Komentari na vest

Šumadijski rokenrol: Utakmica skraćena 43 minuta jer su ekipe dogovorile rezultat i ručak posle?!

G

Gost6_/7

pre oko 2 godine

колубарски округ, осечина добила димитрија туцовић 10-0,то није намештено?
B

Bardz

pre oko 2 godine

Sudije po meni nista nisu krive ako se dve ekipe dogovore.Obe ekipe treba izbaciti u opstinsku ligu, a u ovom delu prvenstva u sumadiskoj bilo je jos namestenih utakmica,Belosavci Badnjevac,Badnjevac Orasac,Bozurnja Banja.
P

Poppaa

pre oko 2 godine

Izbaciti sve aktere iz fudbala doživotno, sudiju takođe. Povesti prekršajni postupak obavezno. Svakom kazna po 5000e pojedinačno , a novac uplatiti bolesnoj deci.
S

Svuda je tako

pre oko 2 godine

Fudbal se odavno igra za sudijsku organizaciju i glavonje koji su u strukturama FSS-a, da muljaju, guraju određene ekipe i ucenjuju ekipe koje nemaju veze i vezice... I to nažalost sudije rade za sitne pare i obećanje napredovanja u viši rang takmičenja...
G

Gost 37621

pre oko 2 godine

Obratite mali pažnju na rezultate srpske lige vojvodina, dinamo pančevo i radnički zrenjanin već nekoliko kola pobeđuju ekipe iz vrha, nije problem ni kad igraju u gostima, najneregularnije takmičenje u srbiji sigurno
И

Иван

pre oko 2 godine

Провео сам 15 година на разним теренима од бетона до зоне и свуда је исто, само се разликује тарифа судија, неко ће "одрадити посао" за 2 пива, неко за 20 € и то на најгори могући начин, где је циљ само да успеш на ногама да изађеш са терена, док су сваког поштеног и доброг судију изминирали из савеза.
С

Срело91

pre oko 2 godine

Хахахахахаха изјава поменутог судије да 'није хтео да присуствује вечери' а мали је за вечеру спреман веру да промени... Нема екипе у округу коју није осакатио, за 500динџи окречи на пенал док трепнеш, али догураће мали за две три године и до треће лиге у то не сумњам
J

Juznnoprugas

pre oko 2 godine

Mogli bi da napisete neki tekst i o zoni centar FSRIS. Ekipi koja je ubedljivo njakvalitetnija i ima gol razliku preko +100 se konstantno oduzimaju bodovi za zelenim stolom dok se svim silama gura u visi rang ekipa koja nema igrace ni za dva ranga nize takmicenje zato sto njihov predsednik sedi u FSS-u
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Poenta priče..."Na jednoj strani vladajuća opcija i klubovi iz Aranđelovca, Topole i Knića, na drugoj suparnička struja iz Rače i Batočine." FSS sve to zna, i zna da treba sve da ih suspenduje i izbaci iz fudbala, ali "nije politički momenat, nije dobro za izbore".
Z

Zona

pre oko 2 godine

Šta ti radi mafija... Delegat menja izjavu, nakon potvrde svega ipak izjavljuje da je utakmica bila tvrda i takmičarska (govorimo o utakmici koja je trajala jedno poluvreme). Da sve to nije istina, logično bi bilo da ekipa koja je gubila i izgubila napravi opšti skandal, pa nisu valjda saglasni da im se uskrati 45 minuta utakmice gde jure rezultat...ili ipak jesu? ;-) A za kraj, jedna ista osoba koja piše u komentarima kako sudija sudi po nalogu za 20e...pitam se, kako spavate noću kad znate da ste go*na od ljudi?
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Ljudi teraju decu u kadetima i omladincima da nameštaju, a matoraće za pivo i pečenje. Srpski fudbal.
G

Gost 22

pre oko 2 godine

Neko je gore postavio komentar za utakmicu Lokomotive iz Lapova ! Živa istina, taj sudija je više puta doveo taj klub u problem, bio sam na tribinama, i blaga je reč strašno, šta taj dečko radi ! Gde god je sudio, napravio je neviđenu tenziju, do te mere da klubovi i igrači gotovo po pravilu ostanu u neprijateljskim odnosima, a ono što je najgore, ali neproverena informacija, je da Luka Nikolić, taj legendarni mladi sudija...treba da sudi Zonu ??? STRAŠNOOO
l

lapovo

pre oko 2 godine

Luka je deo organizovane bande koju predvodi Klindara iz Race
G

GostKg

pre oko 2 godine

Licno sam igrao mec koji je sudio pomenuti Nikolic iz Batocine gde za 20 evra "isteruje keca" lagano
?

???

pre oko 2 godine

Mora da su išli kod Marka u Bukovik na pečenje, tamo je uvek gužva pa žurili!!!
A

Aleksandar1988

pre oko 2 godine

Ljudi, poslušajte me, pratite samo Zvezdu, Partizana i ostale timove koji izlaze u Evropu i reprezentaciju, ovo ostalo, NULA, jednostavno nema smisla.
D

Dalmatinci Srbija

pre oko 2 godine

Tomislav Karadžić živi vječno
L

Lapovo

pre oko 2 godine

Isti taj Luka je ostetio i Lokomotivu vise puta svesno, decko za 20€ sudi kako mu nalogodavci kazu. Sve to treba pohapsiti.
G

Gost wow

pre oko 2 godine

Sve se plasim da po celoj Srbiji,u tim ligama se igra posteno ...
v

v1ad

pre oko 2 godine

Izvestaj sudije: Pecenje je bilo odlicno.
S

Somborac

pre oko 2 godine

A što se niko ne bavi organizovanom pljačkom u Srpskoj ligi Vojvodina, koju godinama organizuje Dejan Santrač i njegova klika? Godinama on i njegovi uvezani klubovi kroje ligu - ko ispada, ko je prvak, dogovara rezultate, svi sve znaju i nikom ništa.
@

@#?!

pre oko 2 godine

Sviraj kraj da se ne ohladi pečenje!