Komentari na vest

Švajcarci se oglasili zbog Maleša: Pričali smo, identifikuje se sa nama, ne znam šta drugi pišu

t

tu868

pre oko 1 godinu

Decko je Ok, i jedino mogu da kazem da je dobro sto trenutno tadi Piksi i savez, to sto dovode nase sinove i decu koja su zna se zbog cega otisli iz Srbije, i sto konacno obracaju paznju na njih. Jos to sporo ide, ali ipak rade na tome i jedino to im daje kredit da navijaci totalno ne budu protiv saveza i Piksija jer nije mnogo dobrog doneo, ali pre svega ponasenje mu je iritantno. Ovaj decko moze da igra na poziciji desnog krila, AM, ali CF, sve u napadu pokriva pozicije a sve to nama fali trenutno, narocito ofanzivni vezni i krilne pozocije. Mi smo ovde nasih dosta propustili, ne kazem da je Piksi jer nije ni bio tada selektor, ali to nije davno bilo kad nismo uraili nista da Kalajdzic igra za nas, vrhunski spic. Ima tu jos igraca da ne nabrajam, od Amerike do Evrope gde nije savez reagovao a videlo se da ce biti top igraci. Ali valjda ce sada krenuti na bolje sa ovim promenama barem u tom delu i ako ne ocekujemo nista dobro sa novim predsednikom, narpotiv
g

gfdfddf

pre oko 1 godinu

Nek ide u Svajcarsku da mu pominju majku srpsku Dzaka, Saciri i ostali Svicarci. Ove primera kako je prosao Krkic mada je zasluzio to, Marin, Djordjic. Evo bas za Djordjica ili sam pogresio prezime, bivsi igrac Zvezde, Svedjanin, eto Mozart je preneo kako ga je selektor Svedske pitao a sta si ti i trebao si da igras za drugu reprezentaciju... Kada je tebalo da igra za Svedjane onda im je bio dobar, a sada mu broje krvna zrnca i nije njihov. Toga treba da budu svesni nasi igraci da ce uvek biti stranci, ok iskoriste ih dok igraju a onda kada karijera brzo prodje fudbalska, nema ih nigde vise da dobiju posao, jer oni su stranci. Evo primer jedan mora se reci i ako nije isti ali je poucan i voleo sam da dodje taj covek na celo FSS, ali... Vidic je bio siguran da ce dobiti mesto neko u Manceteru ili cak Engleskom savezu, posto je takva legenda kluba ali i Engleskog fudbala, na kraju i zavrsio tamo skole za trenera. Svi smo to ocekivali, i on je pucao na to mesto, moze se reci na zalost ili na srecu sto se udaljio od nasih ovih likova iz FSS, ali je istina da je bio nadmen, nije ga interesovala Srbija, pa nesto je pokazivao od toga jos kao igrac. I sta je dobio, nista, nego se vratio ovde u |Srbiju da pokusao da uradi nesto sa svojim imenom. I nadam se da ce jednom uspeti i da ce postaviti FSS na prave noge. Ali je poenta da nigde i niko te nece prihvatiti osim svojih, tudje sunce ma koliko bilo jako ne greje kao svoje kod kuce. E to bi bila prica za ove momke sto mastaju da ce biti bolje negde drugo, Vidic ce jednog dana i to sam ispricati, a Samardzicu je bolje ma kako nas savez bio los ovde, i dal igrao ili ne od njega zavisi, ali posle ove odluke uvek moze doci da bude funkcioner pa i trener u Srbiji.
A

Ako oće

pre oko 1 godinu

Da mu Džaka bude kapiten neka igra za njih!

Otvarac_za_oci

pre oko 1 godinu

Ako bude video kako je Piksi koristio Samardzica verovatno ce da izabere Svajcarsku bez razmisljanja

Otvarac_za_oci

pre oko 1 godinu

Pa ako bude video kako je Piksi koristio Samardzica verovatno ce da odabere Svajcarsku bez razmisljanja.
A

AleksandarCH

pre oko 1 godinu

Ovi pametnjakovici sto komentarisu tipa „ta nacionalnost i ne postoji“, nemaju ni predstavu kakvi su Svajcarci ustvari nacionalisti. Ali ona pozitivna vrsta, koja nema veze sa mrznjom.
o

otodjibaje

pre oko 1 godinu

Ako su mu roditelji iz Srbije, nece igrati za Srbiju....Svi Srbi van granica Srbije sanjaju Srbiju, mole se sa im Srbija dodje i da mesta u kojima zove, da se jednog dana to zove Srbija, sa tim lezu, sa tim ustaju....to ovi iz Srbije ne mogu da razumeju....tuzno..
G

Gostic 09

pre oko 1 godinu

Ako su mu Roditelji iz Srbije nece igrati za Srbiju ako su rodjeni u Crnoj Gori ili BiH/Republika Srpska onda ce 100 posto igrati za Srbiju. Pozz
r

realista alini

pre oko 1 godinu

Samo Švajcarcima da ga uzmemo, to mi je najveća želja. Toliko se neprijateljstva nakupilo u tom savezu, naravno zahvaljujući onima odozdo ali opet, ne treba im dati nikog ko razmišlja između njih i nas.
N

Nebitan10

pre oko 1 godinu

Cemu mrznja? Ajmo na ulice za bolji zivot pa i necemo imati toliko auslendera
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

Nebitan10 jesi li realan? kakav bre bolji zivot? pa vec su ga reprizirali 30 puta, cega ti malo ?

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Kako čovekk odluči to je to, ali rodjen preko, živeo preko. Tako da ne verujem da ima nešto od ovoga. Ne verujem ni na odmor da je dolazio u Srbiju
C

Cumbe

pre oko 1 godinu

Dolazio, Baba mu iz Svilajnca.
G

Gost0008

pre oko 1 godinu

Ako ima motiva da igra za Švajcarsku, ne treba ni pokušavati.
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Neću o imenima, poenta je nešto dublja. Kada pozoveš nekog u reprezentaciju i ako se taj neko odazove na tvoj poziv i pored poziva druge države u kojoj je verovatno rođen(a ne samo odrastao), ne znači da je dovoljno da ga ubaciš par puta po par minuta i posle držiš na ledu, jer nije samo o tom igraču reč. Glup si ako misliš da privoliš Samardžića i uradiš mu ono što rekoh malopre, a da očekuješ da će talenti poput ovog ili Bajčetića doći da igraju za nas. TI MORAŠ NA SAMARDŽIĆU DATI PRIMER, i ti ga u svakom slučaju daješ, samo u ovom izgleda negativan. Ako mislite da će generacije rođene preko seći vene da se pojave u našoj repki samo zato što je to Srbija VARATE SE. Morate ih privoleti mnogo boljim rezultatima od onih u Kataru i mnogo boljim igrama od ovih sada. Morate ih privoleti publikom koja srcem a ne besplatnim kartama puni tribine. Morate biti ozbiljan savez a ne leva ruka desni džep. Neću dalje pisati jer obično mi ne objave komentar, ali svako sa dva klikera u glavi shvata šta sam, i šta sam još hteo reći.
G

Gost2929

pre oko 1 godinu

Kako se to identifikovao kada Svajcarac kao nacionalnost ne postoji, Svajcarac moze da bude samo Nemac, Francuz ili Italijan...I u poslednje vreme Albanac takodje

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Albanac postoji kao nacionalnost od pamtiveka.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Nalupa se ti za medalju.
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

@Gost2929 lupaš kao otvoren prozor. Nauči definiciju nacije i kako te zapadne države gledaju na pojam nacije pa se vrati.
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

Aljosa Vasic, najbolji igrac Serije C, blizu je ekipa iz Serije A Sanja o srpskoj reprezentaciji, to rece za Gazetu
U

Ue u Eu

pre oko 1 godinu

Druže, lik ima 20 godina, okej mlad je, ne najmlađi za prvi tim al mlad. Na 31 utakmici 3. Lige u Italiji čovek je dao 6 golova. Čak je skupio i više žutih kartona od golova, ima ih 9. Nisam znao za njega, niti pratim te lige pa kad si napisao morao sam proveriti... Al ova statistika je lošija nego dosta mladih napadača što odu iz naše lige. Evo čist primer po ovoj statistici, godinu dana stariji Nikola Štulić je za njega Etoo. Ali i to je samo statistika, možda pratiš dečka la znaš, a možda si i samo blizak momku pa pišeš.
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Gospođo Vasić, Vi li ste? 😄😄😄
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

Traze ga najveci klubovi u Italiji
N

News

pre oko 1 godinu

Aljosa je cisto hrvatsko ime. Srbija mora da uzme samo najbolje igrace iz inostranstva a ne prosecne ili ispod prosecne igrace.
@

@News

pre oko 1 godinu

Аљоша је руско име, какво црно хрватско.
v

vdvd

pre oko 1 godinu

@Tuneki @ Mnogi su ga (je) trazili ali ja je nisam dao- Bili Piton
N

Naravno

pre oko 1 godinu

Ovom liku je i Murat Švajcarac,ništa čudno ta nacija i ne postoji,tako da je i glupo išta komentarisati.