Komentari na vest

Sukob sa tragičnim posledicama: U tuči Hrvata i Grka ubijen navijač AEK-a, 98 privedenih

d

dksbdbdb

pre 9 meseci

svako ko napravi bilo kakav ekces treba izbaciti na 20 godina,a pogotovo ako neko nekog ubije,dokle vise ta mrznja izmedju klubova pa i to iz drugih drzava,sta znaci to jesi srecniji ako neko pogine ili jesi li veci navijac ako ubodes nekog.Ovom svijetu treba restart pod hitno.Englezi mirni kao bubice u svojoj drzavi kad izadju van ne zna se ko je veca seljacina prave probleme pijani nadrogirani prati ih policija svugdje.Poljaci isto oni su cak organizovani poput vojske i policije to je njima prifesionalno zanimanje.I onda se pitaju svi zasto normalan covjek voli navijanje kao u Americi,pa zato sto mogu da povedem svoje dijete bez bojazni oce li mu ko lobanju otvoriti kamenom ili izbiti oko kakvom pirotehnikom
K

Katai magikoo

pre 9 meseci

BBB pravi haos trecu sezonu zaredom, prvo u varsavi pretproslo leto, pa milano prosle godine, pa sad ovo. Prosli su bez ikakve kazne, a zvezdi je bila zatvarana marakana zbog skandiranja ratku mladicu i zbog nekog lika koji je dobacivao ibrahimovicu. Haos
?

???

pre 9 meseci

Mi smo uvek pod nekim sankcijama-uslovnim kaznama, a ovi bbb prave probleme svake godine s god da igraju i nista. Tek ce tu biti haos kad budu igrali hajduk paok
Б

Блок

pre 9 meseci

Ебали их ножеви,штангле,туче...волео бих репресивне казне за све којима нађу нож. Мотке у главу,човече зло. Ебале их и туче на руке. Нек је вечна слава убијеном и да му душа нађе вечни спас и мир.
P

Pogoditi

pre 9 meseci

Devojčicu od 12 godina u glavu, to samo bolesnici mogu. I to kamenom.
B

B.C

pre 9 meseci

Koliko mora neko biti bolestan u glavi da sebi da za pravo oduzeti tudji zivot samo zato sto navija za drugi klub , a mozda cak se ta osoba i sasvim slucajno tu nasla ! Na zalost je sve vise bjesnila i ludila medju ljudima !!!
g

gix

pre 9 meseci

divljali su i prošle godine u Milanu,bez nekih posledica..
V

Vanredni profesor

pre 9 meseci

Hombre, sprdaš čoveka da nema pojma i napišeš da su Paok i Aek gradski rivali. Sramotno. Paok je iz Soluna, a Aek iz Atine. Dva grada udaljena 500 km.
Х

Х Х

pre 9 meseci

Једина адекватна казна је избацивање Динама из Европе у наредних 5 година.
s

sola

pre 9 meseci

verujem da ce biti i vise od 5 god..
l

lskjejj

pre 9 meseci

Kao i uvek posle divljanja bbb, dinamo ce od uefe dobiti najvise jednu zabranu vodjenja navijaca i neku simbolicnu kaznu 30.000e... umesto izbacivanja na bar 3 god dok se ne nauce pameti.
T

Tito

pre 9 meseci

Kazne ce biti blage, da su nasi navijaci ovo uradili mogu samo da zamislim sta bi bilo
z

zivoraddd

pre 9 meseci

Sve klubove koji imaju navijacke grupe treba izbaciti. Vratiti kvalitetan fudbal obicnom narodu, a ovi kriminalci nek se valjaju u blatu u svojim drzavama.

Umetnik

pre 9 meseci

Šta je loše čovek rekao da mu nalupate minuse na komentar? Sve sitni kriminalci, secikese i dileri su ti "navijači". Zna se šta su navijači i koja je svrha navijanja. Nije sigurno ubijanje, dilovanje i ostale kombinacije. To je ološ i treba se tako nazivati a ne navijači
p

pfc

pre 9 meseci

A sledece nedelje drugi deo...Jos gora i zesca Prica... Hajduk protiv Paoka... osveta u najavi...
h

hombre

pre 9 meseci

Čija osveta? Pa PAOK i AEK su največi gradski rivali, neprijatelji. Toliko znaš o tvojoj 'braći' kao navijač Partizana..
Г

Григорије Чварковић

pre 9 meseci

Ти онда у најмању руку појма немаш са географијом. АЕК је из Атине, а ПАОК из Солуна. Учи географију и никад више не коментариши.
A

Aha jesu

pre 9 meseci

Hombre Paok i Aek nisu iz istog grada. Paokov gradski rival ke Aris. Bice da si nesto gadno pobrkao
g

gHoust

pre 9 meseci

hombre... Kako mogu PAOK i AEK da budu gradski rivali?
c

cjepka123

pre 9 meseci

Stoka.
o

ofk beograd

pre 9 meseci

Stvarno me zanima koju bolest mozga trebas da imas, da ubijes coveka zato sto navija za drugi klub, pa jos plus iz druge drzave?
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

Ili da podržavaš strance dok bodu tvoje sunarodnike. Jezivo. Da se sutra sližem sa navijačima Olimpijakosa kad dođu, i gledam mirne duše kako bodu grobare... Dokle je otišlo ovo ludilo? 😟
n

neba8ra

pre 9 meseci

Izbaciti i jedne i druge iz kvalifikacija. Izbacivala je Uefa i za manje.
A

Aranđel

pre 9 meseci

BBB već godinama prave probleme po Evropi i trebalo je odavno da se izbace iz Uefa takmičenja