ovo problem, nego ko ce odgovarati za ovih 10miliona u promasenim pojacanjima.. alo bre obestecenja +plata 10milki... a oni ili na klupi ili na trubinama
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Kradu za nas? Daj molim te, reci, šta su to za nas do sad ukrali? Pošto ja mogu samo od juče da ti navedem 3 penala za TSC za njih...
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Ne ujednacavaj Zvezdu sa ovim muljem od ekipe. Pokrali su 10 bodova minimum.Ako im se cuti krasce sve vise. Zvezdini navijaci treba da reaguju sve vise
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

bravo, konacno neko realan . Svi tolerisu svog lopova a tudji im smeta .Los smo narod ,nerealan. Moze Partizan da osvoji 10 titula za redom al glup nisam da podrzim Vazuru i vidim sta rade sa klubom
z

zvezda draža

pre preko 1 godinu

ljudi slabo pamte, to je ovde glavni problem.. prodali bi se za dinar.. pa kako te nije sramota da pitas, pa reko sam 100x da vise necu navijati za klub dok su ovi na celu..pa onda vidim terza narucio transparent na severu, ovi ispostavili racun..uf! al ne mogu ZVEZDA ispred svih! pa pre 4 kola protiv radnickog iz Kg, ugasio sam tv zbog penala koji nam je sviran.. imamo 5x vise para od groblja, treba 5komada svima da damo.. vrati nam se u evropi i eto...
J

Jagnjilo

pre preko 1 godinu

Najgore od svega je sto onaj Zeks Pantic i ostali teraju svoju pricu kako Zvezda krade,kako se Zvezda gura itd.I pored prikazanog u Evropi gde je Zvezda ostvarivala izvanredne rezultate oni teraju svoju pricu.Ljude iz Zvezde i njene navijace ne treba da zavara sedam bodova prednosti vec da iz utakmice u utakmicu budu sve brojniji i sve vise prozivaju ovaj cirkus koji Partizan cini.Prikazati svima pravog lopova,takodje ukazati i na ekipe koje prave smesne greske kod svog gola,prepustaju im bodove.Ja sam ubedjen da je to i Cukaricki uradio sada. Toliko su bodova pokrali ove sezone da je to strasno.A jos strasnije je to sto pokradu neku ekipu i niko se iz te ekipe ne oglasava dok se protiv Zvezde svi oglasavaju kao onaj Pejovic iz Radnickog iako je i sam ispao smesan jer je kukao bez razloga.Jos je i Zvezda bila ostecena. Treba zvati UEFA posmatraca i trebaju navijaci Zvezde da istraju jer su ovi iz Humske poceli pripremu terena za nekog novog Toleta.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

..."gde je zvezda ostvarila dobre rezultate " haha bas tako gde je ?? pa madjarski ferencvaros vas otreso , turci muceni i jedina valjana ekipa monako .Tog ce Ferencvarosa da nakantaju u LS svi .Proci ce ko Rendzers i makabi koje proglasiste silnim
H

Hostyc

pre preko 1 godinu

I? Prošao voz kao i svaki put. Malo price, buke dva tri dana i ajmo vikend ispočetka. Prepucavaju se Zvezda oštećena kad pobedi Partizan, Partizan je kad Zvezda. Jedini su oštećeni TSC, Javor, Niš i Subotičani.
T

Tacno tako

pre preko 1 godinu

Pametnom dosta
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

imas dve uprave koje se razlikuju jedino po parfemu i oblacenju .Ista nekultura,politika, prevaranti doduse Tvorza mnogo iskusniji moram priznati . Cim im ne ide pale nesrecnu masu da je neko drugi kriv loze klince da se sibaju po ulicama mada i ti klinci imaju interes od istih
S

Slavuj

pre preko 1 godinu

Samo da podsjetim one koji lako zaboravljaju ,ekspet Jokić nakon utakmice Mladost Zvezda na komentar sporne situacije u kojoj Gobeljić startuje na zglob protivnika, na pitanje da li je on zaslužio isključenje,ekspwrt kaže da nije i da je to start za naramdžasti karton. Šta reći za takvog eksperta,kojo se svaki vikend slomi objašnjavajući sporne situacije u korist Zvezde . Te nije bilo intenziteta, te kratko je trajalo povlačenje i td, kao da smo mi slijepci. Jadno .
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Normalno da je bio. Sudije ih odrzavaju da ne ispadnu iz lige
G

Goust

pre preko 1 godinu

A grobari ko hrobari, kad im pase na sva usta velicaju sudijske eksperte, kad nije u njihovu korist onda ne znaju ili su Zvezdasi.
S

Sasssss

pre preko 1 godinu

Sta na to kaze Rikardo? I Petric?
L

Lažna avangarda

pre preko 1 godinu

Što je nas Bog kaznio, pa nam je dodelio za tzv. najvećeg rivala ovo pogrebno udruženje.!? Klub skromnih rezultata i istorije, odvratnih boja, sa veoma ružnim stadionom, siromašni duhom / kreacijom / idejom, večiti kompleksaši... Jednom rečju... Ruglo Beloga-grada !!! Definitivno , 2 najodvratnija kluba u bivšoj YU su : nk mali partizan i nk dinamo (z) 👎
r

riđobradi

pre preko 1 godinu

Mozzartova "analiza" i crveno beli Jokić...
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Pa kako je moguce da za bukvalno isti start u derbiju Partizanu se svira penal a TSC ne a sudija u VAR sobi isti
a

asi

pre preko 1 godinu

Jel neko primetio da Zvezda i Partizan sem svojih sudija imaju i svoje ove strucnjake za sudjenje? Jokic uvek uz Zvezdu a Raka Djurovic uz Partizan.
n

ne..

pre preko 1 godinu

Taj Jokic je desetinu puta branio isti taj partizan samo kad je nesto toliko ociglrdno covek jednostavno mora da kaze.
a

asi

pre preko 1 godinu

ne.. Aj dobro.Vi ste posteni a mi lopovi. Mada jedino je problem kad se protivnik rastrci i kada vam trener nece da izadje na utakmicu zato sto zna da je namestena. Al posteni ste😂
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

I Raka rekao da je bio za TSC penal.
Б

Барак

pre preko 1 godinu

Под хитно стране судије!!!
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Ne mogu da se otmem utisku to sto Lazetic ni zucnuo nije a posle svake utakmice protiv Zvezde na koji klub je vodio on je bio pokraden.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Protiv Zvezde igrao bunkericu i otezali, krali vreme, a protiv Partizana igrao otvoreno i na pobedu. Više nego providno Lazetić.
@

@Mutommbo

pre preko 1 godinu

Nije to do Lazetica vec do razlike u kvalitetu izmedju vas i nas.
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Pokazali ste kvalitet u Nisu,Surdulici,u Novom Sadu protiv Mladost Gak,derbiju,Javoru,Kragujevcu i sinoc.Kada saberes lopovskom poslom sudije vam na polovini prvenstva doneli 15 bodova.
Z

ZL#2

pre preko 1 godinu

Nabili ih večeras Karlo Žganec i Đordano Bruno a oni se brinu o penalu za TSC.

Немања Земун

pre preko 1 godinu

Zivi ljudi grese (ako nisu pristrasni )
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Samo što Srđan Jovanović greši kod poništavanja čistog gola Zvezde u derbiju, pa nedodeljivanju čistog crvenog za start Jovića nad Kangom, pa za penal za Partizan na derbiju, pa za dodeljivanje penala Partizanu protiv Spartaka posle 5 minuta igre, pa za dva penala za Javor protiv Partizana kao VAR sudija (a onda dodeli isti takav za Partizan kakav nije dodelio Javoru), pa onda juče ne jedan, ne dva, već TRI penala za TSC. Dakle, previše toga ima da bi sve bile slučajne greške. A sve do jedne u korist Partizana. Slučajnost? Ne verujem.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Svi mi to znamo da grese, ali zato postoji VAR. E sad zasto se VAR nije oglasio? To je druga prica.
m

mozzart_huskaci

pre preko 1 godinu

Vi novinari huskate i sahranjujete nas sport. Zasto nam trebaju ovakve rubrike? I nama se ne sude penali, kartoni, ofsajdi.. to je sport. Spustute malo loptu ovom napacenom narodu
1

1346

pre preko 1 godinu

Sport je da sudije guraju Partizan u pet utakmica tokom cele jeseni? Dobar si.
G

Gost 555555

pre preko 1 godinu

I treba da pisu.Ovamo se deru drz te lopova a njihovom kradjom na polovini prvenstva su im sudije direktno lopvskim poslom donela 8 bodova.
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Da se nadovežem na priču da nije bio penal za Zvezdu u Kragujevcu, već je Pešić napravio faul u napadu pre toga. Ako je to bio faul u napadu, po tom kriterijumu, igrači Radničkog su pre toga zaslužili mnogo više žutih kartona od dobijenih, samim tim i neki crveni. A ne puštaš tuču igrača Radničkog i kada neko od igrača Zvezde uzvrati, hvataj se za karton - faul u napadu. Dinamika meča tokom cele utakmice je bila da igrači Radničkog sede, ne na svojoj polovini, nego u svom šesnaestercu i čekaju da se igrači Zvezde približe. Kada se to desi - udvajanje, udaranje i buvaj loptu napred.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

To smo već znali, ali drago mi je da je potvrđeno. Samo, je l se gledalo i drugo gaženje? I udaranje u glavu? Ili to nisu sporne situacije po mišljenju Partizanove Arene?
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Sad partizan da traži da se ukine VAR tehnologija kad ničemu ne služi. Ustvari služi da se njima 3 minuta nakon nepostojećeg faula svira penaltik. Neka je proklet dan kad su doneli odluku da ih iz Zagreba prenesu u Beograd.
A

Afrikana/marakana

pre preko 1 godinu

Ko prvi stize do lopteee!! Fejsa izbacuje, pa kako da zaustavi nogu!! Boze pre tri nedelje isti start u ligi evrope i ovaj vice nije penal!! Ccccc
a

alo bre

pre preko 1 godinu

fejsa nije ni pipnuo loptu, ali zato e krvnicki nagazio igraca
b

bolesno...

pre preko 1 godinu

sta kaze rikardo??? jel se gleda var???
G

Gost678

pre preko 1 godinu

jos jedan lopovluk mislili su ovi sa arene da uspeti da sakriju
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Srdjan Jovanovic je osvedoceni navijac Partizana i kad treba da se navuc eneka situacija, onda je tu. Taj isti Srdjan Jovanovic je takodje bio u VAR sobi kad su igrali Spartak i Partizan i kad je zvao sudiju da svira penal posle nekoliko minuta. Sad je opet bio u VAR sobi, da bi opet pomogao kad treba i to je i uradio. Nema tu sta sporno, kad igrac stane protivniku na nogu u sesnaestercu, to je penal, bilo namerno ili ne. Zbog svega toga, Jovanovic nista nece uraditi kao sudija u medjunarodnim okvirima, obice mu se o glavu navlacenje za svoj klub. Sad ce opet da mu smanje ocenu kao tad u Subotici i nema veze. A uprava Partizana cuti i ne progovara. Da je bilo obrnuto, sad bi do leta citali kako je Partizan ostecen sa namerom da se spreci u pohodu na titulu. To su takvi licemeri, da je mucno i komentarisati.
@

@pedja

pre preko 1 godinu

Nije mu smanjena ocena u Subotici... a za ostalo se slazem...
W

Warehouse G

pre preko 1 godinu

Ovde je mučan i zao samo tvoj ostrašćeni pun mržnje prema Partizanu, komentar.
z

zoka_mip

pre preko 1 godinu

гфје је свједочио да је Партизановац? дамо питам, нисам никад упратио... или ти не знаш шта значи "осведочени"?!
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

A najveći skandal je da rodjeni brat danila grujica koji je u partizan zaposlen sudi polovini utakmica partizanu

nikola.p

pre preko 1 godinu

Нека буде да је тако и то није спортски и није у реду, као Гробар кажем. Али ко је нашо да се жали... Па првак Европе у непостојећим пеналима и гурању од стране судија. Па како их није више срамота. Јадно...
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Sta je to jadno i koji su penali za Zvezdu bili sporno ove ili prosle godine? A da li se secas kad je taj isti Jovanovic takodje iz VAR sobe dao penal Partizanu u Subotici prosle sezone? Da li se secas penala u Nisu u 97. minutu i kako je dosudjem? Da li se secas penala za Javor koji nije sviran takodje na 1:0 za protivnika? Iz kojih je situacija to profitirala i dobila nepostojece penale?
@

@nikola

pre preko 1 godinu

Preuzeli ste prvo mesto u penalima u poslednje dve sezone, prvo proveri pa onda lupetaj...
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Пример?
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Prvak sveta u nepostojećim penalima ste vi. A i dosuđenim, penal po utakmici...
T

Trebas

pre preko 1 godinu

da se studia ovakvog komentara.
h

hanter

pre preko 1 godinu

I STA CEMO SAD?
V

VARalica

pre preko 1 godinu

Prekršaj je bio više nego očigledan i prije gledanja snimka.
s

strasnoop

pre preko 1 godinu

"Za start Meniga protiv Javora koji je bio za žuti karton sam pitao sudiju zašto ne da žuti karton. Sudi ono što vidiš i nemaš problem što se tiče nas. Meni ta pomoć ne treba, vi se slažete da je ono žuti karton, okrenuo sam se i izvinio što sudija nije dao mom igraču žuti karton." Juce se nije javio petric, kao ni protiv Vojvodine, Napredka, Mladosti itd... zanimljivo kakav je to licemer od coveka...
S

Sotir

pre preko 1 godinu

Jad se bude javio vas strucnjak!! Lalat kaze da vrsite oritiske na sudije
G

GostIgi88

pre preko 1 godinu

Zato je Crvena Zvezda osvojila titulu one sezone kada joj je pri rezultatu za 0-1 za Indjiju u 80tom minutu sudija svirao penal na 17 metara. Ali sve su to poštenjačine.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Te sezone je bilo 30 bodova razlike.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Тад је био сибирски мраз. Звезди се свирају непостојећи пенали кад јој помоћ није потребна. Чисто да се испирају уста.
a

alo bre

pre preko 1 godinu

a dali si zapazio da je Zvezda pre tog penala 2 puta drasticno ostecena zbog izmisljenih ofsajda, na te komentare u indjiji sam posebno ljut jer se otvoreno rusila Zvezda u toj utakmici pa kao slag na tortu namjerno joj sviraju ne postojeci penal a sve da bi vi imali sta da pricate, pisete 10 godina
I

I sta sad?

pre preko 1 godinu

I u derbiju nad Pesicem kao kuca je penal bio, ali... Onaj Terzic, ja ocima da ga vidim ne mogu, ali Zvezda je trebala na -15 biti, minimum.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Мени је драго било што су им поклонили пенал да не цмиздре.
s

sramotta

pre preko 1 godinu

Sto je najgore I arena sport je sve to ignorisala onako bezobrazno mislim znamo ko im je urednik, pustili su sporan trenutak posle 4 minuta samo jednom I vise nisu, a komentator se pravio nevest kao sudija doneo odluku a var se nista nije pitao......
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Na Areni.. dovoljno rečeno..
Z

ZvezdaCrvena

pre preko 1 godinu

I na N1 je isti snimak, penal kao kuća, nema veze na kojoj je televiziji.
G

Gostiu

pre preko 1 godinu

sta bi bilo kad bi bilo
S

Sb

pre preko 1 godinu

Pa zato kad se igra u Evropi rezultati su nam katastrofa
Z

ZvezdaCrvena

pre preko 1 godinu

Na 1:0 za Javor i za TSC ne sude se čisti penali za te ekipe protiv Partizana. Bravo za sudije i FSS. Mora institucija da ostane koliko-toliko na podnošljivom minusu.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Zasto je u Var sobi kao najbolji sudija? Pa kapne mu lepa para da presedi 2h u sobi. Garant bio u WC-u kad se to desilo, ko zna. Ovo je ruku pod ruku kao onaj penal koji za City nije sviran pre 2-3 kola. Naravno da nema garancija da bi penal bio pretvoren u pogodak ali drugacije bi se stvari odvijale to je sigurno
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Eto vratilo se za Javor.A kad ce da se vrati za Radnicki Kragujevac i Radnicki Nis ciganima?
S

Sb

pre preko 1 godinu

Kad ce vama da se vrati za Radnick Nis,dva penala jedan u 96 tom

Bojank91

pre preko 1 godinu

Sta se vratilo za Javor? Pa i tu je Partizan nagradjen. Ne znam sto se svi prave ludi. Samo mi kazi kako je Zvezda pogurana protiv Radnickog u Nisu?
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Dva crvena i igra dok se ne postigne gol u Nisu,malo li je?!
Z

ZvezdaCrvena

pre preko 1 godinu

Da se vrati za ono protiv Javora? Pa tamo je bilo isto kao protiv TSC-a, na 1:0 za Javor ne svira čist penal za Javor i Partizan iz kontre da gol za 1:1. Svirao je nepostojeći penal na 3:1 kad je mislio da ste završili posao, ali se zajebao.

ivan2nina@gmail.com

pre preko 1 godinu

Misliš na Rikardov gol u 98 minutu protiv Nišljija za 3-3, dva minuta po isteku produžetka, na to misliš, sa početka ove sezone??

Bojank91

pre preko 1 godinu

@Sima Arauho, bio je prekid 3min kad je pocela nadoknada i samim tim je "nadoknada nadoknadjena". Izgleda da nisi gledao utakmicu nego samo citas subjektivne grobarske portale. Sto se tice kartona trebalo je i ranije da ih dobiju. Jos jednom - nisi gledao
M

Maljko

pre preko 1 godinu

e vole, samo u nasem narodu je kradja ako se sude 2 penala, cak i jedan, dok u normalnim drzavama ne prave problem ni za 3 penala na utakmici. ako su bila bila su

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Pantić kada se diskutabilan faul ne svira u korist Partizana: ORUŻANA PLJAČKA IZ SVEMIRA SE VIDELO DA JE PENAL. Pantić kada se očigledan faul ne svira u korist Zvezde: Situacija je bila pola-pola, možda je mogao, ali nije morao da se dosudi penal.
J

Jan

pre preko 1 godinu

Oni ne igraju po tim pravilima. E Srle, Srle, brukaš se
C

Cirkus

pre preko 1 godinu

Eksperti dorektno iz Terzinog dzepa daju analize!!!

ivan2nina@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ma nema šanse...čudo ste i ovo objavili...da je bio jedan penal, al nema veze...Interesuje me šta kaže sada Rikardo, pošto je pre sedam dana nešto pljuvao sudije...
T

Terzin Ekspert

pre preko 1 godinu

Ako kaze da je penal tu nema sta da se polemise vise! Hahahaa cirkus