Komentari na vest

Švaba Đurđević napustio Lazarevac: Amateri vode klub

I

III mesna

pre oko 2 godine

Igrači Kolubare mesecima ne primaju ni dinara, i posle se neko cudi zasto moraju da nameste utakmicu u Subotici. Da bi uzeli neku sicu na kladionici, i tako prehranili porodicu. Uprava kluba nikad brojnija. Loza dupke puna, tribine sablasno prazne.
B

Benarrivo

pre oko 2 godine

Covek od Oktobra nije dobio ni dinara.Igracima se isplacuju premije od po 4000 dinara !? Super liga ? Nema pravne drzave da kaznjava te diletante koji vode klubove duge tradicije.
B

Bla

pre oko 2 godine

Sasvim je ok da kažeš svoje mišljenje ali Švabo i ti sam znaš da veze nemaš sa trenerskim poslom. Negde si u rangu Nenada Sakića,Mladena Krstajića i Stevana Mojisilovića.

619_miliona

pre oko 2 godine

Kolubara je imala dobre rezultate, i ono sto je jos bitnije imala je napadacku igru! Igralo se bukvalno sa dva leva i dva desna krila. U Lazarevcu su izgubili Cukaricki, Vojvodina, Napredak, TSC, Vozdovac, sve timovi iz plej ofa. Videlo se sta na klupi znaci iskusan i dobar trener. Svabo, hvala ti! Svi iz Lazarevca znaju kakvi ljudi vode Kolubaru, ali i to ce se jednom promeniti. Namestaju utakmicu u Subotici. Namestena je i protiv Radnickog, jer su morali da daju jedan bod.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Švaba je gospodin čovjek. Nivo iznad ovakvih klubova, tj nivo iznad većine klubova u Srbiji koji nemaju cilj, ni koncepciju, ni plan, nego eto neko je odlučio da malo ulaže u fudbal para j misli to je dovoljno za nešto, a u stvari su klubovi obične prćije, kao kafančuge na autobuskom stajalištu.
M

Milan5566

pre oko 2 godine

Sramota sta rade od ove lige! Klubovi bez sistema,vizije,planova,resavaju probleme tako sto smene trenera I misle da ce postici nesto time. Ta Kolubara sa igrackim kadrom da Im nije Svabinog iskustva I znanja bili bi zakucani za dno tabele! Zna se iz koje ''partije'' je glavni covek u klubu,s tim me I ne cudi da se ovakve odluke donose!
M

Mile S.O.

pre oko 2 godine

Švaba je profesionalac i gospodin čovek.
p

piki79

pre oko 2 godine

Novi trener Fk Kolubare je Veroljub Dukanac.
B

Bafana

pre oko 2 godine

Ko vodi ovu Kolubaru? Nije Svaba ništa slagao, smenili su trenera na početku sezone pola sata nakon sto su ga imenovali..
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

imaju li ovi klubovi uopste neku viziju,neki cilj pred pocetak sezone ? da li Kolubara ocekuje da igra evropu ili da se bori za vrh tabele ? Konstantno je guranje svojih trenera od raznih menadzera a u upravama sede duduci koji nemaju pojma o fudbalu pa im cas posle okrenes mozak . Kolubara je tu negde gde bi trebala da bude ili cak sta vise na dobroj poziciji jel je 7 bodova ispred predzadnjeg , stvarno sta bi oni hteli ???