Komentari na vest

Supruga stopirala 100.000.000 evra težak transfer Tomasa Milera u Mančester junajted

Г

Гос'

pre preko 2 godine

Сјајан фудбалер, све зна. Висока фубалска интелигенција и техника га чини мајсторем ове игре. Можемо да причамо свашта да је папучар итд, ал боље што је остао. Да заврши каријеру у свом клубу, то је у ова модерна времена баш тешко..
F

Fabri

pre preko 2 godine

Mislim da se ne bi snasao u Junajtedu, novoj sredini i engleskom fudbalu svakako. Kao navijac Bajerna kazem hvala njegovoj zeni! Dr fudbala, jedan od najiteligentinjih igraca zadnjih x godina, fizički i tehnicki daleko od klasnih igraca ali intelekutalno ispred većine sto ga i odrzava tu gde jeste i ima sve te brojke i titule iza sebe a imace ih jos sigurno.
v

vecu glupost

pre preko 2 godine

nisam koro procitao.Fizicki covek kida 10 godina masina motor bajerna,pritom igrac ona najveca klasa cim u bajernu igra toliko dugo.Primera radi za jednog padavicara nejmara je fudbalercina a trofeji i pravi realni doprinos tima to govori.Kad kazem pravi doprinos ne mislim na golove protiv bastije anzea i to vec igre za nacionalni dres na velikim takmicenjima i za klub u zavrsnici velikih takmicenja.
F

Fabri

pre preko 2 godine

@vecuglupost Covece nista lose nisam rekao, covek mi je omiljeni fudbaler, porediti cirkuzanta koji zabavlja sekkove u Parizu i ovog profesionalca je manje,vise smesno. Cinjenica je da je spreman ali kada ga vidis kako trci i kakav je sa loptom u nogama (u odnosu na Nejmara npr izgleda kao amater) ali glava mu je daleko,daleko ispred 99% fudbalera u svakom smislu. Ozbiljna klasa
K

Kidi

pre preko 2 godine

Kriglo prokleta :))
n

nikola2515120

pre preko 2 godine

Bas bi je pitao da je moja
G

Gost1121

pre preko 2 godine

Hvala joj