Komentari na vest

Svaki njegov minut van terena je greh prema fudbalu

D

Dzonela

pre oko 3 godine

Cirkusant klasican..
N

Nn osoba

pre oko 3 godine

Isti problem kao i Ben Arfa, dva genijalca svoje vrste, ali ocigledno problem sa glavom. Inace da se ne zaboravi ni povreda kuka od pre par godina, 2 godine nije igrao, bio blizu odluke da zabrsi karijeru.
G

Gostivar

pre oko 3 godine

Prvo ovo je golcina sve pohvale za gol. Ali cekajte Son i Kejn su klasa iznad, on se za to jedno mesto bori sa Lukas Mourom, Bejlom i Bergvajnom. Moura ove sezone u PL 1.000 minuta 3 gola 2 asistencije, Bejl 550 minuta 5 gola, 2 asistenicije a Lamela 600 minuta juce prvi gol, jos bez asistencija. I dzaba lep gol kad u 75 minutu roknes igraca laktom i to u duelu na sredini terena bez ikakve potrebe a samo par minuta pre toga si vec dobio opomenu. Valjda se poverenje zasluzuje, Hojbjerg koji je odigrao sve utakmice ove sezone i to kao centralni vezni ima 6 zuta kartona a Lamela ima 4. Zamisli tek da Dele Ali i Bejl vrate stare forme, kakav Lamela on je taj da gu pustis u drugom poluvremenu, da napravi neku ludost, povremeno da prikripi rupe kad se neko povredi i to je to, mislim ako pricamo o PL. Mozda bi on u nekim ofanzivnim ligama, ekipama Ajntraht, Leverkuzen, Menhengladah bio zvezda ali na ovom nivou dzoker je njegov maksimum
t

thfc

pre oko 3 godine

Od dolaska u Tottenham je imao velike probleme s povredama i u jednom trenutku i sa depresijom. Zato nikada nije imao impakt kakav je trebao od dolaska, a doveden je da zamijeni Bale-a. Jedini je on još uvijek u klubu od sedmorice koji su dovedeni od Bale-ovih para 2013. A, ovakav gol je dao 2014. Asterasu u LE, samo sa ivice šesnaesterca
l

lamela

pre oko 3 godine

Mnogo gotivim ovog igraca otkad se pojavio,ja sqm prvi leva noga ista glava kao on,njegov najveci problem je kao i moj,a to je poverenje kod trenera.On je tip igraca koji mora da ima poverenje trenera i da mu se veruje,da se ozbiljno racuna na njega,da mu se da slovoda i da bude bitan fakktor u ekipi da bi mogao da pruzi maksimum,takva nam je glava.Eto toliko,ko razume,shvatice!
С

ССССС

pre oko 3 godine

Када прочитам Паметноме доста или Ко разуме схватиће тачно те видим како немаш ни 18 година а мислиш да си попио сву памет света. Између осталог, где можемо да те гледамо, Ламелин двојниче? Да ли си сада смирио главу па хараш премијер лигом, само те ми не препознајемо овако на даљину? хахахаха најјачи су ови ликови типа " исто огроман потенцијал као и ја у свом селу, само та луда глава.. иначе бих био бољи од Марадоне.." хахахахаха
E

Erudita

pre oko 3 godine

Prvo, ne znam o kakvim nestaslucima govorite, jedino je sada bio suspendovan od strane kluba zbog sastanka u toku korone, ali nista vise od toga kroz karijeru nije imao. Drugo, nije tacno da se ne vraca u defanzivu i da je lijen, pa on je jedan od veznih igraca sa najvise startova na loptu (tackles) po mecu i poznat je po borbenosti. Sta je stvarno Lamelin problem? Povrede. Cesto se povredjuje i nije samo da se treba oporaviti nego treba vremena da se ponovo udje u takmicarski ritam, da se ima kontinuitet, narocito u fizicki zahtjevnoj ligi kao sto je Premijer liga. Cim je imao kontinuitet igara, Lamela je imao i dobar ucinak. Drugi problem je sto se izrazito oslanja na jacu, lijevu nogu, pa ga odbrambeni igraci lako citaju. I naravno, njemu prosto ne lezi Premijer liga. U Italiji je pravio cuda, a vjerujem da bi i u Spaniji i Francuskoj radio isto. Neko pomenu Di Mariu, koji je slican tip igraca - i on se mucio dok je igrao za Mancester, pa je poslije eksplodirao u PSG.
D

Daj faul

pre oko 3 godine

Ma da, vi samo kazite za koga je greh da ne igra i odmah ce on da gori 90 minuta.... a ovi sto se time bave, neki tamo Murinjo ili Gvardiola ili neki treci, ma sta oni znaju...
M

Magelan

pre oko 3 godine

Ako on treba uvek da bude u 11, onda Di Marija treba da igra do 70-e godine! AKo je neko zapostavljen, potcenjen, to je Di Marija, daleko najbolji igrac danasnjice.
H

Hammers Srbija

pre oko 3 godine

@Magelan hahaha dajtr malo ozbiljnosti, Di Maria.. Dosta dobar igrac i nista vise od toga ni u jednom trenutku karijere
C

CroOsijek

pre oko 3 godine

@hammers Di Maria samo malo bolji igrac? Svasta...ako ovom i fali malo ozbiljnosti, tebi definitivno fali nogometne inteligencije
A

Aco CZ

pre oko 3 godine

Secam se njegovog debija Romi, kakav lak korak, dribling, pa posle kod Zemana, mislio sam da ce biti u top 20 igraca sveta, ali posle nista specijalno, jedna do dve utakmice po sezoni da odigra dobro. Steta.
M

Malo realnosti

pre oko 3 godine

Svakako veliki talenat, ali nista vise od toga. Da bi bio svetska klasa on mora da se ponavlja, medjutim on ponavlja, kako vi kazete, nestasluke, a ja bih rekao bezobrzluk i neboloze. Ne mogu ni da pomislim tekstove da ovakav tip igraca igra u Zvezdi ili Partizanu. Taj momak bi bio obesen, jer ko ce da ceka 6 godina za potez u derbiju?!
K

Kataklizma

pre oko 3 godine

Evo cekamo Gobelju vec 4 godine, jos dve godine pa ce biti neki dobar potez i od njega
G

Gost iz HR

pre oko 3 godine

Napravili ste od ovog igraca svjetsku klasu. Realno prosjecan igrac, sta mu vrijedi talent koji ne osporavam da ima, al nije i nikada nece biti kompletan igrac, nije ni cudno sto svim trenerima sjedi na klupi. Svaku 15 utakmicu nesto pokaze, slabo je to za top nivo. Sportski pozdrav :)
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Ovo je jedan vrijedan potez jos prosle rabone. Treba mnogo bolje da pocne da igra da bi imao mjesto u timu. Narocito kad je Son tu.