Sve Henesove opcije na Marakani

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.12.20. | 10:46

Kako će izgledati sasatav Hofenhajma na stadionu Rajko Mitić

Neće biti baš drugi tim na terenu, ali izvesno neće biti ni onaj najjači, što se moglo i očekivati s obzirom na Hofenhajmov status u Bundesligi, ali i ranije poteze Sebastijana Henesa u Ligi Evrope. Hofenhajm želi da obezbedi prvo mesto u Grupi L, koje bi mu donelo dodatni bonus od 1.000.000 evra, a jasno je da pred Crvenu zvezdu ne može baš da izvede tim koji praktično nikada nije igrao zajedno.

Ugledni Kiker se pozabavio potencijalnim sastavom Hofenhajma za večerašnji meč, koji bi prema njihovom mišljenu trebalo da izgleda ovako: Bauman - Bogarde, Nortvajt, Fogt, Skov - Rudi, Gaćinović, Gajger, Baumgartner - Dabur, Klaus.

Izabrane vesti

Sebastijan Henes je na jučerašnjoj konferenciji za medije izjavio kako za njega ne postoje A i B tim, već da će pokušati da pronađe pravu kobinaciju za ovaj meč. Prema njegovim najavama tim bi trebalo da bude sličan onome iz Majnca (1:1), kada je klub iz Zinhajma izašao u postavi: Bauman - Poš, Kasim, Akpoguma, Sesenjon - Baumgartner, Samaseku, Gajger, Grilič - Bebu, Kramarić.

Dakle, prilično različito u odnosu na ono što najavljuje Kiker, s tim što je tu Dabur, koji se posle pauze vraća u tim, dok su igrači poput Nortvajta, Skova i Gaćinovića deo najbliže rotacije prve postave.

Tim koji je najavio Kiker čak ne deluje previše blisko ni onom koji je Henes izveo protiv Libereca, kada su za Hofenhajm igrali: Bauman - Bogarde, Kasim, Nortvajt, Sesenjon - Rudi, Gaćinović, Baumgartner, Grilič - Bajer i Klaus.

Sve te promene u timu možda su i uticale upravo na te Hofenhajmove oscilacije u rezultatima i učinak ekipe u Bundesligi. Hofenhajm u nemačkom prvenstvu nakon devet odigranih kola zauzima tek 12. mesto sa devet osvojenih bodova (dve pobede, tri remija, četiri poraza), što je daleko ispod ambicija kluba.

Kiker se od najavljenog tima malo ogradio i napomenom da bi u startnoj postavi mogao da se nađe i najbolji strelac Andrej Kramarić, odnosno Samaseku ili Grilič, kao i da bi Hofenhajm mogao da zaigra i u formaciji 3-5-2. U tom slučaju bi Sebastijan Rudi išao na desnu stranu, a Grilič ili Samaseku zauzeli poziciju "šestice" u veznom redu.

Hofenhajm je jutros čarterom krenuo u Beograd, a vraća se odmah nakon meča kako bi zadržavanje u srpskoj prestonici sveo na minimum usred aktuelne epidemiološke situacije.




tagovi

Sebastijan Henes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara