Kutinjo (©Reuters)
Kutinjo (©Reuters)

Svanulo je Kutinju, sad ima i ponudu Arsenala

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.03.22. | 11:04

Barselona samo želi da ga se oslobodi

Izgleda da je Engleska zemlja stvorena za Filipea Kutinja. Barem kada je Evropa u pitanju.

Najbolje utakmice u karijeri prikazao je u dresu Liverpula, a onda kao da ga je pojela senka kada je otišao u Barselonu. Ni sve pozajmice ovog sveta nisu uspele da ga vrate u život, sve dok ove zime nije otišao u – Englesku.

Izabrane vesti

Probudio se Kutinjo u dresu Aston Vile: osam utakmica, četiri gola i tri asistencije u Premijer ligi. Živ je! I odmah tržište reaguje. Naravno, najpre ono u Engleskoj.

Kako piše katalonski Sport, Arsenal je već zvao Kutinjovog agenta da se raspita oko uslova za letnji transfer. Aston Vila ima pravo preče kupovine po dogovoru sa Barselonom kada je utanačena pozajmica, ali pita se i brazilski fudbaler. Ako bude više želeo dres Arsenala, biće tako. Vilu bi transfer koštao 40.000.000 evra, prema otkupnoj klauzuli.

Što se Barselone tiče, njoj je svejedno kojem će se Felipe prikloniti carstvu. Samo da se oslobodi povelike Kutinjove plate, koju mu je dala kada ga je dovela iz Liverpula u zimu 2018. godine. Brazilac ima ugovor sa Kataloncima do juna 2023. ali sada postoje realne šanse da se ta priča završi.

Pa da odahnu na Nou Kampu, da se više ne podsećaju na jedan od najvećih promašaja u 21. veku.


tagovi

Felipe KutinjoAston VilaBarselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara