Komentari na vest

Surduličani, sećate li se šta to fudbal beše?

B

Boža Badovinac

pre 7 meseci

Retko, retko kvalitetan sportski novinar. Ko god je gledao "kotrljanje lopte po njivi" ima apsolutno isti utisak. Ali dušan ima petlju da to i napiše.
a

avg

pre 7 meseci

Da li si ti Dzodicu nekada sutnuo loptu , pa dajes sebi za pravo da ovako komentarises pojedine ekipe. Da ostali klubovi dobijaju od drzave para kao zvezda i partizan i oni bi imali dobre terene i naravno bolje igrace. Ali gospodine Dzodicu ti o tome ne pises , jer treba ona stvar da bi se o tome pisalo,ali zato imas da pljujes male klubove.Sramota
I

IC032

pre 7 meseci

Ljuljaj Javore 🧡
D

DJDJDJ

pre 7 meseci

Ajde sad da napisete isti ovakav tekst za raspalo Pancevo koje je primilo 19 golova. Ili je njhov zabavljacki fudbal lep za gledanje jer primaju golove kako im protivnik predje pola? Sraman tekst, Radnik uglavnom bez zvucnih imena igra vrlo dobro, danas jesu bili slabiji ali su i protiv Partizana bili iznad ocekivanja pa su im oteli pobedu. Skroz gotivna ekipa, a vi idite gledajte Pancevo i ostale indijance sa rezultatima 6:3 ko da igraju vaterpolo.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Na onom čudu od stadiona i terena treba zabeaniti fudbal dok se u red nedovede.
M

Milan45

pre 7 meseci

Gospodin koji je pisao tekst prvo da nauči nešto o fudbalu, pa onda da ga komentariše. Radnik nije sjajan ofanzivno, ali fudbalski je reč o jednoj izuzetno organizovanoj ekipi u kojoj se i te kako zna ko šta radi, defanzivno su odlični. Što govori u prilog dobrom radu trenera i kluba. Fudbal je mnogo više od samo golova. Pri tom takođe Radniku je ukradena pobeda protiv Partizana. Danas nisu sjajni bili, ali zapravo dobra ekipa, bez zvučnih pojedinaca u kojoj fali samo još 1-2 dobra ofanzivna igrača pa da budu za njihove uslove odlični.
m

mare7

pre 7 meseci

klub je dobro organizovan izbacili Su Kolubaru
k

kendisport

pre 7 meseci

@mare7 dragisa jesi to ti? Namestili ste 5 od 7 utakmica u plejautu pokrij se usima i budi srecan sto ne ljustis krompir u Zabeli.
g

gosttttt

pre 7 meseci

10 ekipa, trokruzni sistem. Više jačih utakmica, više derbija.
W

Wake up Coach

pre 7 meseci

Martinkevic!!!
h

hahahahaha

pre 7 meseci

Taj ne zna da hoda, drvo od igrača!
P

Pedja108

pre 7 meseci

Kad su igrali fudbal i vodili protiv Partizana 2:0, bukvalno im je ukradena pobeda.
s

sasa 1971

pre 7 meseci

i sta kase dr nedeljkovic namerno mala slova kakav covek takva slova jel bilo dobro sudjenje
G

Gost Rajder

pre 7 meseci

Balerina?
В

Врање@

pre 7 meseci

Нека Тончев ужива... Уништавао је Динамо Врање са оним барабама из општинске власти Врање, да би му Радник био једини суперлигаш и дрпао лову преко тога, али свако зло се једном заврши. Динамо не би имао испод 3-4.000 људи по утакмици, али коме то треба. Нека багра ова живи сама за себе!