Komentari na vest

Sukobi trenera i igrača kao deo mančesterskog folklora: Od Fergusonove kopačke, do Ronaldove suspenzije

p

pdk

pre preko 1 godinu

Meni samo nije jasno ko jos zeli Pogbu u timu...i sta misle u Juventusu od kako je Marota otisao...skupljaju spekulante. Ne pricam o fudbalskim vec ljudski kvalitetima. Zao mi je nasih Kostica i Vlahovica pored Pogbe, Rabioa &co
.

...12

pre preko 1 godinu

Svaka cast treneru, retko ko bi se usudio da tako tretira Ronalda.Ali ocigledno i da ima podrsku uprave sto je dobro po meni ako junajted hoce da se vrati principima i ugledu koji je krasio tim i fergusonovoj eri.Holandjanin je resio da udari na ,,najjaceg" i uspostavi hijerarhiju ,da se zna ko je gazda.Sto se primadone tice verujem da ga je uhvatila prpa da ce njegovi rekordi jako brzo da pocnu da oadaju u vodu jer se rodila nova masina u liku Halanda.Pa vrv hoce jos golova,nagrada ,rekorda ponajvise u Ls jer vreme samo sto nije istekko,a za tim kako bude.Da je hteo da ode mogao je da trazi raskid ugovora ,oni njemu ciste papire on njima da ,,oprosti" ostatak ugovora.Ali sipak znao je da niko nece vise ni blizu te pare da nu ponudi sem seika i amera.E pa sad nek cuti i trpi.Bravo za Ten Haga.
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Bivši igrač, najbolje da posle Mundijala okači kopačke o klin. Uskoro puni 38. godina, može da pokuša u MSL ligi.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Kako je bivsi igrac dao 18 golova u PL prosle sezone?
I

I

pre preko 1 godinu

Ronaldo je trenutno samo dobar poligon da Ten Hag stekne autoritet, a Kristijanov ego mu samo pomaže. Niko tu nije nevin, ali Hag barem ubira plodove, dok Ronaldo gubi.
.

....w

pre preko 1 godinu

Bravo, lepo razmisljanje.