(©MN Press)
(©MN Press)

Surovi Makabi protutnjao kroz Haderu, Jovanoviću gol i asistencija na kontu

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.08.22. | 21:39

Šest komada Ivićevog tima – 6:0

Makabi iz Tel Aviva nije imao toliko uspeha na evropskoj sceni kao njegov imenjak iz Haife koji se domogao Lige šampiona. Ali, zato su plavo-žuti bacili sve karte na domaće prvenstvo, gde žele da vrate titulu i to im se odmah isplatilo.

Najveći izraelski klub, kojeg s klupe predvodi Vladimir Ivić, protutnjao je danas kroz Haderu. Tim iz Tel Aviva je do vrha napunio mrežu domaćina – 6:0.

Izabrane vesti

Odličnu partiju pružio je srpski napadač Đorđe Jovanović, koji je u prvom poluvremenu upisao asistenciju, a u drugom je postigao gol. I time se pridodao našim reprezentativcima koji tresu mreže od početka sezone na svim delovima Evrope.

Gol i asistenciju je upisao i Eran Zahavi, a dvostruki strelac je bio Oskar Gloh, tinejdžer koji važi za supertalenta izraelskog fudbala i na kojeg su oko bacili mnogo veći klubovi sa istoka i zapada. Zenit je već probao da ga dovede, slao ponude Makabiju, ali za sada je Gloh i dalje u Tel Avivu.

Posle nepotpunog drugog kola Makabi Tel Aviv je prvi na tabeli sa gol-razlikom 11:0 nakon dva trijumfa. Vladimir Ivić je u prethodnom mandatu kod žuto-plavih oborio silne rekorde i osvojio dve duple krune, a njegov tim je bio prepoznatljiv po tome što gotovo da nije primao golove. 



tagovi

Vladimir IvićĐorđe JovanovićMakabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara