Komentari na vest

Svanulo je Kutinju, sad ima i ponudu Arsenala

N

No Džaka no party

pre oko 2 godine

Pazi kad i ovaj odjavi Arsenal
E

Evandro10

pre oko 2 godine

Pored Dembelea ne može niko biti veći promašaj u 21. vijeku. Taj dečko nije pokazao ništa za razliku od Coutinha koji je ozbiljan igrač u odnosu na njega
G

Gost99

pre oko 2 godine

Ima jos gori promasaj Hazard.140 miliona placen a nije 10 golova dao.
,

,artur2

pre oko 2 godine

@evandro kakav god da je dembele mnogo bolje se pokazao i davao golova nego azar,i kaksv god da je kutinjo davao je i igrao jedan period dobro za barcu pogotovo kad je dosao..njih dvojica su barcy kostali oko 260mil sa bonusima koji nisu ispunjeni i kostali sy ih oko 220mil koliko je reala kostao hazard i jovic ,ili atletika koji je 200mil platio felixa i lemara..tako kakva god da su ova dvojica,hazard je nsjveci promasaj po svemu u istoriji spanije,felix 120mil evo sad kao igra nesto a gori je bio od dwmbelea,lemara da ne spominjem,jovica isto..tako da preko hazarda nema on za real mozda u ligu dao 5golova ukupno,a jovic mozda 2,3 pa vidi golove kutinja i dembelea pa ces vidjet razliku
G

Gost999

pre oko 2 godine

Ajooj, nadam se ovome od prve lose polusezone u Barsi. Ovakav igrac se relativno jeftino ne bi smio propustiti.. Covjek se igra sa Premijer Ligom, i u Liverpulu i sad Aston Vili. Legao bi Arsenalu samo tako, igra sve pozicije u ofanzivi veznog reda, sut, asistencija, prekid.. Kompletan igrac, nadam se da ce se ostvariti ovo.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Pao bi Ganerima ko budali samar!!! Vanserijski igrac!!! Kome treba dati slobodu u igri i rezultati su zagarantovanu!!! Veliki bi to posao Arsenala bio, jer uz duzno postovanje Aston Vili, Kutinjo zasluzuje veci klub!!!
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Aston Vila je veći klub od Arsenala
N

Nema

pre oko 2 godine

istine o ovome. Kutinjo ce uskoro u tridesete a politika arsenala zadnja dva prelazna roka su da se dovode igraci koji imaju manje ili maksimalno 24 godine. Plus sa odegardom i smith rowom nema poente kupovati kutinja. A na krilima su saka,martinelli,pepe i nelson koji se vraca sa pozajmice kao i smith rowe koji moze igrati levo po potrebi. Vijace Jonathan Davida iz lilla, zadnjeg veznog i desnog beka na leto.
I

I

pre oko 2 godine

A zasto bi ceo tim imao ispod 24 godine? Zasto ne bi imali jos jednog dobrog i iskusnog u rotaciji, jer ce izvesno sledece sezone igrati LS. Potpuno logican potez Arsenala bi bio da ga uzme. Da deli minutazu sa Edegorom i povremeno na centralnog veznog kad se igra protiv slabijeg protivnika.
J

Jer

pre oko 2 godine

em sto kutinjo je prestar i ne treba im iskusan igrac na toj poziciji jer zele da im napreduju mladji igraci em kutinjo nije za sistem arsenala. Odegard i ESR vrse presing konstantno dok Kutinju treba da tim radi za njega. Arteta ne trpi igrace koji se setkaju. Kutinjo je majstor ali nije za tim koji je Arsenal trenutno. David je prakticno 10 godina mladja verzija Lakazeta, Spence iz Forresta idealna zamena za Tomiyasua a zadnji vezni Neves bi pun pogodak a sve su to igraci ispod 24,25 . Arteta zeli tim koji ce biti na okupu narednih 5 do 10 godina i napravi ono sto je Klop napravio sa Liverpulom.
b

batooooooo

pre oko 2 godine

na cemu si ti?po cemu je to igrac od 30 godina prestar?
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Da ostane u Aston Vili.Na leto da mu se priključi Luis Suarez i ekipa spremna za gornji deo tabale.
A

Arcibald123

pre oko 2 godine

Lepo igra u Vili, fina ekipa i dobro što je otišao tamo, ali verujem da bi u Arsenalu pokazao još više i bio vođa mladim igračima koji su pokazali da može biti nešto od njih, bio bi to dobar spoj.