Foto: ©MN Press
Foto: ©MN Press

Švaba Đurđević napustio Lazarevac: Amateri vode klub

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.04.22. | 17:26

Uprava Kolubare poručuje - želimo da razdrmamo ekipu u predstojećoj borbi za opstanak

Nižu se otkazi u Superligi kao na fabričkoj traci. Još jedna trenerska glava "pala je" u elitnom rangu srpskog fudbala. Dva dana pošto je Saša Ilić napustio Čukarički, bez posla je ostao i Dejan Švaba Đurđević, doskorašnji trener Kolubare. I to iz identičnog razloga – zbog izjava u medijima.

Istina, u saopštenju kluba iz Lazarevca stoji da je do sporazumnog raskida saradnje došlo "posle analiza poslednjih mečeva", odnosno "kako bi se ekipa razdrmala u predstojećoj borbi za opstanak". Ipak, nema sumnje da je na odluku uprave Kolubare imala uticaj i nedavna izjava 54-godišnjeg stručnjaka.

Izabrane vesti

Naime, Đurđević je javno izneo nezadovoljstvo zbog načina na koji se u klubu ophode prema njemu.

"Sami smo krojači svoje sudbine, ali čudi me nepoštovanje ljudi iz kluba prema meni. To nisam zaslužio, nisam nikad sebe stavljao u prvi plan. Jednostavno, nije dobro kad amateri koji vode klub budu ispred nas profesionalaca", izjavio je Đurđević.

Iz kluba se, međutim, u saopštenju nisu osvrtali na pomenute izjave.

"Fudbalski klub Kolubara obaveštava fudbalsku i sportsku javnost u Srbiji da Dejan Đurđević od danas nije više šef stručnog štaba naše ekipe. Do sporazumnog raskida međusobne saradnje između dosadašnjeg trenera i uprave kluba došlo je zbog analiza poslednjih mečeva naše ekipe, a pre svega u želji i nameri kluba da se ekipa razrdma u predstojećoj borbi za opstanak u superligaškom karavanu. Fudbalski klub Kolubara neizmerno se zahvaljuje Dejanu Đurđeviću, rođenom Lazarevčaninu, na znanju, volji, želji i hrabrosti koju je pokazao prilikom preuzimanja našeg tima u debitantskoj superligaškoj sezoni po čemu će zlatnim slovima ostati upisan u istorijatu našeg kluba. Dejanu Đurđeviću želimo puno uspeha u daljem radu i karijeri. O imenovanju novog šefa struke Kolubare sportska javnost u Srbiji će biti naknadno obaveštena", stoji u saopštenju Kolubare.



tagovi

Superliga SrbijeKolubara LazarevacDejan Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara