Sve oči ka Gornjoj Varoši: Arena prenosi Zemun-OFK Beograd, možda sudi Srđan Jovanović

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.05.23. | 16:28

Odlučujući meč Srpske lige Beograd na programu u subotu u 14 časova

Čeka se drugi učesnik Lige šampiona, i raspodela evropskih karata u Mozzart Bet Superligi, zanimljiva je borba za opstanak u elitnom rangu, ali će jedan od najzanimljivijih mečeva srpskog fudbala ovog proleća u subotu biti odigran u Srpskoj ligi Beograd. Zemun i OFK Beograd će u direktnom okršaju (subota, 14 časova) odlučiti u putniku u Prvu Mozzart Bet Ligu Srbije.

Očekuje se velika tenzija, nervozna, posebno posle brojnih međusobnih optužbi rukovodstva dva kluba tokom ranog proleća. Zemun je u nešto boljoj situaciji, ima tri boda više od starog gradskog rivala, ali je OFK Beograd došao u situaciju da sam rešava sopstvenu sudbinu posle remija ekipe iz Gornje Varoši u Borči.

Izabrane vesti

Oba ekipe igraju u vrhunskoj formi. Zemun je pre remija protiv BSK imao jedan od najboljih nizova u Evropi, nanizavši 11 pobeda. Posle promene rukovodstva OFK Beograd je ubrzao i na prethodnih 12 mečeva ima 11 pobeda i remi protiv Teleoptika u Zemunu. Istina, utakmice oba tima pratile su glasine i kontroverze...

Kako bilo, najpoštenije je da u međusobnom okršaju odrede ko je kadar da igra u drugom rangu... Ulaz na tribine stadiona u Gornjoj Varoši biće besplatan, pa se očekuje veliki broj navijača.

Ljudi iz FS Beograda i FS Srbije su maksimalno ozbiljno shvatili predstojeći derbi Srpske lige Beograd. Izvesno je da će široki auditorijum moći da vidi borbu Zemuna i OFK Beograda. Meč će biti direktno pronošen na televiziji Arena, uz studio pre utakmica koji će upotpuniti kao gosti bivši igrači oba tima.

Biće utakmica između Zemuna i OFK Beograda specifična i zbog još jedne stvari. Vrlo je verovatno da će deljenje pravde u Gornjoj Varoši biti povereno nekom od sudija iz elitne kategorije FSS. Čak se priča da bi to mogao da bude najbolji srpski sudija Srđan Jovanović.

 


tagovi

FK ZemunOFK Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara