Komentari na vest

Sve je spremno za veliku feštu! Lautaro i Gosens su Napolijevi saveznici, Inter okrenuo Lacio na Meaci (VIDEO)

1

101

pre oko 1 godinu

Inter je najjaca ekipa u Italiji, i jedna od najjacih u Evropi. Mogu da pobede svakoga. U finalu protiv MCity ili Realom.
A

Aleksandar1988

pre oko 1 godinu

Svaka cast za preokret, dosta je bilo poraza u prvenstvu, previse. Vidim da Inter do kraja ima jos nekih 10ak utakmica u mesec dana, dakle na svakih 3,4 dana utakmica. Paklen ritam i tu se sezona lomi. Dobro je da su kao i prosle sezone izasli iz tog marta u kome su igrali ocajno. Samo da se bude u prva 4 u Seriji A, da se osvoji kup i da se udje u finale LS, i tamo sta bude. Forza Inter
e

ej

pre oko 1 godinu

Ko se kladio na lacio,taj je pare bacio:D
S

SS Lazio

pre oko 1 godinu

U trenutku kad je Guida postavljen da sudi utakmicu sve je bilo jasno. Covek je rodjen u Napoli i tamo zivi, u trenutku gde cela Italija, i sire, bruji o proslavi Skudeta. Zakanji trpi tri uzastopna faula, kasnije dobija zuti za prvi start. Minut pre drugog gola Intera, ocigledan faul nad Pedrom nekih 17-18 od gola Intera, sto sa Sergejem na terenu to je fenomenalna prilika, sudija daje prednost kod situacije sa desne strane bez ozbiljne mogucnosti za gol sansu. Kao sto rekoh, minut kasnije Inter daje gol za 2:1. Na ovo sto sam napisao, Sari je vec upozorio juce na pres-konferenciji. Da podsetimo, u proslom kolu Lacio je izgubio kriminalnim sudjenjem. Sudije te utakmice je na "hladjenju" do kraja sezone, t.j. nece suditi u Seriji A do kraja sezone.
C

Capo di tuti capi

pre oko 1 godinu

Vidi ovako druze, ja sam inter prvi kritikovao kad je bio ocajan, i krivce nisam trazio u sudijama posle ocajnih izdanja, u danasnjoj utakmici lazio je bio ocajan, i taj gol sto su postigli dobili su ga na poklon od acerbia, inter je jednostavno bio mnogo bolji.
S

SS Lazio

pre oko 1 godinu

@Capo.... Ti i svi ostali sto lupate minuse, ni u jednom trenutku nisam rekao da Inter nije bio bolji. Naprotiv, zasluzili su pobedu, medjutim ostaje zal sa boljim sudjenjem. Proslo kolo, sudjenje ocajno, Lacio ostecen (u narodu bi se reklo pokraden), sudija suspendovan do kraja Serie A. Cinjenica. Minut pre drugog gola Intera, faul nad Pedrom. Sudija kao daje prednost akciji sa strane, iako take situacije za Sergeja su izuzetne prilike. I ovde cinjenica.
m

maximuss

pre oko 1 godinu

Hoces da kazes da je Lacio imao sanse da stigne Napoli, ne razumem poentu tvog komentara?
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Inter je mnogo bolja ekipa od Lacija tako da ocekivana pobeda.
C

Capo di tuti capi

pre oko 1 godinu

Bravo za inter, odlican tempo, lazio ocajan da ocajniji nemoze, radpad tezak od ekipe, ljudi 2 puta zglano napali.
a

armel

pre oko 1 godinu

Lazio slabo ako nastave vako nece ici u ligu sampiona
P

Pazzo13071307

pre oko 1 godinu

Ma bas bi ih stigao Lacio i da je dobio,a inace ne znam kako je Lacio drugi ovo je danas bilo tragicno ,protiv tima koji preumoran i koji je igrao pre dva dana kup,pre toga Ligu prvaka a ovi ne igraju nista osim Lige i brane se 98 minuta
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Beše Lazio i Roma plešu po terenu, severnjaci su u krizi, sledi dominacija juga? Roma juče umislila da igra ragbi na Olimpiku dok danas Lazio igra viktorije i brani se na svojoj polovnini 90 minuta. Daleko su oni od severa uvek bili i tako će i ostati.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Brt, sve sto napise dragi nam dopisnik iz Rima, bude obrnuto. Toliko se on razume u italijanski fudbal.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Nazalost, Lukaku se probudio iz zimskog sna i Inter ce u LŠ. Kinezi ostaju, Inzagi ostaje, mi se nerviramo. Inace, tabela vam je pogresna. Inter je cetvrti a ne sesti. Uzmite zvanicnu tabelu Serie A a ne neku divlju sa neta.
i

idegasssss

pre oko 1 godinu

Druze ako inter ne udje u ls dogodine jos su u vecem kanalu, kinezi ce ostati svakako samo sto ce bez ulaska u ls rasprodati vise bitnih igraca nego sto bi inace, a inzagi svakako ostaje jer ce sasvim izvesno osvojiti kup i u najgorem slucaju se nece obrukati protiv milana u polufinalu. Dovoljno razloga da ga ostave jbg, i ja bih voleo da vidim de zerbija na klupi ali sta je tu je, ne ide inter sa ovim kinezima nigde makar i osvojili ls

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@idegassssss Nije bas tako. Kinezima stize rata od kreditora, skoro 300M. Sa LŠ bi se mozda izvukli, ovako nema sanse.