Komentari na vest

Švajcarci pucaju visoko u Kataru: Možemo da sanjamo, čak i nešto zaista veliko

G

GostRadan

pre preko 1 godinu

Nudim opkladu da ce sudija na mecu Svajcarska - Srbija, biti nemac.
T

Tite

pre preko 1 godinu

Jel igra Brih a da a mozda Cimerman sada glavni nemacki sudija?
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Oni realno imaju samo sredinu terena tu i tamo da nam pariraju, Dzaka je jako dobar igrac isto vazi i za Frojlera, o Saciriju i da ne pricam, covek je tolike godine bio glavni igrac Stouka i nimalo los u Liverpulu, bekovi su im za smejanje, krila isto, napadac dobar takodje i stoperi su im ruku na srce bolji od nasih, ili bak uigraniji
a

ahahahha

pre preko 1 godinu

dzaka dobar igrac?covek ima sut i nista vise ahahah Saciri??? Nosio STOUK MOZES MISLITI HAHAHAHAH,u liverpulu bio nekad levo smetalo nekad desno zavisi sta treba vise hahaha gvardiola izjavio dok je bio u bajernu da nije trenirao neinteligentnijeg igraca u karijeri, da momak nije u stanju da shvati osnovne fudbalske kretnje.
f

fudbalski ekspert

pre preko 1 godinu

Nema potrebe za neargumentovanim komentarima. Švajcarska je na prethodnom evropskom prvenstvu izbacila svetskog prvaka Francusku. Imaju crno na belo da su bolji od zvaničnih svetskih prvaka. Pre neki dan su savladali superjaku Španiju, i to u gostima. Nema potrebe za nekim nepotrebnim temama, treba izaći protiv njih kao i protiv svakog drugog protivnika, jako i svom snagom. Sve mi se čini da će u najvećem gubitku u našoj grupi biti Brazil, zaista nije imao sreće na žrebu, a fudbal koji forsira njihov selektor Tite je debelo opterećen kompleksima nabijenim od strane Nemaca onom sedmicom na domaćem terenu u Brazilu, na njihovom svetskom prvenstvu 2014.
p

plavac

pre preko 1 godinu

mitre,samo ovima tri komada,molim te
D

De

pre preko 1 godinu

Ne znam kako da vam saopstim,ali je'ace vas Duca i Mitrogool.